Založ si blog

Generálny štáb ČR: „Stát by musel přistoupit k nějaké formě mobilizování materiálu a lidí. Je zvláštní, že se na tom vubec někdo pozastavuje. „

2. februára tohto roku som tu citovala myslenie ľudí v Česku, ako máte rozmýšľať. Zopakujme to!

 

„Lidé jsou natolik hloupí, že si nezjistili, že žádný občan členského státu NATO nemůže být poslán do války, která se nás netýká. „

 

Největší kravina, co se české dezinfo-scéně povedla, je to, že miliony Čechů věří tomu, že nyní, když vyhrál generál Pavel, tak bude mobilizace a půjdeme bojovat na Ukrajinu. Lidé jsou natolik hloupí, že si nezjistili, že žádný občan členského státu NATO nemůže být poslán do války, která se nás netýká. NATO v žádné válce není…“

 

https://sabo.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=797398

 

Takže podľa inteligentnejších občanov žiadneho ich občana nemôžu poslať bojovať na Ukrajinu, lebo je to vojna, ktorá sa nás netýka a NATO v žiadnej vojne nie je!

A sprostí „dezoláti“ si to nezistili, že žiadny občan členského štátu NATO nemôže byť poslaný do vojny, ktorá sa nás netýka! Smejú sa z hlupákov konšpirátorov, čo si myslia, že je to možné!!!

 

 

Jindřich Rajchl reaguje na projev náčelníka generálního štábu Karla Řehky ze dne 21.2.2023 na Velitelském shromáždění armády ČR.

 

Odvtedy prešli tri týždne a tuto od 5 minúty náčelník generálneho štábu ČR hovorí toto:

 

 

 

 

„Pokud, říkam pokud vypukne konflikt medzi aliancíí a Ruskem, budeme jeho aktivním účastníkem od první minuty.

Velká část naší armády odejde bojovat podle podle hraničních plánu. Naše teritorium se stane tranzitní zónou a zázemím a je opět na nás vojácích, aby tato zóna bola bezpečná a mohla fungovat. Z pohledu Ruska to bude představovat velké množství legitimních cílu pro zbraně, které na naše teritorium dosáhnou už dnes. Rusko nebude čekat až se zorganizujeme a odejdeme někam na bojiště s ním válčit. Bude reagovat hned. Život každého vojáka i občana České republiky se okamžite obrátí na ruby.

Naše zdroje dlouhodobě podfinancované, profesionální armádu a aktivních záloh by na to rozhodně nestačili. Stát by musel přistoupit k nějaké formě mobilizování materiálu a lidí, Je zvláštní, že se na tom vubec někdo pozastavuje. To je prostě realita. Je na čase začít připomínat, že máme zákonem stanovenou branní povinnost, že existuje systém mobilizace a že se na obrane nepodílí pouze armáda! A je nutné, abychom to chápali a armáda aby byla připravena.“

 

 

Takže opäť si zopakujme, že tomuto, čo hovorí náčelník generálneho štábu ČR dnes, veria len „sprostí dezoláti“.

 

Naopak tí múdri intelektuáli, čo sa smejú z toho, že je to nemožné a „dezoláti“ si nezistili, že je to nemožné, teraz budú hovoriť, že to predsa všetci dávno vieme a čo sa nad tým pozastavujete, že je to tak a mobilizácia je nutná?

 

Aspoň teda vidíte, z čoho sa tí „múdri intelektuáli“ vysmievajú, čo je o tri týždne už „úplná samozrejmosť“ a čo sa nad tým pozastavujete?

 

Tá ich „intelektuálna múdrosť“ je takto predvídavá, nemá dosah ani troch týždňov!

A to som predvčerom alebo včera písala, že si myslia, že vojakov potrebovať nebudú, lebo Ukrajincov je ešte dosť! A behom dvoch dní je už samozrejmosť, že sa to bude týkať aj našej armády a samozrejme aj civilistov a samozrejme aj mobilizácia a je zvláštne, že sa nad tým niekto pozastavuje.

 

No u nás je trestné sa nad tým pozastavovať a veriť tomu, že by to bolo možné! Takých ľudí by stíhala NAKA, keby to považovali, nedajbože, aj za samozrejmosť v tejto situácii.

 

A v Česku bude samozrejmosť, že ste to dávno mali vedieť!

 

Toľko ukážka tých „múdrych intelektuálov“. A koľko dní bude trvať, pokiaľ začnú klamať, že o mobilizácii vedel každý? A že každý mal vedieť, že armáda na to nestačí?

 

U nás tá „samozrejmosť“ bude trestná dokedy? Dokedy NAKA bude stíhať tých, čo by verili náčelníkovi generálneho štábu v ČR, že armáda stačiť nebude? Však on šíri podľa našej polície hoaxy!

Nemali by stíhať jeho, čo hoax považuje za samozrejmosť nad ktorou sa nemáte pozastavovať?

 

 

Ja verím tomu, že armáda by na to nestačila a že máme zákonom a našou ústavou stanovenú brannú povinnosť brániť Ukrajinu, lebo naše hranice sú až na Ukrajine s Ruskom. A neverím hoaxom „múdrych intelektuálov“ že Ukrajinci na to budú stačiť.

 

A bude na Slovensku platiť branná povinnosť aj pre Ukrajincov? Alebo to je samozrejmé, že už nie a tí sa budú u nás schovávať, pokiaľ my povinne budeme brániť našu ukrajinskú hranicu s Ruskom?

 

Ale verím tomu, že naša ústava nám prikazuje všetko, čo si budú želať a čo v nej teraz nie je!

Nato máme predsa novinárov, aby nám to vysvetlili, že na tom nezáleží a zelené gumy, že je to samozrejmosť!

A kto by o tom pochyboval, na toho máme NAKU?

 

Ja nepochybujem, vždy sa bojím, keď sa mi násilím vyhrážajú! Opakujem, že ja sa nad tým nepozastavujem, že armáda stačiť nebude. A uverím, že naše hranice sú kdekoľvek!

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

súdne pojednávanie, Mikuláš Černák

Zvrat v prípade Černáka. V miestnosti bol len pár minút, rozhodovať o jeho prepustení sa dnes nebude

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:06

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5547372x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie