Založ si blog

Progresívni novinári sústavne klamú o voličoch Smeru, že Smer volili preto, aby o nich bolo postarané ako o dôchodcov

To možno platilo voľakedy, ale rozhodne nie teraz!

 

Napríklad ja nie som dôchodca a myslím si, že Smer môže za to, že sme ako učitelia mali nízke platy celé roky! Mňa konkrétne Smer týmto ožobráčil a naše platy dali policajtom. Myslím si, že Smer bola tiež vazalská strana ako všetky! Za poslušnosť tu mohli rozkrádať. Dnes chce túto domácu mafiu vymeniť totalitná mafia v ožobračovaní v ešte väčšom štýle! Tu už nastupujú nielen zlodeji, ale vlastizradci a vrahovia Kuciaka! Na zavraždení tejto mladej dvojice sa mali dostať k moci!

Takže, už ma len domáce mafie nezaujímajú, ale budovanie novej progresívnej totality a budovanie federalizácie EÚ s vynucovaním straty veta a zaťahovaním do vojen!

To už vás nielen okradnú, ale aj pripravia o slobodu a aj o život vo vojnách! Rovnako o životy pri ožobračovaní štátov. Najhoršie naháňaním do vojen! Ale dementne budú spomínať len zlodejov, keď už stojíme proti totaliťákom a vojnovým štváčom! 

 

A kto s tým nesúhlasí, prenasledujú a cenzúrujú aj liberálov! Môžu vyznávať celú ich liberálnu agendu, ale keď nechcú ich totalitu a federalizáciu a vojnové plány, tak sú pre nich fašisti, čiže o liberalizmus tu nejde!

 

Za ten sa len schovávajú! To majú len reklamu, že akože sú za nejakú slobodu!

 

Ako túto len reklamu vedia len zneužívať, ste videli už pri prvej propagandistickej téme – migračná kríza 2015, kedy títo progresívci nastúpili a začali sa rozmáhať totalitnými praktikami! Nie spôsobom liberálov, čo boli vždy diskusie a cestou slobody!

 

 

Najväčšou motiváciou ľudí voliť Smer teraz, bolo voliť proti progresívnej koalícii, prečo Smer, SNS alebo Hlas volili aj ľudia, ktorí ich nikdy predtým nevolili a voliť Smer už nikdy nechceli, prečo v minulých voľbách ani neuspel!

Bolo to úplne rovnaké ako v Česku, kde tiež ľudia nemali na výber, len medzi volením súčasnej vlády alebo Babiša. Tým sa tiež ich novinári posmievali, že sú tak sprostí, že chcú znova voliť Babiša a nevidia, čo je Babiš zač!

Ale ani v Česku nemali ľudia na výber! Že si nestvorili úplne novú stranu, za to bežní občania nemôžu, že reálne nemajú koho voliť!

Vždy volia len z toho, čo je – pre nich väčšie zlo, menšie zlo, zahodiť hlas na nerozhodujúcu straničku alebo nevoliť! A nevolením alebo len prepadnutím hlasu neovplyvnia celkom nič! Aj tak je najviac nevoličov – čiže nesúhlasiacich s touto ponukou strán a aj tak na nich každý kašle, nevolením nezmohli nič!

V Česku, kto bol proti tejto ich vláde, volil Babiša. A nie preto, že ho zbožňuje alebo mu dôveruje, ale chceli voliť proti tejto súčasnej vláde v Česku – proti tejto ich súčasnej progresívnej totalite a cenzúre. 

No napriek tomu o nich českí novinári podporujúci totalitu, sústavne klamali, že túto ich vládu nechceli voliť len tak sprostí ľudia, čo ako somári veria Babišovi! Týmto ich českí novinári rozoštvávali českých občanov proti sebe, aby s nimi vlastné rodiny a vlastné okolie zatočilo tak ako so sprostými dezolátmi, ak nebudú voliť ten totalitný výkvet, čo tam teraz majú! 

 

Slovensko

 

Na Slovensku sa dialo celkom to isté, len u nás to nebol Babiš, ale Smer, čo mal najväčší potenciál poraziť progresívnu koalíciu!

Najväčšou motiváciou ľudí bolo voliť tak, aby nevyhrala progresívna koalícia a to pre všetky dôvody, ktoré píšem už celé roky!

Takže, ľudia si nevybrali Smer preto, že zbožňujú Fica alebo mu slepo naivne veria ako Babišovi, ale preto, že reálne predstavoval najväčšiu protivolebnú silu! Z tohto dôvodu volili aj SNS alebo Hlas.

A dnes úplne rovnako, ako v Česku, progresívni novinári dennodenne klamú o občanoch Slovenska úplne rovnako ako o Čechoch v Česku, že Smer volili preto, že sú sprostí a tak stále dôverujú Ficovi!

 

V podstate tým novinári a to práve tí najtotalitnejší a obhajujúci cenzúru, cez rozoštvávanie občanov chceli dosiahnuť, aby samotní občania tlačili cez rozoštvávanie rodín na ľudí, aby volili nimi presadzované totalitné strany! 

 

To rozoštvávanie bolo postavené na štvaní, že kto nevolí naše strany a našu koalíciu, je naivný dement, ktorý verí Babišovi alebo Ficovi, je fašista (pričom mali pravdu v migračnej kríze, v otázke vojny na Ukrajine, že budú len zbytočné úmrtia, v otázke sankcií, v otázke straty veta) a dezolát!

 

Presne v duchu hesla násilníkov, že keď to nepôjde po dobrom (presvedčením verejnými odbornými diskusiami k týmto témam), tak to pôjde po zlom a to rozoštvaním rodín a spoločnosti proti nesúhlasiacim, čo našu koalíciu nechcú voliť!

 

 

Skutoční liberáli by postupovali tak, ako majú a ako na to majú občania aj právo, aby ku všetkým takto závažným témam boli verejné odborné diskusie zástancov obidvoch táborov, ktoré by občanov presvedčili, čo by bolo najlepšie!

 

 

Ak máte pravdu, nie je problém presvedčiť celú spoločnosť, že máte pravdu!

 

No práve toto celé roky títo totalitní novinári spochybňovali, že sa to nedá aj keby ste urobili hocičo a preto také verejné odborné diskusie dvoch rôznych strán nebudú!

 

Toto je ich úplne klamstvo! Robia z ľudí úplných debilov a ukazujú to na nejakých okrajových sprostých ľuďoch – pozrite sa, takto uveria hocčomu a pôjdu si len svoje! Ale odborníkov opačnej strany do verejných odborných diskusií nepustili!

A vedia, prečo nepustili! Tí opační odborníci by mali veľmi nepohodlné argumenty, ktoré by množstvo len propagandy vyvracali a takto by naopak len propagandisti nepresvedčili ľudí o svojej pravde!

Ale tvrdia, že určite by zlyhalo to, čo nepripustili!

Nezlyhalo! Ak raz máte pravdu a pádne argumenty, nemôžete tvrdiť, že komplet ľudia v Česku aj na Slovensku sú len takí dementi, že by sa neukázalo s pomocou mnohých odborníkov dvoch rôznych strán, kto má pravdu, aby to drvivá časť spoločnosti pochopila!

 

No, kde sme tu mali odborné verejné diskusie s migračnej kríze? Nikde, len slniečkársku propagandu v obidvoch štátoch a zas len rozoštvávanie občanov na dve skupiny, ktorí ich chcú topiť – fašisti, a ktorí nechcú – čo budú s dementným riešením migračnej krízy súhlasiť!

 

Toto je ich postup!!!

 

Nepripustiť verejné odborné diskusie k závažnej téme, aby sa neukázalo, že ide nátlaková propaganda, ale presne naopak – umlčať občanov rozoštvávaním! Ak poslúchaš a súhlasíš s tým, čo máš zhltnúť, tak si uvedomelý a morálny! A vyžeň zo svojho okolia všetkých, čo by sa dožadovali verejných odborných diskusií ako fašistov a dezolátov!

Tak to fungovalo pri migračnej kríze, pri otázke očkovania – tiež bez verejných diskusií odborníkov, pri vojne na Ukrajine, pri strate veta – ani pri tomto nie sú, pri všetkom!

 

Zakaždým rovno dopredu povedia, že to by bolo aj tak zbytočné! Vraj dementov by aj tak nepresvedčili, lebo asi všetci občania Slovenska aj Česka sú len dementi a postačí len malá skupina „uvedomelých“ aj v Česku aj na Slovensku, ktorých len poštveme proti všetkým!

Zakaždým, pri každej jednej závažnej téme nedodržia, že občania majú na verejné odborné diskusie k závažným témam právo!

Zakaždým toto právo pri závažných témach občanom uprú a zoberú a potom budú tvrdiť, že toto ich právo by bolo aj tak zbytočné a aj tak by to nepomohlo, lebo im by to nepomohlo pri pretláčanej propagande, ktorú by im to spochybnilo, keďže to nevedia ako pravdu obhájiť!

 

Preto sme žiadne verejné diskusie odborníkov ku žiadnej závažnej téme nevideli!!!

 

Občas sme niečo také ako len divadlo na túto možnosť videli, čo sa za to vôbec nedá považovať! Preto ľudia prestali veriť médiám!

Bolo im sústavne upierané ich právo na verejné diskusie odborníkov k závažným témam! 

Pre toto aj vznikli alternatívne médiá, ktoré začali dávať priestor umlčiavaným odborníkom, ktorých médiá nepozvali, len vytrvalo proti nim štvali ako proti fašistom a dezolátom!

 

Už len podľa tohto viem a mali by ste to vedieť všetci, že toto nie sú liberáli, čo to takto robia, ale totaliťáci a len propagandisti! A aj to, že takto sa zavádza len totalita a nič to so slobodnou spoločnosťou nemá!

 

Alternatívne médiá mali pravdu:

 

1. Keď tvrdili, že do Európy prúdia hlavne mladí muži, nebol to hoax!

2. Keď tvrdili, že sú to väčšinou ekonomickí migranti, nebol to hoax!

3. Keď tvrdili, že toto bude mať katastrofálne následky pre terorizmus a zločinnosť, nebol to hoax!

4. Keď tvrdili, že vakcína slobodu neprinesie, nebol to hoax!

5. Keď tvrdili, že očkovanie len experimentálnymi vakcínami za ktoré nikto nezodpovedá, je trestné, nebol to hoax!

(Dnes sa preto ministerstvá vyhovárajú, že ani rúška neboli ani školám nariadené, len odporúčané!)

6. Keď tvrdili, že takéto očkovanie sa nedá násilím vnucovať, že inak nedostaneš zdravotnú starostlivosť, nebol to hoax!

7. Keď tvrdili, že pri tejto politike USA bude vojna s Ruskom, nebol to hoax!

8. Keď tvrdili, že túto vojnu Ukrajina len prehrá a budú len zbytočné úmrtia státisícov Ukrajincov, nebol to hoax!

9. Keď tvrdia, že strata veta bude mať katastrofálny dopad, nie je to hoax!

10. Keď tvrdia, že sankcie ožobračujú len Európu a sú samovražedné, nie je to hoax!

 

Čo tvrdili a bol to hoax? Akú debilnú správičku niekde na fb na to nájdete, aby ste to tvrdili?

 

Celkom určite viac dezinformácií a hoaxov zaznelo v mainstreame!

Napríklad:

1. Neverte tomu, že do Európy prúdia zväčša muži, také fotky sú dezinformácie fašistov, čo ich chcú topiť!

2. Neverte tomu, že do Európy prúdia zväčša ekonomickí migranti, tu máme štatistiky (videla som ich v Denníku N), ktoré dokazujú, že sú to ženy a deti a nie ekonomickí migranti! Ak nám nebudete veriť, nech s vami skončia ako s fašistami!

3. Neverte tým, čo hovoria, že stúpne zločinnosť a terorizmus! Prenasledujte takých ako fašistov!

4. Neverte tomu, že po očkovaní môžete mať krvné zrazeniny! Prenasledujte takých ako dezolátov! Neskôr také vakcíny stiahli z obehu!

5. Prenasledujte ľudí, čo sa nechcú dať zaočkovať! Sú to teroristi!

6. Všetci neočkovaní pomrú a tak im treba! Vyháňajte takých z rodín ako dezolátov! Na to zabudli, že nepomreli!

7. Neverte tomu, že sústavným obkľučovaním Ruska vyprovokujeme vojnu s Ruskom!

8. Neverte tomu, že trvaním na členstve Ukrajiny v NATO bude vyprovokovaná vojna s Ruskom!

9. Neverte tomu, že Ukrajina prehrá, nebudú to zbytočné úmrtia! Nie sú to zbytočné úmrtia!

10. Verte tomu, že už Rusko zaútočilo aj na Poľsko! Volajte po tretej svetovej!

11. Volajte po strate veta, to bude veľké dobro! Kto by bol proti, volajte ho dezolát!

12. Volajte po sankciách a kto s nimi nesúhlasí, toho volajte fašista a vyžeňte ho!

 

 

Do tejto dementnej podoby dostali svojich čitateľov – ukážka z včerajšieho SME:

 

„tento konflikt je na velmi dlho!
zapad odmieta dat ukrajine rakety dlheho doletu, zo strachu pred ruskou reakciou.
takze rusaci mozu bombardovat a ostrelovat kiev a ukrajinci moskvu ci ine ruske mesta nie?!?“

.

.

„Prečo rakety dlhého doletu? To russsssssssov nedorovnáme. Dajme im rovno jadrové zbrane a uvidíme kto má väčšie ule. Ja by som to dal na vabank a už sa to nejak utrasie. russsssssssssssssssssssssi sú slabí, roztrasú sa im kolená a bude po vojne. A ak nie rýchlo to bude vyriešené a bude kľud na pomerne dlho.“

 

 

Ale toto im nevadilo!

 

Vyhladíme celou Gazu, zpívají izraelské děti

 

„Izraelské děti zpívají kontroverzní píseň s textem „Vyhladíme všechny v Gaze“. Tato provokativní píseň vyvolala rozruch jak v Izraeli, tak v zahraničí, a to nejen kvůli textu, ale také kvůli faktu, že hlavními interprety jsou děti.“

https://tv.idnes.cz/zahranicni/vyhladit-cela-gaza-zpivat-izrael-deti.V231122_105846_idnestv_anka

 

 

„Putin dá vyviesť 5000 deti z oblasti bojov a je vojnový zločinec. Bibi dá zabiť 5000 palestínskych dedí a je náš milovaný spojenec, ktorý má len zlých kamarátov. Akoby Palestinci neboli ludia. Ten pokrivený rasizmus ktorý tu autor prezentuje je desivý.“

 

„“Hamasu je jedno, aké sú európske hodnoty.“ a ako sa máme pozerať na vraždenie detí a žien a aparteid zo strany Izraela voči palestíncom. Ako konanie ultrapravicovej vlády korenšponduje s hodnotami EU?“

 

 

New York Times: Izrael znal plán útoku Hamásu už víc než rok

https://www.nytimes.com/2023/11/30/world/middleeast/israel-hamas-attack-intelligence.html

.

„Reportéři New York Times Ronen Bergman a Adam Goldman napsali v dnešním článku, že Izrael byl dobře seznámen s plány Hamásu, ale podcenil situaci. Plán přezkoumaný The Times podrobně popisoval útok. Izraelští představitelé to odmítli jako příliš ambiciózní a ignorovali konkrétní varování.“

 

 

Podľa mňa už len hlupák by to nevidel, že najviac dezinformácií tu šíril práve mainstream a preto mu ľudia prestali dôverovať!

A to by mu prestali aj keby boli všetky alternatívne médiá zakázané! Ako sme neverili ani komunistom a ich bludom!

A najviac to šírili práve progresívne totalitné médiá a s vyhrážaním sa občanom ako v 50-tych rokoch, čo sme nezažili ani v socializme, keď sme sa narodili neskôr! Vtedy novinári nerozoštvávali rodiny, ako teraz vzkriesili 50-te roky zo socializmu!

 

 

Pre tých, čo volili Sulíka, ako to menšie zlo a nezaujíma ich zavádzanie totality, ale len kradnutie. Pre mňa je aj tak dôležitejšie to, že totalitnú progresívnu koalíciu chcel podporiť a spolu s nimi budovať totalitu a cenzúru! Nie to, ako zas on okrádal občanov!

 

Však on ich volá vlastizradcami, keď chcú stratu veta, ale práve s tými vlastizradcami chcel byť vo vláde!

 

 

 

 

 

Toto je fakt chorá doba, keď som nesúhlasila s migračnou krízou, tak vraj chcem migrantov topiť, čiže vraždiť a keď nesúhlasím s vraždením detí v Gaze, tak milujem teroristov!

 

Kto tu ešte nie je dement z týchto „uvedomelých“?

 

Na vás aké tanky mieria, že ste sa stali novými nacistami a budujete novú totalitu a celkom dobrovoľne?

 

Voľakedy sme si nacistov pozerali vo filme a dnes ich môžeme vidieť naživo medzi nami, čo schvaľujú aj vraždenie detí, ale volajú sami seba liberáli!

 

A kto by týchto nacistov povinne neobdivoval, tak ho vyhlásia za fašistu a dezoláta.

 

No, je to ako v Orwellovi, nie že nie!

 

Ministerstvo lásky je to ich ministerstvo, čo vyhlasovalo, že kto chce mier, musí chcieť vojnu! 

 

A ich ministerstvo pravdy chcelo cenzúru! 

 

 

A že sa tu ešte nevraždí? No vraždí. V Gaze sa už vďaka takým nacistom vraždí a u nás vedia kohokoľvek vymazať z verejného života aj bez vraždenia. Napríklad takého Lakotu! 

 

Načo by ho zavraždili, keď pre občanov už neexistuje?

 

Ľudia dneška, môžete sa hanbiť, aké nacistické a totalitné zrúdy tu pod taktovkou progresívnych neomarxistov narástli!

 

To vy ste sa vysmievali z generácií pred vami, že sa nevzbúrili, keď boli proti nim aj tanky.

 

Na vás aké tanky mieria, že ste sa stali novými nacistami a budujete novú totalitu a celkom dobrovoľne?

 

Takéto niečo strašné sme nevideli ani v socializme, aby sa človek dobrovoľne stal nacistom a sluhom totality!

 

 

U nás, našťastie už nie, v Česku stále áno! U nás sme teda mali dosť „dementov a dezolátov“, čo by sa tomu vzopreli!

Áno, aj táto vláda nás môže oklamať, lebo lepšiu sme nemali v ponuke strán, čo by porazila týchto totaliťákov! 

Ale preto ich predsa nebudeme voliť, ani zahadzovať volebné lístky alebo nevoliť, aby sa dostali k moci!

 

A teraz nám títo totaliťáci podrážajú nohy, aby za trest, že sme ich nechceli, postihovala EÚ Slovensko odobratím eurofondov. Za toto teraz lobujú proti vlastnému štátu! Zas podporujú ako totaliťáci len vydieranie a zastrašovanie našich občanov! Aby nám tu násilne vnucovali aj stratu veta!

 

 

Štandard:

 

Šutaj Eštok: Vyjadrenia pána Púchovského vnímam ako posledný hoax od „bojovníka proti hoaxom“

 

„Šutaj Eštok krátko po nástupe do funkcie ministra v rozhovore pre Štandard avizoval zmeny na facebookovej stránke Polícia SR – Hoaxy a podvody. „Nebudem tolerovať, aby akýkoľvek úradník alebo policajt robil politiku, propagandu a kádroval ľudí. Polícia má, hoci aj na sociálnych sieťach, informovať o svojej práci, o prevencii, ochrane poriadku. Nemá vstupovať do politických polemík a už vôbec nemá bojovať proti ľuďom s iným názorom a zastrašovať ich, že budú monitorovaní a postihovaní,“ povedal.

 

Správca policajných sociálnych sietí Púchovský vzbudil pozornosť aj svojou účasťou v delegácii do Bruselu, kde podľa zverejnených dokumentov žiadal predstaviteľov NATO, aby na Slovensko poslali protihybridné podporné tímy. Na stretnutí pritom vraj viacerí členovia delegácie označili vtedajších opozičných politikov za hybridné hrozby.“

.

https://standard.sk/509079/sutaj-estok-vyjadrenia-pana-puchovskeho-vnimam-ako-posledny-hoax-od-bojovnika-proti-hoaxom

 

 

Matúš Šutaj Eštok: „Polícia SR“ nemôže na Facebooku kádrovať ľudí a ukazovať prstom, kto je konšpirátor

 

„Po výmene vedenia polície budeme musieť riešiť aj facebookovú Políciu SR – Hoaxy a podvody. Nie je normálne, aby tu aktivisti pod hlavičkou polície riešili svetonázorové spory, ukazovali prstom na ľudí, kto je a kto nie je konšpirátor a aby sa zastrašovali občania s iným názorom. V rozhovore pre Štandard to tvrdí nový minister vnútra Matúš Šutaj Eštok.“

 

https://standard.sk/485931/matus-sutaj-estok-policia-sr-nemoze-na-facebooku-kadrovat-ludi-a-ukazovat-prstom-kto-je-konspirator

 

„Konečne prestane tento človek cez tu policajnú stranku na Facebooku rozoštvávať s polarizovať slovensku spoločnosť. A to, že ho berie pod svoje krídla politik z Progresívneho Slovenska len dokazuje, že na ktorej strane politického spektra celý čas stál.“

 

 

 

A toto je najdôležitejšie:

 

Pre mňa je dôležité, aby to u nás nevyzeralo ako v Česku, že vláda a ich médiá označujú za dezolátov všetkých, ktorí by s ich vládou neboli spokojní. U nás v médiách, ani alternatívnych, nikto nikoho nenahovára, aby sme voličov progresívnej koalície vyhnali z rodín!

 

To je ten rozdiel medzi normálnymi ľuďmi a totaliťákmi, že normálni ľudia ani homosexuálov, ani voličov iných strán nevyháňajú z rodín.

A nemohli by sme tiež, keby sme boli takí totalitní dementi? Nemohli by sme ich tiež chcieť vyháňať z rodín ako totaliťákov a nacistov?

 

Myslím si, že všetkým je jasné, že sú len obeťami progresívnych novín, kde im napríklad vymyli hlavy do tej podoby, aby teraz zas chceli stratu veta! Teda okrem jadrovej vojny pre ich „uvedomelosť“!

Myslím si, že normálnym ľuďom je jasné, že týmto mladým len vymyli hlavu, pretože práve oni sú tu tí hlupáci, čo na politiku nemajú čas, ale na prenasledovanie spoluobčanov a na primitívne pohoršovanie sa nad nimi, si už na taký primitivizmus čas nájdu! A vraj „intelektuáli“!

Myslím si, že väčšine ľudí je jasné, že to ani tak nie sú nacisti, ako len hlupáci a preto ich nikto ako nacistov alebo totaliťákov nevyháňa. Pre väčšinu ľudí sú to len hlupáci a všetci čakáme, že im to časom dôjde, ako pri téme „migračnej propagandy“, ktorou to začalo! Tak to dopadne so všetkými vašimi propagandistickými témami, ako vám bude stačiť len jeden sveter navyše!

 

 

Dôležitý dodatok, prečo v tomto článku neodsudzujem aj Rusko.

 

Lebo sme vtrhnutie Ruska na Ukrajinu už všetci odsúdili a to včetne Smeru už mnohokrát! Odsúdili to všetky alternatívne médiá, čo sa veselo ignoruje!

Odsúdili už progresívni novinári vraždenie detí v Gaze? Koľkokrát ste to odsúdili vy a kde? Vyžadujeme to od vás, aby ste to odsudzovali každý deň a takto sa prezentovali, že nie ste nacisti?

 

 

 

.

Ja si myslím, že by sme mali začať bojkot divadiel

07.09.2024

zo SME: „Super nech sa im všetci na to vyserú… A nebude žiadne divadlo, žiadna opera, žiadne galérie, žiadne výstavy…čo si to títo dementi pologramotní už dovoľuju to nemá obdoby v celej histórii…“ Umelci a herci sú evidentne zneužívaní na politický prevrat. Otvorene o tom diskutujú ich čitatelia pod ich článkami [...]

Vždy vyhráva politická angažovanosť a kontakty – na ocenenia a dotácie!

06.09.2024

Talentovaných a tvorivých ľudí je veľmi veľa, len nedostanú dotácie pretože nemajú kontakty alebo hlavne požadovanú ideológiu! Je veľmi, veľmi naivné myslieť si, že najlepší sú tí podporovaní s kontaktmi a požadovanou ideológiou. Také možnosti tí iní nemali, preto nemali kde získať ocenenia, neboli politicky podporovaní! Ale aj toto tým [...]

Myslím si, že za výhražnými správami školám je skupina ako Gerulata

06.09.2024

Tým myslím vlastizradných Slovákov a Čechov, čo si myslia, že týmto bojujú proti Telegramu, ale potom terorizmus na školách zneužijú na politický prevrat. Zas majú problém, že nevedia dostať občanov na politický prevrat do ulíc, tak teraz nezavraždia novinára, ale deti! A to má dostať občanov do ulíc na zrušenie výsledku volieb a politický [...]

Kentucky, streľba

Strelec na diaľnici v americkom Kentucky pálil do ľudí, viacerých postrelil

08.09.2024 06:25

Útočník v sobotu večer spustil paľbu na vozidlá idúce po diaľnici v americkom štáte Kentucky a postrelil najmenej štyri osoby.

Robert Fico, KDH

Atentátnik alebo terorista? Cintula už streľbu na Fica neľutuje. Vyšetrovatelia súd nepresvedčili, že plánoval teroristický útok

08.09.2024 06:00

Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas) už má na stole správu, no tá sa podľa informácií Pravdy týka len postupu ochranky a nie samotného vyšetrovania atentátu.

vojna na Ukrajine, Praha

ONLINE: CIA a MI6 vinia Rusko, že ohrozuje svetový poriadok. Svoje dostala aj Čína

08.09.2024 05:55

Šéfovia CIA a MI6 v spoločnom článku uviedli, že Rusku sa nepodarí zničiť Ukrajinu. Ako výzvu 21. storočia vidia vzostup Číny.

Zaluznyj Dolhonovska sirka  FB

Železný generál s ľudskou tvárou. Čo prezrádza prvá kniha o Valerijovi Zalužnom?

08.09.2024 05:30

Jeho generáli ho vtedy prvý raz počuli kričať. Hlavný veliteľ Ozbrojených síl Ukrajiny Valerij Zalužnyj mal na rozčúlenie dôvod. Dvanásť dní pred začatím vojny simulácie ukázali, že zvolená taktika na odrazenie ruskej invázie povedie do troch týždňov k porážke.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,597
Celková čítanosť: 5689088x
Priemerná čítanosť článkov: 3562x

Autor blogu

Kategórie