Založ si blog

Dôkaz, že na SME sú ich čitatelia už sfašizovaní a proti všetkým moslimom a islamu!

Úplne otvorene, bez cenzúry a bez mazania komentárov tam vyjadrujú totálne nacistické myšlienky pre genocídu bez zľutovania, pre hádzanie všetkých moslimov do jedného vreca, proti islamu a proti moslimskej čvarge, za zlikvidovanie lodí s migrantami!

 

 

Nebol za to náhodou kritizovaný Mazurek? Neboli len za otázky ľudia vyhlasovaní za fašistov? Neboli na SME mazané komentáre s len nevhodnými otázkami?

 

Teraz tam môžete čítať plejádu Mazurekov a ľudí s doslova nacistickými myšlienkami, s lajkami až 67 hlasov a SME nacizmus zrazu nevadí!

 

Títo vaši čitatelia už nechcú podľa vás migrantov topiť? A títo ich už nevolajú migranti, ale čvarga, čo si EÚ naťahala do Európy!

 

 

Nezdá sa vám, že prekonali aj Mazureka a Hlavné správy aj s najväčšími primitívmi?

 

Kde na Hlavných správach alebo inej alternatíve ľudia vypisujú, že schvaľujú genocídu a vyvraždenie týchto konkrétnych detí?

Kde? Otázka na Konšpirátori.sk, kde ste takých nacistov našli, ako sú teraz na SME ako intelektuálna elita čitateľov?

 

 

 

Čítajte nacistov zo SME, toto je ich intelektuálna elita čitateľov:

 

 

 

„Myslim ze Izrael Plastelincov nediskriminuje a
zabija bez ohladu na vek a pohlavie – rovnost sanci.

Po tom co robia Arabasi v Europe poviem iba,
ze im zelam dobru musku.

V prvom rade chranim svoju rodinu, priatelov atd.
potom sa mozeme zamyslat nad pravami Arabasov.“

 

Toto má na SME doteraz 47 lajkov a toto SME už necenzúruje, nemaže a nevadí!

 

 

 

“ zabija bez ohladu na vek a pohlavie – rovnost sanci. ” – čiže ako Hamas.“

 

Na toto bol palec dolu 15x, lebo intelektualnej elite logika už nefunguje

 

 

„Na to mali mysliet, kym zacli utocit.
Ked chranim svoju rodinu, narod nebudem plakat nad osudom naroda agresora – priority su jasne.

Ale viem ze si tu znamy milovnik Arabášov cize skoda tratit cas.

Z mojho pohladu – priorita je odstranit bezpecnostne riziko, nasledky pre kmen agresora su sekundarny problem.

Osobne mi je vzdy milsi vzdelany Zid ktory aj pre nas nie je ziadnym ohrozenim ako arabske hordy s ich toxickou stredovekou ideologiou – islamom.

Osobne si myslim ze budu musiet byt vykopani aj z EU ak chceme aby EU ostala demokraticka. Pokial si pritom poplace usoplene arabske decko tak mi to zily netrha – o buduceho potencialneho teroristu menej

A pokial ich Izrael decimuje uz teraz tak poviem iba – dakujem, potrebujete nejako pomoct ?“

 

Na toto je doteraz 15 lajkov

 

 

Tu mu jeden odporuje, ale prevladaju lajky pre nacistu, opačná strana 0 lajkov všade!

 

 

„Ty si zase znamy milovnik nacistov, preto tak suhlasne prikyvujes „zabijaniu bez ohladu na vek a pohlavie – rovnost sanci“.

Bol by z teba skvely velitel Hamasu, ISIS, jednotiek Einsatzgruppen ci dozorca v Osvienčime. Ludacki nacisti si nasli novych podludi, idelogia zberby sa nemneni.

https://www.timesofisrael.com/for-years-netanyahu-propped-up-hamas-now-its-bl…/

Tu si precitaj ako Netanjahu a spol podporovali Hamas cele roky, keby spolupracovali s PA na zapadnom brehu, Hamas by uz davno neexistoval. To by vsak znamenalo obnovenie mieroveho procesu a stratu uzemia na zapadnom brehu, proti comu Netanhahu bojuje poslednych 30 rokov.
Lenze to je pre nackov ako ty priliz komplikovane, tak radsej ostan pri tupych rasistickych sloganoch z SS brozuriek, zelene palceky mas zarucene.“

 

 

 

„Ty si Rus ? Lebo vzdy ked nemas logicky argument tak vytiahnes nacistov…. onalepkovat protistranu aby si ju kompromitoval ? Nie som nacista ani som nikdy k podobnym ideologiam neinklinoval – ale tak isto nebudem bezbranna obet a v pripade potreby budem svoju rodinu alebo narod chranit aj metodami, ktore mozu byt z tvojho pohladu neumerne.

Ked ma niekto napadne v tmavej ulicke tak ako karatista nebudem premyslat ci ked mu zlomim ruku, mu to nestazi spolocenske uplatnenie – snaziim sa odvratit utok, to iste robi Izrael … ty im to chces upriet a asi si predstavujes ze ich maju za to co spravili pochvalit.

A ano – myslim si ze islam do Europy nepatri, je to zbytocne bezpecnostne riziko, rad sa zrieknem 2-3 lekarov a inzinierov ak s nimi zaroven nepride 1000 nevzdelanych agresivnych bagaznikov.

Ano, viem ze su aj kulturne arabske krajiny ale nech si svoju kulturu pestuju u seba doma, nemusime nutne Europu premiesat s celym svetom.

Ty si ich kludne nastahuj do bytu, ponukni im svoje dcery – ja si neprosim, dakujem – netlac mi tu arabsku propagandu. Ano, Netanjahu je hova.do – a co teraz, to nejako ospravedlnuje podrezavanie nevinnych rozospatych ludi ?“

 

17 lajkov doteraz

 

 

 

„zabija bez ohladu na vek a pohlavie – rovnost sanci.“

Toto schvaluje iba nacista – to nie je ad hominem ani osobny utok, ale holy fakt.

 

Mimochodom je hrozne vtipne ako najskor niekoho oznacis za „znameho milovnika Arabasov“ a potom sa stazujes na reakciu. Tak to uz chodi, teraz sa nestazuj, ty Rus.

Tam si hore precitaj clanok – bola to politika Netanjahua a izraelskej krajnej pravice, ktora viedla k najhorsiemu bezpecnostnemu fiasku a najvacsiemu masakru v izraelskej historii. Len preto, aby Netanjahu nemusel komunikovat s Abbasom o zapadnom brehu. A teraz prorokuju rocnu vojnu na konci ktorej bude „nástup novej vlády v Gaze, v ktorej nebude zastúpené palestínske hnutie Hamas a ktorá nebude podporovaná Iránom“. Gratulujem, fantasticka strategia, najprv roky podporovat Hamas a teraz viest proti nemu rok vojnu, snad tie americke lietadlove lode nebude dovtedy treba niekde inde.“

 

 

 

„To sa teraz nechame vydierat ze nejaka zavinuta porodila pankharta tak sme teraz povinni zivit cele ich dalsie generacie a nechat si skakat po hlave ? Idealne by bolo islam predefinovat z nabozenstva na politicku ideologiu ktorou aj de facto je – a daj nu na rovnaku uroven ako nacizmus, dovody snad netreba vysvetlovat.

A od pripadnych migrantov vyzadovat zrieknutie sa islamu, ak to nie je mozne tak pohuzial ich nemozeme prijat kedze by sa tu necitili dobre. Nasi predkovia bojovali proti Turkom pred branami Viedne, v uhorskych stepiach atd. a my si haved pustime do krajiny ?

Pokial nase ekonomiky nutne potrebuju novu pracovnu silu – preco radsej cielene neprijimat ludi z kultur ktore su s nasou kompatibilne, napr. Ukrajincov, kludne aj azijske nemoslimske narody atd.“

 

Až 65 lajkov doteraz!

 

 

 

„Súhlas! Európa speje do záhuby. Vyústi to nejakým novým hitlerizmom. Jediné riešenie je predefinovať hrozby slobodného sveta. Islam je nezľúčiteľný s demokraciou, slobodou a ľudskými právami!“

 

31 lajkov

 

 

„To bol napad posahanej merkel natahat tu cvargu, ak si proti si jednoducho fasista. tak to vidi aj cela progresivna lavica vsade. a cudujme sa ze ludia to hadzu vo volbach extremistom“

 

15 lajkov

 

 

„Takze nie merkel, ale komplet cele vedenie eu a narodnych statov sposobilo a stale sposobuje tento problem.“

 

 

 

„To je absolutne hanebne, pritom zastavit tie lode by pre namornictvo bolo banalne – to nie su nejake sofistikovane ponorky poslednej generacie. Detto hranice Schengenu.

A som si isty ze keby 2-3 take lode sepalia a potopia, resp. ostrou palbou donutia k ustupu tak by to uz dalsi neskusali.

Potom stale ostava otazka ako sa civilizovane zbavit tych ktori uz zamorili jednotlive krajiny.

To ze niekto zahodi doklady nemoze byt vstupenka do EU. A mimovladkam co vozia migrantov by som tie naklady na zasah namornictva fakturoval… a ak nezaplatia zabavil lode.

Keby je vola, problem je vyrieseny za 2-3 tyzdne alebo mesiac – vid Australia.“

 

14 lajkov

 

 

 

„Ale vola nie je.
Slnieckari vladnu europe. Po nich vladu preberu moslimovia a zacnu prenasledovat slnieckarov.
Toto je inak jedna z mala dobrych veci na sk, ze sem nechcu ist a ani ich sem eu zatial nepremiestnuje.
Ano, su tu nejaki moslimovia ale paradoxne ti viac intelignentnejsi ako ti co sa pchaju na zapad.“

 

 

„Ale ale Makarón – a doma inak s moslimami všetko v poriadku ? Nechceš ďalšie 2-3 milióny ?

Páči sa mi, ako sa ľuďom od roku 2015 otvorili oči a konečne chápu, že Francúzsko je jeden veľký bordeľ, za ktorý môžu imigranti. Minule mi tu jeden týpek tvrdil, že za to nemôžu moslimovia. Nie – za to iste môže biely Francúz, ktorý len nepochopil obohatenie, keď mu v Paríži ukradnú peňaženku, podpália auto a môže byť rád, že ho nezarezali. Tlupa neschopná žiť v civilizovanej spoločnosti nemá čo v Európe robiť.

Prečo teraz moslimskí bratia nepomôžu chudákom Palestíncom ? Prečo sa obracajú na tých hnusných, kresťanských bezvercov v Európe a naťahujú ruku ? Sedia na ropných poliach a nemajú na jednu nemocnicu pre svojich bratov ?

Že „Zdravotnícky systém v Gaze je na kolenách“ – a čo ako, my za to môžeme alebo čo ? Môže za to tichá (a často aj veľmi otvorená) podpora Palestíncov teroristickej organizácie Hamas 🤷🏻‍♂️ Sú neschopní si sami vládnuť, bude im vládnuť iný.“

 

17 lajkov

 

 

 

https://svet.sme.sk/diskusie/5260358/izrael-palestina-pasmo-gazy-vojna-hamas-dnes-online-11-11-2023.html

 

 

 

 

Otázka na Konšpirátori.sk, kde ste takých nacistov našli, ako sú teraz na SME ako intelektuálna elita čitateľov?

 

 

 

 

.

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Dušan Lehotský, učiteľ, tréner atletiky

Vychoval viacerých majstrov ČSSR v atletike: Na školských pretekoch som len čumel. Keď to takto pôjde ďalej, v tridsiatke budú o barlách

29.04.2024 00:00

Dušan Lehotský v Levoči učil telocvik a viedol mladých športovcov 44 rokov.

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,494
Celková čítanosť: 5556820x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie