Založ si blog

Liberálna agenda je zrazu moderná, pokroková a uvedomelá! No ako KSČ, novodobá KSČ! A tak sa do nej budú hrnúť aj mnohí dogmatici.

Tento článok bude kritikou ľudí, čo sa k nejakej organizácii alebo hnutiu nepridávajú pre nejaké jej myšlienky ale zo servilnosti k moci. Iste všetci poznáte skutočných komunistov, ktorí úprimne verili v dobré myšlienky na ktoré ľudí nalákali, aby vyznávali túto ideológiu. To boli presvedčení komunisti a nie pre kariéru.

A potom máme väčšiu sortu ľudí, čo sa do KSČ hlásili z čistej servilnosti, lebo znamenala moc v štáte. To boli len vypočítaví ľudia, žiadni komunisti, rovnako by sa hlásili aj k Hitlerovi, keby bol pri moci. A takých sa najviac napchalo do KSČ až po 68, keď to bol hnus z akých vypočítavých dôvodov.

 

Dnes sa deje to isté!

 

Pokiaľ bolo liberálov málo a málokto ich podporil v boji za nejakú slobodu, tak sa k nim ľudia nehlásili! Bojovať za akúkoľvek slobodu a tolerantnosť bolo namáhavé a nepohodlné, preto bolo liberálov málo, neznamenalo to moc, ale to, že ti nadávajú.

Z tejto doby pred desiatimi rokmi si najviac pamätám ako svojho najväčšieho opozičníka nyrru. Dlho som si myslela, ze ju platí RKC, lebo celé hodiny a dni bojovala proti akejkoľvek liberálnej agende. Proti tomu, že je hlúposť, že homosexuáli sú diskriminovaní, proti osvete o domácom násilí, lebo muži sú týraní a nie ženy, proti slobode pri interupciách, proti adopciám homosexuálov, proti manželstvám homosexuálov, inak by mohli adoptovať deti, proti sexuálnej výchove, proste proti čomukoľvek za čo liberáli bojovali.

Ja viem, že so mnou mnohí nebudete súhlasiť, že to bolo potrebné, lebo dnes už tu máme plody tejto osvety, že ľudia už neubližujú homosexuálom tak, ako to bežne robili ešte pred desiatimi rokmi! To ste sa bežne aj pri článkoch aj v diskusiách stretli s ich vulgárnym ponižovaním, že ich partner je cap a že sa len pária! Takže proti tomuto sme bojovali, aby ich ľudia takto v diskusiách pod ich článkami neponižovali a nevyháňali z rodín! Dnes to už väčšina ľudí chápe, vtedy ešte nie, ponižovanie a rovno pod ich článkami bolo na dennom poriadku.

A z tejto doby si nyrru pamätám ako dogmatičku, čo nám v tom boji podrážala nohy argumentami, ktoré si prečítate.

Dnes sa z tejto dogmatickej bojovníčky proti liberálnej agende stala bojovníčka za progresívnu koalíciu. Takú otočku ste ešte nevideli!

A presne mi to pripomína tých, čo do KSČ vstúpili po 68 z čistej servility, že teraz títo znamenajú moc v štáte!

Nikdy nemala zmysel pre slobodu, inak by liberálov nepodrážala. Ani teraz nemá, lebo k akože liberálom sa pridala až keď sa zmenili na totaliťákov a teraz oni predstavujú moc v štáte. Teraz ich žerie a pracuje na neslobode zas pre nich. Raz v službách dogmatizmu a potom v službách progresívneho extrémizmu. Neomylne vždy nájde stranu temna. Predtým prenasledovala tých, čo boli za slobodnú voľbu pri interupciách, teraz prenasleduje tých, čo by boli za slobodnú voľbu v myslení. Podporí ich cenzúru alebo čokoľvek. Raz sa oháňala Kuffom, teraz PS! Moderná v každej dobe!

 

 

Môj článok v tej dobe, len ukážka, rok 2015. A to len tak, čo som námatkovo našla:

 

Každodenná diskriminácia homosexuálov

 

„Slepí a hluchí sa každodenne pýtajú, kto a kde je tu diskriminovaný?

Ja v prvom rade chcem žiť v štáte, kde sa nikomu nedeje taká diskriminácia, aby jeho partnera prirovnávali ku koze alebo capovi a ich intímny život k páreniu sa, ako keby to boli zvieratá a nie ľudia.

Pokiaľ sa v našom štáte bude dennodenne /čoho je práve aj smeblog dôkazom/ nejakým ľuďom pripomínať, že oni sa len pária ako zvieratá, tak sme spoločnosť diskriminujúca.

No pokiaľ vášho partnera ešte nikto neprirovnal ku koze alebo capovi a vaše spolužitie nenazval párením, tak ste na tom dobre a čo je to diskriminácia, ešte netušíte, keď už aj také prkotiny vás dokážu rozžeraviť do biela, že čo sa vám stalo!

Keby ste niečo takého zažili na vlastnej koži, že vás pre vašu sexualitu prirovnáva také množstvo ľudí a dennodenne len k zvieratám a dotkne sa vás už len slovo katolibanec alebo homofób, potom už akí extrémisti by z vás boli, keby niekto urážal a tak zhadzoval vašu sexualitu, vášho partnera a vaše city, že sú len párením a čo vám dovolia, nedovolia?

A vy sa ešte pýtate, kto a kde je tu diskriminovaný?

Ani keď napíšem, že je citová tuposť takto k iným pristupovať, tak som vás zďaleka neurazila tak, ako keby som vášho partnera prirovnala k capovi a vaše spolužitie nazvala len párenie sa.“

https://blog.sme.sk/malinova/spolocnost/kazdodenna-diskriminacia-homosexualov

 

nyrra:

„diskriminácia

je neopodstatnené nerovnaké zaobchádzanie v rovnakej situácii (prípadne rovnaké zaobchádzanie v nerovnej situácii) či už zo strany štátu, jednotlivcov alebo právnickych osôb….. Aby sme mohli nepriateľské správanie, resp. nerovnaké zaobchádzanie posudzovať a riešiť ako diskrimináciu, MUSÍ SUBJEKT, KTORÝ DISKRIMINUJE, MAŤ MOC ALEBO PRÁVOMOCI VOČI INÝM, poskytovať služby či predávať tovary alebo sa pohybovať v prostredí, kde sú ľudia navzájom od seba závislí. Diskriminácia nie je to isté čo netolerancia alebo neznášanlivosť. Ak sa ľudia častujú slovami ako uvádzaš je to prejav neznášanlivosti, agresivity a hrubosti. A dopúšťajú sa ho ľudia z oboch strán. Ak chceš porovnávať slušných ľudí z jednej skupiny s neslušnými z tej druhej, tak si vedľa a len ukazuješ svoje vlastné predsudky.“
 

nyrra

NOVÉ
„ujasni si pojmy …. pozri si antidiskriminačný zákon alebo stránky, ktoré sa diskrimináciou zaoberajú“
ja:
„Aj som ich tu chcela pastnut. A na co to bude dobre? Chces dokazat, ze ponizovanie dostojnosti cloveka v jeho sexualite je v sulade s pravami nasho statu? Ale verim, ze by si bola schopna dokazat aj to. Ved aj Tibor Javor co dokazal vyrobit z vety miluj blizneho svojho.“
.
.
.

Novodobý hon na čarodejnice alebo upaľovanie homosexuálov na hranici

.
.

nyrra:

.

„nie je výstižný

a už vôbec nie v kontexte v akom bol použitý spolu s upaľovaním … Aliancia len využila svoje občianske práva a vyjadrila nesúhlas so zamýšľanými zmenami, ktoré by zmenili kultúru spoločnosti …. a to má od upaľovania naozaj ďaleko A čo sa týka Kuffu. Začnem od lesa a poviem príbeh. Ako dieťaťu mi kamarátka dala darček k meninám – kúsok kôry zo stromu. Pripadalo mi to o ničom – načo mi má byť niečo, čoho je plno a nič sa stým nedá robiť. Potom som sa dozvedela, že to bola jej najmilšia hračka – mala z nej to, čo jej fantázia chcela. Dala mi niečo, čo malo podľa nej veľkú cenu – aj ke´d ja som tú cenu nechápala pri mojich bábikách s vlasmi. Pre veriaceho človeka je tento pozemský život len zlomkom večnosti, ktorá ho čaká. A v tej večnosti môže žiť alebo nie. Ak niekto robí veci, ktoré ohrozujú večný život – z pohľadu veriaceho sa pripravuje o život. Pre neho je život viac ako tých pár rokov tu. Ak niekto usiluje o zmeny, ktoré menia kultúru a morálku tak, že stále viac ľudí môže prísť o ten večný život … pre neho to môže byť vražda. Zbavenie ľudí možnosti večeného života. Nie fyzická vražda – ale duchovná. Viem, že toto ateista nemôže pochopiť. Ale Kuffa podľa mňa hovoril o tomto. O tom zbavovaní večného života. A ukazoval niečo, čo podľa neho má tú najvyššiu hodnotu. Aj keď nám pripadá ako kus bezcennej kôry … alebo ešte horšie – ako ubližovanie. Zazlievam jemu aj iným nedostatok empatie v tom zmysle, že nechápu, že tie slová majú pre bežného človeka úplne iný význam a môžu raniť. Ale nemyslím , že raniť chcel.“
https://blog.sme.sk/flasikovabenova/politika/novodoby-hon-na-carodejnice-alebo-upalovanie-homosexualov-na-hranici
.
.
.

Tak nám Pán Boh stvoril homosexuálny gén

 

„Ak rímsko-katolícka cirkev akceptuje evolučnú teóriu, mala by akceptovať aj homosexualitu zakotvenú v génoch.“

 

https://blog.sme.sk/mistrik/spolocnost/tak-nam-pan-boh-stvoril-homosexualny-gen

 

nyrra:

„tak rekapitulácia bez zbytočných konských dlžok Mistrík v článku: „Ak rímsko-katolícka cirkev akceptuje evolučnú teóriu, mala by akceptovať aj homosexualitu zakotvenú v génoch. “ mum: „…krídlo RKC … nič také nikdy neakceptuje …keď budú konfrontovaní s vedecky overenou realitou, tak prídu s predpokladom, že nie Boh, ale samotní homosexuáli si tam ten gén nejako dostali …“ Takže žiaden gén ani génové kotvenie homosexuality zatiaľ veda nedokázala. To, že ho rkc (ten gén) neakceptuje je úplne v zhode s tým, čo zatiaľ (ne)preukázala veda. To čo tvrdí mum a hranol sú drísty.“

„Treba uviesť v čom konkrétne je RKC v rozpore s ktorým konkrétnym vedeckým DOKAZOM? Moja otázka: Ak neexistuje dôkaz o tom, že je nejaký gen homosexuality – a to neexistuje )nebol lokalizovaný a potvrdený) …. tak ktoré z nasledovných dvoch tvrdení je bližšie tomu, čo veda zatiaľ zistila: Homosexuálny gén existuje a RKC ho neakceptuje. Alebo homosexuálny gén nebol lokalizovaný a ak ho RKC neakceptuje – tak neakceptuje len niečo, čo veda zatiaľ nedokázala. Lebo o tom bola diskusia. Nie o všeobecných kecoch o evolúcii a nejakých všeobecných rozporoch, ku ktorým to ťaháš. Inak neviem prečo si potreboval napísať to ee a vstúpiť tak do diskusie so mnou, keď je pre teba diskusia so mnou sado – maso. Alebo si myslíš, že tu budeš po mne eekať a nikto po tebe argumenty a konkrétne nebude chcieť? Viem – je to tvoj zvyk – hodnotiť iných a ničím neprispieť, ale predsa …. oeekavať sa dať nemusím tiež.“

 

 

Michal Patarák

BLOG

Prepáčte, ale

musím byť tvrdší, ako obvykle bývam, pretože akokoľvek sa všade možne snažím urobiť v tejto téme poriadok, nedarí sa mi to, a nemám pocit, že chyba je v mojom vysielači. Preto ešte raz a v skratke: 1. Žiadny homosexuálny gén nebol objavený a pravdepodobne ani neexistuje. Ak, tak ide len o viacero genetických polymorfizmov, ktoré aj tak nie sú u všetkých homosexuálov. 2. Odvolávate sa na komentujúci článok, ale nepozreli ste si výskum. Je to pekný projekt, ale stále je to len asociačná štúdia, ktorá neprináša jednoznačné výsledky, opäť sú to len pravdepodobnosti, kandidátske regióny v tom-ktorom chromozóme – bez toho, že by sme poznali ich funkciu a presný význam vo vzťahu k sexuálnej orientácii. 3. Svoje pohľady psychiatra a človeka, zaoberajúceho sa homosexualitou, zhŕňam vo svoom nedávnom článku – nájdete ho na: http://projektn.sk/4672/spravy… 4. Súhlasím v diskusii s pjotrom, ktorý okrem iného hovorí o tom, čo vznikne kombináciou slabých vedeckých dát, novinárskeho amaterizmu a kulturkampfu. Som sklamaný z toho, že článok, ktorý zavádza o géne homosexuality, sa nachádza na titulke SME, rovnako tak, ako aj z nedávneho textu na TechSME, na ktorý sa odvolávate. Všetko to len zbytočne rozdúchava vášne.
.
.

nyrra:

 

„super Michal

aj tvoj článok v projekteN …. ja som sklamaná už dlhšie – žurnalistika tu klesá k samému dnu renomé vysokoškolských profesorov tiež (čo je veľmi nespravodlivé k tým, ktorí svojmu „remeslu“ robia česť) Nevzdávaj to – píš, je to potrebné.“

 

 

Proste bojovala proti uznaniu homosexuality ako normálnej a teraz obhajuje progresívnych extrémistov!

Voľakedy som si myslela, že ju za to ako najčinnejšiu platia z nejakej fary a pracuje pre RKC. Dnes to vyzerá akoby si ju platilo Progresívne Slovensko.

 

Ja som v podstate jej opak!

Za liberálov na SME som bojovala, keď nás bolo málo a každý nám za to len nadával. A hlavne, keď boli liberáli naozaj liberáli a naozaj šlo o slobodu a nie zavádzanie totalitných praktík. Teraz som zas na strane slobody proti totalite, lebo všetko sa môže zvrhnúť do extrému.

Podľa mňa je dôležité, aby každý človek bojoval za slobodu. Nie podľa toho, kto je pri moci, kto je teraz moderný, ale kto tú slobodu naozaj zastáva! Keď to boli liberáli, bola som tam, keď sú to teraz viac konzervatívci, som tu. Na strane, kde sa práve bojuje o slobodu.

A ona na strane temna. Keď bola moc na strane dogmatikov, bojovala za silnejších. Keď je moc na strane progresívnych liberálov, zas bojuje za silnejších!

 

No nenaštvalo by vás to?

Teraz na SME ju dennodenne môžete vidieť ako pomáha budovať totalitu progresívnej koalície, pričom proti ich agende celé roky bojovala džihád! Keď to nebolo extrémne a liberáli neboli extrémisti, vtedy jej to vadilo. A keď sa stali totalitní extrémisti, už jej nevadia, ešte im pomáha budovať totalitu.

 

A Milan1 chcel odo mňa linky. Viete si predstaviť, koľko by tých linkov bolo za celé roky jej džihádu proti liberálnej agende?

Ale tam sa spolieha ako myš pod chrastou, že to si už nikto nepamätá!

 

 

Takto sa mnohí ľudia točia s vetrom, ktorí sú tí silnejší a sú pri moci! Pridávajú sa k voličom PS, lebo je to moderné! Liberálna agenda je zrazu moderná, pokroková a uvedomelá! No ako KSČ, novodobá KSČ! A tak sa do nej budú hrnúť aj mnohí dogmatici. Stačí sa pozrieť aj na KDH!

 

 

 

.

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11, aktualizované: 06:50

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

pellegrini, vila na slavíne

Prezidentské bývanie sa hľadá desaťročia, Pellegrini dedí veľký hriech svojich predchodcov. Čo hovorí úrad a analytik?

29.04.2024 06:00

Bezpečnostný analytik aj Úrad na ochranu ústavných činiteľov uviedli, že vlastné bývanie je potrebné aj kvôli incidentom. Je otázne, či sa budúci prezident Peter Pellegrini bude touto dilemou zaoberať.

Ukrajina, Bohdana

Expert z Ukrajiny: Rozhodujeme sa, či zachránime mestá alebo vojakov

29.04.2024 06:00

Myšlienka predčasných rokovaní o mieri na Ukrajine nie je veľmi populárna, hoci stále viac ľudí v politickom vedení štátu aj vo verejnosti nad ňou uvažuje.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,494
Celková čítanosť: 5556939x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie