Založ si blog

Bez KDH by bola tá ich „pliaga“ len mŕtvolou!

Ako liberál nemám rada stranu KDH.

Mňa nikdy nemali čím osloviť, lebo hoci som osobne veľmi proti potratom (v našej širokej rodine sa pri tehotenstvách od dojatia plakalo a nie riešilo, či si ho necháte), nikdy by som nenútila týrané ženy manželmi, aby mali ďalšie dieťa a takých je medzi interupciami polovica.

Vždy som ich preto videla ako falošných kresťanov, ktorí majú z viery len módne politické mólo a vedia prenasledovať maximálne len ženy v núdzi miesto lokajských mužov v politike. Na mužov nikdy nemali gule, len na chuderky v núdzi. 

 

A čo iné ich ešte z viery zaujímalo? Nič duchovné, len témy okolo sexu – škodlivosť masturbácie, zákaz predaja antikoncepcie aj pre ateistov, vyháňanie homosexuálov z kostolov a rodín, ako to dnes ešte horšie voči inakosti robia progresívci.

 

Keby boli pri moci ako v stredoveku, riešili by len sex. To len nová moderná doba doniesla zas novú progresívnu inkvizíciu naopak, že v sexe môžete všetko a už inak nič! 

 

Preto si môžu dnes podať totalitné ruky a to ich aj vzájomne priťahuje do koalície – Tí akože kresťania nie sú kresťania, len farizeji a tí akože liberáli tiež nie sú liberáli, len farizeji. Politickí herci za kariéru sa našli! KDH sa schováva za kresťanstvo, aby ulovilo hlupákov, ktorým len hra na kresťanom stačí a PS sa schováva za liberalizmus, aby ulovilo ešte väčších hlupákov, ktorým len hra na liberalizmus tiež stačí!

 

Obidvom stranám sa darí loviť hlupákov ako voličov na iný spôsob. Skutočného kresťana viac zaujíma duchovno ako boj proti „pliage“ a skutočného liberála viac zaujíma skutočná sloboda ako boj proti „dezolátom“.

Spoločne lovia voličov s predsudkami buď voči „pliage“ alebo „dezolátom“. Tieto masy voličov sú najľahšie zneužiteľné pre akúkoľvek totalitu, či katolibanskú alebo progresívnu. To dnes je len už minulosťou katolibanská a nebezpečnejšia je aktuálna progresívna.

 

Ale dnes kritika KDH.

 

KDH vyslovene klame svojich voličov, že nepôjde do koalície s progresívcami, s tou ich „pliagou“. Ešte pred týždňom ich voliči tvrdili, že do progresívnej koalície nepôjdu! Tak ako o svojich zámeroch informovali svojich voličov? Jednoducho ich klamali, keď to ani pred týždňom nevedeli a ešte sa ich voliči aj tu aj inde hádali, že s progresívcami by KDH do ich koalície nešlo!

 

Dnes ich klamú tak, že musia ísť do koalície s „pliagou“, aby na tú „pliagu“ dávali pozor!

 

Je to asi taký príklad, že tak ťa ochránim pred násilníkom, že mu otvorím dvere (rozumej svojou koalíciou ho pustím k moci), aby som ťa pred ním mohol brániť v kuchyni! 

 

To už akí hlupáci musia byť ich voliči, keď niečo tak nelogické na nich platí, že pustíme progresívcov k moci, aby sme vás mohli pred nimi chrániť!

 

A toto na ich voličov zaberá! Asi tak, ako na opačnú stranu, že keď stratíme právo veta menších štátov, to len bude skvelá budúnosť!

 

Mnoho, mnoho voličov osprostelo, hoci podľa nich sme osprosteli my, čo nechceme stratu veta menších štátov a uvedomelo volať po tretej svetovej!

 

 

 

Tu je dobrý článok k tejto téme KDH a ich hlúposti z denníka Štandard.

Mimochodom, tieto noviny nepatria žiadnej strane a ich novinári sa správajú ako novinári – kritizujú čokoľvek a nemajú povinné tabu témy ako súkromné noviny oligarchov PS.

 

Trápenie kresťanského demokrata

 

„Snahy niektorých členov KDH dať moc do rúk progresívcom a zároveň od nich žiadať, aby neboli progresívci veľmi nedáva logiku.

 

Skrátka, predstava o tom, že sedempercentné KDH nakreslí červené čiary a PS so SaS ich budú rešpektovať, je falošný mýtus. KDH môže rozhodnúť len o tom, či progresívcom otvorí cestu k moci alebo nie. Ale ak to urobí, stratí nad nimi kontrolu a nebude mať silu na to, aby ich ovládala.

 

Vo vláde s progresívcami by, naopak, nerobili nič iné, len hasili ideologické návrhy svojich partnerov a na konci by aj tak prehrali.

Možno si to KDH ešte neuvedomuje, ale už minimálne dekádu platí, že ak sa hodnotovej agende nevenujú oni, ochotne ich nahradia iní. Aby SNS alebo Matovič nenašli zmysel práve v tom, čo podľa Františka Mikloška nie je záujmom Slovenska.“

 

https://standard.sk/455807/trapenie-krestanskeho-demokrata

 

 

Autora neobdivujem, teda jeho hodnotovú agendu, ale aspoň to nie je hlupák, čo by nám tvrdil ako nekresťanskí farizeji z KDH, že proti „pliage“ sa bojuje tak, že ju dostanete k moci, hoci bez vás by skončila!

 

Bez KDH by bola tá ich „pliaga“ len mŕtvolou! 

 

A preto ju chcú vykopať z hrobu až do parlamentu! A takto ju vraj dostanú do hrobu!

 

Keby to boli bojovníci, povedzme Vikingovia, tak nejaká dementná odnož, čo nevie bojovať.

Tiež by mohli vyhlásiť, že polejú sa povedzme džúsom, aby sa mohli utrieť! Lebo bez poliatia aj celej hlavy, by sa už utrieť nemohli. Keby som to teda vysvetľovala prvákom, že akí smiešni dospelí by mohli existovať.

 

Ale ako dospelí už vieme, že zmyslom týchto politických klamstiev, je práve to „utieranie“, ten boj s „pliagou“ na ktorý nemôžu mať progresívnu mŕtvolu! Ako by potom proti nej bojovali, keby už bola mŕtva a odstavená!

 

Ako by sa potom a s čím dostali do parlamentu a ku korytám a kariére, keby už nemali žiadnu pliagu?

 

Dnes by im nestačili už len tehotné chuderky, ani boj s masturbáciou, musia mať živú a nebezpečnú pliagu, aby ich korytá mali zmysel!

 

Takí sú kresťania za tie ich hodnoty (čo nie sú moje, ale ani ich)! Potrebujú na kariéru „pliagu“!  A preto sa musí dostať k moci! 

 

Prví tú pliagu dokopú do parlamentu, aby proti nej v parlamentnom divadle mohli akože bojovať!

 

 

Čo dnes je každému súdnemu človeku jasné, že ten boj by len prehrali! Ale voliči ich platia nie za výsledok, len za ten boj a za to divadlo – „boj proti pliage“!

 

 

 

Taktiež sa nemôžu vyhovárať, že už ich nezaujímajú hodnoty (chuderky, masturbácie, hormonálne tabletky) len zlodeji, lebo do koalície chcú ísť s polovicou zlodejov!

 

 

 

 

.

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Zuzana Dolinková

PS, KDH a hnutie Slovensko zbierajú podpisy na odvolanie Dolinkovej

29.04.2024 15:42

Na odchod ministerky vidia viacero dôvodov, najmä ohrozovanie eurofondov a "netransparentné" rozhodnutie v súvislosti s výstavbou nemocnice na Rázsochách.

Vladimír Pčolinský

Súdny proces v kauze exšéfa SIS Pčolinského by sa mal začať 30. mája

29.04.2024 15:20

Pôvodné obvinenie Pčolinského zrušila Generálna prokuratúra SR

polícia, nehoda, motorka, kuriér

Namiesto brzdy šliapol na plyn. Motocyklista v Bratislave vpálil do pizzerie, zranil dve ženy

29.04.2024 15:06

K udalosti došlo v pondelok pred 11.30 h na Povrazníckej ulici.

Si Ťin-pching

Čínsky prezident Si Ťin-pching pricestuje 8. mája na štátnu návštevu Maďarska

29.04.2024 14:49

Čínska hlava štátu bude rokovať so Sulyokom a Orbánom o bilaterálnych politických, ekonomických a medzinárodných otázkach.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,494
Celková čítanosť: 5557382x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie