Založ si blog

Nie, nebojím sa pri vláde Smeru už žiadnych zlodejov, ktorí by boli horší než progresívni aktivisti s ich volaním po totalitných praktikách!

Novinári a voliči progresívnej totality robia z ľudí, čo chcú voliť Smer, debilov. Ich najčastejšia výčitka je, že ako môžete voliť zlodejov o ktorých už viete, že kradli? Čo sa nepamätáte, ako Slovensko okradli?

Iste, že existujú ľudia, ktorí veria tomu, že smeráci nikdy a nikde nekradli. Neviem, koľko ich je, ale povedala by som, že menšina.

Ak naozaj kradli a polícia má celé roky rozviazané ruky, prečo teda nie sú v base?

Keby sme takto hodnotili len podľa mainstreamu, tak už neverím, že kradli, keď nemajú na nich žiadne dôkazy!

 

Ale tento článok je o tom, že verím, že kradli, lebo o tom infovojna celé roky informovala, ako okrádali občanov, dokonca aj kto konkrétne.

Aby ľudia verili tomu, že smeráci kradli, o to sa medzi ľuďmi zaslúžila práve infovojna, lebo mainstreamu už ľudia po skúsenostiach s mediokraciou od progresívnych novinárov neveria!

Novinárom by to už ľudia teda neverili, ale zaslúžila sa o to infovojna, ktorá kritizovala všetkých doradu, od Smeru až po ĽSNS alebo Republiku, čiže pre túto objektívnosť jej ľudia veria!

Ani ja by som už novinárom neverila, len takým, čo informujú objektívne a nekritizujú len selektívne. A takých kde máte?

 

Taký je napríklad Dag Daniš a ten kritizoval Smer za mafiu a rozpisoval ako kradli, ako fungovala mafia Smeru. A keďže kritizuje všetkých doradu, jemu to verím. Z toho vyplýva, že smeráci naozaj kradli a už by sme ich voliť nemali.

 

No keď ich nebudeme voliť, dostane sa do vlády nová totalitná mafia, ktorá sa nám tu už predviedla cenzúrou, rozoštvávaním občanov a ich rodín, servilnosťou kolónie USA, zapredanými politikmi a novinármi, záujmom len o zbrojenie a zapojenie do svetovej vojny.

 

Toto je ešte nebezpečnejšia mafia, než sme tu kedy od 89 mali. Toto už nie je len miestna mafia, ale podporovaná USA v našej kolónii, kde máme len zbrojiť a podieľať sa na ich vojenských akciách.

 

Toto už nie je len mafia, ale opäť zavádzaná totalita s novou progresívnou ideológiou, že akože ich zaujíma aj nejaká sloboda, na čo im len slúži LGBTI. Toto už nie sú liberáli, ale novodobí komunisti, neomarxisti. Toto je zlo, toto je totalitné zlo!

 

 

Takže sa vráťme k tomu, koho voliť. No určite nie totalitné zlo a novú totalitu od 89. 

 

Neobávam sa, že by terajšia vláda Smeru kradla tak ako v minulosti. O tejto to už bolo toľko pretriasané, že by už ani nemohli kradnúť tak ako v minulosti, keď už majú proti sebe aj pánov z USA! 

Každá lokálna vláda môže kradnúť len keď jej to zahraniční páni dovolia za poslušnosť! Aj Smeru to v minulosti dovolili len za poslušnosť, preto Smer bol servilný tiež. To nám zbytočne pripomínate, že tiež slúžili, poslúchali, zbrojili podľa príkazov, pripravovali zmluvu na americké základne, chceli byť v jadre… však preto ich aj infovojna kritizovala a účinnejšie než novinári, lebo s objektivitou, že aj iných.

 

A presne preto novú ich mafiu nechceme a chceme týchto chytrých zlodejov, čo sú tak inteligentní, že ani polícia s rozviazanými rukami neprišla na žiadne dokázateľné zlodejstvo! 

Možno by ešte niekde kradli, čo iste aj PS (lebo tí si ešte nevyskúšali, aké je to dostať sa do basy), ale týmto by to už tolerované nebolo, keďže už sú pod drobnohľadom pánov ako neposlušní.

Naopak, viac by mohla kradnúť nová progresívna mafia za odmenu, že servilne poslúchajú, čo majú kúpiť, čo podpísať a ako sa zapojiť do ožobračovania Európy a oslabovania Ruska mäsom do mlynčeka.

No títo progresívni pajáci by robili ešte horšie veci, než je len zlodejstvo alebo nejaká len miestna mafia.

Toto by bola brutálna koloniálna vláda intelektuálnych magorov za také debilné nápady ako boli samovražedné sankcie alebo ich šialené volanie po tretej svetovej! 

 

Čo je proti nim akákoľvek len miestna mafia?!

 

 

Potrebujeme opozíciu!

Potrebujeme proti týmto progresívnym dementom opozíciu, aby tu nevládla len čistá totalita s cenzúrou. Stačí sa pozrieť do Česka, čo sa už deje tam, kam to smeruje, len k čistej totalite!

Potrebujeme ľudí, čo to budú kritizovať, keď progresívna vláda všade zavedie cenzúru, aká už je v Česku, kde každého kto nesúhlasí, prenasledujú oveľa horšie.

Nie, nebojím sa pri vláde Smeru už žiadnych zlodejov, ktorí by boli horší než progresívni aktivisti s ich volaním po totalitných praktikách!

Bojím sa len, čo s nami bude, keď sa dostanú do vlády ako v Česku! Teda novej progresívnej totality!

 

 

Chápem, že ich ovce nezaujíma iná sloboda, len sexuálna. A drvivej väčšine ľudí to stačiť nebude, že môžu byť homosexuáli alebo trans, ale nesmú sa opovážiť žiadnej inakosti v myslení! 

 

Ľudia potrebujú slobodu nielen v sexe a partnerstve, lebo nežijú len sexom a partnerstvom. Potrebujú mať slobodu myslenia a vlastného rozmýšľania. Nechcú mať slobodu len pre maternicu a nad svojim životom už nie.

 

 

Najviac o týchto totaliťákoch svedčí, že ako kritizovali vyháňanie homosexuálov z rodín, teraz robia presne to isté a horšie pod vládou mediokracie. Teraz oni vyháňajú inakosť z rodín! A dovolávajú sa toho od štátnej moci, aby akúkoľvek inakosť prenasledovali!

 

 

Ste horší než náboženskí fanatici, ktorých ste kritizovali! Tiež rozoštvávate rodiny proti bližnému svojmu!

 

A volanie po totalite a totalitných praktikách, od toho už niet väčšie zlo! 

 

 

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Takmer storočná Ukrajinka ušla podľa polície desať kilometrov z okupovaného územia

30.04.2024 14:45

"Prežila som tamtú vojnu a prežijem aj túto vojnu," povedala.

blaha ľuboš

Blaha poskytol propagandistický rozhovor ruskej televízii, podľa Šimečku konal v rozpore so zahraničnou politikou Slovenska

30.04.2024 14:35

Líder PS konštatoval, že za svoje výroky by sa mal Blaha okamžite ospravedlniť.

Netanjahu

Netanjahu: Izrael podnikne inváziu do Rafahu bez ohľadu na výsledok rokovaní

30.04.2024 14:25

Rafah leží v Pásme Gazy pri hranici s Egyptom a po vypuknutí vojny tam našlo útočisko viac ako 1,5 milióna Palestínčanov.

Maroš Žilinka

Ústavnoprávny výbor k rozhodnutiam Žilinku po zrušení ÚŠP neotvorili

30.04.2024 13:51

Koalícia podľa podpredsedu ústavnoprávneho výboru Dostála odmieta, aby si výbory plnili svoju kontrolnú funkciu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5558767x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie