Založ si blog

Nebezpečenstvo zmeny pohlavia u detí!

Považujem sa za liberála. Som za sexuálnu výchovu na školách, som za manželstvá homosexuálov, som proti zákazu interupcií a celkom nič nemám proti zmene pohlavia v dospelosti.

Ako liberál som sa celé roky angažovala svojim písaním za sexuálnu výchovu na školách, za slobodné rozhodovanie žien pri interupciách a za slobodu homosexuálov.

 

A nevidím žiadny dôvod, prečo by som nemohla a nemala upozorňovať na nebezpečenstvo zmeny pohlavia u detí, keďže v dospelosti môžu svoje rozhodnutie z detstva oľutovať.

 

Na to extrémistickí fanatici majú argument, že tieto nebezpečenstvá nemáme brať do úvahy preto, lebo len mizivé % detí svoju voľbu pre zmenu pohlavia oľutuje a preto si toto nebezpečenstvo nemáme všímať.

 

Človek môže oľutovať čokoľvek aj v dospelosti, ale ako dospelý si za to musí niesť zodpovednosť, že sa tak rozhodol ako dospelý človek.

 

Vraj sa takto rozhodujú u nás len desiatky ľudí, preto jednotlivci, čo to oľutujú ešte aj pri rozhodnutí v dospelosti, nie sú tak mizivé %, aby sme toto nebezpečenstvo mohli u detí ignorovať!

 

 

Je veľmi zaujímavé, že prakticky títo istí ľudia kritizovali krsty detí v detstve, že sa o viere majú rozhodovať až v dospelosti, ale o svojom pohlaví a hormonálnej liečbe by sa už mohli a mali samé!

Pritom krst detí a výchova vo viere nemajú také katastrofálne následky, ako môže mať hormonálna liečba, keď si to v dospelosti rozmyslí.

 

 

Tento muž sa tak rozhodol v dospelosti, preto jeho osud ma nezaujíma, že to teraz ľutuje. Ale upozorňujem na extrémistických fanatikov, ktorí sa snažia celú spoločnosť totalitne umlčať, keď niekto upozorňuje na takéto nebezpečenstvá u detí!

 

Nie, nie je normálne, aby to ktokoľvek vnucoval celej spoločnosti a totalitnými metódami, keď ide povedzme o jedenásťročné deti, že sa na takéto nebezpečenstvá nesmie upozorňovať!

 

Keď na to upozorňoval Matovič a doslova ako na nebezpečenstvo u detí, extrémisti sa ho snažili umlčať tým, že kto na to upozorňuje, bojuje proti všetkým v LGBTI!

 

 

Presne to je ich zjavný extrémizmus aj v médiách, keď nútia celú spoločnosť ignorovať tieto nebezpečenstvá u detí!

 

Keď vás niekto bude nútiť, aby ste považovali za normálne, že štvrtina dievčat v jednej triede sa cíti byť chlapcami a chcú si zmeniť pohlavie, máte dočinenia s extrémistami!

 

 

Len extrémisti môžu obhajovať, že v jednej triede jedenásťročných detí je normálny jav 8 transľudí!

 

A len nebezpeční extrémisti vás môžu zastrašovať, že to musíte považovať za normálny jav!

 

 

Nevidím nič hrozivé pre slobodu a demokraciu na tom, že sa o zmene pohlavia budú rozhodovať len DOSPELÍ ľudia!

 

No vidím veľa hrozivého pre slobodu a demokraciu na tom, že vás cez médiá chcú zastrašovať a totalitne umlčiavať, keď povinne neignorujete nebezpečenstvá ktoré hrozia deťom!

 

 

Prípad z Česka, tu sa rozhodoval ako 18 ročný:

 

„Změna pohlaví byla chyba.“ Daniel chce být zpátky mužem a viní doktory

 

Súvisiace články:

 

Podiel progresívnych médií na konfliktoch s LGBTI

 

SME opäť rozoštvávalo spoločnosť proti menšinám LGBTI

 

 

 

.

Majk Spirit sa podľa Denníka N odmieta poctivo venovať faktom!

26.07.2024

Dnes na Denníku N vyšiel článok, v ktorom odsúdili Majka Spirita, že nerapoval pravdu, že tu spoločnosť rozoštvali a rozoštvávajú progresívni novinári. Preto píšem progresívni, lebo to nerobili všetci novinári, to k nim musíme byť spravodliví! Že to takto pochopili aj ich čitatelia, o tom svedčí, že spoločne odsudzujú Majka Spirita ako nejakého [...]

Nestojíte proti Smeru! Stojíte proti občanom, ktorých chcete chudobou vydierať, aby vás volili!

25.07.2024

„Ukrajina koná na podnet Bruselu. Na to nemusím byť Poirot.“ Nadpis je komentár kedysi slávnej diskutérky „babička Lívia“ na SME, čo tiež zo SME ušla a nesúhlasí s ich politikou. Náhodou som ju našla, ako inak, tiež na alternatíve! Zoberme si následky toho, čo dnes EÚ pod nátlakom USA robí Tiež mi to [...]

Preto dnes EÚ alebo Európska komisia prenasleduje a vydiera Maďarsko a Slovensko!

25.07.2024

Takto ma včera Denník N vystrašil: https://www.facebook.com/watch?v=1044703647277094 To ako 100 % som pre nich len sliepka. Všetky „progresívne neuvedomelé ženy“ sme pre nich len sliepky! No asi takú váhu majú naše názory ako len názory sliepok, keď sme všetky sliepky scenzúrované! Môžeme ich naháňať len ako sliepky! [...]

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,566
Celková čítanosť: 5644537x
Priemerná čítanosť článkov: 3604x

Autor blogu

Kategórie