Založ si blog

S označeniami, kto je „zahraničný agent“, začali novinári SME!

V Pravde od Repu som sa dočítala niečo v tom zmysle, že Fico nedá pokoj tejto vláde a bude tu týmto vyvolávať chaos.

Absolútne neberiem takúto kritiku od kohokoľvek, lebo v prvom rade tu kritiku vlády a chaos a to ešte v čase kovidu vytvárali najmä novinári SME a ďalšie progresívne médiá. Vtedy sa nikde nepísalo – Buďte ticho, nevytvárajte kritikou chaos! Novinári si ho kľudne vytvárali, že akékoľvek nariadenia vlády spochybňovali a potom ich nerešpektoval nikto!

Dnes kovid nie je a nevidím dôvod, prečo by nemala zaznievať kritika od rôznych strán, v ničom nie som za umlčiavanie kritiky a diskusií.

Chaos tu nikdy nevznikal verejnými diskusiami, ale ich umlčiavaním a zákazom diskusií! Práve cenzúra vytvárala ten chaos, lebo proti nedemokratickej cenzúre sa ľudia búria! Tak vzniká v spoločnosti ten „chaos“!

 

Opäť pripomínam, že s označeniami, kto je „zahraničný agent“, začali novinári SME!

 

Bez akýchkoľvek dôkazov začali označovať od niekoľkých ľudí až po davy ľudí, že to sú ruskí agenti! Ak je to trestné, prečo ich nikto nestíha, keď na to nemajú dôkazy? Ako si môžu progresívni novinári dovoľovať a bez dôkazov označovať množstvo ľudí za ruských agentov a týmto rozoštvávať spoločnosť?

 

Presne to isté robili aj dnes! Na titulke SME dnes označili Chmelára za ruského agenta. Aké majú k tomu dôkazy?

https://komentare.sme.sk/c/23168831/cynicka-obluda-obhajcovia-ruskej-kultury.html

 

Ak madam Čaputovej doteraz nevadilo, že množstvo ľudí je tu takto bez dôkazov označovaných za ruských agentov, spoločnosť na ňu kašle, že ju zas potom niekto označí za americkú agentku! Potom nech to rovnako znáša ako musíme my všetci od pravidelnej tejto činnosti od progresívnych novinárov. A dôkazov na to, že musí poslúchať americkú ambasádu je oveľa viac než žiadne na obyčajných ľudí, že poslúchajú ruskú ambasádu. 

 

SME si len nepraje žiadnu kritiku úradníckej vlády, keďže je pokračovaním SDKU 2.

 

Ja sa tiež obávam, že Čaputová odmietne po voľbách voľbu občanov a autoritatívne a nedemokraticky občanom vnúti svoju podľa želaní USA.

 

 

 

Jindřich Rajchl mal v Česku vynikajúce video na tému solidarity so spoluobčanmi!

 

Veľmi dobre tú solidaritu vysvetľuje od 30 min:

 

https://www.facebook.com/rajchl.jindrich/videos/624044946417312

 

 

Ale vôbec, celé toto jeho video odporúčam pre veľmi dobré argumenty nielen k solidarite ľudí ale aj ku ožobračovaniu občanov, keď ľudia nemajú a čoraz viac nebudú mať na prežitie, ale majú platiť vojenskú techniku na ktorú Česko nemá!

 

Rovnaké je to aj na Slovensku, hoci v Česku sa totalita zavádza pre väčšiu kolaboráciu Čechov oveľa rýchlejšie a to hlavne v oblasti cenzúry!

 

 

 

Za válku na Ukrajině má ČR letos zaplatit 142 miliard CZK! Slovensko 1.8 miliardy EUR. Spočítali o víkendu v newyorském ústředí globalistů!

 

„Podle čínských analytiků válka na Ukrajině potrvá ještě dlouho, protože Washingtonu tato válka vyhovuje. Plní všechny jeho hlavní válečné cíle – oslabit Rusko, oslabit EU, a na válce zbohatnout! Češi na válce zchudnou, a ještě je teď sedře z kůže Fiala! Tomu se říká pech.

Podle singapurských analytiků válka na Ukrajině potrvá ještě dlouho, protože Washington, který na válce bohatne, ještě neprokoukl Čínu, která na válce bohatne a sílí ještě víc než USA. Bylo chybou nahnat Rusko do náručí Číny! USA se s ním měly spojit!

Největším poraženým války je samozřejmě Ukrajina. Češi budou brzy díky Fialovi brzy dalšími nejvíce poraženými. Španělsko má mnohem chytřejší politiky. Ti minulý týden v Bruselu sehnali dalších 837 milionů EUR, (20 miliard CZK), na výstavbu nových továren, které budou produkovat moderní technologické výrobky a baterie! Místo pronásledování vlastních občanů, se ve Španělsku vrhli na ždímání Bruselu! To Fiala se místo, aby se pustil do Bruselu, pustil do vlastních občanů.

  • 11. května 2023, Praha:  Petr Fiala oznámil, že vládními ozdravnými opatřeními připraví Čechy o 147 miliard CZK!
  • 11. května 2023, New York:   Ústředí globalistů George Sorose Project Syndicate oznámil, že ČR za válku na Ukrajině letos zaplatí 142 miliard CZK a Slovensko 1.8 miliardy EUR! (V originále: Income loss of close to 2% GDP.)
  • 5. listopadu 2019, Radim Fiala, SPD:   George Soros promluvil o tom, jak je pyšný na převrat na Ukrajině. Až zase bude někdo mluvit o šiřitelích „fake news“ a konspiračních teorií, měl by si přečíst rozhovor se sluníčkářským miliardářem a globalistou Georgem Sorosem pro The Guardian, v němž přiznává, že podpořil převrat na Ukrajině. The Guardian píše i o tom, jak Soros platil Zuzanu Čaputovou, která se následně stala slovenskou prezidentkou. Takže tohle je konspirační teorie? Ne. Tohle je konspirační praxe!

V Česku jsou všichni krom fialových médií a nohsledů šokováni daňovými a dalšími opatřeními Petra Fialy, které mají za cíl naplnit prázdnou státní kasu okradením hlavně těch nejchudších občanů. Shodou nějakých nevýslovných náhod, ve stejný den, kdy Petr Fiala svá asociální opatření vyhlásil, oznámil u Sorose mimořádně vlivný německý profesor ekonomie Daniel Groskterý je považován za jednoho z otců měny EURO, a eurozóny, že: v důsledku současných cen energií, které jsou stále 3 krát vyšší než v roce 2021, a které jsou vyvolány válkou na Ukrajině, bude muset letos každá země EU zaplatit 2% svého HDP na jejich úhradu! A tyto dvě procenta se v ČR nějakou náhodou takřka rovnají 147 miliardám, které chce Fiala!!!!

Profesor Gross oznámil, že zdražování energií a bydlení v EU dopadá sice hlavně na chudé občany, protože jejich výdaje na energie tvoří průměrně 25% jejich příjmů! (V Česku dokonce podle EU průměrný občan zaplatil už před zdražením v roce 2020 za energie a bydlení 28,3% všech svých příjmů!) Že díky populistické vládní politice v době pandemie COVID, a díky současné inflaci – si tito nejchudší lidé přišli na neúměrné zvýšení příjmu, oproti bohatým a vzdělaným! A že třeba nekvalifikovaní Němci už nyní vydělávají o 8% více, než před válkou, kdežto kvalifikovaní Němci jen o 2%! A s tím je třeba něco udělat!

Shrnuto: Globalisté 11. května z New Yorku zaveleli k útoku na platy obyčejných lidí!  A Fiala se 11. května už v Praze činil, aby je splnil!

 

Podle Grose USA na válce bohatnou, protože jsou čistými vývozci energií, jejich exportní komodity zdražily, a jejich importní komodity zlevnily. V Evropě je tomu přesně naopak! Platy v USA se tak po očištění o inflaci sice nezvýšily, ale v Evropě se snížily! V Česku o rekordních -7.5%, jak tvrdí Fiala! A nebo o světově unikátních -8,9% jak tvrdí OECD!“

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541309x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie