Založ si blog

Čitatelia SME opisujú, ako si pôsobením progresívnych novinárov rozoštvali svoje vlastné rodiny a okolie!

Z diskusie SME, kde čitatelia opisujú, ako si pôsobením progresívnych novinárov rozoštvali svoje vlastné rodiny alebo najbližšie okolie, keďže ich k tomu títo novinári dlhodobo vyzývajú, aby s takými ľuďmi skončili ako s „dezolátmi“ a „kolaborantmi“!

 

 

„Uvedomelá“ žena vykázala z oslavy svojich narodenín kamarátky pre politiku. K tomu vyzývajú títo novinári, aby ľudia s „dezolátmi“ končili a verejne ich pranierovali!

Zaujímavé je, že ich pritom považuje za vzdelaných, ale celkom stačí, aby chceli mier a už budú mať všetky nálepky!:

.

.

„predvčerom som sa dozvedel, že moja mama prišla o dve dlhoročné kamrátky, s ktorými rada chodievala na kávu, ale občas i na nejaké výlety, či dovolenky. mama ich pozvala na oslavu svojich narodenín a bolo fajn až do chvíle, keď prišla reč na ukrajinu, vojnu ruZZka a tak. mamine kamarátky začali zvýšeným hlasom presviedčať moju mamu, že za to môže zlý západ, zlé usa, že putin je úžasný, a že v našich médiách sa nijakú pravdu nedozvieš, a že len oni (tie kamošky) vedia „praudu“. mama ich slušne vykázala z bytu a potom si poplakala. inak ja som tiež prišiel o niekoľkých ozaj dobrých kamarátov, jeden dokonca priateľ, že sme sa navštevovali a tak. a pritom šikovní vzdelaní ľudia, v práci i súkromí fajn. žiadni dezoláti s pomocnou školou. skočili na ruZZké lži :(„

„ja to mám trochu komplikovanejšie, lebo to mám v rodine, ide o môjho staršieho brata, ktorý je absolútne pro ruský, SMER, Blaha, Republika, všetky konšpirácie 🙈🙈🙈 riešim to tak, že sa politickým témam, vojna na Ukrajine a podobným témam v diskusii absolútne vyhýbam 🙂
bavím sa o športe, záhrade, počasí, turistike“

 

 

Doteraz v politike novinári nevyzývali, aby s ľuďmi naokolo ako s „dezolátmi“ skončili! Ich čitatelia si to rozdelenie, po ktorom volali práve progresívni novinári, uvedomujú!:

.

.

„v tom mám šťastie na rodinu, dokonca i svokrovci. nevolia smer, kotlebu a ruSSkú agresiu pomenujú jasne, kto je agresor, okupant, siňosabaka.. že je to ruZZko. inak mať v rodine obdivovateľov fuhrera putina musí byť ťažké. to je potom ako v bibli, že príde rozdelenie, deti proti rodičom, rodičia proti deťom, svokre, súrodenci, … ozaj ťažké. keď sa blízki ľudia prestanú rozprávať, stretávať.“

 

 

Tuto ich čitateľ opakuje mantru progresívnych novinárov, že takí ľudia sú „toxickí“ a schvaľuje rozoštvávanie rodín ako prospešné!:

.

.

„keď sa blízki ľudia prestanú rozprávať, stretávať


Nie je na tom nic tazke. Dokonca po case prides na to, ze to bolo prospesne. Lebo ti ludia su toxicki (ako ja neznasam toto slovo) v uplne vsetkych aspektoch zivota. Mozes sice vynechat politicke temy, ale ta ich negativita je citit uplne vo vsetkom. To je len neustale frflanie, hejtovanie, lutovanie sa… ale nulova snaha nieco na vlastnom zivote zmenit, aby sa mali lepsie. To mi naozaj nijako nechyba.
Oni dokazu zavidiet aj pekne pocasie na pohrebe.“

 

 

Tento tiež rozoštvávanie podnecované progresívnymi novinármi schvaľuje!“:

.

.

„bohužiaľ si to presne napísal 😕
prvé dve vety Tvojho príspevku v mojom prípade asi nie, ale všetko ostatné je absolútna pravda 🙈🙈🙈“

 

 

 Tento tiež potvrdzuje, že sa ho pôsobením týchto médií podarilo s kamarátmi rozoštvať! A rozoštvávanie spoločnosti tiež pod pôsobením týchto médií schvaľuje!:

.

.

„Ja som tak tiez prisiel o par kamaratov. Zacalo to covidom, vojna to uz len dotukla. Nelutujem.“

 

 

Tomuto už nevadí, že ho tieto médiá rozoštvali od toľkých, „že sa môže pomaly baviť iba sám so sebou“. Taktiež schvaľuje pod pôsobením týchto médií odstrihnutie aj rodiny, teda rozoštvanie s rodinou!:

.

.

„Treba to odstrihnúť. Ja už sa pomaly bavím iba sám so sebou v zrkadle. Stále lepšie ako počúvať tie hlúposti. V rámci rodiny je to síce náročnejšie, tam ale tiež platí sa odstrihnúť. Väčšinou to potom konci so status quo a daným témam sa vyhyba.“

 

 

Tento pod pôsobením týchto médií schvaľuje aj prenasledovanie nesúhlasiacich políciou!:

.

.

„Ale im nejde o spravodlivosť, mier a pravdu. Oni sa potrebujú zviditeľnovať a lákať k voľbám menej inteligentných. A to im ide. Polícia mala všetkých už dávno brať. V susednej ČR to ide. U nás si tu hocikto bliaka hocičo na námestiach.“

 

 

A tento ich už ani neuznáva za ľudí, kto s ním nesúhlasí! Však „dezoláti“ sú už celkom nacisticky odludštení! Vysvetľuje a na akože liberálnych médiách, že jeho spoluobčania sú „poddruh“! A potom, že kto má bližšie k nacistom!:

.

,

„Počas vedeckej štúdie došlo k chybe, nejedná sa o ľudský rod!

Jedná sa o poddruh medveďovitých šeliem s nižšou inteligenciou a motorikou.
Druh permanentne pôsobí, akoby bol v stave opitosti, ale jedná sa iba o prechodnú fázu vývoja.
Pracovné spôsobilosti daného druhu sú: mávanie vlajkami, pochodovanie, pokriky, výkriky, hučanie, skandovanie, ziapanie, škrípanie dvojzubcom v tlame (doteraz nevedno, ako to robia), popíjanie, namyslené pofajčievanie a krivé pohľady.
Druh sa vyznačuje výraznou efektivitou tejto práce vo vlastnej skupine. Pokiaľ dochádza k medzidruhovému mieseniu počas práce, tak druh vykazuje sklony agresivity a bráni si svojich. „Oni si svojich nedajú“.
Druh sa vyznačuje láskou k tým, ktorí sa majú horšie ako oni, a nenávisťou voči tým, čo sa lepšie majú. Z čoho logicky vyplýva ich náklonnosť k Ruskej federácií a nenávisť voči Západu (na ktorom žijú a ktorý ich „nechápe“…alebo chápe až moc dobre).
Druh trpí rôznymi formami paranoje a schizofrénie. Veria v dokonalosť a nekonečnú silu Ruskej federácie aj napriek faktu, že ju milujú práve skrz jej biedny stav.

Z duše nenávidia Spojené štáty Americké. Oni nenávidia všetko čo je spojené. Európsku úniu, NATO. Milujú vazalstvo a biedu. Nechcú sa mať dobre, chcú aby sa všetci mali horšie. Veria v jednotu Slovanov, ale nakoľko nenávidia spojenectvá, tak uznávajú nadradenosť Rusov v tomto „zväzku“ a vlastnú podriadenosť.“

 

 

 

Celkom stačí, aby ste chceli mier a už ste pre nich „rusácky fašista“!

 

K tomuto ich mediálne prevychovali progresivni novinári! 

 

Ak nemám pravdu, ktorý politik vychovával celé mesiace občanov, alebo hoci jeden jediný deň, aby volali spoluobčanov „dezoláti“ a „ruskí kolaboranti“ alebo „fašisti“?

 

To je výsledok mnohomesačnej mediálnej výchovy progresívnych novinárov! Takéto rozoštvanie občanov (ich čitateľov) proti ich rodinám, priateľom a iným spoluobčanom, čo sa im v rozoštvaní spoločnosti podarilo!!!

 

 

 

Pritom títo spoluobčania, ich členovia rodín a priatelia nehovoria nič iné, než čo teraz hovorí aj Blinken!:

 

Aktuality: „Blinken viackrát povedal, že vojna sa musí skončiť diplomaciou“

 

A kde za to kritizujú USA?

 

 

Takto presne dnes rozoštváva občanov Havran. Podsúva čitateľom SME, že kto by chcel mier, je ľudák, špión, vrah! 

Takto sú čitatelia ich médií celé mesiace masírovaní a štvaní proti iným občanom a svojim rodinám!

Pracujú na tom rozoštvávaní občanov na Slovensku dennodenne!

 

 

„Vrahovia a špióni budujú kariéry a ľudáci demonštrujú za mier s Putinom.“

.

.

https://komentare.sme.sk/c/23152021/pomyje-v-ktorych-stojime-pise-michal-havran.html

 

 

 

Aktuality: „Blinken viackrát povedal, že vojna sa musí skončiť diplomaciou“

 

 

Chmelár 28.3.2023:

 

PREČO SLOVENSKO POTREBUJE MIEROVÚ KOALÍCIU

 

„Posledné vyjadrenia zo strany ministra zahraničných vecí USA Antonyho Blinkena, že Ukrajina bude musieť o niektorých územiach aj rokovať, sú jasným signálom, že doterajšia politika eskalácie konfliktu a vyzbrojovania Ukrajiny bez náznaku diplomatických riešení, postupne zlyháva. Washington si veľmi dobre uvedomuje, že globálny diplomatický vplyv Číny rastie a Spojené štáty ťahajú za kratší koniec. V Kyjeve by si to mali uvedomiť skôr ako ich USA hodia cez palubu. Už som pred tým varoval viackrát – čím neskôr začne Ukrajina rokovať, tým viac bude musieť obetovať. Medzitým výročná správa medzinárodnej ľudskoprávnej organizácie Amnesty International za rok 2022 potvrdila to, na čo vo svojich analýzach upozorňujem prakticky od začiatku vojny: na „dvojitý meter“ Západu, s akým pokrytecky reaguje na porušovanie ľudských práv vo svete – na jednej strane prehnaný dôraz na ruskú vojenskú ofenzívu a na strane druhej mlčanie o situácii v Egypte, Saudskej Arábii či na okupovaných palestínskych územiach. Pretože táto správa jasne dokazuje, že najviac obetí v minulom roku nebolo na Ukrajine, ale v konflikte v Etiópii, o ktorom svetové médiá mlčali. https://standard.sk/…/konflikt-na-ukrajine-odhalil…/

 

Posledné týždne ukazujú, že upadajúca mocenská garnitúra je pripravená použiť všetky legálne i nelegálne prostriedky na udržanie sa pri moci: od porušovania ústavy a obchádzania zákonov, cez zastrašovanie, šírenie klamstiev a kriminalizáciu opozície až po falšovanie výsledkov volieb (manipulácia hlasovania v diskusnej relácii Na telo ukazuje, akým smerom uvažujú). Je pritom smiešne, ale typické, že práve tí, ktorí obviňujú opozičných predstaviteľov zo šírenia dezinformácií, ich používajú ako pracovnú metódu.
.
Ak dnes Zuzana Čaputová prirovnáva súčasné Slovensko k tomuto stavu, tak je to nehanebné špinenie vlastného štátu, na čele ktorého stojí. Nech je Smer aký chce, ale je v plnej miere etablovaný v medzinárodných straníckych štruktúrach – viac ako ktorákoľvek iná parlamentná strana, Slovensko je pevnou súčasťou medzinárodných zoskupení, nikto to nechce zmeniť a nikto príčetný si to ani nemyslí. Iba jej ideologický súputník Martin Šimečka dnes ako zvyčajne blúzni v Denníku N, že vraj Robert Fico (dobre počúvajte) chce „zvrhnúť demokraciu a zaviesť autoritársky režim“ (sic!!!). Šimečka hystericky varuje, že nadchádzajúce voľby budú „zrážkou demokracie s autoritárskym populizmom na život a na smrť“ a obviňuje slovenských voličov, ktorí sa väčšinovo prikláňajú na stranu opozície, z nechápavosti. Vo svojej choromyseľnej fantázii ide ešte ďalej, keď sprisahanecky tvrdí, že Ficov plán je vraj súčasťou „svetového trendu“.
.
Jediní, koho by sme sa mali obávať, sú takíto extrémni centristi, ktorí vyhrocujú demokratické voľby na „súboj na život a na smrť“. Mali by sme spozornieť, ak sa nám títo šialenci vyhrážajú takouto dramatizáciou volebného zápasu, čo tým majú na mysli: znamená to, že neuznajú víťazstvo opozície? Alebo sa ju v prípade jej porážky chystajú pozatvárať, resp. umlčať? To nie sú plané obavy, uvedomte si, že nebyť predčasných volieb, dnes by bol už schválený zákon, ktorý by zakázal nepohodlné médiá a vylúčil osoby ohrozujúce ich postavenie z verejného diskurzu. To je dôvod, pre ktorý celkom vážne varujem, že Progresívne Slovensko je najhoršia škodná, lebo ich predstavy o zahraničnej politike, ale aj tzv. regulácii médií ohrozujú suverenitu štátu a slobodu jednotlivcov. Preto aj keď mi je myšlienka Petra Pellegriniho na spoločenské zmierenie sympatická, nemôžem veriť, že ju myslí úprimne, ak uvažuje o spolupráci s takýmito ľuďmi. Zároveň sa pýtam – ak sa už Zuzana Čaputová vyhráža, že štátne orgány musia zasiahnuť proti šíriteľom dezinformácií – prečo nekonajú voči takýmto ľuďom, ktorí vedome šíria lživé poplašné správy o to, že tu chce niekto zaviesť diktatúru a vytrhnúť Slovensko z jeho medzinárodného ukotvenia.“
.
(krátené)

https://www.facebook.com/photo/?fbid=601075572064669&set=a.475941007911460

 

 

Chmelár 27.3.:

 

„Keď zo slovenských a českých vysokých škôl vyhodili už desiatky profesorov a docentov za prejavené politické názory alebo občianske postoje, keď sa niektorí študenti začínajú správať ako fanatickí zväzáci v päťdesiatych rokoch minulého storočia, keď sa napriek zvyšujúcemu množstvu poznatkov znižujú nároky na vzdelanie, je najvyšší čas biť na poplach. V predvečer Dňa učiteľov hovorím o tom, prečo situácia na našich univerzitách začína pripomínať normalizáciu a prečo sa atmosféra v akademickom prostredí čoraz viac ponáša na Kunderov román Žert… „

 

 

Slovensko hlúpne

 

 

 

 

 

 

„Denník The Guardian pripomína, že Poľsko a Slovensko sa rozhodli poskytnúť Ukrajine stíhačky sovietskej výroby, avšak žiadna západná krajina zatiaľ nesúhlasila s dodaním moderných lietadiel. Dôvodom sú obavy z rizika eskalácie konfliktu a toho, že ukrajinské sily by nadobudli kapacity na to, aby mohli zasahovať ciele hlboko na ruskom území.“

https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/661996-zelenskyj-ukrajina-musela-vratit-system-protivzdusnej-obrany-nefungoval/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_3clanok_box

 

 

správy z USA:

https://sp.rmbl.ws/s8/2/Q/w/v/x/Qwvxe.caa.mp4?u=0&b=0

 

 

24.3.2023

Aktuality: „Blinken viackrát povedal, že vojna sa musí skončiť diplomaciou“

 

Vojna na Ukrajine: Blinken naznačil, že Ukrajina by mohla o niektorých územiach rokovať

 

„Šéf americkej diplomacie v prejave pred americkým Kongresom nepriamo poukázal na to, že ukrajinské sily asi nebudú schopné znovuzískať všetky Ruskom okupované územia.

Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken vo štvrtok naznačil, že pri určovaní budúcich hraníc Ukrajiny by mala zohrať úlohu diplomacia. TASR správu prevzala z agentúry AFP.

Blinken viackrát povedal, že vojna sa musí skončiť diplomaciou.“

 

https://www.aktuality.sk/clanok/Xkk1eyJ/vojna-na-ukrajine-blinken-naznacil-ze-ukrajina-by-mohla-o-niektorych-uzemiach-rokovat/

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Most v Poprade

V Poprade hrozí, že skolabuje doprava. Pomôcť má bezplatná jazda po diaľnici okolo mesta

25.04.2024 12:45

Je to problém, ktorý trápi vodičov v Poprade už roky. Štvorprúdovka vedúca z centra mesta do Kežmarku sa pod železničným mostom zužuje do dvoch pruhov.

polícia

Opitý vodič zdemoloval tri autá, nafúkal takmer 2,7 promile

25.04.2024 12:19

Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 4 200 eur.

Alexander Lukašenko

Rusi takmer nepostupujú, na fronte je pat, je čas na mierové rokovania, vyhlásil Lukašenko

25.04.2024 12:10

Paradoxom Moskvy je, že na mierovú konferenciu odmieta prísť, rokovanie bez jej účasti však označuje za nezmyselné.

Spain Election

Čisté ruky zašpinili dobré meno španielskeho premiéra. Zavinila to jeho žena. Odstúpi z čela vlády?

25.04.2024 12:00

Má pre mňa cenu zostať na čele vlády napriek tomu, že ma krajná pravica a pravica obhadzujú bahnom? Španielsky líder na svoju otázku čoskoro odpovie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5547988x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie