Založ si blog

Sledujte nebezpečného dezoláta v ukážkovom filme!

Mohol by to byť inštalatér, ktorý môže neposlúchať, lebo nemá o akú kariéru prísť! 

 

Je to ako symbol videnia, čo ste predtým nevideli.

 

 

Keď posudzujete alternatívne médiá, mohli by sme to prirovnať k posudzovaniu kníh.

Keď prídete do kníhkupectva, máte tam veľké množstvo kníh. Môžete úroveň kníh posúdiť podľa pár kníh, ktoré vám prídu pod ruku, aby ste vyhlásili, aké majú všetky knihy úroveň?

Nie je to tak, že väčšina kníh je brak a musíte hľadať, aby ste našli najhodnotnejšie?

 

Rovnako je to s alternatívnymi médiami, nepoznáte ich podľa nejakých pár. To je akoby ste tvrdili, že čítal som už päť kníh a nezaujalo ma to, boli to blbiny. Medzi knihami musíte hľadať, rovnako medzi alternatívnymi článkami musíte hľadať. Preto sa nedá povedať, že všetky články na alternatíve sú hlúposti, rovnako nemôžeme kvôli brakom odsúdiť všetky knihy. Aj v tomto prípade musíte hľadať ako v obchode!

 

Celá alternatíva mi najviac pripomína film „Oni žijí“ z roku 1988, odporúčam pozrieť si ukážku od 30 min (stačí 7 minút):

 

 

 

 

 

 

Obyčajný muž natrafí na krabicu v ktorej nie je nič zvláštne len slnečné okuliare a preto tú krabicu hodí do smetiaka. Náhodou si z nich jedny okuliare zoberie a je šokovaný, čo cez ne vidí…

 

Je to ako symbol videnia, čo ste predtým nevideli. Určite to na alternatíve neprebieha takto náhle, ale vďaka alternatíve človek začína vidieť to, čo predtým nevidel, lebo v mainstreame to nebolo. Napríklad, že to nie sú utečenci, ale ekonomickí migranti, že to nie sú väčšinou matky s deťmi ale väčšinou muži… Dnes je nám to jasné, ale ešte pred pár rokmi to bolo nemysliteľné, aby ste toto videli, lebo inak ste rasista a nie človek, čo sa len pýta. Alternatíva vždy o všetkom informuje ako prvá, hoci ešte to dovolené nie je! To si budete musieť počkať mesiace alebo roky, pokým to bude povolené v mainstrame a už všetkým zjavné, čo sa písalo na alternatíve. Väčšinou si poviete – Mohol som tomu veriť, hoci som to považoval za hoax, lebo tak kázal mainstream!

Napríklad už ste zabudli, že celé roky bol hoax, že Slovensko ovládajú oligarchovia!

 

To je až vtipné, ako sa na to zabudlo, že celé roky vysmievali ľudí, ktorí sa odvážili niekde napísať, že Slovensko ovládajú oligarchovia. Smiali sa z takých, že veria hlúpostiam o spiknutí akokeby niečo také bolo možné!

Viete, že keď dnes tomu veríte, tak veríte hoaxu?!

 

A toto je život konšpirácií. Väčšina sa rokmi ukáže pravdivá a dnes poznáte ako samozrejmosť to, čo by ste sa neodvážili v spoločnosti povedať pred pár rokmi, že by ste tomu naozaj verili!

Dnes je pre vás samozrejmosť, že do Európy väčšinou prúdia ekonomickí migranti a drvivá väčšina z nich sú mladí muži. No pozor, celé roky to boli len hoaxy „nemorálnych ľudí a rasistov“! 

 

A takto si počkáte na pravdivosť ďalších. Drvivá väčšina z nich je pravdivá a začala svoj život ako hoax. Že to nie je pravda, na to si vždy novinári pohľadajú z alternatívy brak. Akokeby som ja siahla po sladkom románe a spýtala sa: To chceš tvrdiť, že nejaká kniha má úroveň?

A vieš koľko takého braku v kníhkupectvách je?

 

 

Z toho filmu vám dám ešte jednu ukážku v ktorej od 50 minúty môžete sledovať ako ľudia reagujú na „hoaxy“:

 

ponúknutý film od 50 minúty – „Nechci s tebou nic mít!“

 

 

Ten muž to chcel ukázať svojmu priateľovi a snažil sa mu vnútiť okuliare, aby videl, čo všetko cez ne uvidí. No ten priateľ sa tomu tak bráni ako sa ľudia bránia hoaxom. V tejto ukážke sa kvôli tomu pobijú, lebo jeho kamarát si odmieta nasadiť okuliare.

 

V bežnom živote sa ľudia nepobijú, lebo „hoaxoví konšpirátori“ sa schovávajú, boja sa výsmechu. Kto by chcel byť dezolátom, ktorý už dnes verí tomu, čomu budú ľudia veriť až o pár rokov? Ešte neprišla doba, aby ste tomu verili, ešte novinári nedali k tomu článkami povolenie.

Až dnes Tódová a SME dovolí myslieť si, že do Európy prúdia ekonomickí migranti a až dnes si môžete beztrestne myslieť, že väčšinou mladí muži.

Ďalšie myšlienky? Musíte čakať na dovolenie od progresívnych novinárov až odkedy si to budete môcť myslieť. Dovtedy budete za to prenasledovaní a vašu rodinu proti vám poštvú. Bude to ako s ich Irakom! Rovnaké to bude s Ukrajinou, že o zbytočných obetiach v tejto vojne budú ich novinári písať až keď sa to bude písať po celom svete a bude dovolené zverejniť počty obetí. Dovtedy si povinne musíte myslieť, že tie obete radšej nechcú žiť, než by neboli v NATO.

 

Preto je dobrý symbol v tom filme, že cez okuliare začína vidieť, že niektorí ľudia sú len kostry. Také kostry ste mohli vidieť aj v socializme, to boli ľudia poplatní režimu! Toto sa v dejinách vždy opakuje, že noví a noví ľudia sú stále poplatní režimu, ktorý frčí na novej ideológii, dnes progresívnemu zavádzaniu totality. Symbolicky sú títo zapredanci za prežitie podobní tým „kostrám“ – Oni žijú, žijú totiž v každej dobe v ktorej obhajujú súčasný režim s jeho novými metódami totality.

 

 z filmu:

 

„Sleduj televíziu… nepremýšľaj… spi… sleduj televíziu… nepremýšľaj…  poslúchaj… prispôsob sa… nepremýšľaj… poslúchaj“  – hlavne toto vidíte cez tie okuliare alternatívnych médií, preto ten film!

 

 

Sledujte nebezpečného dezoláta v ukážkovom filme. Mohol by to byť inštalatér, ktorý môže neposlúchať, lebo nemá o akú kariéru prísť!

Už v roku 2015 veril hoaxu, že do Európy prúdia ekonomickí migranti a bol „rasista“, lebo videl, že väčšinou mladí muži a mal si správne myslieť, že väčšinou matky s deťmi. Už v roku 2010 veril hoaxu, že Slovensko ovládajú oligarchovia. Dnes verí tomu, že to tak nie je len na Slovensku, ale aj v iných štátoch. Ale to bude ešte dlho hoaxom pre slepých, ktorí nevedia, že všetko, čo je v malom, funguje aj vo väčšom alebo naopak. 

 

 

 

 

.

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Dušan Lehotský, učiteľ, tréner atletiky

Vychoval viacerých majstrov ČSSR v atletike: Na školských pretekoch som len čumel. Keď to takto pôjde ďalej, v tridsiatke budú o barlách

29.04.2024 00:00

Dušan Lehotský v Levoči učil telocvik a viedol mladých športovcov 44 rokov.

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,494
Celková čítanosť: 5556779x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie