Založ si blog

Nebezpečenstvo zmeny pohlavia u detí!

Považujem sa za liberála. Som za sexuálnu výchovu na školách, som za manželstvá homosexuálov, som proti zákazu interupcií a celkom nič nemám proti zmene pohlavia v dospelosti.

Ako liberál som sa celé roky angažovala svojim písaním za sexuálnu výchovu na školách, za slobodné rozhodovanie žien pri interupciách a za slobodu homosexuálov.

 

A nevidím žiadny dôvod, prečo by som nemohla a nemala upozorňovať na nebezpečenstvo zmeny pohlavia u detí, keďže v dospelosti môžu svoje rozhodnutie z detstva oľutovať.

 

Na to extrémistickí fanatici majú argument, že tieto nebezpečenstvá nemáme brať do úvahy preto, lebo len mizivé % detí svoju voľbu pre zmenu pohlavia oľutuje a preto si toto nebezpečenstvo nemáme všímať.

 

Človek môže oľutovať čokoľvek aj v dospelosti, ale ako dospelý si za to musí niesť zodpovednosť, že sa tak rozhodol ako dospelý človek.

 

Vraj sa takto rozhodujú u nás len desiatky ľudí, preto jednotlivci, čo to oľutujú ešte aj pri rozhodnutí v dospelosti, nie sú tak mizivé %, aby sme toto nebezpečenstvo mohli u detí ignorovať!

 

 

Je veľmi zaujímavé, že prakticky títo istí ľudia kritizovali krsty detí v detstve, že sa o viere majú rozhodovať až v dospelosti, ale o svojom pohlaví a hormonálnej liečbe by sa už mohli a mali samé!

Pritom krst detí a výchova vo viere nemajú také katastrofálne následky, ako môže mať hormonálna liečba, keď si to v dospelosti rozmyslí.

 

 

Tento muž sa tak rozhodol v dospelosti, preto jeho osud ma nezaujíma, že to teraz ľutuje. Ale upozorňujem na extrémistických fanatikov, ktorí sa snažia celú spoločnosť totalitne umlčať, keď niekto upozorňuje na takéto nebezpečenstvá u detí!

 

Nie, nie je normálne, aby to ktokoľvek vnucoval celej spoločnosti a totalitnými metódami, keď ide povedzme o jedenásťročné deti, že sa na takéto nebezpečenstvá nesmie upozorňovať!

 

Keď na to upozorňoval Matovič a doslova ako na nebezpečenstvo u detí, extrémisti sa ho snažili umlčať tým, že kto na to upozorňuje, bojuje proti všetkým v LGBTI!

 

 

Presne to je ich zjavný extrémizmus aj v médiách, keď nútia celú spoločnosť ignorovať tieto nebezpečenstvá u detí!

 

Keď vás niekto bude nútiť, aby ste považovali za normálne, že štvrtina dievčat v jednej triede sa cíti byť chlapcami a chcú si zmeniť pohlavie, máte dočinenia s extrémistami!

 

 

Len extrémisti môžu obhajovať, že v jednej triede jedenásťročných detí je normálny jav 8 transľudí!

 

A len nebezpeční extrémisti vás môžu zastrašovať, že to musíte považovať za normálny jav!

 

 

Nevidím nič hrozivé pre slobodu a demokraciu na tom, že sa o zmene pohlavia budú rozhodovať len DOSPELÍ ľudia!

 

No vidím veľa hrozivého pre slobodu a demokraciu na tom, že vás cez médiá chcú zastrašovať a totalitne umlčiavať, keď povinne neignorujete nebezpečenstvá ktoré hrozia deťom!

 

 

Prípad z Česka, tu sa rozhodoval ako 18 ročný:

 

„Změna pohlaví byla chyba.“ Daniel chce být zpátky mužem a viní doktory

 

Súvisiace články:

 

Podiel progresívnych médií na konfliktoch s LGBTI

 

SME opäť rozoštvávalo spoločnosť proti menšinám LGBTI

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.

koláž, fotky, mReportér

Známe kúpeľné mesto je pýchou Slovenska, ale aj ikonický vodopád, pri ktorom nakrúcali seriál, ktorý milujú milióny ľudí

27.04.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5554386x
Priemerná čítanosť článkov: 3723x

Autor blogu

Kategórie