Založ si blog

Kto volí Korčoka, bojuje za stratu veta Slovenska

Najprv si pozrime vyjadrenie Pellegriniho, ktorý je proti strate veta Slovenska:

 

 

 

 

Toto nie je očierňovanie protikandidáta na prezidenta, ale pomenovanie najväčšieho rozdielu medzi týmito dvomi kandidátmi na prezidenta.

Jeden chce pripraviť Slovensko o právo veta a zvyšky suverenity Slovenska a druhý to odmieta.

Všetci, čo budú voliť Korčoka, vedome bojujú za stratu veta Slovenska, aby už v EÚ nemalo žiadny suverénny hlas a prehlasovali ho väčšie štáty, ktoré o nás budú rozhodovať – Francúzsko a Nemecko.

 

 

A teraz jedna ukážka absurdností z práce novinárov SME, ktorí pracujú pre stranu Progresívne Slovensko

 

 

Zástupca šéfredaktorky SME Jakub Filo, ktorý pred časom vyzýval na verejný lynč na Chmelára za to, že chcel mier, teraz medzi inými absurdnosťami napísal:

 

„Takto vyzerá nová vlna politikov Smeru – nebudú mať zábrany ľudí zosmiešňovať, zastrašovať, prenasledovať a následne udrieť. A to všetko za nadšených výkrikov voličov zmanipulovaných premyslenou propagandou.

Erik Kaliňák po večeroch na ulici s kamerou naháňa dvakrát staršieho Mariana Leška…“

https://komentare.sme.sk/c/23281112/junior-uderka-smeru-uz-uplne-stratila-zabrany-komentar.html

 

 

Takto svojim hlupákom čitateľom, čo bojujú za stratu veta, klame, že Erik Kaliňák po večeroch naháňa Leška (totalitný káder zo socializmu a teraz poradca do novej totality), aby ho zosmiešňoval, zastrašoval, prenasledoval a udrel!

Pritom ten totalitný Leško o ňom v médiách klamal, čo mu chcel Kaliňák ukázať dôkaz, že klame a konfrontovať ho s tým, že klame, pričom Leško zbabelo pred dôkazmi ušiel.

A tento politický novinár, ktorého nikto nevolil, ale pracuje akokeby bol politik len pre stranu Progresívne Slovensko, zneužíva súkromné médiá tejto strany – SME na šírenie klamstiev, že konfrontácie týchto klamstiev sú prenasledovanie ľudí s cieľom udrieť ich!

Keby Leško nebol klamal, nemusel by pred dôkazmi o jeho klamstvách újsť!

Tak najprv títo novinári rozoštvávajú spoločnosť a vyzývajú k prenasledovaniu občanov, čo ich stranu nechcú voliť, že sú lúza a svine a najhoršia časť národa, čo pravidelne vypisuje aj ich šéfredaktorka a keď ich chce niekto s ich klamstvami konfrontovať dôkazmi, tak ešte vo svojich médiách klamú, že čo si to ako mladí dovoľujú konfrontovať starších nejakými dôkazmi?

 

 

Povýšenecký Leško zbabelo zutekal pred pravdou❗

 

Bývalý komunistický nomenklatúrny káder, aktívny člen KSS a redaktor Nového Slova (hlasnej trúby Ústredného výboru Komunistickej strany Slovenska) Marián Leško, ktorý dnes na Slovensku dáva ľuďom školenia z demokracie a v Denníku N komentuje politické dianie, bol zoči-voči konfrontovaný podpredsedom strany Smer-SSD, poslancom NR SR a šéfom Zboru poradcov predsedu vlády Erikom Kaliňákom priamo v uliciach slovenskej metropoly. Odpovedať na otázku, prečo klame, však nevedel a radšej sa rýchlo išiel ukryť do útrob Divadlo Pavla Országha Hviezdoslava cez služobný vchod.“

 

 

 

 

„Po novom, novinári už neinformujú, ale robia politiku!“ A to bez toho, že by ich niekto zvolil!

 

Nie, politici súčasnej vládnej koalície nevyzývali občanov, aby prenasledovali iných občanov, čo ich nechcú voliť!

Nikdy im nikde nenadávali do dezolátov, svíň a nevyzývali ľudí, aby vyhnali ich nevoličov z rodín, ako to novinári Progresívneho Slovenska robili celé roky!

Nemáme tu žiadnu inú profesiu, ktorá by rozoštvávala občanov Slovenska a ich rodiny, ako novinárov a moderátorov Progresívneho Slovenska. A ešte majú tú nehoráznu drzosť z ich prenasledovania osočovať iných?

Občanov Slovenska tu rozoštvávajú novinári a to novinári progresívnej sekty!

 

 

Ich vlastný čitateľ SME, ktorý tam je napriek situ cenzúry všetkého, čo sa im nepáči, pod tento článok napísal:

 

 

Tak moment, niečo mi tu nesedí alebo to teda nemám až tak dobre načítané. Erik Kaliňák tvrdí, že ho Leško verejne z niečoho krivo obvinil. Má o tom listinný dôkaz s ktorým Leška chce konfrontovať a ten radšej zvolí útek, namiesto toho aby ho argumentačne zotrel…

Záver tejto epizódy má byť podľa nezávislého komentátora to, že je neprijateľné aby mladší konfrontoval staršieho? Pravda a jej hľadanie kde zostalo?

P.S.1: Nie, nie som volič súčasnej koalície a nechcem ani robiť advokáta Erikovi Kaliňákovi.

P.S.2: Je možné, že mi v tejto „kauze“ niečo uniklo, tak budem rád, ak mi to tu niekto ozrejmí a zmažú sa moje pochybnosti o zmysle novinárskej práce, čím by malo byť podľa mňa hľadanie pravdy, nech už je akákoľvek…“

 

 

Samozrejme, nič mu neozrejmili, tam sa neodpovedá na takéto otázky. Máš počúvať a štvať proti iným, čo nerozmýšľajú celkom rovnako.

A už to tam ide, vyše 400 komentárov, kde už dobre rozoštval novinár svojich čitateľov hlupákov za stratu veta, aby šli a rovnako zúrivo bojovali proti svojim spoluobčanom aj v rodinách, keby tiež týchto hlupákov nechceli voliť a túto ich sektu za stratu veta a za cenzúru všetkých iných! 

Presne ako šialený náboženský fanatik v sekte, čo takto rozoštváva ľudí vo svojej sekte proti všetkým iným! Choďte a rozoštvávajte sa!

Čo na tom, že kritizovali sme to u veriacich, že sú náboženskí fanatici, my tu máme ešte horšiu sektu, lebo toto progresívne náboženstvo a tento šibnutý extrémizmus vnútime všetkým rozoštvávaním ľudí!

Kedy náboženskí fanatici chceli všetkých iných scenzúrovať a zavádzať svoju vieru povinne celoštátne? A bez toho, že by ich ľudia chceli a niekto volil? Kto volil týchto novinárov, čo sa tu rozdrapujú a rozoštvávajú celé Slovensko?

 

 

Keď sa moje deti zaujímali o spoločenstvo Hare Krišna, to vtedy bolo rečí, či to nie je sekta! A to by som si deti mala chrániť pred takou sektou!

Pritom toto hnutie nie je žiadna taká sekta, ako majú progresívni novinári na SME s dosahom na svojich čitateľov, ktorých rozoštvávajú proti všetkým so všetkými znakmi sekty a ich fanatických vodcov. Toto je nebezpečná sekta, čo zastrašuje občanov a rozvracia im rodiny!

 

 

Keby sa dalo kde, podám na to trestné oznámenie ako na nebezpečnú sektu, ktorá rozoštváva ľudí a rozbíja rodiny, kto odmieta patriť do ich sekty z ich rodín. Presne takto sa to deje v sektách, že na to rodiny upozorňujú, že takto manipulujú svojich členov a štvú proti iným, čo túto sektu nevyznávajú! Presne takto tie sekty pracujú, že vytrhávajú členov z ich rodín a štvú ich aj proti ich rodičom, súrodencom, ľuďom naokolo, čo do nej odmietajú patriť.

Toto je celkom určite trestná činnosť!

 

A príkladov postihnutých rodín som tu dávala už veľa a uverejňoval ich aj Postoj z rôznych rodín, ktoré nadobro takto rozoštvali. Napríklad, kde dcéra skončila s rodičmi a už s nimi nemá žiadny vzťah. Dcéra, ktorú chce otec vydediť, keď nebude voliť ich sektu (tú poznám osobne). Ďalšie deti, ktoré skončili s rodičmi alebo so súrodencami alebo s inou rodinou a kvôli tomu, že odmietajú progresívnu sektu a mať rovnaké myšlienky ako ich progresívni vodcovia pôsobiaci na nich cez ich členov!

 

 

A takto svojich členov sekty spracovávajú na súhlas a boj za stratu veta:

 

Naposledy si na to vybral Korčokovu verejne formulovanú úvahu o zrušení práva veta, čo označil za útok na Slovensko a jeho občanov. (Pričom nikto sa nechce vzdať práva veta, ale z pohľadu Slovenska by bolo jednoznačne užitočné, keby oň prišli ostatní členovia EÚ od Lisabonu po Helsinki a Záhreb. Možno až také užitočné, že by to stálo aj za rezignáciu na vlastné právo veta.

https://komentare.sme.sk/c/23281506/cudnejsie-volby-sme-este-nemali-komentar.html

 

 

Takže vidíte, že dobre si uvedomujú, že nikto sa nechce vzdať práva veta, ale manipulujú ich, prečo to bude užitočné (toto tam robia dennodenne, čo si ich ovce neuvedomujú), keď sa ho vzdajú a budú bojovať za stratu veta a toto tiež rovnako vnucovať iným!

 

A presne toto je zámerom tejto sekty, čo už jej členovia nevidia. Táto sekta má politicky prebojovať stratu veta a rovnakým rozoštvávaním to vnútiť aj iným občanom. Taktiež ich scenzúrovať, keby s tým nesúhlasili ako svine a lúza.

 

Cieľom tejto sekty je federalizácia EÚ, strata veta, kvóty a cenzúra, ale pracuje to na systéme sekty, lebo cez voľby by sa im to nepodarilo presadiť! Toto by si ľudia dobrovoľne nezvolili, len pod nátlakom zmanipulovanej sekty, ktorá iných zastrašuje.

 

 

Rozhodne nejde o liberálov, ale o sektu s totalitným systémom umlčiavania. A to je nebezpečné ako všetky sekty a zavádzanie totality vo federálnom rozsahu EÚ.

 

A ako som už písala, tam na to už svoje ovce spracované majú, členovia ich sekty sa dovolávajú straty veta a vypisujú, že nevedia sa toho dočkať ako múdreho kroku, lebo sú už na to sfanatizovaní! Už to len rozoštvávaním ich členov vnucovať iným a členov ich sekty ukazovať ako príklad, že to chcú všetci občania!

 

 

Taktiež si to uvedomuje aj Sulík, že je to vlastizradné!

 

Rovnako sa vyjadril aj Richard Sulík 20.11.:

 

Slovenskí europoslanci, nezraďte svoju krajinu!

 

 

V stredu sa europoslanci vyjadria k právomociam, ktoré majú členské štáty odovzdať do Bruselu. To by znamenalo ďalšie oslabenie suverenity Slovenska.

V stredu 22. novembra bude europarlament hlasovať o správe, ktorá žiada zmeny v zakladateľských zmluvách (Lisabonská zmluva), a ako býva nešťastným zvykom, mediálnu pozornosť si získa až po svojom schválení.

 

EÚ nepotrebuje centralizáciu…

 

Vyzývam preto slovenských europoslancov, aby v stredu odmietli návrhy na zrušenie práva veta, a nesúhlasili s prenosom ďalších právomocí do Bruselu na úkor Slovenska.“

 

Viac zo Sulíkových názorov k teto téme spracované tuto z jeho rozhovoru pre Štandard:

 

“Tvrdím, že každý europoslanec zo Slovenska, pokiaľ by hlasoval za revíziu týchto zmlúv, hlasoval by proti vlastnému štátu, hlasoval by proti vôli občanov”

 

 

 

.

„USA nechtějí, tak si americkou základnu postavíme sami, tvrdí Černochová a už shání cihly“

05.05.2024

Môj výsmech z tejto bláznivej ministerky, čo je ako Naď na Slovensku, znamená len to, že aj my si z nej môžeme robiť výsmech, nielen Reflex z ľudí, čo si tu americké základne neprajú! 22.4.2022 som napísala článok: Hoax šírený ministerkou obrany v Česku „Černochová dodala, že USA by mali mať dve základne na Slovensku. To však slovenské [...]

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

vražda, zločin, lúpež, krádež, nôž

Muža z Missouri obvinili z vraždy, ktorá sa stala pred takmer šiestimi desaťročiami

05.05.2024 23:02

Jamesa Barbiera zatkli obvinili z vraždy 18-ročnej Karen Sniderovej v novembri 1966 v okrese Cook v štáte Illinois.

Gabriel Attal / Pcheng Li-jüan / Si Ťin-pching /

Odmena za Taiwan? Si pricestoval na štátnu návštevu Francúzska. Stretne sa s Macronom, budú rokovať aj o Ukrajine

05.05.2024 21:45

To, že si čínsky prezident vybral pre svoju návštevu Francúzsko potvrdzuje postavenie Macrona ako mocenského hráča EÚ.

ťava

V zoo sa narodilo mláďa samičky ťavy dvojhrbej

05.05.2024 21:21

Gravidita ťavy dvojhrbej trvá približne rok a rodí sa väčšinou jedno mláďa.

európsky parlament, peter pellegrini, europarlament

Od EÚ sa izolovať nechceme. Čo teda od nej chceme?

05.05.2024 20:23

Nechceme, aby Slovensko bolo opäť čiernou dierou v srdci Európy. Chýba nám však vízia a stratégia našej hry v EÚ. Čo teda chceme a čo nie? Zapojte sa do novej DEMDIS diskusie!

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,496
Celková čítanosť: 5563779x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie