Založ si blog

Saková a Pellegrini boli v diskusiách zdatní a Truban so Šimečkom mizerní!

Pozrela som si dve diskusie Sakovej s Trubanom a Pellegriniho so Šimečkom. Až ma prekvapilo, ako bola Saková zdatná v diskusii a nielen podľa mňa, lebo to som sa dočítala najprv v diskusii Štandardu, prečo som si to aj pozrela, že v čom bola taká dobrá.

Tiež ma prekvapilo, že Pellegrini vedel tak jednoducho divákom vysvetľovať nezmyselnosť tvrdení progresívnych oviec. Síce zdatný môže byť aj zapredaný politik a preto zdatnosť som očakávala od progresívnych!

 

No vidno, že oni sa toľko držali svojho hesla, že o pravde sa s lúzou nediskutuje a postačia len vulgárne nadávky ich novinárov, že sa diskutovať preto nikdy ani neučili! 

Preto si Truban myslel, že jeho ovciam bude stačiť, keď z obrazovky 5x zopakuje, že 5 000 ich oviec zvrhne vládu z ulice alebo ich intelekt znovu omráči tým, keď spomenie, že tu budeme jesť zmrznuté zemiaky v zemľankách!

 

Toto je tak úroveň ich diskutovania a argumentovania. Tak sa naučili, že ľuďom stačí v ich novinách len nadávať, že jeho ovce aj teraz najviac ocenia ako argument práve zmrznuté zemiaky a zemľanky – Ale si im dal! Odnaučili ich myslieť, argumentovať, vzájomne sa obdivujú za vulgárne primitívnu údernosť, ktorá nemusí mať žiadne argumenty! Veď oni sú tá výnimočná sekta dobra! To je pre nich jasné, že už argumenty nemusia mať, veď tie im má z cesty odpratať cenzúra! 

 

Tým nechcem povedať, že Truban je tak primitívne vulgárny, ako im slúžiaci novinári na SME, ale že miesto argumentov tiež vsadil pre svoje ovce radšej na zamrznuté zemiaky, čo bolo v primitívnej línii SME, na to ich elitné ovce počujú! A vsadila by som sa, že toto ich intelekt oslovilo najviac, hoci z primitivizmu obviňujú voličov koalície. No práve voličov progresívnej koalície najviac charakterizuje arogantná primitívna údernosť pre povedomie uvedomelej výnimočnosti ich sekty ako elity!

 

 

Rovnako hlúpo bez pádnych argumentov si počínal na oko slušný Šimečka. K jeho argumentom dávam ukážku z článku na Štandarde nižšie. Obsah teda žiadny, lebo nelogický, obhajoval si len vytrvalo svoje demagogické a byrokratické tvrdenie, čo mu Pellegrini niekoľkokrát vysvetľoval, že je to aj nelogické, aj nezmysel, ale byrokratický slušnočlovek si to mlel slušne ďalej!

Darmo sa prezentuje slušným odrapkávaním nelogických nezmyslov, keď na vulgárnosti a výpady proti slovenským občanom má svojich progresívnych novinárov ako buldogy pred ním.

 

A keďže jeho buldogy nevynechajú deň, aby sa nevysmievali z prejavov iných ľudí, je tu na mieste spomenúť, že zavýjanie Šimečku po každej vete vytrvalo obchádzajú! Keby račkoval, ešte by sa to dalo pochopiť, že logopéd s nim už nič nespraví, ale nie po každej vete zavýja, ako keby sa pýtal a neboli to oznamovacie vetýýý! Ja mám malým žiakom pripomínať, že na konci vety sa zníži hlas, lebo je tam bodka a veta končí. Nemám ignorovať, keď žiaci nevedia, kde končí veta.

Myslíte, že z tohto by sa progresívna sekta nerehotala, keby takto zavýjal na konci skoro každej vety Danko? To by bolo cynických oblúd, čo všetko by na to vymysleli na Zomri, aby sa svojim primitívnym elitným ovciam zavďačili na úrovni tretieho ročníka. Kde im aj veľké brucho nie je prirodzené, ale na smiech, pokiaľ sa nestane pre intelektuálnych snobov celkom prirodzené až na umeleckom obraze!

Povedzte mi, prečo to máme učiť malé deti, včetne nevysmievania z brucha, keď to nevie predseda vysmievačov zo všetkých? 

Ja by som tú drzosť na mieste jeho sekty nemala, aby som vysmievala všetkých naokolo, keď náš, akože líder, takto smiešne po každej vete zavýja, čo v pomere k jeho predvádzanej slušnosti vyznieva o to smiešnejšie!

 

 

 

Dnešná ukážka ich slabomyseľnej politiky:

 

 

„ušetria tí, čo poctivo kúria“ alebo „neodvážili by sa nekúriť!“

To si robite z obcanov dobry den?

Vsak ste tu pisali, ze ludia nemaju byt rozmaznani a tolko kurit! A ze si maju dat sveter navyse! A citovali uvedomelych politikov, ze nekurenim porazime Rusko! A ze mame mat teplotu 17 stupnov!

A teraz, ze neodvazili by sa nekurit? A maju poctivo kurit?

 

Preco ste sa jej nespytali, kolko stupnov je teraz uvedomelych? Moze byt dvadsat, alebo to je neuvedomele?

Kolkymi stupnami porazime Rusko?

 

Jasny priklad, ako sme tym porazili Rusko!

 

Hlavne, ze prenasledovali vsetkych, co nechceli prestat kurit! Cele mesiace boli preto ludia fasisti!

To uz je ktory diel serialu – Uvedomeli slnieckari?

 

Mohli sme si nakupit len diamanty!

 

https://ekonomika.pravda.sk/energetika/clanok/690833-vyuctovanie-za-teplo-bude-velkym-prekvapenim-spravkyna-bytoveho-fondu-vysvetluje-kto-pri-zmenach-pri-vykurovani-najviac-zaplati/

 

 

 

Štandard 9.12.:

Progresívne Slovensko nemá odpoveď na Lipšicove odvolanie

 

„Zrušenie Úradu špeciálnej prokuratúry alebo koniec Daniela Lipšica vo funkcii je takmer hotová vec. Opozičné strany a mimovládne organizácie okamžite začali hovoriť o búraní právneho štátu a vysvetľovať, prečo je to neprípustný krok. Keď sa ale v debate argumentuje pocitmi namiesto faktov, je to prvá známka prehry. Strana Progresívne Slovensko zvolala tlačovú konferenciu, na ktorej k tejto téme nevedeli predložiť racionálne argumenty.

 

K otázke zrušenia špeciálnej prokuratúry Šimečka zaujal postoj, že vláda ju chce zrušiť pre jej reálne vyšetrovanie trestnej činnosti osôb súčasnej vládnej koalície. Problém nevidí v osobe Daniela Lipšica v pozícii špeciálneho prokurátora, nakoľko ten bol ochotný vzdať sa svojej funkcie výmenou za zachovanie samotného úradu. V tomto smere ale nespomenul vyše 27 nálezov Ústavného súdu, v ktorých opakovane konštatoval závažné porušovanie práv obvinených, z čoho väčšinu stíhala špeciálna prokuratúra. A to všetko za extrémne krátke obdobie troch rokov.

 

Neuviedol ani skutočnosť, že okrem riadneho súdneho procesu a odsúdenia bývalého špeciálneho prokurátora Kováčika takmer všetky ďalšie mediálne kauzy končili dohodou o vine a treste, pri ktorých opakovane kajúcnici dostali zo strany špeciálnej prokuratúry beztrestnosť a až nezákonné výhody, a to výmenou za svoje svedectvá v neraz menej závažných trestných veciach, ako boli ich vlastné.

 

Predseda Progresívneho Slovenska tvrdí, že špeciálna prokuratúra dosahovala výsledky a robila presne to, na čo bola zriadená. Teda stíhanie korupcie a trestnej činnosti na vysokej úrovni ako v prípade politikov. Trestné stíhania politických predstaviteľov bývalej opozície sa rozhodne zapíšu do dejín trestného práva. Tie sa z dôvodu amatérskeho prístupu tejto prokuratúry rozsypali ako domček z karát. Odborníci zo špeciálnej prokuratúry nevedeli riadne vymedziť trestné činy, nedokázali zachytiť skutkové okolnosti a dokonca v niektorých prípadoch chceli stíhať veci, o ktorých nadriadené orgány rozhodli, že ani nie sú trestným činom.

 

Dovoliť si pri takých vysoko profilových osobách podobné zásadné profesijné zlyhania vytýkané súdmi je samostatný dôvod na zamyslenie sa nad motiváciou ich stíhaní zo strany špeciálnej prokuratúry. Buď boli stíhania oprávnené, ale prokurátori neboli dostatočne odborne zdatní na ich udržanie, alebo stíhania neboli oprávnené a prokurátori boli motivovaní stíhať tieto osoby iným ako zákonným spôsobom.

 

Progresívne Slovensko sa prezentuje ako strana odborníkov, ale okrem všeobecných fráz o boji dobra so zlom nepriniesli k tejto otázke žiadnu pridanú hodnotu. Namiesto toho pracujú s konšpiráciami, nepodloženými tvrdeniami či až banálnou neznalosťou problematiky.

 

Zánik špeciálnej prokuratúry je jednoducho daň za dosadenie politika Daniela Lipšica do jej čela a za politické procesy bez právnych základov.“

 

(krátené)

 

 

 

Takto vyzerá schopný politik – minister životného prostredia (SNS), z ktorého sa SME vysmieva, že je nevzdelaný a pritom v tom článku nemajú jediný argument okrem vysmievania a urážok, ako zvyčajne!

 

Určite nie len lokaj za stratu veta!

 

No toto ich elitným ovciam stačí, že nikdy nemajú žiadne argumenty okrem urážok! Ale možno na ňom nájdu odstávajúce uši, keď na Šimkovičovej našli, že je škaredá. Povedali by ste, že v diskusii, ktorá je určená na jej výsmech, rozoberajú miesto nejakých politických argumentov len to, aká je škaredá a druhá polka, aká je pi.. ? A to majú byť elitné ovce!

 

No, poďte sa na Pravdu pozrieť, či „lúza“ tu má k progresívnym politikom komentáre bez argumentov a len s nadávkami!

Ešte aj tu chodia s vulgarizmami len ich progresívni trollovia! Ak tu nájdete primitíva, nepatrí k „lúze“, ale k elitným progresívnym ovciam, čo tu bojujú tiež len urážkami. No žiadne argumenty nikdy nemajú! Nájdite tu takého, čo má! Odnaučili ich nielen myslieť, ale aj diskutovať, keďže sú elita!

 

 

Tuto je ako hosť v infovojne, nepohŕda ľuďmi, že on je lokajská elita! 

 

 

 

 

 

 

Kto financuje mimovládky a ovplyvňuje médiá?

 

 

 

 

Slobodný vysielač sa rozhodol otestovať principiálnosť Mediálnej rady. Na sociálnej sieti zverejnili príspevok, kde všetko vysvetľujú. Status prinášame v plnom znení

 

Náš podnet neuznali s odôvodnením, že vraj nebol porušený v relácii Večera s Havranom žiaden zákon, lebo ako sa dočítate v ich zdôvodnení nižšie, relácia Večera s Havranom vraj nie je publicistická relácia, v rámci ktorej by mala RTVS povinnosť zabezpečiť objektivitu a pluralitu. Pritom ako vidíte na obrázku dole /s červeným výkričníkom/ sama RTVS tvrdí na svojej vlastnej stránke, že relácia Večera s Havranom je publicistická relácia.“

 

 

 

Blaha, ktorému vďačíme za celú vládnu koalíciu, lebo bez voličov by nebola! Pellegrini rozhodol o smerovaní, ale Blaha o počte voličov!

 

 

 

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

jeleň,

Veľká akcia poľovníkov na strednom Slovensku. Na Liptove si vyhrnuli rukávy pre dobrú vec

30.04.2024 05:00

Zábery z akcie zachytil mReportér Marián Hrnčiar.

Deutsche Welle

Bielorusko označilo Deutsche Welle za extrémistický a dalo mu stopku, pracovníkom hrozí väzenie

29.04.2024 22:23

Bieloruský režim sa bojí nezávislých médií a robí všetko pre to, aby ľuďom zamedzil prístup k slobodným informáciám, reagoval šéf DW.

Španielsko Sánchez zotrvanie vyšetrovanie manželka

Premiér Sánchez demisiu nepodal: Kampaň očierňovania sa neskončí

29.04.2024 21:47

Španielsky premiér dodal, že on a jeho manželka Begona Gómezová to zvládnu.

SR Bratislava CHZJD skládka Vrakuňa monitoring BAX

Exminister kritizuje zastavenie sanácie skládky vo Vrakuni, Taraba avizuje riešenie

29.04.2024 21:17

Do podzemných vôd unikajú najmä pesticídy a herbicídy. Spustenie sanačných prác sa očakávalo v roku 2018.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5558287x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie