Založ si blog

Kto by už trhal burinu tam, kde nič iné nenájdete?

Zážitky z posledných dní mám asi také, aké väčšina občanov, čo volili súčasnú koalíciu. Spoločný menovateľ je úžas z médií, že tie klamstvá môžu stále stúpať.

A to sme si mysleli, že už viac klamať sa nedá. No, už teraz je to absurdné až tak, že sa to ani pre mňa nedá čítať, čo som si vždy a celé roky obhajovala, že musím čítať SME a sledovať Denník N, čo píšu, aby som bola v obraze o progresívnej elite, čo zamýšľajú. Nikdy som nerozumela tým, čo tvrdili, že to nedokážu čítať, že ako potom budú vedieť ako s nimi bojovať, keď im vôbec nebudú rozumieť, čo zamýšľajú?

Však v každom boji musíte rozumieť aj opačnej strane, aby ste mali dobrú stratégiu boja.

 

Ale aká to je stratégia, len klamať a všetko prekrúcať naopak? A keď sa to stupňuje do absurdna?

Každý deň čítame ako Ukrajina vyhráva a opozícii sa darí…, pritom pravda je celkom opačná. S toľkými absurdnosťami sa nedá bojovať, pretože to sú už vyslovené debilnosti. Stratégiu môžete mať v športe, ale keby vo futbale začali loptu hádzať rukami a miesto do bránok triafať divákov a už by to nemalo žiadne pravidlá, tak by ste loptu zahodili a ušli, že toto už nie je ani boj, ani šport, len čistá deštrukcia všetkého, čo bolo.

V krajine, kde ľudí, teda tú opozičnú stranu nezaujíma strata veta, kde sa už dávno nediskutuje, len vám nadávajú, vidíte opozičníkov už ako takých bláznov a hlupákov, že nie je o čom a je to zbytočné. Možno to iní videli už dávno, keď opozičníkov ani nečítali, ani nesledovali, ani s nimi nediskutovali a vôbec ich nezaujímali. Ja k tomu dospievam stále viac a viac, asi som mala doteraz na opozičnú stranu veľmi dobrý žalúdok. Roky som to dokázala stráviť a považovať ich za opozičnú stranu. Teraz už nie, už len za hlupákov, kde už nie je o čom, lebo klamstvá a všetko naopak je odhora až dole. Stále si hovorím, blíži sa koniec sveta, keď tak má vyzerať ako svet absurdností.

 

Ešte stále mám žalúdok na to, že aspoň raz za deň preletím správy, že absurdita sa zvyšuje. Môj žalúdok už nie je ochotný oponovať a tak odchádzam k inej činnosti. K absurdnému dianiu si nachádzam absurdne málo času. Zásadne počúvam len normálnych. Nech mi niekto iný povie o absurdnostiach vonku. Musím cítiť normálnych ľudí.

 

Včera som si otvorila Pravdu a tam bol Daniš, čo chválil opozíciu a klamstvá na klamstvá. Taká záľaha klamstiev, že kto by liezol na horu absurdností? To sú správy pre hlupákov, ktorým to nevadí. Potom som si otvorila blog a tam som našla článok o sebe, kde nebola ani jediná pravda. Nebola tam o mne ani jediná informácia, ktorá by bola pravdivá. Ale toto nemá na mainstream so závažnejšími absurdnosťami.

 

Relevantné k politickej situácii je z toho to, že ten bloger píše klamstvo, že na SME ma vyradili z blogerov akokeby som im nevyhovovala.

No pravda je taká, že ja som im práveže roky vyhovovala ako liberál a mnohokrát sa moje články ocitli aj na titulke SME medzi článkami novinárov ako reklama na článok od blogera, keď podporoval ich liberálnu agendu. Doslova tak, že keď si liberál, budeš mať podporu. Ale beda, keby si neposlúchal a mal nevhodné otázky! Potom nebudeš na titulke a kdejaký progresívny somár o tebe povie, že vraj ťa vyradili, hoci som naštvaná sama odišla. Ale v kurze tam bude aj progresívny hlupák, čo buď nevie, že bojuje aj za stratu veta alebo to bude ešte aj obhajovať.

Mne nebolo ťažké pokračovať ako liberál, mala som na čom stavať, keď som usilovne obhajovala liberalizmus celé roky. Lenže to bol ešte liberalizmus. Dnes sú tam v kurze už len hlupáci, čo z toho liberalizmu nevedia celkom nič okrem toho, že teraz je to módne, aby ste mali svätý pokoj. Takže, nie sú to ani liberáli, už len čistí hlupáci.

Asi tak, akokeby veriacich povyhadzovali inkvizítori, čo s vierou v Boha už nemajú celkom nič. Ale zapáčil sa im tento názov o slobode za názov pre totalitnú sektu. Aj to je absurdné.

 

Dnes ja obdivujem každého, kto opozičnú stranu počúva v televízii doma, aby nám o tom napísal, aké klamstvá tam hovorili.

Normálni mi to musia prerozprávať, ako som celé roky ja písala iným, aké klamstvá tam zazneli. Teraz už nič iné, len klamstvá, kto by už trhal burinu tam, kde nič iné nenájdete? No ešte sa niekto obetuje, keď má silný žalúdok.

 

Napriek tomu som šťastná, lebo pravda aspoň na Slovensku je optimistická. Normálnych ľudí je omnoho viac a preto máme takú vládu, ako máme. Je to veľmi optimistické poznanie, že toto sme si zaslúžili.

To len zlu s hlupákmi sa to nepáči a preto zúria až do absurdností. V podstate je to také isté, ako keď som si vybojovala slobodu a exmanžel zúril a vymýšľal, ako by nám mohol škodiť. Tiež mi nadával, že bez neho neprežijem a že zle skončím a pravda bola taká, že on neprežil a veľmi zle skončil.

Keď už to končilo, rozbíjal v kuchyni taniere a rozčuľoval sa, že je mi to jedno, ani sa neprídem pozrieť ako ich rozbíja. A celkom na rozlúčku vytrhal synovi vlasy od zúrivosti, že odchádzame.

 

Kedy príde čas, že mi aj ich bude ľúto, ako mi neskôr bolo ľúto jeho, že nemá nielen na alimenty, ale ani na stravu? Že nemá v nemocnici ani hrozno?

To asi tak skoro nebude, keď sú vo fáze rozbíjania tanierov a všetci tí hlupáci sú mi ukradnutí?

 

 

 

Ženy z opozície chcú stratu veta a ohrozovanie žien!

 

 

Cez normálnych ľudí som sa dozvedela, že najmä ženy z opozície tu ako slniečkárky pri migrantoch vystrájali a opäť citovým vydieraním, že znásilnené potrebujú dlhšiu než 10 ročnú premlčaciu lehotu na oznámenie znásilnenia.

 

Tiež by ma zaujímal ten počet žien na Slovensku, čo využili nahlásenie po 20 rokoch. Ja som si doteraz myslela, že taká u nás neexistuje.

Takže mňa by zaujímal praktický výsledok ich jačania, koľko žien tým bude poškodených.

 

Píšem jačania, lebo ženy z opozície sú podľa mňa hlupane, keď nejačia pri Korčokovom volaní po strate veta!

A strata veta prakticky prinesie povinné kvóty na migrantov, čo väčšinou jačali a jačia aj po kvótach na migrantov, čo bude oveľa viac znásilnených žien, než tých, čo využijú povedzme 15 rokov po nahlásenie. Takže zjavne znásilnenia ich nezaujímajú!

 

Mnoho rokov bola moja blogerská téma domáce násilie a vôbec násilie na ženách. Mňa táto téma skutočne zaujíma a práve preto som bola proti ohrozovaniu žien bláznivými slniečkárkami, čo si teraz našli len novú tému na jačanie, aby pomohli Korčokovi v jeho predvolebnej reklame na protestoch, kde je téma znásilňovania len zneužívaná ako všetko, čo na to používajú, aby presadili stratu veta, čo ženy ohrozí najviac.

 

Tieto hlupane nezaujíma to, čo ženy ohrozuje, vždy len nejaká debilná propaganda.

Ja som znásilnenie zažila a preto ma zaujíma to, čo ženy SKUTOČNE ohrozuje!

 

Teda, ako tie znásilnenia odvrátiť!

 

Len divadlo, kde neznásilnené horekujú ako sprosté slniečkárky, aby tu prebojovali vládu, čo nás chce pripraviť o stratu veta a ohrozuje tým ženy najviac, zaberá len na hlupákov.

 

 

 

 Chmelár:

 

Viem, že sú to citlivé veci, viem, že je okolo nich veľa otázok a viem, že by si zaslúžili odbornú diskusiu. Ale toto nie je odborná diskusia, ale extrémne nechutný politický boj o moc, pri ktorom je pracovnou metódou opozície lož, zavádzanie a preháňanie. Presne tak, ako tí, ktorí nevedia napočítať do 30, bez začervenania zaklamali, že pred parlamentom bolo v stredu „odhadom 18 000 ľudí“ a médiá toto detinské klamstvo ľahko vyvrátiteľné voľným okom bez hanby prebrali.“

 

„Chápem, že nezorientovaný človek musí byť zmätený z toho, keď počuje, že vládni poslanci idú znižovať premlčacie doby za sexuálne trestné činy. Prečo to robia? Sú to naozaj takí podlí zločinci ako v amerických marvelovkách, že nemyslia vo dne v noci na nič iné len na to, aby robili ľuďom zle? Naozaj si myslíte, že ich motivácie sú také nízke? Po prvé, premlčacie lehoty sa menili v celom trestnom systéme, lebo sa prispôsobovali európskym štandardom. Zaujímavé, že také isté premlčacie doby sú vo vyspelých európskych krajinách, zaujímavé, že také isté lehoty sme tu mali zavedené 44 rokov (od roku 1961 do roku 2005, kedy to zmenil Lipšic) a nebolo tu ani viac znásilnení, ani väčší záujem o túto problematiku. O čo tu teda ide? Ako chcete dokázať vinu násilníka po viac ako 10 rokoch, keď každým mesiacom sa šance na získanie dôkazov rapídne znižujú? Prosím, ak by tu bola taká vôľa, som ochotný diskutovať o tom, aby sa úplne zrušili premlčacie lehoty pri všetkých násilných trestných činoch, len potom by navrhovatelia takejto právnej úpravy mali vysvetliť, kto zaplatí tých vyšetrovateľov a z čoho bude štát vyplácať odškodné po desiatkach rokov, ak sa zistí, že podozrivý bol nevinný.“

 

 

 

Taraba:

 

Opozícia, ktorá splašene a bez argumentov skáče už týždne z témy na tému, najnovšie rozvírila debatu, že pri trestnom čine znásilnenia je nová premlčacia doba 10 rokov málo.

Poslankyňa za KDH Holečková sa pri tejto téme pred kamerami rozplakala, že poslanci sú bezcitní, pretože pri tomto skutku treba 20 rokov premlčania. Medzitým po parlamente behá už aj Veronika Remišová s transparentom, že ju nikto „nepremlčí.“
Ak teda sme opustili pôdu racionálnej debaty, predstavme si ako asi prebieha objasňovanie znásilnenia po 20 rokoch. Nepočul som ešte štatistiku, koľko prípadov znásilnenia doposiaľ bolo na Slovensku úspešne uzavretých a odsúdených po 20 rokoch. Zlé jazyky hovoria, že de facto nula.
Ak teda debata nemá mať racionálny podklad a len emóciu, nie sú podľa vlastnej logiky bezcitné aj tie poslankyne, ktoré chcú 20 rokov premlčania a nepresadzujú 30 alebo 40? Veď ak žena nenabrala odvahu oznámiť znásilnenie do 10 rokov od skutku, prečo jej dávať limit 20 a nedať rovno 30 či 40? Prečo teda vôbec dávať nejaký limit?
Opozícia má v demokracii nezastupiteľné miesto ak je odborná, ak má argumenty, tak je dôležitým zrkadlom pre vládu. Na Slovensku je žiaľ opozícia v rozklade. Ukázali to aj pri rokovaní o trestnom zákone. Žiadne argumenty, len balast, čítanie telefónnych zoznamov a žiaľ nulová pridaná hodnota. Pri téme znásilnenia opäť kopu emócií a nulová podstata.“
.
.
.
.

Tiež si myslím, že by mohli byť k tomu odborné diskusie, čo však na Slovensku nikdy a k žiadnym, ani závažným témam nie sú a médiá k nim nikdy nedávajú priestor!

 

A navyše, keď o tom jačí totalitná opozícia, tak to ma už vôbec nezaujíma, to nie sú žiadni odborníci len hlupáci slúžiaci strate veta a teda ohrozovaniu žien aj znásilnením!

 

 

Mňa teda premlčujete od roku 2015 neustále cenzúrou a vyhrážaním sa v médiách. Jačať tu v médiách vždy môžu len módne progresívne ženy totalitne podporujúce teraz stratu veta a ohrozovanie našich žien ako na západe. 

 

 

 

 

„Na území Švédska platí až do odvolania 4. stupeň (vysoká hrozba) teroristického ohrozenia“

 

„Burcujúce svedectvo od mladej Francúzsky, ktorá na Slovensku hľadá pokojný život, pretože v jej vlasti už taký nemôže mať. Pred voľbami by si to mal pozrieť každý, kto zvažuje voľbu niektorej z probruselských strán.“

 

https://malinova.blog.pravda.sk/2023/08/26/na-uzemi-svedska-plati-az-do-odvolania-4-stupen-vysoka-hrozba-teroristickeho-ohrozenia/

 

 

 

 

 

 

z článku Eleny:

 

„Málokto u nás si uvedomuje, že práve teraz nám všetkých EÚ doslova ukazuje, čo zrušenie práva veta prináša“

 

https://www.infovojna.bz/article/video-slovensko-nesuhlasi-so-schvalenim-tzv-migracneho-paktu-eu-pretoze-ani-jedna-z-navrhovanych-moznosti-nie-je-prijatelna-oznamil-minister-vnutra-sutaj-estok

 

„Členské štáty Európskej únie vo štvrtok 8. februára v Bruseli hlasovali o takzvanom „pakte migračnej solidarity“, pričom Slovensko, Maďarsko a Poľsko hlasovali proti.

Šéf rezortu odmieta návrh na povinné prijatie 285 migrantov ročne, prípadne finančnú náhradu vo výške 5,7 milióna eur. Nesplnenie má byť sankcionované alebo inak kompenzované. Kritizuje úzky výber možností kompenzácie, uvítal by napríklad formu humanitárnej pomoci či pomoci na mieste vzniku migrácie. Nesúhlasí ani s alternatívou pomoci iným členským štátom, ktoré nestíhajú vybavovať azylové procesy. „Azylové konania sa presunú na pôdu Slovenska, čo de facto bude znamenať, že takýto migrant už nikdy zo Slovenska neodíde,“ skonštatoval. Pakt bol podľa neho odhlasovaný veľvyslancami členských štátov pri EÚ kvalifikovanou väčšinou, pričom nebolo možné využiť právo veta. Následne o ňom bude hlasovať Európsky parlament a potom premiéri členských štátov na samite. Tam podľa ministra rovnako neplatí právo veta.“

 

 

Korčok pripúšťa zrušenie slovenského práva veta v EÚ

 

https://standard.sk/562604/korcok-pripusta-zrusenie-slovenskeho-prava-veta-v-eu

 

 

 

Toto sú hlupáci, čo najviac ohrozujú ženy! 

 

 A verte, že nemá zmysel hovoriť týmto hlupákom to isté: „Možno raz oľutujete nie pár slov, ale váš doslova boj o stratu veta Slovenska, keď vám znásilnia dcéru alebo vnučku!

 

Normálny človek by za to nebojoval, len hlupák, čo vám tieto slová povie len v rámci divadla na slobodu, lebo ako hlupák toto len divadlo nevidí. 

 

 

 

 

 

.

„USA nechtějí, tak si americkou základnu postavíme sami, tvrdí Černochová a už shání cihly“

05.05.2024

Môj výsmech z tejto bláznivej ministerky, čo je ako Naď na Slovensku, znamená len to, že aj my si z nej môžeme robiť výsmech, nielen Reflex z ľudí, čo si tu americké základne neprajú! 22.4.2022 som napísala článok: Hoax šírený ministerkou obrany v Česku „Černochová dodala, že USA by mali mať dve základne na Slovensku. To však slovenské [...]

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

vražda, zločin, lúpež, krádež, nôž

Muža z Missouri obvinili z vraždy, ktorá sa stala pred takmer šiestimi desaťročiami

05.05.2024 23:02

Jamesa Barbiera zatkli obvinili z vraždy 18-ročnej Karen Sniderovej v novembri 1966 v okrese Cook v štáte Illinois.

Gabriel Attal / Pcheng Li-jüan / Si Ťin-pching /

Odmena za Taiwan? Si pricestoval na štátnu návštevu Francúzska. Stretne sa s Macronom, budú rokovať aj o Ukrajine

05.05.2024 21:45

To, že si čínsky prezident vybral pre svoju návštevu Francúzsko potvrdzuje postavenie Macrona ako mocenského hráča EÚ.

ťava

V zoo sa narodilo mláďa samičky ťavy dvojhrbej

05.05.2024 21:21

Gravidita ťavy dvojhrbej trvá približne rok a rodí sa väčšinou jedno mláďa.

európsky parlament, peter pellegrini, europarlament

Od EÚ sa izolovať nechceme. Čo teda od nej chceme?

05.05.2024 20:23

Nechceme, aby Slovensko bolo opäť čiernou dierou v srdci Európy. Chýba nám však vízia a stratégia našej hry v EÚ. Čo teda chceme a čo nie? Zapojte sa do novej DEMDIS diskusie!

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,496
Celková čítanosť: 5563759x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie