Založ si blog

A koho iného mali voliť?

Čo ja viem, kandidátov do komunálnych volieb ľudia nepoznajú. Z tohto dôvodu ani nechodia voliť.

Ako som už napísala, títo ľudia by mali písať články, kde by rozoberali, čo by chceli zmeniť a ako. Priestor na to majú a nevyužívajú ho.

Tak ja potom neviem, čo pre svoju kandidatúru robia. Napísať pár slov na leták, že som za lepší život, je vyslovene smiešne. Ako skritizovali ľudia okolo mňa, to by povedal každý, ale keď sa ich pýtajú ako, to už povedať nevedia.

Ja som napríklad také letáky zahadzovala. Rovno zo schránky do krabice pri schránkach. Asi teda celý vchod mal taký postoj, ani si ich neodniesli do bytu a neprečítali. Zvyčajne volajú na nejaké stretnutie, takto sa to nerobí v čase, keď môžete najprv využiť internet, čo nevyužívajú.

Viete, ako sa dostali do politiky Sulík a Matovič? Mali blogy, vďaka ktorým ich veľa ľudí spoznalo a ich názory, tak dali o sebe vedieť. Svoju politickú existenciu začali písaním. Tak sa o nich ľudia dozvedeli. Kto kandiduje, má túto možnosť celé roky dopredu – rozoberať problémy, ktoré chce zmeniť. Ak o nich nevie písať, akoby neexistoval. Potom nemá riešenia, keď ho netlačia aby ich rozoberal a písal kritiku, čo všetko sa zle robí a on by to robil inak.

Vy ako všetkých, čo kandidovali, poznáte? Poznáte ich názory a toto všetko hore?

To ľudia si o nich majú zisťovať? Tak to je veľmi málo o ľuďoch, čo by chceli niečo zmeniť.

 

Potom sa nečudujte, že ľudia zvolia len tých, za ktorých to robia médiá!

 

Kto z tých, čo kandidovali, sa nejako verejne angažoval v tom, čo ľudia, čo chceli voliť opozíciu, chceli počuť?

Však napíšte, že koho vám je ľúto, že ho ľudia nezvolili, či ho vôbec ľudia poznajú a nielen jeho meno, že aj taký existuje. A čo tak o ňom viete vy! Čo by on zmenil, keby tam bol.

Nestačí len kritizovať, keď nemáte nikoho, kto by ich nahradil a čím. Takže, za kým vám je ľúto, kto sa tu angažoval štyri roky, písal, vysvetľoval, navrhoval a chudák, nie je zvolený?

Kto sa angažuje z opozície? Baránek, ktorý nekandidoval? Kto z nich kandidoval, koho ste počúvali a čítali?

Len ich nejaké figúrky, čo boli ticho? O ktorých už nič nevieme?

Koho mali ľudia voliť?

 

Ako vidíte, nestačí kritizovať, keď nemáte nikoho, kto by robil aspoň to, čo robil Sulík s Matovičom ako blogeri, aby na seba upozornili. Za ich figúrky to potom robili médiá. Za opozičné figúrky to robil napríklad Michelko, ktorý v jednom jedinom videu hovoril ich mená. Keby ich nevymenoval, ani neviem, že existujú a rovno som ich mená aj zabudla. Tak ako o sebe dali vedieť v čase internetu? Im niekto bráni angažovať sa, aby ich ľudia poznali?

 

Slováci nerezignovali, nezvolili si poddanstvo, ale nemáme tu opozíciu. Koho vnímate ako opozíciu v týchto voľbách, čo boli a kandidoval?

 

Becíka, ktorého odporúčal Hlas? A je Hlas podľa vás opozičná strana?

Podľa mňa nie, lebo ako píšem už štyri roky, hlasy, ktoré získa od smerákov, donesie na progresívnu koalíciu, aby mohla po budúcich veľkých parlamentných voľbách existovať. A postaví sa napríklad Becík proti tomu? Podľa mňa nie, čiže tiež prispeje do progresívnej koalície.

 

Na SME otvorene píšu, že bez Hlasu to nepôjde, svoje hlasy nemajú. Len samotné PS a SaS nikdy nebude mať na koalíciu. O budúcej koalícii rozhodnú len voliči Hlasu!

 

Až potom uvidíte, čo je to poddanstvo.

 

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

zuzana čaputová, spišské podhradie, tragédia, nehoda, autobus

Prezidentka Čaputová si v Starej Ľubovni uctila obete nešťastia z Podhradia

24.04.2024 18:47

V stredu navštívila i obec Zborov v okrese Bardejov.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Progresívci sa pre schválené zmeny v RTVS oblečú do čiernej, avizujú protesty. Podľa SaS urobí vláda z RTVS dezinformačné médium

24.04.2024 17:41

Poslankyňa Zora Jaurová povedala, že upravená verzia zákona je rovnakou hrozbou, ako pôvodná verzia.

Fico

Fico chce prešetriť prideľovanie spisov na Najvyššom súde. Prideľujú sa transparentne, kontrola bola arogantná, odpovedá Šikuta

24.04.2024 16:51, aktualizované: 18:50

Podľa šéfa Smeru je podozrivé, že najcitlivejšie veci pripadali senátu 5T sudcu Juraja Klimenta.

Rusko, Ukrajina, vojna, konflikt, Donbas

Omilostení zločinci páchajú v Rusku zverstvá. Brutálne vraždy a znásilnenia veteránov z frontu otriasli krajinou

24.04.2024 16:17

Bývalý vojak svoju obeť najskôr uškrtil a potom rozrezal jej telo na menšie časti, ktoré natlačil do dvojice kufrov. Ďalší brutálne zavraždil a znásilnil penzistku.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5546364x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie