Založ si blog

Drzosť EÚ!

Štandard 5.12.

 

Európska únia varuje členské krajiny pred veľkým rizikom teroristických útokov v období Vianoc.

 

Dôvodom je podľa eurokomisárky pre vnútorné záležitosti Ylvy Johanssonovej vojna medzi Izraelom a Hamasom.

K situácii sa vyjadril aj šéf nemeckej tajnej služby Stephan Kramer. Ten upozornil predovšetkým na potenciálne nebezpečenstvo počas vianočných trhov alebo veľkých športových podujatí, akým je napríklad letná olympiáda v Paríži v roku 2024 či futbalové Euro 2024 v Nemecku.

„Nedávno sme to videli v Paríži, a bohužiaľ, už predtým sme to zažili aj inde v Európe,“ povedala eurokomisárka.

„Existuje vysoké riziko ďalšej emocionalizácie a radikalizácie násilných islamistických páchateľov,“ dodala tiež nemecká ministerka vnútra Nancy Faeserová, podľa ktorej musí EÚ pozorne sledovať hrozby a propagandu.“

https://standard.sk/511688/europska-unia-varuje-clenske-krajiny-pred-velkym-rizikom-teroristickych-utokov-v-obdobi-vianoc

 

 

Iste si mnohí moji čitatelia myslia, že je mojou chybou, že toľko spomínam zlé riešenie migračnej krízy a ako alternatívu za pravdivé informácie vyhlasovali za fašistov!

 

Ale na toto tak ľahko nezabudnete, koľkí ľudia a novinári vás vyhlasovali za fašistov a to za pravdu o zlom riešení migračnej krízy v EÚ! 

Ak vám za pravdu celé roky nadávajú do fašistov, to fakt nezabudnete, že toto je možné a od novinárov a od tých ľudí!

Kvôli tomu so mnou skončili kamaráti homosexuáli a ďalší kamaráti, lebo som sa odvážila písať pravdu a dávať nepohodlné otázky. Pre pravdu som bola celé roky debil a fašista, čo ich chce topiť!

Alebo vy by ste na to zabudli?

 

A to predsa nešlo len o mňa, to nebola osobná vec! To nám a alternatíve záležalo na tom, aby sa tu nevraždili ľudia, aby sa tu neprenasledovali ženy… Aha, to mi malo byť jedno, podľa uvedomelých, čo verili dezinformáciám mainstreamu a týmto takto poplatným novinárom!

 

 

A dnes sme sa dožili tej drzosti, že EÚ, ktorú nám tlačili do gágora ako kŕmnym husiam a ktorú nesmieme za nič kritizovať, že ona nás varuje pred následkami ich politickej dementnosti!

 

A to slovom v texte „bohužiaľ“!

 

Takže, dnes je to pre nich „bohužiaľ“, že tu prenasledovali cez nastrčených novinárov občanov, čo dementnú politiku EÚ nechceli a dovolili si dávať len nepohodlné otázky!

 

A takto zodpovednosť, nikto za dementnú politiku EÚ v tomto nezodpovedá? Čo bohužiaľ tiež nikto? A ani tí novinári, čo nás za to prenasledovali, že sme fašisti? 

 

A keby len prenasledovali! Ešte sa nám drzo dávali za vzor, že sú intelektuálna elita! A že sú takto morálne na výške! Lebo cítia len oni! Iní ľudia už morálne necítia, keď nebudú papagáji ich dementnej intelektuálnej politiky!

 

Takže si pripomeňme, čo je na to správna uvedomelá odpoveď intelektuálnej elity novinárov, umelcov a spol., čo musia pri tom papagájovať:

 

Je väčšia pravdepodobnosť, že sa utopíte vo vani, než že vás zabijú pri teroristickom útoku!

 

Preto si vyprosím od EÚ, aby teraz šírila takéto podľa nej len hoaxy dezinformačných médií a strašila tu v EÚ ľudí takto primitívne nejakými teroristami! To sú len veľmi ojedinelé prípady! Upozorňovať majú na kúpanie vo vani, aby ste sa na Vianoce neutopili!

 

Nemajú čo upozorňovať na terorizmus, ktorý ignorovali a prikazovali ignorovať pod hrozbou, že ste fašisti a takto vás má vlastná spoločnosť prenasledovať, scenzúrovať a odstaviť za dezinformácie!!!

 

Za roky prenasledovania týmto predajným novinárom, ktorí v mainstreame uverejňovali len dezinformácie, týmto ďakujem.

 

Preto čítam alternatívne médiá, ktoré nám písali pravdu! A preto beriem na zodpovednosť predajných novinárov, platených zo zahraničia, za dezinformácie v mainstreame! 

 

Dúfam, že nebudete mať tú drzosť znova, aby ste po teroristických útokoch chceli nasvietiť hrad a dávali si vlajočky ako prezentáciu vašej cynickej  a tupej morálky intelektuálnej elity, ktorá vie ľudí, čo hovoria pravdu, len prenasledovať a to rovnako ako aj v socializme!

 

 

Preto sme sa mohli len ako „lúza“ vzoprieť aspoň vo voľbách takejto dementnej a predajnej intelektuálnej elite!

 

 

V mojich očiach vás nezachráni, že ste našli vázu, kde sú dvaja nahí muži a pretože umeniu rozumiete lepšie ako Šimkovičová! To vám je načo, keď pri závažných spoločenských témach ste vždy dementi podľa obrazu predajnej propagandy? 

 

Alebo že vám intelektuálne na výške nevadia vo vianočnej reklame slípy a spermie?

 

Veď čo už vám iné aj zostalo, pri poplatnosti totalite? Už sa držať len halušiek, vlkov, obrazu alebo slípov!

 

 

Málo, málo na intelektuálnu elitu! Spoločensky závažným témam lepšie rozumie aj Šimkovičová, čo je naopak vašou hanbou, že vy už nie, keď ona sa tu za „intelektuálnu elitu“ nevydávala!!!

 

 

Koho chybou je, že sme tu na vzburu mali len „lúzu“? 

Však to vypovedá o vašej morálke! O morálke predajnej intelektuálnej elity za vašu umeleckú misku šošovice!

 

 

 

 

Ešte k tej vašej reklame so slípami a spermiami, prečo je neaktuálna!

 

 

Chybou tejto reklamy je, že je už neaktuálna, lebo homosexuálov tu už všetci akceptujú! Mladí ľudia sa k nim predsa hrdo hlásia a nikto by si už nedovolil odsudzovať ich za to! Už sa predsa rieši, že aj transsexuálov majú prijímat, nielen homosexuálov! 

Z toho sa snažia teraz vysekať tak, že to, že nehľadá dievča, neznamená že hľadá chlapca! Ale čo iné vás pri progresívnych médiách napadne? 

To nie je našou zaostalosťou, ale že nepochybujeme nad vašou uvedomelosťou všade natlačiť homosexuálov! Však aj včera tam mali k tomu obrázok dvoch bozkávajúcich sa horárov, že láska kvitne v každom lese! No ich záver z toho je, že komu vadia vo vianočnej reklame slípy alebo spermie, potrebuje sexuálnu výchovu aj v dospelosti! A kto ju nemá, hádajte, no predsa voliči opozície! K tomu jednotne dospeli aj s Denníkom N, lebo už tam beží psychoterapia, že možno nemáte správny vzťah k svojmu bruchu! A voliči progresívnej koalície budú teraz aj psychoterapeuti na lúzu, ktorá nemá správny vzťah ani k voľbám, ani k svojmu bruchu! Oni ho správny majú, lebo im sa ten obraz páči a majú správny vzťah aj k voľbám, aj k umeniu, aj k svojmu bruchu! Vidíte, ako sa dá uvedomelosť odprezentovať aj pri jednom obraze? Hneď sa utužili a ich bublina zahrala všetkými farbami ako bublifuk o to intelektuálnejšej intelektuálnej elity! Povedomie výnimočnosti sa v každej sekte starostlivo udržiava. Nielen u dogmatikov!!!



 
Teraz by bola aktuálna vianočná reklama na prijímanie inakosti, keby v nej odznelo, ako sa členovia rodiny pýtajú alebo pohoršujú nad tým, či súhlasíš so sankciami, ďalší s odpojením plynu, ďalší s tretou svetovou, ďalší koho si volil, ďalší, že si fašista, ďalší, že si dezolát…
 
A do toho babička príde s nápadom, aby sa vzájomne v rodine nepovažovali za dezolátov a fašistov!


 
Ale to by si musela progresívna intelektuálna elita uvedomiť, že prezentujú tých netolerantných príbuzných a preto takúto aktuálnu vianočnú reklamu by už nechceli! Hoci, bola by pravdivejšia! Bola by teda oveľa viac plná ľudskosti, nielen falošnosti, že inakosť je len sexuálna orientácia. A preto by som Telekom tiež nechcela. Falošnosti o ľudskosti už máme dosť!


 
Alebo nech natočia aj o vyháňaných dezolátoch, keď ich zaujíma ľudskosť aspoň na Vianoce!


Koľko rodín kvôli tomuto vôbec spolu nestrávi Vianoce? !!!

 

 

 

Nie je to ani v českej:

 

https://www.youtube.com/watch?v=XEvtM13Sxwk

 

ani v slovenskej so spermiami a slípami:

 

https://www.youtube.com/watch?v=O4X4IRIwyQ8

 

 

 

Na záver všetkým odporúčam, aby si pri vianočnom stole nielen spomenuli na spermie, ale zahrnuli ich do svojho rozhovoru pri štedrej večeri ako prieskum rodiny, či slovo spermie vníma ako bežné slovo, keď ich muži majú každý den!

Výhovorka, že sú tam deti, nepostačí, keďže v televízii to môžu počuť ako bežnú vec.

 

A potom ich prekvapte tým, že to k Vianociam nepatrí, lebo aj toho chlapca z reklamy to otravovalo! 

 

No to si už naši uvedomelí intelektuálni dementi nevšimli. V ich rodinách to bude prieskum – Koľkým homofóbom a primitívom v rodine to vadí? Bude to utuženie progresívnej sekty aj na Vianoce!

 

 

 

Mne nie, len to, že ste vynechali dezolátov a fašistov! A to im tak predsa tiež bežne nadávate!

 

 

 

 

Jeden z uvedomelých nacistov, v ktorých majú vzor v Česku. Taká im blízka nacistická intelektuálna morálka:

 

 

Opice, vybombardovat, napsal starosta Novotný o Palestincích. Řeší to policie

 

Černochová dala tweetu srdíčko

 

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-opice-vybombardovat-napsal-starosta-novotny-o-palestincich-resi-to-policie-240934#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

 

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

Medveď hnedý

Japonsko má rekordný počet útokov medveďov, pôjde na nich s pomocou umelej inteligencie

01.05.2024 07:27

Za posledný rok bolo v Japonsku pri útokoch medveďov zabitých šesť ľudí a viac ako 200 ich bolo zranených.

Izrael, Palestína, Kolumbijská univerzita, New York

Proti demonštrantom, ktorí sa zabarikádovali na Kolumbijskej univerzite, zasiahli ťažkoodenci

01.05.2024 06:24

Policajní ťažkoodenci newyorskej polície vstúpili v noci na stredu na pôdu kampusu Kolumbijskej univerzity v New Yorku.

europarlament, európsky parlament, eú, vlajky

Slovákov k urnám ženú ďalšie voľby. Po 20 rokoch v EÚ sa očakáva rekordná účasť

01.05.2024 06:00

Pred 10 rokmi prišlo voliť europoslancov len 13 percent ľudí. Teraz sa chystá podľa prieskumov až cez 40 percent.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5559337x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie