Založ si blog

„Lekári budú mať české platy“

Mňa by zaujímalo, či je to naozaj tak alebo je to konšpirácia mainstreamu a novinárov, lebo tu po diskusiách lekári píšu, že to nie je pravda a to len vláda klame a vôbec toľko, čo majú, nemajú a vôbec toľko, čo majú mať, nebudú mať.

Tak klame o tom vláda alebo len novinári na Postoji? Kde je pravda?

 

„Lekári budú mať české platy“

 

Platy lekárov sa po zvýšení skutočne dostávajú na českú úroveň.“

 

 

 

 

 

https://www.postoj.sk/119265/vlada-sa-s-lekarskymi-odborarmi-dohodli-hromadne-vypovede-nebudu

 

 

V novinách sa príliš veľa písalo len o platoch a nie je mi jasné, čo lepšie vyrokovali lekári. Síce si môžeme prečítať body, ale nikde k tomu nie sú diskusie pre verejnosť, čo sa odteraz všetko v zdravotníctve zlepší na českú úroveň. 

 

Súkromne ma na tomto štrajku lekárov zaujalo to, že nás v školstve vždy klamali, že nemôžeme štrajkovať povedzme dva týždne, lebo by sme tým pracujúcich, ktorí nebudú mať kde dať deti, ohrozovali a také niečo je nepredstaviteľné. 

Naozaj som uverila tomu, že si to učitelia nemôžu dovoliť, takto ohrozovať iných, že by nemali kde dať deti. 

A teraz vidím, že nás len klamali, lebo čo už by sa komu stalo len za to, že nemá kam dať svoje deti? Veď preto neumrú a nikto nie je ohrozený na živote!

A teraz ľudia boli ohrození aj na živote a veľa ľudí a nič zvláštne sa nedialo. Prečo nám klamali, že my ohrozovať nemôžeme, hoci nikoho ani na zdraví ani na živote? 

Prečo my sme mali štrajkovať len jednu vyučovaciu hodinu každý týždeň a taký bol oznámený plán? Ešte aj to od nás chceli, že aj tú jednu vyučovaciu hodinu budeme strážiť deti, len nebudeme vyučovať, ale sa s nimi hrať a len ich strážiť. 

Aspoň vidíte, ako ovce v školstve klamú a my im to zožerieme ako lekári osvetu o vakcínach. 

Takto nás klamali, že nesmieme nikoho ohrozovať, ako keby sme boli dôležitejší než lekári.

 

 

Môj článok k zdravotníctvu z roku 2017:

 

13. septembra 2017

 

Všetci si želáme neskončiť v zdravotníctve ako dobytok!

 

Nemam ziadne vacsie skusenosti s nasim zdravotnictvom, lebo sa tam neukazem, pokial nemusim. Nemam zdravotnictvo rada, nechcem s nim nic mat, ani mysliet na choroby alebo zaoberat sa chorobami.

A napriek tomu clovek do styku so zdravotnictvom pride, najma ked musi, pretoze rodi.

Ked som sla prvykrat rodit, tak neprotekcne, normalne a preto bola ku mne sestricka hnusna, hoci som mala mimoriadne rychly a mimoriadne lahky porod, takze az tak dlho som ich neotravovala. Uz privitali ma tym, ze sa na nocnej nevyspia, lebo necakali v porodnici porod. Asi za to ma vtedy sestricka oholila tak, ze som mala krvavu koselu. Potom ma tam nechali samu, v hroze ze tam porodim aj sama, lebo ked ste ticho a ja som mala velmi lahky porod, tak asi ani nerodite!

Pisem to ako dokaz, ze ako sa rodi neprotekcne. Aj ked mate lahky a rychly porod, obtazujete a daju vam to pocitit, ste stranka, ktora kazi smenu. A to som sa po porode ako prve spytala – A to je vsetko? Co potom ine rodicky, ktore rodia tazko alebo dlho?

Tento uvod, aby ste pochopili, ako som sa uz pri dalsich porodoch stala uz len protekcna. Teda, ako k tomu dochadza, ze sa z neprotekcneho pacienta, normalneho, co len obtazuje, stava protekcny, aby uz neobtazoval a nezavadzal.

 

Pri druhom tehotenstve som sa po celodennom zavarani ocitla v nemocnici s tym, ze sa predcasne otvaram uz v siedmom mesiaci. Cakala som, ze okrem infuzii sa pri mne nejaky lekar aj zastavi a povie mi, co sa bude diat, nieco, cokolvek ako lekar, ze co teda je v plane. Ale preslo par dni a nikto si ma v nemocnici nevsimal, hoci videla som, ze o ine pacientky sa takto lekari zaujimali, co bude dalej. Tak sa rozpravate s inymi pacientkami a dozviete sa toto, presne takto mi to bolo povedane: Oni cakaju, ze koho budes pacientka! Nevedia, ze koho! Co sa z teba vykluje, ze koho. A tak som sa dozvedela, ze si mozem vybrat lekara. Staci si z nich vybrat podla odporucania niektoreho, ist za nim, poprosit ho, ze chcem byt jeho pacientka a zaplatit mu, v tej dobe asi do 3000.

Tak mi odporucili asi dvoch, jedneho som si vybrala a odvtedy som mala svojho porodnika k dalsim dvom detom. V tej dobe este nebolo za porod 5000 a teraz by ste si za to kupili aj pracku, asi znova!

Celkom inak sa rodi protekcne. Nikto k vam hnusny nie je, pride k vam vas porodnik, vdaka tomu som prezila skoro krasne dva porody pri ktorych som mala aj manzela. Prakticky rozdiel bol taky, ze po neprotekcnom porode a ten som mala najlahsi a najrychlejsi, som si nesadla dva tyzdne, ale po protekcnych uz na druhy den (a to bol porod koncom panvovym), co vie kazda rodicka, aky je to velky rozdiel! Rozhodne, keby sla rodit moja dcera, tak hladam lekara a hladam zaplateny porod, taky je to rozdiel!

 

Ked operovali moju mamu, uz som hladala lekara. Doslova mi poradili akeho a slo o operaciu, pri ktorej bola vysoka umrtnost. A vraj tento lekar ma prave v takych pripadoch velmi dobre vysledky. Je na to odbornik. Nechali by ste to na nahodu, lebo ste principialny a principialne trvate na tom, ked uz mate taketo zazitky, aky je to rozdiel aj pri obycajnom porode?

 

Ale prisiel na psa mraz, ked uz sme boli v takej nudzi, ze som na zhananie lekarov nemala, lebo som sa uz sama starala o tri male deti, mamu, ktora mala len dochodok, navyse s exekuciou, co by bola kapitola sama o sebe, ze preco (splacanie dane z toho, co sme ani vysudit nemohli). Takze moja mama sa ocitla v zdravotnictve neprotekcna. Boli sme uz principialne spravni pacienti – bezni!

Chodila som za nou kazdy druhy alebo treti den, lebo bola v nemocnici dlho. Bolo to pre mna nesmierne tazke, pretoze z prace do nemocnice a doma este male tri deti same. Mama nemala mobil, v tej dobe este nemal kazdy, dohovorit sme sa nemohli nijako.

Tak som si za nou prisla aj s devatrocnou dcerou a ona mi povedala, ze jej amputuju nohu. V tom momente som z nej zdvihla prikryvku a ona ju uz nemala!

Celu, az po stehno. Ked to zbadala moja dcera, videla som na nej, ako na mna hladi, ako mlada – co urobi samica, to mlada zopakuje. Ked budem vrieskat, bude vrieskat tiez. Tak som sa ovladla, akokeby amputovat celu nohu bolo uplne nic! Akokeby to bola uplna normalka, ze proste niekedy vam amputuju celu nohu.

Ten sok som len v sebe hlboko potlacila! Zatlacila niekde hlboko tento zazitok, ze som sa to dozvedela takto! Akokeby nebol cas a museli jej ju amputovat po nejakej hromadnej havarii, ked nie je cas to nikomu oznamovat.

Takze tak. Ked lezite v nemocnici a chcu vam amputovat aj celu nohu, spravaju sa k vam, akokeby ste boli bezdomovec a nemali ziadnu rodinu! Nikomu to nie je potrebne vopred oznamit, aby k vam prisli a boli s vami pred tou amputaciou. Proste vam to oznamia, musite s tym byt sami, aj ked mate rodinu. Dnes uz ma nastastie mozno vas starky mobil. Nie vzdy boli! Ste tam sam, po amputacii tiez sam, pokial vas pribuzni nenajdu a povedzte im to sami.

Volakedy aspon zavolali po porode domov, ze narodilo sa vam dieta. Za to sa neplatilo, na taky telefonat socialisticka nemocnica mala. A vlastne naco, ked neumrelo a nic sa mu nestalo, len sa narodilo? Vsak raz by vas aj v porodnici nasli a dozvedeli sa, ze sa mozno vcera narodilo. Musite to vediet hned?

A co taka noha, ked vam ju odrezu? Vsak poviete to rodine, ked pridu na navstevu!

Nie, nikto neprisiel, ze vasej mame sme museli… celkom nic, lekara som ziadneho nevidela. A po tomto zazitku uz za ziadnym nesla! Uz ma celkom nic od nich nezaujimalo. Uz som ziadneho z nich nechcela vidiet, ani sa na nic spytat. Boli sme bezni pacienti s ktorymi sa nekomunikuje.

 

Je to nic oproti tomu, co sa deje inym ludom. Ale moja spomienka na to, preco nemam zaujem komunikovat so ziadnym lekarom, nemaju cas.

Ale keby moja dcera rodila, len rodila, budem hladat lekara a len s peniazmi, aby cas mali.

 

Vnimam to tak, v nemocnici ste len kus.

 

A este ich odbornost. Akehokolvek lekara mate a nieco vam odporuci alebo predpise, nestaci sa spoliehat, ze vie, co robi. Taky bezny pacient, co by zil v iluzii, ze snad lekar vie, co robi, by medzi liekmi zozral hocico.

Ako normalne bezni pacienti sme boli spolu s dcerou u odbornej lekarky po tom, co moja dcera mala nasledkom urazu krvacanie do mozgu. A ta lekarka jej predpisala liek, co ma kazdy den uzivat, aby sa nestalo, ze nasledkom toho urazu u nej vypukne epilepticky zachvat.

Kedze som uz neverila lekarom, zhanala som uz nejakeho po znamosti. Taky po znamosti urcite bude lepsi! Lepsi, ako taky, ku ktoremu ludia bezne patria!

Kamaratka zdravotna sestra mi na to povedala, vsak to je bezne, ze to takto ludia robia, ze sa pridu aj k nim raz do tyzdna spytat, ci iny lekar vystavil dobru diagnozu a dobre lieky. Niekedy sa to potvrdi a niekedy nie, tak si to skontroluj a rovno mi jednu lekarku odporucila, ze ta je dobra. Ale zhanala som aj inde, ved vela ludi vela vie a pozna dobrych lekarov. Tak som si vybrala a to bez penazi, len ze ideme k inemu lekarovi na odporucanie – ci povie to iste!

A nepovedal! Naopak sa spytal: A uz ten liek berie? Uz ho zobrala?

Hovorim, ze nie, chceli sme vediet, co na to poviete, ci ma brat.

A tak sme sa dozvedeli, ze tento liek sposobuje cysty na vajecnikoch a preto by ho 20-rocne dievca nemalo brat. Nech ho vobec neberie!

– A mala epilepticky zachvat? – Este sa ma ten lekar pytal, ze preco ho ta lekarka predpisala. A ja ze nie, tak ten lekar nechapal, ze preco ho vobec predpisovala.

Keby sme boli bezni pacienti, co veria lekarom, tak zerieme aj svinstvo!

Takze nestaci, ze mame zdravotnictvo. Ked potrebujete odborneho lekara, to aby ste zacali studovat ucinky liekov a zhanali, ci dobreho odborneho lekara ludia nepoznaju. Musite chodit z ordinacie do ordinacie, ci vam aj inde potvrdia to iste.

A uz vobec necakajte, ze si este najdem cas, aby som im takych lekarov nahlasovala a ja sa sla hadat, ze mali by si ich sami kontrolovat, ci tam este maju co robit.

https://malinova.blog.pravda.sk/2017/09/13/vsetci-si-zelame-neskoncit-v-zdravotnictve-ako-dobytok/

 

 

z komentárov na stránke bábätko pod článkom:

 

„Chcete rodinu? Šetrite na úplatky lekárom a sestrám v pôrodnici“

 

 

Je to presne tak! Ako trojnasobna matka potvrdzujem a to som lezala na udrziavackach v nemocnici dlho, aby som vedela x pripadov! Pred porodom zhanajte dobreho porodnika! A budte radi, ze niekto nim aspon za uplatok bude! Pripadne si principialne nezaplatte len vlastny porod! Takze ticho muzi, ked nerodite!

A principialne si nezaplatte za operaciu vlastneho rodica alebo vlastneho dietata! 

A nahlasovat vam to nikto nebude! Uz by sa ta ludskost a odbornost nedala ani kupit?“

 

 

z článku z roku 2016:

 

„Chystáte sa do pôrodnice? Pripravte sa na realitu

 

S najväčšou pravdepodobnosťou sa s tým stretnete. V prípade, ak ste osobnosťou, zaujímavým človekom, či čoskoro rodičom naozaj komplikovaného prípadu, zväčša to nepostrehnete alebo sa vám to vyhne. V opačnom prípade skôr áno, aj keď záleží od miesta. Náznaky, či odporúčania môžu prísť aj vo forme, v akej to nečakáte.  Sú to však v prvom rade ľudia, pacienti a oteckovia, ktorí vytvorili tento systém, pretože podľahli a opakovane potvrdili pravidlo povinného úplatku. Bol tak vytvorený folklór, o ktorom sa nehovorí, ale poznáme to mnohí. Personál to očakáva a niektorí rodičia sa tomu nedokážu vyhnúť.

 

  1. Otecko, zaplať

Existuje zaujímavá finta, s ktorou sa stretávajú oteckovia v nemenovanej nemocnici na pôrodnom oddelení. Oteckovia sú konfrontovaní s tým, že pre zaistenie pohodlia a menšieho trápenia manželky je dobré niečo dať lekárovi. Niekedy dokonca prostredníctvom hlavnej sestry. Je dobré, ak to vyzerá ako oteckov nápad a neprišlo to z iniciatívy sestry, či lekára.

 

  1. Ako postupovať?

Je vtipné, že na presný postup vás nepripraví nikto. Každá pôrodnica má postup rôzny. Niekde ide o priame vysvetlenie sestrou, že lekárovi občas treba niečo šupnúť. Ale dokonca aj lekár môže naznačiť, že to zdravotníctvo je mizerné, výbava nemocnice slabá a záujem aj o tie nadštandardné izby je vysoký a nie sú. Je tak nutné zatlačiť, alebo preplatiť niekoho iného. Takto nastavený systém sa však postaral, že mnoho oteckov sa rovno radšej samo spýta, alebo obáločku dá. Je však nanajvýš smutné, že niektoré rodiny na 200 EUR odovzdávajú tretinu výplaty a 200 EUR pritom môže byť málo. Pre niektorých lekárov je žiaľ aj 500 EUR málo, pričom zhodnotiť, o ktorého lekára ide, je možné pomocou hlbšieho sondovania v názoroch mamičiek rodičiek a ich skúseností. Je tu však ďalšia zaujímavosť. Ak poskytnutie „daru“ lekárovi prebiehalo mimo mamičky, muž nie vždy prizná, koľko naozaj dal.

Aj preto je svetlým príkladom zopár pôrodníc, ktoré mamičky a ani oteckov netrápia. Rodičia v nich sa nepotrebovali finančne zabezpečiť na tučné obáločky v bonboniére. Bez platenia bez akéhokoľvek zdokladovania sa rodiť naozaj dá. Sú to dokonca miesta, kde vám nikto nebude odporúčať dávať hoci len fľaše vína a všetok personál sa napriek tomu odovzdá a pomôže vášmu malému na svet a aj k pohodliu mamičky. Viete o takejto pôrodnici? Napíšte nám jej názov a mesto. Nech aj ostatní vedia, pre ktoré zariadenia tento zaužívaný názor neplatí.

http://babatko.eu/chcete-rodinu-setrite-uplatky-lekarom-sestram-porodnici/

 

 

To bolo z roku 2016, že „niektoré rodiny pri pôrode odovzdávajú tretinu výplaty a 200 eur pritom môže byť málo.“

Pre niektorých lekárov je žiaľ aj 500 EUR málo, pričom zhodnotiť, o ktorého lekára ide, je možné pomocou hlbšieho sondovania v názoroch mamičiek rodičiek a ich skúseností.

Myslíte si, že s tým skončili v roku 2016?

A myslíte si, že v budúcnosti po zvýšení platov to bude pokračovať?

Ja poznám takú pôrodnicu, v ktorej moje deti neplatili za pôrod a to bolo v Česku. Pritom moja nevesta tam mala možnosť úľavy od pôrodných bolestí vo vode pred pôrodom. A to nebolo v Prahe, ale v menšom mestečku pri Prahe, priamo tam, kde bývajú.

Myslíte si, že tam majú aj v tomto vyššiu úroveň starostlivosti?

 

 

Môj článok z roku 2021:

 

14. februára 2021

 

– Tá noha zo šestky! –

 

A mohla by som pokračovať, ako sa moja mama stala v nemocnici len nohou, lebo oni tak volajú ľudí a po chodbe na svojom pracovisku kričia:

– Tá noha zo šestky! –

Možno lekári nemajú radi ľudí, lebo pacienti sú otravní a sú to, raz darmo, dospelí ľudia a preto ich majú plné zuby! Iste je to ťažšie než s deťmi, lebo deti sú veselé, roztomilé, na zjedenie aj keď zlostia. Možno by som tiež bola nevrlá a cynická, keby som pracovala s dospelými. Rozumiem tejto sťažnosti.

Ale keďže teda pracujeme s deťmi, v školách to stále vyzerá ako u ľudí. Nekričíme, že ide po chodbe tá s ADHD alebo ten brblavý. Neposielame deti od dvier k dverám, tu nemáš byť, ani tu nemáš byť, choď s taškou ďalej, zisti si, kam máš ísť, tu nie. Tu sa každý pri deťoch, aj lekárov, zastaví a povie – Poď, zistíme to, hoci ho čaká celá trieda. Vždy vidím tento ľudský prístup našich učiteliek aj učiteľov. Neviem, ako na druhom stupni, ale na prvom stupni rozhodne je a každý jeden prežíva ich cudzie deti ako svoje vlastné a poznáme aj deti z vedľajších tried, ktorým mávame a pribehnú sa spýtať, kedy znovu prídete aj k nim?

Chápem, deti nie sú dospelí ľudia. Ale predstavte si, že by sme k nim mali taký vzťah, k deťom lekárov, ako oni majú k pacientom. To by si asi neželali!

 

Na začiatku korony sme lekárom tlieskali, tým v prvej línii. Chápem, že všetci tam nepatria, ale dnes, po tom čo sa o lekároch a vedcoch ukázalo teraz a ako im pomáhajú v ich svinskej byrokracii aj obyčajní lekári, by som na balkóne len búchala nejakou palicou – len buchot o kov, že ich liečba nezaujímala!

Dnes, keď chcete mať o vzdelaných ovciach v medicíne predstavu, títo dvaja to vystihujú. Celkom ako keby som videla členov KSČ:

 

Najväčší nepriateľ Slovenskej lekárnickej komory: lVERMECTlN

https://www.youtube.com/watch?v=GWOZQWZDn-M

 

Toto je váš obraz, lekári! 

Nie tých pár, ktorých to zaujímalo! Váš všetkých ostatných! 

 

Ste všetci vzdelaní, ale ako ovce, lebo ste zhora nedostali príkaz, že môžete a máte liečiť. Ešte aj keď ho dostanete, že môžete, ešte budete bojovať, že nebudete, lebo sa len bojíte, že to bude na vás, že ste liečili a ešte museli bojovať za liečbu. 

 

A od učiteľov náhodou nechcete, aby bojovali proti byrokracii na školách a zlému školstvu?

A to už prečo? My sa báť nemáme? My už nič a našu prácu neriskujeme? 

 

Veď aj ja môžem byť taký učiteľ ako vy lekári, že sa budeš držať len nariadení! Viete, ako by som tým deti mohla ničiť, keby som sa oháňala len nariadeniami a nemala v sebe ľudskosť v momentálnej situácii?

Neviete? Tak vám to popíšem:

Aj ja môžem byť nevrlá a nemusím byť a pomáhať tam, kde nemusím byť. Vášmu dieťaťu môžem povedať, keď bude na chodbe plakať, že nech ide za svojou učiteľkou a nemusí ma zaujímať, kde je, či tam vôbec je. Nie je to moja povinnosť. Zaujímame sa o to len dobrovoľne z ľudskosti.

Keď mi príde do triedy dieťa, ktoré mi na papieri nepridelili, môžem mu povedať, že ja ho na papieri nemám, nech ide ďalej a v ďalšej triede mu aj moja kolegyňa môže povedať to isté a vaše dieťa môže chodiť od dvier k dverám. Nie je to moja povinnosť, keď ku mne nepatrí. Zaujímame sa o to len dobrovoľne z ľudskosti.

Aj ja môžem povedať, že vás do školy nepustím, lebo o tejto hodine už tu nemáte čo hľadať a ja mám vyučovanie, bodka, vybavte si to inak. Nie je to moja povinnosť, keď je vyučovanie.

Ja vám môžem do interného telefónu povedať, že ešte vyučovanie neskončilo a preto čakajte hoci aj polhodinu na koniec. 

Ja vám môžem povedať, že písomka sa neopakuje, koniec. 

Ja vám môžem povedať, že úlohy si zistite od iných rodičov.

Ja vám môžem nezdvihnúť môj súkromný telefón.

 

Som svedkom toho, že učitelia robia kopec vecí, ktoré vôbec nemusia robiť, pretože to nie je ich povinnosť a napriek tomu ich robia, lebo im to nedá pre obyčajnú ľudskosť, keďže ide o deti. Pritom množstvo dospelých neznáša väčší počet detí po dlhšiu dobu, ani svoje vlastné nevedia doma znášať.

Ale prečo by sme mali? Veď pre nás je to tiež práca! Tak prečo ešte navyše nejaká ľudskosť starať sa o to, o čo už nemusím?

Rozhodne by to lekári za ten plat nerobili! Ale aj lekári majú deti a celkom samozrejme očakávajú voči svojim deťom ľudskosť, teda servis aj navyše nad rámec povinností.

Myslím si o zdravotníkoch, že ich často charakterizuje nevrlosť. Neviem, či sa mi to len zdá, ale v žiadnej profesii sa mi nezdá, že sú v nej ľudia takí nevrlí a odľudštení.

Aj učitelia by mohli byť po toľkých rokoch k deťom už nevrlí a nie sú! Nerozprávajú – robíme celý život s ľuďmi, tak máme právo byť preto nevrlí. V dnešnej škole je kráľom dieťa a rodič, učitelia sú len handrami a sluhami na ktorých sa kričí!

Učitelia si nemôžu ako lekári povedať – Mám pacientov plné zuby lebo pracujem s ľuďmi. A koľko ich majú naraz v ordinácii? A kričia im celý deň ako deti? 

 

 

z môjho článku Platy lekárov:

 

 

 Všetky naše peniaze, čo mali ísť na zdravotníctvo, školstvo atď, šli na zbrojenie. Sťažovať sa môžu ľudia, čo sa proti ozývali, napríklad taký Chmelár, ktorý sa proti tomu ozýval. Alebo napríklad ja, čo som sa proti tomu ozývala tiež. A sťažovať sa môžu lekári, čo sa proti tomu ozývali tiež! 

Koľko ich takých poznáte? Viete vymenovať aspoň piatich ako poznáme Chmelára alebo ako poznáte mňa, že aspoň kde mohli?

 

Ja neviem nič o tom, že by sa proti tomu lekári ozývali. Ja viem tak, že všetci držali hubu a robili totalitným rozkazom zhora poskokov.

A tým nemyslím len lekárov, ale aj učiteľov, vždy sa búrili len jednotlivci. Takže preto šli peniaze nie do zdravotníctva a do školstva atď, lebo tu všetci robíme len poslušných poskokov a otrokov zbrojenia, ktoré nám prikážu iné štáty, ktorým sme vazalmi.

.

Takže teraz od koho chcú viac? Už nie je, išlo na zbrojenie s ktorým všetci súhlasili! Tam sú naše platy a aj lekárov, kupujeme si zbrane, rozdávame zbrane, aj lekári si nakúpili svojimi platmi zbrane.

A teraz sa čudujú, že majú malé platy? To nevedeli, že keď sa bude takto zbrojiť, tak nebude a nielen na platy?

 

Kde ste počuli, že sa proti zbrojeniu búria? 

Nikde, takže toto je obyčajná návratnosť. Nikoho tu nezaujíma, že kvôli zbrojeniu nebude na nič dôležité. Ale výsledok sa im nepáči, hoci postup všetci schvaľovali a mlčali! 

 

 

 

V podstate si lekári nevybojovali platy proti štátu ale len proti iným občanom. Proti štátu si svoje platy vybojujú len takí lekári alebo učitelia, čo sa ozývajú voči zbrojeniu 

 Ak nie a ste ticho, tak všetci bojujeme výlučne len proti spoluobčanom! Lebo nedá vám na platy štát, len spoluobčania a štát naše platy dá vždy len na zbrojenie!!!

 

 

Lekárom nedal platy štát, na platy dávame my všetci, štát sa stará len o zbrojenie! Na toto presne tam máme zapredaných politikov!

 

 

 

 

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 09:06

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5518711x
Priemerná čítanosť článkov: 3744x

Autor blogu

Kategórie