Založ si blog

Že ešte môže slobodne chodiť Chmelár po ulici, to mi nestačí, keď ho cenzúrujete!

SME 23.10.2022:

 

Stretnú sa Blaha, Chmelár a Čarnogurský a… (píše Samo Marec)

 

„Inak tých disidentov spoznáte podľa toho, že o svojom stretnutí slobodne informujú státisíce ľudí. Celkom slobodne s nimi diskutujú, celkom slobodne si hovoria, čo chcú, celkom slobodne pracujú, kde chcú, a robia si, čo chcú. Ľuboš Blaha je dokonca vrcholový politik.

Úplná definícia disidenta. Hotová obeť.

 

Keď som Ľuboša Blahu minule stretol na ulici, mal so sebou športovú tašku a vyzeral, že ide z fitka. Hrozný život.

 

Disident je každý, kto verí ľubovoľnej hlúposti: keď mu poviete, že to hlúposť je, tak ho prenasledujete.

 

Disident vie, čo chce: chce, aby mu bolo teplo a mal pokoj.“

 

https://komentare.sme.sk/c/23041015/stretnu-sa-blaha-chmelar-a-carnogursky-a-pise-samo-marec.html

 

 

Toto sú nehorázne klamstvá SME, pretože nie je pravda, že o svojom stretnutí mohli informovať státisíce ľudí. Chmelára mi zablokovali na FB a neviem kde je tá diskusia, nemôžem si ju pozrieť, keďže mi ho cenzúrou zablokovali!

A ešte tam nehorázne klamali, že neotvoríte si na FB Chmelára preto, lebo to on vás zablokoval na FB alebo taký obsah na FB ako Chmelár už neexistuje!!!

 

Tak, ako mám slobodné právo si ho prečítať alebo vypočuť v nejakej diskusii, keď mi ho cenzúrujú?

A to mu písalo veľa ľudí, že majú ho zablokovaného na FB, že ho nesmú čítať alebo už neexistuje taký obsah!!!

A aké má on právo slobodne písať, čo chce, keď ho takto umelo a zákerne postupne odstavujú, aby ho ľudia nesmeli čítať a počuť jeho argumenty? A hlavne, čo on má spoločné s vraždou homosexuálov, keď o ňom v SME píšu pod ich vraždou?

 

Ak je diskusia týchto troch verejne dostupná a nie je cenzúrovaná a zakázaná, dajte mi tu link na ňu, aby som si ju mohla vypočuť.

Ja ju nájsť neviem, keď sa tu tak cenzúruje.

 

Takže, mňa má miesto toho tešiť, že má Chmelár slobodu a môže chodiť po ulici? Hádam nechcete povedať to, že ho nezavreli?

A za čo? Za to, že chce mier ako chce aj pápež? Zato, že povinne nepapagájuje SME vo volaní po tretej svetovej a zapojení všetkých štátov do vojny?

 

A to sa vážne vysmievajú, že disident chce aby mu bolo teplo? To je základné ľudské právo, aby ľudia nemrzli a extrémisti sú tí, ktorí by to ľuďom zakazovali, aby chceli teplo! Ľudia majú právo na teplo v zime aj pre seba a svoje deti.

 

Dožadujem sa svojho práva na slobodné vypočutie si diskusií s Chmelárom a aby ho takto podvodne necenzúrovali!

Že môže ešte chodiť po ulici, to mi nestačí!!!

 

 

„Disident je každý, kto verí ľubovoľnej hlúposti: keď mu poviete, že to hlúposť je, tak ho prenasledujete.“

 

Nie, vy ste nikomu nepovedali, že je to hlúposť, lebo vy sa bojíte verejných diskusií a preto ich zakazujete a bojujete proti slobode slova. A to pri ľuďoch, ktorí v ničom neporušujú ľudskú rovnoprávnosť!!!

Rovnako som ja zablokovaná ako diskutér na SME a ani pod týmto článkom sa nemôžem ozvať. Tak mi nehovorte, že slobodne môžeme písať. Na SME určite nie a nikde, na čo ukážu prstom.

Takú majú váhu ich argumenty, že si ich nevedia v žiadnej verejnej diskusii obhájiť a preto ich len zakazujú a každého s iným názorom len prenasledujú ako dogmatickí fanatici, ktorých za to kritizujú. No môžete si s nimi ruky podať v spôsobe boja.

 

 

 

Rovno prvý komentár pod tým článkom na SME od čitateľa, ktorému tiež sústavne rušia diskusné konto, aby nesmel slobodne písať ale on sa zakaždým znova registruje:

 

„‚Môžete si robiť, čo chcete, v tom je vlastne pointa demokracie. Očakáva sa od vás len dodržiavanie veľmi jednoduchých zákonov. Niektoré sú písané, iné ani nie, ale každý slušný človek im rozumie.‘

 

Nie je to celkom tak. Staci si zobrat toto diskusne forum na akoze liberalnom a tolerantnom denniku. Diskutujem slusne, nikomu nenadavam, nesirim konspiracie, ani proputinsku propagandu, len mam konzervativne nazory, ktore formulujem slusne, a predsa mi tu neustale rusia prispevky, nadavaju, robia narazky na nadvahu, na dusevne problemy, ktore mam. Toto je ukazka tej tolerantnej diskusie…

 

Problem Slovenska je ze skratka nevie kultivovane diskutovat a respektovat ine nazory. A to plati ako pre konzervativne tak aj liberalne spektrum. A pod inymi nazormi urcite nemyslim agresivne ataky, vyhrazky, sirenie nenavisti, podporu Putinizmu ci nieco podobne ako reprezentuju v clanku spomenuti ‚disidenti‘. Ale normalnu polemicku debatu ludi z opacneho nazoroveho spektra, ktori zaroven maju uctu k diskusnemu oponentovi a aj ked s nim nesuhlasia, nesnazia sa ho ponizit, urazit, zosmiesnit. Toto tu vsak na Slovensku prakticky neexistuje. Su tu vykopane hlboke zakopy z ktorych kazda strana pali na tu druhu a normalna komunikacia uz nie je vobec mozna.

 

A myslim, ze bude este horsie. Lebo s upadajucou zivotnou urovnou sa budu ludia este viac polarizovat, volit coraz vacsi extrem (nalavo i napravo, v konzervativnom i liberalnom spektre) a pomaly tato nesudrzna, nevraziva spolocnost a stat, ktory vytvorila bude smerovat k dalsiemu upadku, az napokon skolabuje. Len jeden priklad za vsetky, aka je buducnost tejto krajiny ukazuje dnesny clanok na HN.

 

‚Slováci bohatnú len naoko. Reálne sme už chudobnejší ako Maďari či Rumuni‘
‚Reálna kúpna sila Slovákov po zohľadnení produkcie, platov aj cien ešte v roku 2015 stúpla na 78 percent priemeru krajín EÚ. Lenže predvlani už padla na 69 percent. Horšie na tom boli už len obyvatelia Chorvátska, Grécka či Bulharska.‘
https://hnonline.sk/finweb/ekonomika/96047300-slovaci-bohatnu-len-naoko-realn…

 

Cela tato krajina je v hlbokom a neustale sa prehlbujucom upadku. Ekonomickom, civilizacnom i kulturnom.“

 

 

 

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

SR Strážske Počasie Búrka KEX

Nie všade sa sviatky začnú prívetivým počasím, platí aj druhá najvyššia výstraha

28.03.2024 20:13

Vietor môže dosahovať priemernú rýchlosť do 105 kilometrov za hodinu.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Sebavedomý Korčok a rétor Pellegrini. Podpora neúspešných kandidátov sa nesmie preceňovať, hovorí po dueli politológ

28.03.2024 19:30

Kandidáti majú za sebou druhý duel. V čom vynikol Korčok a v čom Pellegrini?

Rím, Taliansko, koloseum, Forum romanum

Desaťmetrová prepadlina pohltila v Ríme dve autá

28.03.2024 19:29

Prepady ciest a následné diery sa vo veľkých talianskych mestách objavujú často.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5518057x
Priemerná čítanosť článkov: 3744x

Autor blogu

Kategórie