Založ si blog

Keď sú umelci a intelektuálna elita len handrami!

A už mám akurát dosť zapredaných umelcov, čo ako prví kolaborovali v socialistickej totalite za herecké príležitosti, že nedalo sa inak.

 

Pokiaľ moja mama bola prenasledovaná, Magda Vašaryová hrala, lebo držala hubu, aby neprišla o herecké príležitosti. Vtedy by ani nepípla o Milade Horákovej, aby mohla hrať! Nebola to žiadna Kubišová, čo skončila!

 

Dnes jej nestačí, že podľa nej fašisti – Republika nie sú v parlamente, aby už dali pokoj s fašistami, ale rozpráva, že teraz za fašistov budú vyhlasovať voličov Smeru!

 

Tu je to, čo povedala:

 

„Vášáryová v rozhovore na nábreží Dunaja vysvetlila, že považuje za nutné výsledky volieb rozobrať, analyzovať. Napríklad to, koľko voličov Fico odlákal nacionalistickým stranám. Veľká časť voličov Fica podľa nej sú fašisti a spodina.“

 

A potom sa novinári Fica pýtajú, ako bude spájať rozoštvaných občanov, keď ešte ani nebola zostavená vláda a už ich progresívni lokaji zas štvú proti občanom, ako proti fašistom?

 

 

O tom som mala aj minulý článok, že počas volebnej noci na Denníku N od Michala Vašečku zaznelo, že každý druhý človek v jeho okolí, čiže v ich okolí má „ROZKOL v rodine“, pretože ich rodičia nevolili ako ich deti.

 

 

Tak, prosím pekne, to sú rodičia vašich čitateľov Denníka N a SME, čo ich zas chcete vyhlasovať za fašistov a týmto štvať deti v rodinách proti ich rodičom!

 

A keby to povedala nejaká Kubišová, teda človek, čo nebol poplatný totalitnému režimu za hereckú kariéru!

Zato ju mohla celá naša rodina kritizovať, že kašlala na chudákov prenasledovaných v totalite, aby mala nerušenú hereckú kariéru a napriek tomu sme ju nikdy za to nekritizovali a nevyhlasovali za spodinu!

 

Magdu Vašáryovú najviac z herečiek obdivovala „Magduška“ – stará pani, ktorá sa o mňa starala miesto jasličiek.

 

„Magduška“ bola vydatá za Žida, ktorého večer na Mikuláša vystriehli, keď zo skrýše prišiel domov a odvliekli do koncentráku. Už nikdy ho Magduška, ani jeho syn nevideli. Pomáhala ma vychovávať žena, ktorá sa už nikdy nevydala, už nikdy nemala iného muža a celý život nosila jeho obrúčku na krku. Keď som u nej poobede spávala, tak pod ich svadobným obrazom. To bola najlepšia protinacistická výchova, keď sa o vás stará človek, ktorému milovaný partner zomrel v koncentráku a jeho dieťa preto nemalo rodiča!

 

Ale tejto aj dnes zapredanej herečke a len novým progresívnym totaliťákom, nevadí, že Denník N obhajuje a ospravedlňuje nacistu SS, že nie sú dôkazy o jeho osobnom vraždení!!! On sa tam len vyskytoval a vraždil výlučne len Rusov!!!

 

Kde to odsúdila, ako som ja mnohokrát odsúdila Putina? 

 

Ona nikde, lebo ona aj novým totaliťákom lezie do zadku a mlčí pri rehabilitácii skutočných nacistov SS!!!

 

 

Odsudzujem nielen Putina, ale aj ju za napomáhanie rehabilitovania nacistov SS za to, že vraždili aj Rusov, akokeby tí Rusi mohli za dnešných!

 

Ako vždy, opäť mlčí, ako mlčala pri Kubišovej, pri Milade Horákovej, pri tisíckach obetí v socialistickej totalite.

To by si opäť pokazila hereckú kariéru, keby niečo mala proti dnes zavádzanej progresívnej totalite a cenzúre a obhajobe nacistov SS!!!

 

 

Viete, ako volala moja mama, čo bola prenasledovaná v totalite, také ženy?

 

Vysvetľovala mi, že najhanebnejší pojem je pre nich „handra“! Lebo také mali charaktery, boli len handrami totalitného režimu!

 

 

Aj dnes ako prvá kolaboruje práve intelektuálna elita a umelci, hlavne herci, ktorých rád totalitný režim využíva na svoju reklamu. V nej vedia použiť ich herecký talent prehovoriť k národu za herecké príležitosti!

 

 

Dalo sa aj inak, aj dnes sa dá aj inak!

 

 

Neklamte v každom totalitnom režime, že inak by ste nehrali, nespievali, neučili, nebádali, nepísali a preto v každej totalite naháňate ako intelektuálna elita spoluobčanov do novej totality a novej cenzúry!

 

 

Vy ste tí poslední, čo môžu do úst zobrať meno Milady Horákovej!

 

 

 

 

.

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Mark Rutte

Turecko podporí kandidatúru Marka Rutteho na šéfa NATO. Výhrady má už len Orbán

29.04.2024 16:48

Turecko aj Maďarsko ako členovia NATO predtým vyjadrili výhrady voči Rutteho kandidatúre.

Zuzana Dolinková

PS, KDH a hnutie Slovensko zbierajú podpisy na odvolanie Dolinkovej

29.04.2024 15:42, aktualizované: 16:53

Na odchod ministerky vidia viacero dôvodov, najmä ohrozovanie eurofondov a "netransparentné" rozhodnutie v súvislosti s výstavbou nemocnice na Rázsochách.

Vladimír Pčolinský

Súdny proces v kauze exšéfa SIS Pčolinského by sa mal začať 30. mája

29.04.2024 15:20

Pôvodné obvinenie Pčolinského zrušila Generálna prokuratúra SR

polícia, nehoda, motorka, kuriér

Namiesto brzdy šliapol na plyn. Motocyklista v Bratislave vpálil do pizzerie, zranil dve ženy

29.04.2024 15:06

K udalosti došlo v pondelok pred 11.30 h na Povrazníckej ulici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,494
Celková čítanosť: 5557475x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie