Založ si blog

Každý deň som vďačná za túto vládu

Lebo tak sa desím tej, čo príde po voľbách!

 

Absolútne nezdieľam optimizmus a naivitu ľudí, že v nových voľbách ľudia zvolia lepšiu vládu. Zvolia Hlas a ten určí smerovanie tým, že sa spojí s Progresívnym Slovenskom a vytvoria progresívnu lokajskú koalíciu len cudzím záujmom.

 

Aj keď túto vládu kritizujem z lokajstva, stále to nie je také lokajstvo, aké sa od nás ešte len bude vyžadovať! A Pellegrini dá tomu zelenú!

Nie je to len môj názor, aj na takej infovojne ste si mohli už x krát vypočuť, že vláda Pellegriniho bude ešte horšia, pretože to bude sofistikovanejšie zlo.

 

Vôbec nerozumiem naivite ľudí, ktorí si myslia, že Pellegrini sa spojí s Ficom a „fašistami“.

Absolútne nerozumiem ani strachu kohokoľvek z Ficovho návratu, lebo ak raz o tom rozhoduje strana Hlas, Ficov návrat je nereálny.

Preto absolútne nerozumiem strachu kohokoľvek, kto tvrdí, že hrozí návrat Fica.

 

To len predstierajú alebo sú tak hlúpi, že si myslia, že je ešte možný? Však to by musela neexistovať strana Hlas, ktorá jasne vedie a žiadnu koalíciu s „fašistami“ nechystá!

A ako by mohol Hlas len so Smerom utvoriť koalíciu? Však to nesedí ani na prepočtoch %!

 

Každý, kto sleduje predvolebné prieskumy, aj keby boli manipulované, nemôžu byť až tak manipulované, aby z nich už teraz nebolo každému jasné, že budúca vláda bude progresívna koalícia!

 

A práve preto si prezidentka aj SME, aj SaS a všetci uvedomelí už želajú predčasné voľby a pád vlády, lebo progresívna koalícia je už istá!

 

Zvolia ju práve bývalí voliči Smeru a presne títo voliči Hlasu nám tu zvolia progresívnu koalíciu, lebo ich bude najviac!

 

Dajú sa presne tak oklamať, ako sa dali pri voľbe Čaputovej, teraz je taká nová Čaputová Pellegrini a Hlas, čo potom budú všetci prekvapení, ako boli z Čaputovej, že celkom otočila v tom, čo tvrdila.

Potom sa budú vyhovárať, že to nevedeli a kto to tak mohol vedieť?

 

Už teraz to môžete všetci vedieť, že vo voľbách vyhrá Hlas a spojí sa s progresívnymi stranami a vytvoria progresívnu koalíciu. Presne na toto – na ukradnutie hlasov bývalým voličom Smeru, táto strana existuje! Inak by progresívna koalícia nikdy nemala hlasy. Svoje nemajú a preto ich takto ukradnú od bývalých voličov Smeru.

 

 

 

Načo vlastne chcete predčasné voľby, keď je to už teraz jasné?

 

Načo chcete progresívnu koalíciu?

 

Tá vás už nepoženie do vojny a nebude ju rozdúchavať?

Ich už „normálni“ politici nebudú lokaji? Podľa mňa ešte horší a ešte tvrší a ešte fanatickejší! S tvrdou cenzúrou a vojnovým fanatizmom!

 

Budú snáď sociálnejší? Dajú na chudákov viac? Podľa mňa by im nikdy nedali ani to, čo táto vláda a chudákov poženú aj do vojny!

 

Rozhodne sa teším, čo budete písať po ďalších voľbách, ale asi už nič! Progresívna koalícia zatočí s vami ešte tvrdšie.

 

 

Kto za to môže?

 

Voliči, len voliči, že budú voliť Hlas!

 

To sa volá „poučenie“ z Čaputovej. Tá mala pre voličov „pekné vlasy a príjemný hlas“ a Pellegrini „pôsobí tak seriózne a už normálne“.

 

 

Každý deň ďakujem, že sa nemáme ešte horšie. Každý deň ďakujem za túto ešte neprogresívnu vládu.

Bohužiaľ, nemám tú naivitu, aby som verila rozprávke, že teraz zvolíme niekoho, kto neexistuje ale mohol by existovať a že Pellegrini sa statočne spojí s „fašistami“. Však to je absolútna konina!

 

Čo konkrétne bude robiť Pellegrini lepšie? Prestane zbrojiť? Prestane ľudí naháňať do súhlasu so všetkými debilnými nápadmi zhora?

A potom mu na čo zostane?

Podľa mňa budú vládnuť tvrdšou totalitnou rukou. Budete kolabovať a ani nepípnete. Pellegrini je rodený poskok a kariérista.

Potom spolu budú držať ako guľa kovidu v uvedomelej symbióze.

Nebudú sa hádať, lebo rovnakí si rozumejú a spolupracujú. Hádky sú tam, kde nie všetci poslúchajú rovnakou mierou.

 

 

 

Toto všetko tu bude v ešte tvrdšom pôsobení:

 

 

S politickým analytikom Edom Chmelárom o Salemských bosorkách, prejave prezidentky v NR SR, hybridných vojnách a dezinformáciách, médiách, cenzúre a novinároch a náladách v spoločnosti.“

 

 

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5549674x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie