Založ si blog

Pokud by totiž zrušení aktu požadoval Washington, byl by obviněn z destabilizace bezpečnostní situace v Evropě

Preto na rozmiestnenie jadrových zbraní v Európe má svojich lokajov medzi politikmi!

 

Tí za odmenu zatiahnu aj vlastnú krajinu do vojny a budú sa vyhovárať na iných, prečo nechali vlastných spoluobčanov zomierať v nimi vyprovokovanej vojne!

 

 

Naši vojnovou propagandou vymytí spoluobčania zakaždým tvrdia, že Rusko len straší a Rusko neberme vážne!

 

Presne preto sa aj začala vojna na Ukrajine, lebo považovali len za strašenie, že západ prekročil červenú čiaru Ruska, aby nemal pod oknami vojenské základne USA. Preto aj vidno, že tá vojna bola vyprovokovaná!

 

Teraz dokola dementne opakujú, že Rusko len straší, ale neodváži sa zaútočiť na štáty NATO, keď tu budeme mať jadrové zbrane.

Väčšina ľudí si totiž predstavuje, že to by bol koniec planéty, keby boli použité a preto ich, či Rusko alebo USA nepoužijú.

No už tu bolo množstvo článkov, že celá planéta by jadrovou vojnou alebo len lokálnou vojnou v Európe zničená nebola, len preriedené jej obyvateľstvo, čo nikomu chýbať nebude, keďže ľudí je priveľa a mnohí hovoria o želanom znížení počtu ľudí. Rozhodne ani USA, ani Rusku obyvatelia Európy chýbať nebudú! Už predtým boli pre nich ľudia len mravce a v budúcnosti tu budú boje o územia a zdroje, nie o ľudí!

 

Myslieť si, že dnes svetovým politikom záleží na ľuďoch je báchorka do volieb. Mocných žiadne vojny neohrozujú a zníženie počtu ľudí na Zemi sa im do plánov skôr hodí.

 

Ľudia pred svetovými vojnami tiež naivne neverili, čo všetko im hrozí. Teraz naivne neveria, že by bola lokálna vojna v Európe možná. A presne ako neverili, že bude na Ukrajine a ako neverili Rusku vyhlasovanie červených čiar, rovnako naivne neveria ani teraz. Ešte aj mobilizáciu úplne vylučujú, myslia si, že mobilizovaní môžu byť výlučne len Ukrajinci a je ich nekonečné množstvo na mnohoročnú vojnu.

 

A rovnako budú len prekvapení, keď sa tieto plány o vojne v Európe vojnovým štváčom splnia!

 

Myslím si, že morálnou povinnosťou všetkých žijúcich ľudí je búriť sa proti týmto vojnovým plánom, ktoré chcú vo vojne o zdroje obetovať Európu. Preto si morálnu povinnosť plním a aj týmto článkom sa proti týmto vojnovým štváčom búrim!

 

Títo ľudia chcú zavliecť celú Európu do vojny, lebo vedia, že ich a ich blízkych sa nedotkne. Oni prví budú tak informovaní, aby sa mohli skryť a ochrániť svoje rodiny útekom. Títo ľudia sú ochotní obetovať spoluobčanov za odmenu, že do vojny zavliekli iných!

 

 

Na tomto všetkom sa podieľajú naivní a vojnovou propagandou vymytí občania, ktorí ju pomáhajú šíriť a ktorí pomáhajú prenasledovať tých, ktorí s ňou nesúhlasia. 

 

Aj keď väčšina ľudí si nepraje vojnu, podľa mňa tento boj proti vojne prehráme, keď aj naši vlastní spoluobčania sa ochotne ženú do vojny alebo sú voči tomu ľahostajní. Takže predpokladám, že časť Európy a najhlúpejších krajín sa im podarí časom do vojny zavliecť.

 

Iste to bude strašné, ale nebude to voči obyvateľom Európy nijako nespravodlivé, keď sú k tomu ľahostajní!

Budú mať len to, čo dopustili!

 

Povinnosť som si splnila, v čase vojny sa nesťažujte, že vám niekoho zabili! Už teraz môžete vedieť, že po ľahostajnosti prídu obete na životoch!

 

 

 

Výzva Pekarové ve Vilniusu balancuje na hraně podněcování války a ohrožování bezpečnosti ČR

 

 

„Pokud by totiž zrušení aktu požadoval Washington, byl by obviněn z destabilizace bezpečnostní situace v Evropě, a to minimálně v tom ohledu, že tento Zakládající akt ukotvuje nejen právo národů na sebeurčení, tedy právo obyvatel Krymu a Donbasu na odtržení od Kyjeva podle Charty OSN, ale v článku 4 ukládá NATO povinnost k nerozmisťování jaderných zbraní na území nových členských zemí NATO přijatých do aliance po roce 1997, mezi kterými je samozřejmě ČR, Slovensko, Polsko a Pobaltské státy.

Pekarová tuto iniciativu na zrušení aktu nemá z vlastní hlavy. Jsou to zjevně notičky amerického ministerstva obrany, které z USA přivezla Jana Černochová při návratu z Washingtonu po podpisu smlouvy DCA. Američané nechtějí, aby vypadali špatně před světem, a tak používají loutky a podržtašky, aby za ně křičely a požadovaly zrušení tohoto právního aktu.

 

Fialova vláda a pětikoalice se tak dopouští podněcování války, cílevědomě a systematicky zatahují Českou republiku blíže a blíže do vojenského střetnutí s Ruskou federací, rozmisťují na území ČR americké vojáky bez referenda a souhlasu lidu, chystají se na válku s Ruskem bez souhlasu lidu a šéfka sněmovny bez souhlasu lidu vyzývá jako válečná štváčka k vypovězení fakticky poslední bezpečnostní pojistky, která nám ještě v Evropě zůstala a zajišťuje, že jaderná eskalace se nerozšíří i do zemí bývalé Varšavské smlouvy.

Rozmístění jaderných zbraní totiž znamená, že z daného státu se stane primární terč tzv. prvního úderu v případě vypuknutí jaderné výměny. Nemluvíme zde o jaderném spadu, ale o primárních úderech ruskými jadernými zbraněmi na rozmístěné lokace v ČR a na Slovensku. Pekarová se tak svými výroky ve Vilniusu stává bezpečnostní hrozbou pro celý český národ. Noty z Ameriky předčítané ve Vilniusu nahlas a v pozoru českou šéfku sněmovny. Chtějí válku. Přání války je u nich obrovské. Ale do války své děti nepošlou. Budou tam umírat děti obyčejných občanů, kterým bylo dlouho a trestuhodně lhostejno, co jejich vláda hrůzy a teroru vzešlá po posledních volbách provádí s jejich státem a zemí.“

(česká alternatíva)

 

 

Je to potrebné zrušiť preto, aby tu mohli rozmiestniť jadrové zbrane!

 

 

 

Menšina naivných ľudí verí, len verí, že kvôli tomu, aby tu žiadna vojna v budúcnosti nebola!

 

Rovnako, ako verili, že obkladajú Ukrajinu zbraňami preto, že keď tam všade naokolo budú, je to ZÁRUKOU, že Rusko nenapadne Ukrajinu!

 

A to bolo práve dôvodom, ako k tomu Rusko vyprovokovali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

A rovnako to bude dôvodom, aby Rusko vyprovokovali k tomu, že napadnú aj iné štáty v Európe!

 

Nebude to inak, len ako bolo aj s Ukrajinou! Takéto provokovanie funguje!

 

 

Chceš začať vojnu? Rozmiestňuj zbrane a provokuj!

 

Preto verím, že sa im podarí vyprovokovať vojnu aj v iných štátoch Európy a že napadnú aj nás!

 

 

Ak si myslíte, že najlepším riešením je tretia svetová vojna, pre väčšinu obyvateľov Európy je to dementné riešenie!

 

No dementi sa zobudia až vtedy keď im vo vojne zabijú ich deti! No väčšina dementov ani deti nemá, preto ochotne obetujú všetky deti naokolo. Koľko ich ešte zomrie len na tej Ukrajine, to ich nezaujíma. Čím viac ich bude, tým boli morálnejší!

 

 

 

 

.

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,493
Celková čítanosť: 5555760x
Priemerná čítanosť článkov: 3721x

Autor blogu

Kategórie