Založ si blog

Konšpiračné peklo a bezbrehá sloboda konzervatívcov

Keď sa toľko nadávalo Slovákom a Čechom, že nechcú prijať migrantov, v tom čase natočili skrytou kamerou v Česku, že ako by sa zachovali ľudia voči mladej manželskej dvojici migrantov, keby sa nemali kam v ich meste podieť.

Výsledok všetkých prekvapil, že im okoloidúci pomáhali a nedalo im to, aby im nepomohli. Pritom tí ľudia vôbec netušili, že sú snímaní kamerou a táto dvojica na nich hrá len divadlo ako by sa ľudia zachovali. Jeden pán im napríklad povedal, že im nevie pomôcť, ale nech určite tuto počkajú, lebo ide zistiť u niekoho konkrétneho, kto by im mohol pomôcť. Bolo to tiež dôkazom pomoci obyčajných ľudí. A to sa udialo v čase, keď všetkým, čo mali nejaké otázky alebo upozorňovali na zlé riešenia migračnej krízy, len nadávali do vrahov migrantov. Kto má nejakú otázku alebo nesúhlas, rovno ich chce topiť a len vraždiť.

 

Dnes sa o nich ako len o veci zhovárala aj Monika Tódová. Predtým by ste boli rasista, keby ste o nich hovorili s označením „to“ ako ku veci, dnes im zázračne tento ponižujúci jazyk k nim nevadí ani od policajného predstaviteľa.

 

To sme boli označení za konšpirátorov, keď si myslíme, že to nie sú zväčša len ženy a deti. Za ďalšie boli označení za konšpirátorov všetci, čo si mysleli, že zväčša sú to ekonomickí migranti. Ďalej boli za fašistov vyhlasovaní aj tí, ktorí ich volali migranti a nie utečenci. Tak málo stačilo, aby bol človek pre týchto propagandistov fašistom s obvinením, že by ich chcel vraždiť. Dnes ich migrantami volajú aj na Denníku N.

A dnes sa títo istí propagandisti dovolávajú prenasledovania konšpirátorov a vidíte koho vyhlasovali za konšpirátorov a fašistov. Podľa toho ich metra sú nimi teraz aj oni, keď už veria konšpirácii, že väčšina z nich je mužov a keď veria konšpirácii, že väčšina z nich je ekonomických a keď sa dopúšťajú nimi definovanej nevraživosti, že ich nevolajú utečenci, ale migranti a keď sa dopúšťajú nehorázneho ich označenia ako veci!

 

Ale všetkých týchto konšpirátorov by boli dali stíhať a zakazovať, čomu teraz sami veria.

 

Potom boli konšpirátori všetci, čo neverili, že vakcína je sloboda. Mali ste si to povinne myslieť. Taktiež, že brať zvýšené dávky D vitamínu je tiež konšpirácia Bukovského. Všetkých takých by boli dali stíhať, keby mohli. A potom boli konšpirátori tí, čo verili, že bude nejaká obranná zmluva s USA a dnes vedia, že ju prezidentka podpísala a nie je to vymyslená konšpirácia, že taká zmluva bude existovať a bude platná.

 

Vraj sa ocitli v konšpiračnom pekle. A kto im kázal sa v ňom ocitnúť?

Však nech doteraz veria, že väčšina utečencov sú ženy a deti a nech aj teraz veria všetkému, čo tvrdili. Prečo už neveria tomu, čo tvrdili a veria konšpiráciám? Nech si svoje nezmysly opakujú aj dnes. Alebo by už boli na smiech? Však, vtedy im to nevadilo, nech im to nevadí ani teraz.

Kde sú teraz ich výzvy k ľudskosti, koľko utečencov sa zmestí do ktorého mesta a ľudia si to vôbec nevšimnú?

Prečo sa dnes Monika Tódová neohradila, že žiadny policajt si nemôže dovoliť povedať, že sú nebezpeční?! Toto bola predsa ťažká konšpirácia a len nenávistné tvrdenie! A dnes to pokojne počúva a nepohorší sa nad tou nehoráznosťou, že aj policajt pred ňou je konšpirátor a z konšpiračného pekla? Prečo aj ona padla do konšpiračného pekla a verí mu to? Takej konšpirácii predsa nesmie veriť!

A on jej drzo povie – Veď choďte sa na nich pozrieť a ona sa nepohorší nad takým konšpirátorom? A ďalej je ochotná vedľa neho sedieť a spolu s ním tvoriť konšpiračné peklo?

 

No to jej neodpustím, že je v konšpiračnom pekle tiež. Čo v ňom hľadá, keď sú to len nenávistné bludy? Že má tú drzosť opakovať a počúvať takéto nehorázne konšpirácie. A možno berie aj zvýšené dávky D vitamínu, hoci koľkí pomreli, že ich nebrali, lebo je to len blud a konšpirácia?

 

Dnes dokonca neskutočne drzo klamú, že to všetko nikdy nevyhlasovali za konšpirácie. A že takých ľudí nikdy neprenasledovali, neosočovali a necenzúrovali. Aby mohli ľudí prenasledovať inými a novými nezmyslami, napríklad, že krízu vyriešime svetrom navyše. A kto tomu neverí, nie je len konšpirátor, ale rovno fašista.

Kedy navštívia konšpiračné peklo s tým, že to nikdy netvrdili a nikoho pre nesúhlas neprenasledovali? Kedy si budú hľadať ďalšiu stoličku v konšpiračnom pekle?

 

To bola kritika extrémistov na jednej strane, ktorých ste volali tak milo „slniečkári“. Zaslúžili si to, že takto milo, lebo jasne vidíme, že boli len naivní. Myslíte si, že pri jednom svetri navyše už stúpla ich predvídavosť?

 

A keďže ich kritizujem, extrémisti na opačnom konci si robia na mňa nárok, že keď neverím týmto bludom, musím veriť opačným bludom.

Ale ja sledujem aj opačných a celé hodiny počúvam o homosexuáloch. Takže vyškolená som dostatočne. O homosexuáloch počúvam a čítam niekoľko hodín denne. Takže absolútne nie je na mieste mi písať, že nie som v obraze. Poznám absolútne všetky výhrady, hrozby, obavy, všetko rozobraté aj 30x denne. Nieže by som to vyhľadávala, ale toto ponúkajú na alternatíve, keď sa oháňajú božími princípmi. Sama som o nich aj písala, čo už je extrémizmus. A že ten extrémizmus neporazíte opačným extrémizmom a prečo. Tiež o tom, že kto nevidí extrémizmus na obidvoch stranách, nie je objektívny.

 

Naše sociálne siete sú plné takýchto reakcií, dám tu taký bežný príklad k migrantom ale rovnaké sú aj k homosexuálom:

 

„no do pi ce! kozomrdi uz idu okupovat aj nas!!! palte odtialto do pi ce, my sme krestanska krajina a nie pre kozomrdov! a nasa eebla usseresliberalna akozevlada by ich mala poslt tam odkial prisli- readmisne dohody uz nefunguju???“

 

 

Tak nemám záujem podporovať takýto extrém, ktorý je na sociálnych sieťach bežný.

A presne takí primitívi sa nám tu starajú o to, aby boli kvôli nim zakázané slobodné diskusie. Takže aj toto sú ľudia, čo pracujú na totalite, hoci z opačného extrému. 

Dnes som si prečítala tuto obvinenie, že vraj ja pracujem na cenzúre, keď si myslím, že také by nemalo byť dovolené písať.

A nie náhodou konzervatívci sa oháňajú tým, že sloboda by nemala byť bezbrehá?

Prečo na alternatívnych médiách, ako sú Hlavné správy, neexistuje kódex diskutéra? To ako konzervatívci obhajujú bezbrehú slobodu?

 

Však, nech si to tiež píšu doma za múrom. Bráni im niekto doma vulgárne nadávať? Či oni už môžu pohoršovať verejnosť a mladých? Ich už môžu mladí opakovať a brať si z nich príklad?

 

Ak môžu, potom čo vám vadí, keď aj progresívci vám nadávajú?

 

Ja to nepíšem všetkým, len kto sa v tom nájde, že to podporuje a našu najrýchlejšiu cestu do totality z opačného konca.

 

A tým, že to nepodporujete, to neprestalo existovať a nie je to ojedinelý úkaz! To je taký typický príklad diskusie zo slovenskej kresťanskej alternatívy. Na českom aeronete by ste to nemohli, tam si na to dávajú pozor a takých primitívov tam preto nemajú. Tam si dokonca váš komentár najprv prečítajú a keď nie je k veci, ani ho neuverejnia. To len u nás chcú niektorí konzervatívci bezbrehú slobodu, ale len pre seba, pre progresívcov už nie.

 

Nechcem tu mať totalitu a len kvôli tomu, že niektorí konzervatívci chcú mať bezbrehú slobodu. To sa vždy vyčítalo liberálom, ale ja nechcem bezbrehú slobodu.

Aspoň čiastočne takú, aká je na českej alternatíve, kde si svoje snahy a boj proti totalite podrývať takto nedajú! Aj na infovojne vás zrušia, tiež tam nepestujú bezbrehú slobodu a tiež to považujú za ohrozovanie ich námahy.

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 08:34

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5550362x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie