Založ si blog

SME opäť rozoštvávalo spoločnosť proti menšinám LGBTI

Samotní ich ešte nescenzúrovaní čitatelia ich na to v diskusiách upozorňovali, že neobjektívne podávajú správy o konflikte Matoviča s účastníkmi na demonštrácii!

 

Výsledkom je opäť len rozoštvávanie spoločnosti proti menšinám umlčiavaním ľudí voči výtržnosti od demonštrujúcich voči Matovičovi.

Aj v týchto dňoch týmto pracovali na prehlbujúcej sa neznášanlivosti voči menšinám celkom nekritickým podávaním správ, hoci všetci občania mohli vidieť videá ako to bolo. Napriek tomu podľa ich vlastných čitateľov robili nadprácu a podporovali vyjadrenia a trestné oznámenie, že výtržníctva sa dopustil Matovič!

A to sa Matoviča nezastávali jeho fanúšikovia a písali, že ho neznášajú, ale túto neobjektívnu nadprácu SME vidia a nepáči sa im!

 

 

Presne týmto pôsobením týchto médií sa provokujú občania k ešte väčšej neznášanlivosti voči menšinám!

Tieto médiá pracujú na rozoštvávaní občanov aj voči menšinám! 

Umelo takto vyvolávajú ešte väčšiu nevraživosť v spoločnosti a prehlbujú rozpory medzi len dvomi extrémistickými tábormi, čo môže mať katastrofálne následky!!!

 

 

Čoho sa oprávnene boja a nielen konzervatívci!

Podiel progresívnych médií na konfliktoch s LGBTI

 

Opäť upozorňujem na podiel novinárov na vyhrocovaní konfliktov s LGBTI.

 

Nerobia to všetky médiá a zas sme pri tých progresívnych ako je SME, kde obhajujú menšiny tak extrémisticky, že tým nepracujú na prijímaní tých menšín, ale na presnom opaku – na vytváraní opäť dvoch nezmieriteľných táboroch priepasti medzi ľuďmi!

 

Tým ľudí skôr štvú proti menšinám!

 

Liberálom by to malo byť jasné, že nič trvalé nevznikne len umlčiavaním a nanucovaním, ale vysvetľovaním a argumentami vo verejných odborných diskusiách, čo týmto neliberálom ani v tomto nie je jasné!!!

 

Žiadna sloboda, ani menšín sa nedá zavádzať totalitne a len cenzúrou a len zastrašovaním, ak má mať skutočné výsledky a nielen dočasne vynútené!

 

Kto v mene čohokoľvek rozoštváva spoločnosť, nebude mať lepšiu spoločnosť, len ešte viac rozoštvanú a s ešte väčšou nevraživosťou voči takto riešeným menšinám!

 

Nesúhlasím s tvrdením, že členovia LGBTI sú agresívni. K tejto agresivite, s ktorou sa niekedy u niektorých stretneme, ich vychovávajú tieto médiá! Nevedú ich k diskusiám medzi odborníkmi, že spoločnosť sa mení diskusiami a argumentami, ale k tomu, že s oponentami sa nediskutuje, oponentom sa nadáva a oponentmi sa opovrhuje! Oponentov máte umlčať, scenzúrovať a prenasledovať! Všetko to sú len totalitné metódy, ktoré vzájomnú nevraživosť v spoločnosti len rozdúchavajú!

 

 

Dokázali by to liberáli so zmyslom pre slobodu, pre osvetu, pre argumenty. No to by museli tými liberálmi byť a nielen progresívnymi fanatikmi, čo si z liberalizmu osvojili len ciele, ale metódy už nie! Tie majú ako všetci extrémisti len totalitné!!!

 

 

 

 

V spoločnosti nám zúfalo chýbajú práve liberáli a liberálne médiá, ktoré by ochranu menšín obhajovali liberálnymi metódami a nie totalitnými!

 

 

Totalitné médiá menšinám škodia a len prehlbujú nevraživosť voči menšinám!

 

 

 

.

 

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5552744x
Priemerná čítanosť článkov: 3722x

Autor blogu

Kategórie