Založ si blog

Podľa SME, keď Fico s Dankom vygumovali fašistov, tak teraz budú fašisti oni!

Filom začnem, lebo on prvý pracuje na označovaní bežných ľudí ako fašistov od volieb. Doteraz to bolo len osem rokov nadávania občanom do fašistov!

 

A keď zničíte fašistu, tak ste podľa ich tupej progresívnej nelogiky fašista!

Zas a každý deň sa oháňajú fašistami, tým už celkom vyprázdneným pojmom, lebo nacistov SS už ospravedlňujú, keď tí predsa zabíjali Rusov!

Opäť chcú bežných ľudí na ulici prenasledovať ako fašistov, pričom SS-áci z koncentrákov už budú v pohode za hrdinstvo vyvražďovania Rusov v koncentrákoch. Čo na tom, že Rusov, čo žili voľakedy?

A ani v tom nemá pravdu, že Fico s Dankom vygumovali Republiku, lebo Republika stratila svojich voličov pre hádky s ĽSNS a s Líviou, čo ich voličov tak naštvalo, že hľadali iné strany! No to by ste museli sledovať alternatívu, aby ste to vedeli.

Tak isto ich voliči nevolili preto, že Mazurek tlieska SS-ákom ako Zelenský, ale preto, že bojovali proti gender ideológii, čo vám na KDH už ZJAVNE nevadí! 

 

Jakub Filo: 

 

„Fico s Dankom vygumovali fašistov

Fakt je taký, že Fico sa posunul do extrému tak, že zničil fašistov.

Ich hlasy sa oproti predchádzajúcim voľbám prerozdelili práve medzi SNS a Smer.

A presne preto vypadnutie Republiky neznamená, že by sa rovnaké myšlienky a názory do parlamentu nedostali. Dnes ich reprezentuje časť novozvolených poslancov za SNS – za ktorú sa do parlamentu dostali niekdajší poslanci ĽSNS Tomáš Taraba a Filip a Štefan Kuffovci.

A tiež Smer.“

https://komentare.sme.sk/c/23222946/vysledky-volieb-2023-analyza.html

 

To je taký záver, akokeby som ja napísala, že keď OĽaNO vygumovali progresívci a SaS (a nevygumovali sa vlastnými chybami), tak si prerozdelili tie hlasy, čo OĽaNO chýbali

a presne preto to znamená, že dnes ich reprezentuje PS a SaS tiež, čiže sú katolibanci!

Ako si takto homeopaticky vypotencovali fašistov, rovnako si môžeme z PS a SaS katolibancov. Navyše tí by sa radi spojili s katolibancami v KDH!

 

Smer a SNS určite nereprezentujú Republiku a len preto, že vám sa páči taktika volať všetkých, čo nevolili progresívnu koalíciu – fašisti, aby ste im mohli rozoštvávať rodiny.

A takým násilným nátlakom ich nútiť poslúchať novinárov (inak prídeš o rodinu!), ktorí patria len strane Progresívne Slovensko ako jej poslanci v novinách, čo miesto tlačoviek majú noviny.

 

 

Celé roky sa tu odsudzovali ako fašisti tí, čo propagujú znaky fašizmu (Poliačik) a tí, čo ospravedlňujú nacistov (Denník N).

Takže, ak tu chcete podľa vašich mnohoročných názorov hľadať fašistov, sú to Poliačik, Denník N, keď sa od toho nedištancovali a ďalší, čo tlieskanie SS-sákom obhajujú! Napríklad, že v koncentrákoch nevraždili!

 

===

 

Šéfredaktorke SME sa zas ako novinárke PS nepáči, že si občania dovolili nevoliť jej stranu, lebo vraj ani zahraničiu sa to nepáči, akokeby sme mali a museli voliť tak, aby sa to páčilo Francúzom? 

Isto Francúzom, keď Američanom, to by bol hoax! 😀

 

Z jej slov stoja za pozornosť tieto:

 

„chrániť slobodu tlače a rozkladať dezinformácie“

 

Tak, keď majú byť novinári a informovať objektívne, tak to nie, lebo slúžia len jednej strane a zrazu sú súkromné médiá a môžu slúžiť aj len jednej strane ako dennodenné tlačovky PS.

Ale keď ich nechceme povinne poslúchať ako ústredný orgán PS, tak zrazu sú novinári a mainstream a na službu len jednej strane chcú slobodu tlače a cenzúru pre všetkých iných. To zrazu sa tvária ako mainstream, že oni sú novinári a objektívne informujú!

A kto by ich kritizoval, že nemajú čo slúžiť len jednej strane, tak to ich vraj ohrozujeme a chceli by sme ich zavraždiť ako Kuciaka!

 

V akej krajine, v akom štáte ešte existujú takí novinári, čo sa vydávajú za mainstream slúžia len jednej strane? A tú stranu máte povinne poslúchať, lebo je mainstream?

 

Čo sa týka „rozkladania dezinformácií“, tak toho som sa nedožila, že by ich ráčili rozkladať včetne svojich.

Veď oni s nikým nediskutujú, diskusie nepovoľujú, diskutérov len mažú a vedia len jediné – Nadávať iným do fašistov, svíň, lúzy, dezolátov, spodiny a stelesneného zla!

 

A vy by ste vedeli rozkladať dezinformácie? 

 

===

 

Kepplová zas nevie, prečo sa vrátil Matovič!

 

Celkom jednoduché: Vrátili ho do parlamentných stoličiek tí, čo na nich nechcú vidieť sedieť ani vašu PS, ani smerákov!

Nijako inak sa nedá parlamentná stolička obsadiť pre tieto zadky ako zadkom iným. Aby si ich stoličky nerozdelili, zabezpečili jednoducho zadky, čo ich vytlačia!

 

Aj ja som tak volila v predchádzajúcich voľbách, aj som volala Matoviča žuvačka. Mali obsadiť stoličky pre PS! 

Pellegrinimu som neverila, ale našli si zas Naďa, Krúpu, v každej vláde si nájdu nejakého lokaja!

Takej žuvačky niet, aby sa aj na ňu lokaj neprilepil.

 

A rovno vám tu aj jeden píše:

 

„Lebo jeho volici nemali koho ineho volit. Preto sa vratil Matovic. A po 3 rokoch bacovania dokazal ziskat polovicu hlasov ako opozicne PS.“

 

===

 

Samo Marec SME: 

 

„Hádam niekedy v polovici týždňa dospejeme k poznaniu, že za to môžu voliči, teda tí, ktorí nevolili tak, ako by voliť mali.“

 

„prvý Slovák si povedal kašľať na to, budem navždy voliť ako debil.

Pretože, nemýľme sa, presne taký je záver: sú to debili. Na rozdiel od nás, ktorí debili, pochopiteľne, nie sme. No a keďže sú to takpovediac debili, tak sa s tým zároveň aj nedá nič robiť, len hovoriť, že sú debili.“


https://komentare.sme.sk/c/23226049/ako-zachranit-demokraciu-pise-samo-marec.html

 

Debil by som bola, keby som ako vy volila stranu, čo chce malé štáty pripraviť o právo veta a ktorá nám denne cez svojich novinárov vykrikuje, že sme lúza, svine, fašisti, dezoláti, stelesnené zlo a rozoštváva nám týmto rodiny a celú spoločnosť!

 

Pozitívom u Marca je, že v tomto článku sme neboli fašisti!

 

Máte, čo ste si zaslúžili. Skúste si tú taktiku aj na ulici a nielen vo vlastných rodinách, ktoré sa nechajú tyranizovať progresívnymi faganmi!

 

Toto z neho oslovilo ich intelektuálnych voličov:

 

„A ešte jedno uznanie Samovi Marcovi. Táto pasáž je super!!!: „Hádam niekedy v polovici týždňa dospejeme k poznaniu, že za to môžu voliči, teda tí, ktorí nevolili tak, ako by voliť mali… Konečne budeme mať potvrdenie toho, že sa to cez komunizmus, slovenský štát a Svätopluka ťahá až do čias, keď po svete chodili len dinosaury a prvý Slovák si povedal kašľať na to, budem navždy voliť ako ***.“

 

Takže pridajte si aj slovo debili.

A to vraj berie s nadhľadom, keď ste len debil a nie fašista!

 

===

 

Opäť šéfredaktorka SME:

 

„S úsmevom stál pri Ľubošovi Blahoviktorý vulgarizmami obsypával prezidentku.“

 

Dobrá drzosť, takto klamať!

 

„Pochopiteľne, druhá, možno aj väčšia časť polarizovaného Slovenska sa nevie len tak upokojiť, keďže sa obáva, že Ficova vláda oberie Slovensko o ďalšie štyri roky, že ho odkloní od rodiny západných štátov, že bude kynožiť občiansku spoločnosť a útočiť na médiá.“

https://komentare.sme.sk/c/23226078/fico-chce-pokoj-my-chceme-pravny-stat-a-demokraciu.html

 

To polarizované Slovensko rozoštvali práve progresívni novinári cez ich rodiny čitateľov ako vydireanie, aby ich povinne zo strachu zo straty rodiny volili aj tí, čo ich nečítajú a nechcú poslúchať!

 

Tá väčšia časť polarizovaného Slovenska tu nechce progresívnu vládu! 

 

A SME ako rozbíjač rodín sa dojemne stara o odklonenie rodiny od západných štátov? 

 

Tejto žene je ukradnuté ako rozbíjajú rodiny! 

 

===

 

Potom nasleduje zapredaná umelkyňa, ktorej tiež nevadí rozoštvávanie rodín alebo strata veta, hlavne, že má svoju umeleckú kariéru!

 

===

 

Potom nasleduje Mikloš so zápasom vraj o liberálnu demokraciu.

 

No to by ste museli byť liberáli a nepresadzovať totalitu a cenzúru a to násilným vydieraním rodín, koho z nej majú pre inakosť vyštvať!

Predtým sme takých volali katolibanci. No aj tých ste už dávno predbehli presadzovaním totality!

 

===

 

Dnes to končí Schutzom:

 

„Možno sa tešiť na déjà vu z Mečiarovho režimu

V lepšom prípade to bude návrat do deväťdesiatok.“

https://komentare.sme.sk/c/23226129/mozno-sa-tesit-na-deja-vu-z-meciarovho-rezimu-komentar.html

 

 

Ja mám dejá vu zo socializmu. Ale ani ja si už nepamätám 50-te roky, keď som ešte nežila.

 

S vami to bude návrat len do 50-tych rokov!

 

 

 

 

Toľko súkromné noviny PS, ktoré sa vydávajú za mainstream!

 

A keď ich niekto kritizuje, tvária sa, že sú novinári a že neslúžia len ako súkromné noviny len jednej strany!

 

 

 

 

.

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Mark Rutte

Turecko podporí kandidatúru Marka Rutteho na šéfa NATO. Výhrady má už len Orbán

29.04.2024 16:48

Turecko aj Maďarsko ako členovia NATO predtým vyjadrili výhrady voči Rutteho kandidatúre.

Zuzana Dolinková

PS, KDH a hnutie Slovensko zbierajú podpisy na odvolanie Dolinkovej

29.04.2024 15:42, aktualizované: 17:24

Na odchod ministerky vidia viacero dôvodov, najmä ohrozovanie eurofondov a "netransparentné" rozhodnutie v súvislosti s výstavbou nemocnice na Rázsochách.

Vladimír Pčolinský

Súdny proces v kauze exšéfa SIS Pčolinského by sa mal začať 30. mája

29.04.2024 15:20

Pôvodné obvinenie Pčolinského zrušila Generálna prokuratúra SR

polícia, nehoda, motorka, kuriér

Namiesto brzdy šliapol na plyn. Motocyklista v Bratislave vpálil do pizzerie, zranil dve ženy

29.04.2024 15:06

K udalosti došlo v pondelok pred 11.30 h na Povrazníckej ulici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,494
Celková čítanosť: 5557498x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie