Založ si blog

Nič proti EÚ, len proti zločincom, ktorí ju riadia!

Presne tak, ako nič proti manželstvu, len proti násilníkom, ktorí by chceli manželstvo zneužívať a zbaviť v ňom ženy svojprávnosti! (strata veta, čo chcú teraz veľké štáty od malých)

Iste nikto nejde do manželstva s tým, že si plánuje podliehať násiliu! Isto nikto nekritizuje manželstvo len preto, že rieši konkrétneho násilníka!

 

Rajchl:

„Európska únia hádže veľké bomby!
Najskôr zavedie tvrdé protiruské sankcie, aby po pár týždňoch začala hľadať spôsoby, ako sa im vyhnúť, lebo zistí, že bez ruských surovín sa jednoducho nezaobíde.
Napadá ma len jeden komentár – čo sú to za klaunov?“
.
.
Fiala nás chce zbavit energetické závislosti na Rusku.
Já chci Českou republiku zbavit ekonomické závislosti na Evropské unii v čele s Německem.
Tuto závislost považuji já osobně za výrazně toxičtější.
Rusko (a mnohé jiné země z celého světa) nám totiž „pouze“ dodá ropu, plyn, ocel či jinou komoditu a my za ni zaplatíme dohodnutou cenu. Nic jiného. Tečka. To je standardní obchod, žádná závislost.
.
.
EU řízená Německem však nad rámec toho požaduje, abychom prodávali naši elektřinu nevýhodně na lipské burze, abychom plnili zeleno-duhovou agitku jménem ESG, abychom se vzdali práva veta, abychom akceptovali povinné kvóty na migranty, abychom nahradili naši měnu jejich eurem a tisíc dalších nesmyslů.
Bere si naši levnou pracovní sílu, naši elektřinu, a udržuje si tak nadstandardní životní úroveň občanů svých zemí na úkor těch našich.
Suma sumárum lze říci, že západ s námi férově neobchoduje.
Západ nás zneužívá a vykořisťuje.
.
A to je ta skutečná závislost, která zásadně brzdí ekonomický rozvoj naší země, a které se tudíž musíme zbavit co nejdříve.
Z tohoto důvodu se chceme všech těchto progresivně liberálních výmyslů zbavit a vrátit se ke standardnímu a vyváženému obchodu za rovných podmínek pro všechny.
To je náš cíl, z něhož neustoupíme.
.

Naše budoucnost je v suverénní střední Evropě, nikoliv v pozici ekonomické kolonie Západu.“

 

 

Sústavne pribúdajú články o klamstvách západu pri sankciách a obchode, ktorý s Ruskom pokračuje, ale len pre vyvolených ako USA, Nemecko, pri diamantoch, pri nakupovaní ruských surovín len od iných, ale drahšie, aby sa to nevolalo ruské!

 

Napr. tu, čo som našla len námatkou:

 

Zůstaly v Rusku a odvádějí tam miliardy. Nejvíc firmy z USA a Německa

 

„V první desítce západních firem, které v Rusku podnikají, je podle výšky loňských tržeb také německý řetězec Metro s hlavními akcionáři Danielem Křetínským a Patrikem Tkáčem.

V sestaveném žebříčku se na první příčce umístily firmy ze Spojených států, které loni v Rusku podle autorů studie utržily v přepočtu více než 40 miliard dolarů a na dani z příjmů zaplatily 712 milionů dolarů.

Na druhém místě skončily společnosti z Německa a třetí v pořadí byl švýcarský byznys.

V první dvacítce jsou kromě dalších velkých ekonomik jako Británie, Japonsko a Čína také menší evropské státy jako Nizozemsko, Švédsko, Finsko, Rakousko, Polsko nebo Dánsko.“

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-zustaly-v-rusku-a-odvadeji-tam-miliardy-nejvic-firmy-z-usa-a-nemecka-233616

 

 

Také články budú len pribúdať, lebo táto politika bola určená len dementom, ktorí verili, že niekomu tu naozaj ide porážku Ruska!

Že oligarchovia západu nakupujú naďalej a na ožobračovaní EÚ len zarábajú, to dementom v správach neprinášajú!

Preto dementi to budú samovražedne podporovať rovnako, ako uvedomelo boli aj slniečkári! Oni si myslia, že tu sa rieši morálka!

 

Pri tomto bežala dementná propaganda, že na dôsledky sankcií nám bude stačiť jeden sveter navyše! Kto to nevykrikoval, nebol uvedomelý, ale opäť fašista!

 

Keďže ožobračovanie vďaka dementom ešte len prebieha a neprešlo ešte dosť rokov, aby následky svojej rovnakej dementnosti, akú mali aj pri migračnej kríze, ešte nevidia! 

Ale drvivá väčšina občanov EÚ takejto dementnosti nepodliehala a podvod so sankciami nikdy neschvaľovala!

 

Tiež si nenechali vnútiť propagandu „jedného svetra“, ktorá nepostihla Rusko, ale EÚ! 

V tomto sme ešte stále v čase vnucovania pod hrozbami, že ak tiež nebudete dement, tak ste fašista!

 

 

Máte sa nechať ožobráčiť uvedomelo, presne rovnako, ako uvedomelo si vypestovať teroristov!

 

No toto sa vzťahuje len na dementov, ktorí si myslia, že sú tým uvedomelí! 

 

 

 

Keď som tu mala Ukrajinku, hovorila som jej a ona to pochopila, čo jej hovorím, že západ na čele s USA Ukrajinu len rozkradne a zneužije!

Toto si už vtedy uvedomovala aj ona! Ale ešte to bolo ďaleko, ešte bola fáza klamstiev, že západu na Ukrajine záleží!

A to bola „svätokrádež“ toto spochybňovať, že by politikou hýbali peniaze a mocenské záujmy a nie láska a pomoc!

Vlastne sa čudujem intelektuálnej elite, že toto nevedia, že politikou vždy hýbu peniaze a mocenské záujmy a nie láska a pomoc. To by už snáď ako vzdelaní mali vedieť! Na čo sa potom vzdelávali, keď sú pubertálne naivní?

 

 

Dnes to už otvorene hovorí (prečo až dnes?) bývalý poradca ukrajinského prezidenta – „Leonida Kučmy a ve svém posledním videu zhodnotil kritickou situaci na Ukrajině a dospěl k děsivému zjištění.“

 

Západ zradil Ukrajinu a podporoval nás jenom tak, abychom se sami odrovnali!

Proč země kolektivního Západu nikdy nechtěly dodat Ukrajině dostatek zbraní a munice? Ukrajinci začínají nahlas přemýšlet o spiknutí Západu!

 

Tak už sú konšpirátori aj Ukrajinci, že to bolo plánované oklamanie Ukrajincov?

 

„Podle jeho názoru je Ukrajina na pokraji kolapsu řízeného od počátku ze Západu. Podle jeho teorie neměl kolektivní Západ nikdy v úmyslu poskytnout Ukrajině šanci na vítězství nad Ruskou armádou, nikdy nebylo v plánu dát Ukrajině sílu na porážku ruských vojsk a jejich vytlačení z Ukrajiny, protože cílem bylo něco úplně jiného, a to násilná privatizace a výprodej ukrajinské infrastruktury a národního bohatství naproti nesplatitelným dluhům z války, kterou Ukrajina nikdy neměla vyhrát.“

 

 

Toto som tu písala celé mesiace, že to mali aj v správe Rand Corporation, ktorú si dali USA vypracovať, že im stačí Rusko len oslabiť a najdôležitejšie okrem toho bolo prerušiť obchody Nemecka s Ruskom a ekonomicky využiť ožobráčenie EÚ pre svoje obchody. Rovnako vybrakovať Ukrajinu, čo sa dá na nej vyťažiť! Ako sa západ môže na nej aj priživiť!

 

 

„Zničená Ukrajina se po své porážce má stát kořistí západních věřitelů, kteří si ji rozporcují a převezmou. Ukrajina byla zrazena. A to, co se teď děje v USA v americkém kongresu, co se děje v Polsku na hranicích, které blokuje ukrajinské kamiony, co se děje na Slovensku a v Maďarsku na hranicích, a co se děje, resp. neděje na podporu Ukrajiny v EU, to je podle Soskina součást plánu na likvidaci Ukrajiny formou státního platebního defaultu, tedy bankrotu. Pokud by Ukrajina měla vyhrát válku nad Ruskem, pokud by jí Západ poskytl enormní množství zbraní všech typů a druhů, potom by Ukrajina po vítězství uplatňovala reparace na Rusku, takže by nemusela prosit o peníze ze Západu.“

 

Zrada Ukrajiny má stopy ve švýcarském Luganu

 

Tím by Ukrajina posílila, jenž to nechce ani Rusko, ani Západ. Proto Ukrajina dostala vždy jen něco. Trochu tady těch oježděných sovětských tanků a BVP ze zemí NATO, trochu támhle těch Himarsů, trochu těch Strykerů, trochu těch Leopardů. A na některé věci čeká Ukrajina dosud, jako jsou stíhačky F-16, ale těch má Ukrajina také dostat jen trochu. Jinými slovy, Soskinovi začalo docházet, že něco tady nehraje, že Západ ve skutečnosti ne, že nemůže, ale že nechce Ukrajinu vyzbrojit tak, jak by bylo potřeba, aby mohla Rusy z Ukrajiny vytlačit. A můžeme v podstatě říct, že Soskin to trefil na komoru, protože přesně o toto původně šlo.

Pamatujete, jak freneticky a i podle pozorovatelů značně předčasně se vloni 4. července konala ve švýcarském Luganu konference o rekonstrukci a obnově Ukrajiny [1], na které si země kolektivního Západu doslova a do písmene rozparcelovaly jednotlivá území Ukrajiny, která budou obnovovat, přičemž na Českou republiku připadla k obnově dnes již ruská Luhanská lidová republika?

Všichni tehdy kroutili hlavou, co je to za šaškárnu a maškarádu, když válka teprve začala, ale západní země si již parcelují území Ukrajiny, kde budou mít exkluzivní právo obnovy. Proč vlastně ta konference vznikla? Ve skutečnosti ta konference je odpovědí na celou válku na Ukrajině, tedy na válku z pohledu motivací zemí EU a USA. Ekonomiky obou unií totiž potřebují nový Marshallův plán na záchranu svých vlastních ekonomik! To je ten důvod, proč byla do Lugana svolána ta konference.

 

Západní ekonomiky se v polovině roku 2019 nezadržitelně řítily do recese.

Cílem západních ekonomů je rozmlácená Ukrajina a na ní uplatněná Marshallův plán

 

A tak již koncem roku 2019 bylo jasné, že Evropa potřebuje jiný stimul pro nastartování konjunktury a zabránění recese. A tím stimulem je válka v Evropě, konkrétně na Ukrajině!

Plánem je rozmlátit Ukrajinu doslova a do písmene na s*ačky ve stejném stylu, jako byla rozmlácena Evropa po II. sv. válce, a potom po válce spustit obrovskou a masivní obnovu Ukrajiny na bázi nového Marshallova plánu, kdy peníze poskytne největší lichvář na světě, tedy Mezinárodní měnový fond (IMF), což není nikdo jiný než dealer nosatého FEDu tisknoucího dolary.

Ten plán má za úkol nastartovat nový růst ekonomik západních zemí, zabránit tím inflaci a díky tomu, že obnova rozmlácené Ukrajiny bude hrazena v dolarovém zúčtování, dojde k posílení mezinárodní úlohy dolaru, která je nyní oslabována skupinou BRICS po celém světě. Přesně proto se konala ta bizarní schůzka v Luganu. A právě proto nesmí Ukrajina vyhrát, protože není dovoleno, to by úplně zkazilo plán FEDu a IMF na obnovu rozmlácené Ukrajiny naproti úvěrům od IMF.“

 

Obnova Ukrajiny bude vlastně obnovou ekonomik západních zemí.

 

 

Takže, všetci títo naivní slniečkári, čo sa teraz prerodili vo veriacich na „pomoc Ukrajine“, pomáhali len ako užitoční idioti k výsledku, ktorý bohužiaľ oni uvidia a uveria mu až o niekoľko rokov! (ako to bolo aj pri terorizme v EÚ) Keď už budú známe aspoň približné počty zbytočne mŕtvych, čo len pre toto obetovali svoj život a keď budú vidieť ožobráčenie Ukrajiny!

Ale možno aj vtedy si naivne budú myslieť, že za to môže len Rusko! Pochopiť na tom zradnosť západu a USA nie je pre nich a ich čiernobiely svet ľahké! Možno si stále budú myslieť, že USA naozaj malo záujem poraziť Rusko, aj keď už budú očividne vidieť, že západ nemal záujem dodať Ukrajine také zbrane, aby vyhrala!

 

Aj pre mňa je otázka, či vôbec niekedy pochopia, že toľkých Ukrajincov celkom nemorálne a cynicky obetovali len na oslabenie Ruska a viac od toho nechceli, len následne sa priživiť na akože záchrane Ukrajiny, ktorá už bude celkom rozkradnutá!

Taktiež, či pochopia, že o vojne nerozhodli Ukrajinci, ale západ, ktorý im prekazil mierovú dohodu, ktorá už bola pripravená! (Johnson, ktorý to zatrhol)

A že na to práve Zelenského využili ako svojho lokaja, čo takto zradí vlastnú krajinu a nechá obetovať toľkých Ukrajincov!

 

 

Vedoucí ukrajinské delegace z Istanbulu a předseda parlamentního klubu Zelenského strany po chvilce váhání odpálil na ukrajinské televizi pravdu, že válka na Ukrajině mohla skončit v březnu 2022, ale Boris Johnson to zamítl!

 

David Arachamia přiznal, že Rusové chtěli neutralitu Ukrajiny a byli připraveni ukončit válku!

 

„Ale po návratu ukrajinské delegace do Kyjeva se všechno změnilo a tehdejší britský premiér Boris Johnson přispěchal na Ukrajinu a prohlásil, že nic se podepisovat nebude a místo toho se bude bojovat!“

 

 

Nerozhodli o tom Ukrajinci! Rozhodlo sa o Ukrajincoch, že budú bojovať a zomierať a to len za oslabenie Ruska!

 

 

„David Arachamia je pravá ruka Volodymyra Zelenského a ve Vrchní radě, tedy v parlamentu, zastává nejvyšší stranickou funkci předsedy poslaneckého klubu Sluhy národa, což je Zelenského stranická partaj. V rozhovoru pro ukrajinskou televizi ale v pátek odkryl pozadí té schůzky v Istanbulu a reagoval na dotaz novinářky, jestli je pravda, že existuje z Istanbulu nějaký dokument, ve kterém by se Ukrajina zavazovala k neutralitě a k nevstoupení do NATO.

Arachamia popřel, že by smlouva měla 18 klíčových bodů, jak o tom hovořil Vladimir Putin a rovněž nadnesl řečnickou otázku, proč Putin tu smlouvu celou neuveřejnil? Podle jeho výroku prý ve smlouvě byl jenom jeden jediný a zásadní bod, a to byla neutralita Ukrajiny. Všechno ostatní, asi zřejmě těch dalších 17 bodů, byla prý jen “omáčka” okolo denacifikace Ukrajiny, o zárukách pro ruskojazyčné obyvatelstvo atd.

 

Válka mohla skončit v březnu 2022, ale Boris Johnson to zamítl!

 

VIDEO:

https://rumble.com/v3xxptm-f-zelenskho-parlamentnho-klubu-potvrdil-e-vlka-s-ruskem-mohla-skonit-v-bezn.html

 

Ten rozhovor byl odvysílán na objednávku a úmyslně, aby se Ukrajinci dozvěděli, kdo může za to, že umírají na frontě v beznadějné válce, a jak mohla být válka snadno ukončeno. Všimněte si, že Arachamia je v nebezpečné pozici, protože kdykoliv by mohl být označený za zrádce, že podepsal s Rusy neutralitu, tedy návrh na neutralitu. Není divu, že se na chvíli zarazil a přemýšlel, co má odpovědět, když mu redaktorka položila dotaz, proč Ukrajina na mírový protokol o neutralitě z Istanbulu nepřistoupila.

 

Podle Bildu mají Scholz s Bidenem nový tajný plán pro Ukrajinu

 

Jakmile krachla ukrajinská ofenzíva a americký kongres zablokoval další pomoc Ukrajině, začínají se hroutit ochranné valy okolo Zelenského, který nyní bude čelit obrovskému tlaku na ukončení války. V pátek o tom informoval článek [1] v německém Bildu s titulkem, že Berlín má nachystaný nový tajný plán pro Ukrajinu. Plán údajně dojednali Olaf Scholz a Joe Biden a jeho podstatou je, že Ukrajina a jmenovitě Zelenský by měli přijít k rozumu a měli by začít sami chtít vyjednávat s Ruskem o územních ústupcích na ose současné fronty.

A podle Bildu se toho má dosáhnout tak, že západ bude Ukrajině dodávat jen tolik zbraní, aby Ukrajina udržela své současné pozice na frontě, ale aby nemohla dál nikam postupovat. A tím se má navodit konečný stav reality pro Kyjev, že se musí vzdát svého území, které obsadili Rusové, protož na víc prostě Ukrajina prostředky, peníze a zbraně již nedostane.“

Pokud Zelenský nepřijde k rozumu a neuzavře s Rusy příměří nebo mír, je v ohrožení plán zemí EU a USA na obnovu Ukrajiny a tím na záchranu západních ekonomik

(česká alternatíva)

 

 

 

V každom prípade je Ukrajina ukážkou falošného priateľstva západu, nie dezolátov, ktorí o nej nerozhodovali!

 

„Dezoláti“ len v toto „priateľstvo“ nikdy naivne neverili! Vždy si mysleli, že Ukrajina bude zradne obetovaná a za túto pravdu boli prenasledovaní ako fašisti, ktorých nezaujímajú obete na Ukrajine! No práve ich tieto zbytočné obete zaujímali a nezaujímali západné zradné krajiny!

 

To je zhodnotenie výsledku celkom zbytočnej vojny a zbytočných státisícov obetí!

 

 

Arestovič (bývalý poradca Zelenského) dnes:

 

VIDEO:

https://rumble.com/v3zxt7d-arestovi-prohlsil-e-zan-mt-pocit-e-ukrajina-si-ve-vlce-vybrala-patnou-stran.html

 

 

To je jeho zhodnotenie západných zradných „priateľov“! Ktorým len poslúžili na ich vypočítavé ciele!

 

 

Jedine alternatívnym médiám a „dezolátom“ a „lúze“ tu záležalo na životoch Ukrajincov! Jedine oni nesúhlasili s tým, aby sme Ukrajincov posielali na zbytočnú smrť! Ako by s tým nesúhlasili pri vlastných deťoch! 

A len užitoční idioti boli voči im životom cynickí, ako to teraz vidno aj na ich postoji k Palestínčanom, že ten nacizmus je v nich!

 

 

 

 

 

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

Vlak

Žena sa v Bratislave postavila pred idúci vlak, na mieste zomrela

01.05.2024 10:11

Rušňovodič ihneď použil rýchločinné brzdenie, no stretu už nedokázal zabrániť.

Ľubomír Solák / Matúš Šutaj Eštok / Polícia /

Začína sa reforma v polícii. Jej prípravu má riadiť nový viceprezident

01.05.2024 09:40

Zachovaný zostane aj existujúci post viceprezidenta, po novom viceprezidenta pre službu kriminálnej polície a migráciu.

Zrútenie diaľnice

V čínskej v provincii Kuang-tung sa zrútila diaľnica, zomrelo najmenej 19 ľudí

01.05.2024 09:18

Po kolapse 17,9-metrového úseku diaľnice spadlo dole 18 áut.

SR Bratislava EÚ referendum Dzurinda oslavy

20 rokov v Európskej únii. Brusel nám pozerá na prsty, ale to je dobre

01.05.2024 09:00

Malý štát v srdci Európy začal pred dvadsiatimi rokmi nielen cestu za svojou prvou Superstar, ale vykročil aj za svojou európskou identitou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5559499x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie