Založ si blog

Čaputová o dva týždne vymenuje ľudí, o ktorých už teraz vie, že o mesiac podajú demisiu!

Úradnícka vláda aj tak nezíska dôveru a bude musieť podať demisiu!

 

Za čo vlastne náš štát týchto ľudí platí, keď dopredu aj Čaputová vie, že všetci berú platy za čakanie na vymenovanie úradníckej vlády, ktorá nedostane v parlamente dôveru a preto bude musieť podať demisiu?

Predstavte si, že by takto fungovala obyčajná rodina, že nič nebudú robiť ďalšie dva týždne, lebo všetci budú čakať na zbytočnú prácu, čo sa aj tak nepodarí a potom budú tam, kde teraz, že sa celkom nič neurobilo!

A to progresívne osvietení tvrdia o obyčajných občanoch, že sú ako Ťapákovci!

Kto sú tu teraz takí Ťapákovci, že ďalšie dva týždne budeme čakať, potom urobíme to, čo nemá význam a ani po mesiaci nič neurobíme?

V ktorom povolaní sú ktorí obyčajní Slováci takí Ťapákovci, že ani za ďalší mesiac celkom nič neurobia ale zoberú za prácu platy?

V ktorom povolaní o sebe viete, že všetko, čo budúci mesiac urobíte, bude celkom zbytočné?

 

Už nikdy nechcem od progresívnych novinárov čítať, že Slováci sú ako Ťapákovci, keď Ťapákovcov tu reprezentuje len ich prezidentka, ktorá aj z ďalších politikov vyrába len Ťapákovcov!

O dva týždne vymenuje ľudí, o ktorých už teraz vie, že o mesiac podajú demisiu!

 

 

Chmelár 7.5.

 

Predpokladám, že do mesiaca po vymenovaní Ódorovej vlády jej tento parlament vysloví nedôveru, ona bude musieť podľa ústavy podať demisiu a všetko bude po starom, teda ako dnes.

Mimochodom, v tomto bode si treba všimnúť, že magisterka Čaputová opäť klame, keď sa vyhovára, že úradnícku vládu nevymenovala skôr kvôli dôležitým zákonom. Ona vtedy totiž tvrdila, že ju nevymenovala preto, lebo aj tak nezíska dôveru.

 

Najlepšie by bolo, keby sa naozaj urýchlili predčasné voľby na začiatok júla, ako to navrhuje opozícia. Lenže vládna koalícia (ktorá si zobrala na pomoc zaujatých politológov Štefančíka a Lenča a ústavného právnika Ladislava Orosza, ktorý je priaznivcom prezidentky) už kvičí, že sa to nedá. Samozrejme, že sa to dá – zmenou ústavy a príslušného zákona – ale na to by musela byť politická vôľa, čo nie je. Opäť sme teda svedkami tej istej obštrukcie namiesto pružného pragmatického riešenia, ktoré by ukončilo chaos i krízu v tomto štáte.“

 

https://www.facebook.com/photo?fbid=625158762989683&set=a.475941007911460

 

 

z diskusie SME:

 

„Fico i Pellegrini jasne deklarovali, ze ak by si nimi prezidentka rokovala a predcasne volby by boli v juni, tak by boli ochotni dat doveru prezidentke. Lenze prezidentka nerokovala, lebo prezidentka nerobila vobec nic.

To je obrovsky rozdiel oproti CR, kde bol Klaus aktivny v rozhovoroch. Tu prezidentka neusporiadala jediny okruhly stol, kde by aspon akteri mohli dat svoje primarne poziadavky a dal by sa hladat kompromis. Neurobila absolutne nic. Ako hlava statu, ktora nesie zodpovednost za riadny chod ustavnych organov sa len 5 mesiacov prizerala na anarchiu a teraz ide narychlo menovat vladu, ktore trva 10 dni kym jej clenovia len podaju vypovede, aby mohli nastupit…“

 

Mala o nich rokovat. Kolko rokovani vsak zvolala ? Presne 0.“

 

Mala rokovat so vsetkymi. Aby nasli kompromis. Ale to by sa jej muselo chciet pracovat.“

 

A co by nemohla ? Su to riadne zvoleni predstavitelia tohto statu. Kto za to moze, ze si ich ludia zvolili ? Len ti ludia. S takouto aroganciou som zvedavy ako Caputova vo volbach dopadne.“

 

„Vyzývame všetky politické strany, aby ukončili tento chaos a v parlamente schválili júlový termín predčasných volieb. Vyzývame Sme rodina, SaS aj PS, aby takýto návrh podporili. Je to jediná cesta, ako ukončiť chaos,“ dodal Pellegrini.“

 

Na vykon verejnej funkcie sa nepodava vypoved, ale zamestnanec je uvolneny zo zamestnania. Pracovny pomer trva nadalej, len sa nevykonava, podobne ako pri materskej dovolenke.“

 

„No vyborne. Takze este jednoduchsie. Ja ked som naposledy daval vypoved, tak som jeden den dostal ponuku a druhy den utekal do firmy dat vypoved. Keby nebol vikend tak je to do 24 hodin.“

 

Ako tu niekto spravne podotkol, kedze je to statna sluzba, ani to nemusia dat. Len oznamit, ze odchadzaju do statnej sluzby a este aj povodne zamestnania im ostanu. Tak ako Blahovi v SAV.


Poslat jeden list, to chce vazne tyzden roboty…“

 

 

„V káčerove vždy je niečo nové úú

Co je nové pohodovo povie úú“

 

 

 

Ona vtedy totiž tvrdila, že ju nevymenovala preto, lebo aj tak nezíska dôveru.“

 

A nové je u Čaputovej to, že sa bude celý mesiac tváriť, že to nevie, čo vedela pred mesiacom!

 

A my dopredu vieme, že ju platíme za prácu, ktorá je celkom zbytočná ako prekladanie slamy z miesta na miesto a späť!

 

Ťapákovci boli chudobní, lebo nepracovali!

No Slováci sú chudobní preto, že nás zrádzajú takíto politickí Ťapákovci, čo nepracujú len sa na našej práci priživujú!

 

Predstavte si, že by tak pracovali všetci Slováci!

Že by mali tú drzosť zobrať platy a nerobili nič za čo sú platení! Prestali by vyrábať potraviny, prepravovať tovar a ľudí, prestali by liečiť a opatrovať deti a chorých.

 

A novinári ešte majú tú drzosť volať takých ľudí, čo neurobia to isté, Ťapákovci!

Však tu práve len bežní obyčajní ľudia pracujú a za nič oproti vláde! Keby sme boli mravce, tak kráľovná aspoň znáša vajíčka!

 

Keby sme ako občania neboli sprostí ako opak Ťapákovcov, tak vyhlásime, že potraviny sa začnú vyrábať až v septembri a všetci dovtedy berieme len platy! Prípadne tiež budeme prekladať slamu z miesta na miesto a späť!

 

 

Ja to chápem tak, že Čaputovú sme si kráľovsky platili za to, aby občanom Slovenska bránila vo voľbách, aby neboli a čo najneskôr ako sa len dá! Ale vieme, kedy si ide nohy dolámať!

Pre koho to asi robila? Kto tu asi nechcel voľby? Že by len pre seba len tak sama od seba? Čo sama od seba si nenapíše ani prejav ale musia jej ho napísať iní?

Na čo teraz čaká? Na pokyny od seba?

Ešte sa občanom vyhráža, že si musíte myslieť, že na pokyny od seba!

 

 

 

Zahraniční vojáci budou moci zasahovat proti českým občanům. Projdou-li Smlouva s USA a změna Ústavy

 


Nieže si budete myslieť, že na Slovensku by to mohlo byť podobne. To by Čaputovej poradcovia napísali do jej prejavu, že to je konšpirácia! Kritické myslenie máte používať tak, že ho nepoužijete alebo budete k tejto téme uvedomelo ticho!

 

 

 

Prečo zárukou našej suverenity nie sú spojenci a ako manipulatívne sa vykladá článok 5., ale tento článok zmenil kongres USA. „Pretože kongresmanom sa nepáčilo… a preto zmenili článok 5. do súčasnej podoby, že spojenci podniknú kroky, ktoré budú POVAŽOVAŤ ZA VHODNÉ!!!

 

Kroky, ktoré považujete za vhodné, môžu byť aj prikrývky, obväzy alebo vyhrážky, ale nie vojenská pomoc!!!!!!!!!“

 

Toto je záver právnej analýzy, ktorú si dal vypracovať kongres USA v roku 1997, keď sa NATO malo rozšíriť o Česko, Poľsko, Slovensko, že prečo by Američania mali zomierať za Prahu atď. Výsledok tejto právnej analýzy je, že NEMUSIA!

 

Nemusia nám prísť na pomoc!

 

 

od 7 min:

 

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5549412x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie