Založ si blog

Násilné umlčiavanie ľudí nie je nič iné než vzrastajúci nacizmus a totalita! ! !

Nacizmus všetkých, čo podporujú vojnu

 

Už veľmi dlho sme svedkami nazývania bežných občanov fašistami, keď povinne nepapagájujú len vnucovanú propagandu.

 

Spomeňte si na obludnosť prvej veľkej vnucovanej propagandy týmito istými ľuďmi, že kto kritizuje zlú migračnú politiku, tak je fašista a chce migrantov topiť! 

Akékoľvek námietky, dokonca aj len otázky ku zlej migračnej politike, ktoré by ju mohli čo len trochu spochybniť, vyhlasovali za otázky fašistov!

Normálny človek by sa predsa nikdy nič nepýtal, len držal hubu a krok!

Bolo nemysliteľné aj sa len pýtať, už za otázky k veci sa cenzúrovalo a prenasledovalo, mazali komentáre, rušili diskusné kontá, zneli vyhrážky s vulgárnym prenasledovaním, ľudia sa umlčiavali, lebo sa razila táto propaganda. Tí, čo ju razili a vnucovali iným pod vyhrážkami, sa vydávali za najmorálnejších! 

 

Dnes sa deje to isté, len na inej, novej téme. Všetko hore môžeme zopakovať, že nemôžu zaznieť ani len otázky, žiadne diskusie a postupuje sa s vyhrážkami úplne rovnako! A celkom rovnako sa tí, čo pretláčajú novú tému v ich propagande, vydávajú za najmorálnejších!

 

 

Pritom práve ľudia, čo propagujú pokračovanie vojny, sú zástancovia nacistov! Presne tí, čo nám všetkým nadávajú do nacistov!

 

 

Myslela som si to už dávno, že sú zástancovia nacistov s ich volaním po totalite jediného správneho a povinného názoru a s ich volaním po zapojení všetkých štátov do tretej svetovej vojny. Myslela som si to o každom, koho som mlčky čítala a nijako sa k tomu vo svojom okolí nevyjadrovala. Ale veru, často som si myslela, že ten aj ten by bol celkom ľahostajný, keby ľudí ľudí nakladali do vagónov a správali by sa úplne rovnako ako tí, čo nechali deportovať Židov do koncentráku. Verili by, že je to hoax, veď ani prvým, čo ušli z koncentrákov, neverili! Bol to výmysel, hoax! Oni len nepredpokladali!

 

Uvedomujem si, že žijem medzi celkom ľahostajnými ľuďmi k utrpeniu iných vo vojne, lebo oni ako organizované ovce volajú po vojne. Pritom každá vojna prináša len viac obetí a nie menej, prináša viac zabitých civilistov, viac zabitých detí, viac znásilnení a viac sadizmu!

Každý, kto volá po pokračovaní vojny, volal vždy len po väčšom počte obetí!

 

 

Na to, aby po vojne volali, ich manipulovali niektoré médiá! Opakujem, že nie všetky, lebo nie všetci novinári vnucovali ľuďom jediný správny názor, že každý má volať po eskalácii vojny, inak ho máte prenasledovať ako fašistu a dezoláta!

 

Na volanie po vojne vždy také médiá zneužívali vojnové správy, ktoré sa mnohokrát ukázali v dejinách ako sfalšované a manipulované!

Ale s naivnými ľuďmi, ako len ľahko zmanipulovateľnými ovcami urobili svoje, že ich nahuckali na volanie po vojne alebo eskalácii vojny a rovnako ich nahuckali na rozoštvávanie medzi občanmi – prenasledovať tých, čo po vojne nevolajú!

 

 

Na toto mala najviac slúžiť Buča a jej masový hrob. Toto malo vyeskalovať masové volanie Európanov po tretej svetovej vojne!

 

V každej vojne sa deje ešte viac zverskosti a obludnosti, než vám donesú akékoľvek médiá! Nikto, kto chce mier, nepochybuje, že práve vo vojne sa dejú najhoršie obludnosti ľudstva! Nemusím veriť na konkrétny jeden masový hrob, aby som vedela, že každá vojna prináša také obludnosti, ktoré si ľudia ani nevedia predstaviť! Nemusím vidieť konkrétny masový hrob, aby som tomu verila, že každá strana pácha vo vojne všetky mysliteľné zverstvá! Verím tomu, že v tejto vojne sa dialo všetko, čo médiá ani nevedia. Určite sa dialo upaľovanie zaživa, strhávanie kože zaživa, vykastrovanie, sadistické mučenie, zverstvá najhoršieho druhu, pretože to každá vojna umožňuje a v každej si prídu na svoje sadisti!!! Aj keby o tom médiá nepriniesli žiadnu zmienku, vo všetkých vojnách sa to deje!!! A vo všetkých vojnách sú aj sadisti a preto, kto umožní vojnu a jej pokračovanie, umožňuje tento rozmanitý sadizmus už nekontrolovateľných sadistických jedincov, ktorých je v každej vojne veľa a celkom bez kontroly.

 

Keby mal masový hrob slúžiť k ustrnutiu ľudí – Spamätajte sa, čo prináša vojna! – nič nepoviem. Na toto sa má ukázať ľuďom masový hrob – Pozrite, čo prináša každá vojna!

 

Ale masový hrob v Buči nemal ľuďom ukázať, čo prináša každá vojna, ale vyeskalovať volanie Európanov po tretej svetovej!

Mal slúžiť na presný opak – Volajte po tretej svetovej a zapojení všetkých štátov do tretej svetovej!

 

A to je presne to, čo som na Buči kritizovala – volanie po vojne a po tretej svetovej!

Aj keby ten hrob dali vykopať Rusi a mali by sme video, kde zabíjajú do toho hrobu ľudí, ak by to malo slúžiť na volanie po vojne, tak to budem kritizovať, aby sa to nestalo v ďalšej mnohoročnej vojne ďalším!

 

O čo väčšie moje prekvapenie bolo, keď sa objavilo video, že daný masový hrob v Buči dala vykopať miestna nemocnica, aby mali kde pochovávať mŕtvych, ktorých si nikto neprevzal v čase vojny. 

Z toho jasne vyplýva, že tento masový hrob, ktorý dala pri kostole vykopať miestna nemocnica, bol len zneužitý na mediálny účel, aby vyeskalovalo volanie Európanov po tretej svetovej!

 

 

Ukladanie mŕtvych do masového hrobu v Buči:

 

„Lékaři místní nemocnice začali pohřbívat zemřelé pacienty do hromadných hrobů vyhloubených bagrem na půdě místního kostela. Lékař na korbě náklaďáku uvádí i datum rozhovoru, 10. března 2022. Pohřbívání do masových hrobů nařídil ředitel místní nemocnice společně s primářem chirurgie.“

 

https://rumble.com/vzwuu3-ukrajina-masov-hroby-bua.html

 

 

No vždy musíme najprv overovať všetky správy a preto som sa pýtala všetkých tých médií a všetkých tých vojnových štváčov – Ako to vysvetlia? Prečo sa masový hrob, ktorý dala vykopať pri kostole miestna nemocnica, vydáva za masový hrob vykopaný Rusmi?

 

Nikde na to žiadne médiá nedávali ODPOVEĎ! Nikde a nikto to nevysvetlil a nevysvetľoval!

 

Na akúkoľvek otázku k tomu poznali len VYHRÁŽANIE SA, že sa to nikto nesmie ani pýtať, lebo inak je FAŠISTA!

 

 

To je podľa vás odpoveď na otázku?

 

A po tomto čakáte, že takým zmanipulovaným správam bude niekto veriť, keď videl na vlastné oči, že je to inak a táto manipulácia mala slúžiť na volanie Európanov po tretej svetovej?

 

Očakávate že ďalším správam bude niekto veriť, keď sústavne sme svedkami manipulácií ľudí cez médiá? 

 

No neverím, môžete ma zastrašovať koľko chcete! Ja viem, že na pravdu sa odpovedať môže. O pravde sa hovoriť môže a nemusíte celkom nikoho zastrašovať, ani sa mu vyhrážať, keď máte odpoveď! 

 

 

No tu existovali len vyhrážky a prenasledovanie tých, čo sa len pýtali!

 

Aj za otázku som vraj fašista, že si dovolím pýtať sa! 

 

A bez odpovede!

 

Ak sa spýtaš, si fašista!

 

Ak zastrašovanie nezaberie, a znova sa pýtaš, si fašista!

 

 

 

Myslíte si, že s týmto prístupom nie ste nacisti???

 

No ste! A práve vy!

 

 

 

Inak, konkrétne od tejto otázky som „fašista“!  Túto otázku som nemala dať! A túto otázku som si dovolila dať!!!

 

Prešiel odvtedy rok a doteraz na to nikto a žiadne médiá neodpovedali!

 

Každý, kto sa na to spýta, je len „fašista“!

 

 

 

To nie sú totalitné metódy? To nie je váš nacizmus takto jednať s ľuďmi, že jediné čo viete, je zastrašovať ich a vyhrážať sa im?

 

To nie je znak násilníka a násilníkov?

 

 

No je! Ste násilníci a preto nebezpeční nacisti, keď ide až o médiá!

 

Násilné umlčiavanie ľudí nie je nič iné než vzrastajúci nacizmus a totalita!!!

 

 

 

.

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5554243x
Priemerná čítanosť článkov: 3723x

Autor blogu

Kategórie