Založ si blog

V lise smetiarskeho auta zahynula 21 ročná slobodná matka, ktorá mala malé dieťa

Pred týždňom som tu napísala článok o mladej žene, ktorá zahynula pod lisom smetiarskeho auta, pretože v noci sa schovala pred mrazom do smetného kontajnera:

 

Včera ráno zomrela v Česku predstaviteľka tejto najzraniteľnejšej skupiny – mladá žena, ktorá sa pred mrazom schovala do smetného kontajnera. Ako ľudia píšu v komentároch, musela to byť bezdomovkyňa začiatočníčka, inak by sa do kontajnera neschovala. Možno aj mladá týraná žena na úteku, lebo také ženy sa nemajú kde podieť po nejakom násilnom útoku. Po takom násilnom útoku sa žena potuluje po ulici, lebo zvažuje, či sa vráti domov alebo kam sa má podieť večer alebo v noci? Nevie, kde má zavolať, kde sa tak môže dovolať nejakej pomoci a na políciu sa bojí ísť, lebo rozmýšľa ako prežije a aby nebola ohrozená ešte viac hlásením na polícii. Takéto ženy sa najskôr ocitnú nečakane na ulici. Momentálne v tom čase nemajú kam ísť.“

 

Veľmi krutou smrťou zomrela predstaviteľka najzraniteľnejšej skupiny v spoločnosti

 

 

Pod článkom som si našla od uvedomelého progresívneho diskutéra napríklad toto:

 

pejsvidek:

„a ziadna kruta smrt to nebola – bola to nahodna a uplne blba smrt“

„opat ukazkova zlatanina

v povodnom clanku je jediny privlastok o mrtvej napisane, ze bola „mlada“

ale malinovej to samozrejme neprekaza, aby si o tom vybajila, ze slo o cerstvu bezdomovkynu, dokonca vraj slobodnu matku

ale bludy malinovej pokracuju do obludnych rozmerov

toto odporne individuum stale uci slovenske deti“

 

Pre emocionálnu tuposť diskutéra, ktorý sa cíti, že patrí k intelektuálnej uvedomelej elite, že to nebola žiadna krutá smrť len blbá, som na to nereagovala, že ešte on mne píše, že som „odporné indivíduum“. Títo fajnoví uvedomelí, si asi myslia, že „blbá smrť“ už nie je bolestivá a krutá v bolestiach, čo umierajúcemu môže byť jedno, či príčina bola blbá, ale ako trpí. No to by nemohli byť citovo tupí. On vraj cíti len s LGBTI, o čom pochybujem, že pri niekom inom už áno.

Ale tak si zoberme logiku takých progresívnych diskutérov, ktorí mi tu zvyknú nadávať. Kde ja v tom odstavci o tej mŕtvej píšem, že ja som si vybájila že ide o čerstvú bezdomovkyňu?

Ako ľudia píšu v komentároch, musela to byť bezdomovkyňa začiatočníčka, inak by sa do kontajnera neschovala.“

 

Ja som o tom nevedela, že skúsení bezdomovci nespávajú v kontajneroch. To som sa dozvedela z komentárov diskutujúcich. A presne preto ma napadlo, že ak nebola skúsená bezdomovkyňa, mohla to byť aj mladá žena na úteku pred mužom, prečo sa nechcela vrátiť domov, ani ísť na políciu. Viem, že najskôr takéto ženy po nejakom náhlom nečakanom útoku od partnera sa potulujú na ulici a nevedia kam majú ísť, keď to nechcú hlásiť alebo to chcú zatajiť pred rodinou, lebo sa boja toho partnera. Použila som slovo možno. 

Napriek tomu mi tento uvedomelý jedinec napísal, že ja tvrdím, že bola slobodná matka a nie mohlo ísť aj o ženu po násilnom útoku od partnera.

 

ale malinovej to samozrejme neprekaza, aby si o tom vybajila, ze slo o cerstvu bezdomovkynu, dokonca vraj slobodnu matku

ale bludy malinovej pokracuju do obludnych rozmerov“

 

Bývala som rok v krízovom centre pre týrané ženy. To si vypočujete za ten rok veľmi veľa príbehov a zážitkov, ktoré by vám týrané ženy nepovedali, pokiaľ vám nedôverujú, že to pochopíte. Ešte mne tam ďalší uvedomelý píše:

„Ak chces poukazat na tazky zivot osamelych matiek s detmi, nemusis pri tom kopat do inej skupiny. Ak chces kopat do inej skupiny, nezneuzivaj na to tazku situaciu osamelych matiek s detmi, je to hyenizmus, ktorym im nepomozes. Ludia LGBTI nesposobili, ze tie matky su osamele a ziju vchudobe. To sposobil nejaky heterosexual, ktory tie deti splodil a nestara sa o ne.“

 

A kde ja tým kopem do LGBTI, keď píšem, že najzraniteľnejšou skupinou sú týrané ženy s deťmi? Toto povedať je kopanie do LGBTI?

To už títo fanatici načisto zišli z rozumu?

A kde ja zneužívam situáciu osamelých matiek s deťmi a robím takýto hyenizmus, ktorým im nepomôžem?

Naopak, upozorňovaním na to im pomôžem, aby si to ľudia uvedomovali, že mladá mrznúca žena niekde na ulici nemusí byť bezdomovecale žena na úteku, ktorá nevie, čo má robiť a preto nad ňou nemávnite rukou – To je nejaká bezdomovkyňa!

Presne tak, ako muž ležiaci na chodníku nemusí byť opilec ale človek, čo dostal infarkt. Ľudia by sa to mali dozvedieť, ako sa takéto ženy správajú po útoku, že sa potulujú po ulici a všade sa boja ísť, lebo sa boja násilníka. Preto sú ohrozené v noci na ulici čímkoľvek, aj potulnými psami (viem konkrétny príklad) alebo prepadnutím od iného muža v noci (tiež viem príklad).

Tiež aj skúsené bezdomovkyne bývajú aj matky. Zato, že je človek bezdomovec, to neznamená, že je bezdetný. Takže môže ísť aj o matku.

 

 

Prešiel týždeň a povedala som si, že sa po čase pozriem, či sa o nej ľudia nedozvedeli niečo viac a tak som sa pozrela:

 

Katku (†21) rozdrtil lis popelářského vozu: Zůstala po ní dcerka (3)!

 

Otřesná smrt mladé ženy, kterou v pondělí brzy ráno rozdrtil lis popelářského vozu, otřásla celým Havířovem. Nejvíce jsou zdrceni rodiče a přátelé. Kateřinu (†21) nyní hájí před útoky ze sociálních sítí: Nebyla bezdomovkyně ani feťačka!

Po dívce zůstala tříletá holčička. „Katka byla partnerkou mého bratra. Mají spolu dceru. Neměla to v životě jednoduché. Když otěhotněla, tak žili nějakou dobu u mých rodičů. Byli mladí a nebyli připravení na dítě. Proto je malá v péči mé mamky. Nechápeme, proč zrovna tuto noc spala v popelnici,“ uvedla švagrová.

Proč si žena vybrala k přenocování zrovna popelnici, si nedokážou její nejbližší vysvětlit. Podle nich nebrala drogy a měla kde bydlet. Zároveň ale přiznávají, že v životě řešila mnoho problémů.“

https://www.blesk.cz/clanek/regiony-ostrava/728454/katku-21-rozdrtil-lis-popelarskeho-vozu-zustala-po-ni-dcerka-3.html

 

Kamarádi zemřelé Katky: Měla problémy, ale bezdomovkyně ani feťačka to nebyla

 

Víme, že jim to v poslední době s bratrem neklapalo a tak přespávala u kamarádů a známých. Nebyla to žádná bezdomovkyně a feťačka, jak se o ní píše na sociálních sítích. Bratr hledal nové bydlení a chtěl, aby se k sobě zase vrátili.“

KAMARÁDI: „Musíme se jí zastat před tím, co o ní tvrdí lidé, kteří ji vůbec neznali. Měla sice dost problémů ve svém životě, ale rozhodně to nebyla bezdomovkyně nebo dokonce nějaká feťačka. Řešila problém ve svém vztahu s přítelem, další život i bydlení. Netušíme, co se tu noc stalo a proč vlezla do kontejneru.“

https://polar.cz/zpravy/karvinsko/havirov/11000034376/kamaradi-zemrele-katky-mela-problemy-ale-bezdomovkyne-ani-fetacka-to-nebyla

 

 

Teraz si to myslím o to skôr. Ktorá šťastná mladá žena odíde z bytu od partnera s ktorým má trojročné dieťa a potuluje sa po ulici a nepôjde k rodičom, hoci je jej tak strašná zima, že je ochotná vliezť spať do smetného kontajnera? 

Podľa vás manželka, čo má šťastné manželstvo?

Kto dá prednosť kontejneru pred bytom, ktorý má? Aký človek podľa vás? Ten, ktorý sa nebojí ísť domov?

Veľmi veľa ľudí napadne – Prečo nešla k rodičom? Ale to potom o týraných ženách neviete vôbec nič.

Taký násilník vie, čím sa žene vyhráža. Taká žena vie, že potom by sa už vôbec nemohla vrátiť domov. Z tohto dôvodu týraná žena v priemere asi 17 krát stiahla trestné oznámenie, lebo vie, čím je vydieraná. Môže napríklad nechcieť, aby sa to rodičia dozvedeli, lebo sa bojí eskalovať situáciu. Taká žena sa chce hlavne schovať, ale len na krátky čas a nikomu to nehovoriť.

Opakujem, že netvrdím, že to musel byť prípad aj tejto 21 ročnej mladej matky. Ale partnera mala (nakoniec bola aj slobodná matka) a musela sa báť vrátiť do bytu a bála sa ísť k rodičom. Nesie to veľa znakov možného domáceho násilia, ktoré by jej partner alebo jeho rodina do médií neoznamovala!

 

Takže tak, zomrela slobodná matka trojročného dieťaťa, ktorá nebola bezdomovec! Keby bola lesba, iste by sa zisťovalo, kto ju dohnal k tomu, že spala v mraze v kontajneri. A keby takého našli a bol by to muž, tak by to bol dôkaz útoku všetkých mužov na všetky lesby, že ich až takto ohrozujú.

Ale ak bola heterosexuálna, tak také násilie nie je ničím zvláštne a vždy ho páchajú len jednotlivci!

Akurát, že takých jednotlivcov je nepomerne viac ako tých, čo útočia na homosexuálov a tí sa majú kde schovať. Takých vrážd máme nielen jednu!

 

Doslova radím týraným ženám, aby sa aktivizovali v LGBTI a potom budú mať proti násilníkom účinných pomocníkov.

To je tiež užitočná rada v dnešnej dobe. Tak najrýchlejšie dostanete pomoc a zvlášť keď násilníci sa často vyhrážajú prepieraním sexu a navymýšľaných milencov na verejnosti. Voči heterosexuálnym ženám môžu, ale keby boli homosexuálne alebo bisexuálne, ohrozili by sa ako homofóbovi a nacisti.

Takže nie polícia ale coming out a budeš chránená. Toto už žiadna polícia nezhodí zo stola!

A v sexuálnych partneroch, koľko si ich násilník vymyslí, sa už nesmú vŕtať. Predmetom nechutného rozmazávania sexuálneho života nemôže byť život homosexuála. Už bude jasné, že obeť je obeť. Tak by to malo byť aj pri heterosexuáloch!

V tomto sú liberáli pokrokoví, len to rozšíriť aj na heterosexuálov! Pokiaľ nie, radšej buďťe bisexuálne, to vás ochráni, lebo potrebujete ochranu polície a súdov.

 

 

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5518417x
Priemerná čítanosť článkov: 3744x

Autor blogu

Kategórie