Založ si blog

Výchova ďalších budúcich vrahov v mene zatratenia a Božieho hnevu prebieha aj dnes!

Pokrytci sú tí, čo zneužívajú vraždu dvoch ľudí len na politický boj a preto z toho, k čomu sme boli vychovávaní všetci v kostoloch, obviňujú výlučne opozičné strany v rámci predvolebného boja.

 

Pokrytci sú tí, čo si netrúfajú na skutočných vinníkov, ktorí k tomuto vychovávali všetkých Slovákov od detstva, že žiť homosexuálnym životom je odporujúce Božej vôli a čaká ich Boží trest!

 

Nie, nejde o skutočnú vieru! Už je na Slovensku množstvo ľudí, čo si uvedomujú, že RKC nemá žiadny patent na vieru ako keby sme boli niekde v stredoveku a presadzujú len to, čo si odhlasovali a práve prevažne homosexuáli v RKC!

 

Rovnako sa kedysi vyhlasovalo, že bude zatratený človek, ktorého by spopolnili a nepochovali do zeme. A sú teraz podľa RKC zatratení všetci, ktorých dali spopolniť?

 

Tiež je poľutovaniahodné, že toľko pešiakov RKC zaujíma z viery hlavne sex. To aj vypovedá o úrovni ich viery a psychických problémov, ktoré mali tí, čo sa k celibátu donucovali násilím. 

 

Nie, politici na Slovensku nikdy neboli tak obdivovaní, aby dokázali byť vzorom pre voličov. Práve teraz máme najviac kresťanov vo vláde a je to obdivovaná vláda? Alebo ktorá stranička je viac obdivovaná? Ktorá má toľko %?

Najviac % má strana Hlas o ktorej lídrovi si mnoho ľudí myslí, že je homosexuál a nezaujíma ich to! Nie je to podstatné a napriek tomu dnes vyšiel prieskum, že je najdôveryhodnejší politik.

 

Jednoducho len chcete vytĺkať z tejto teroristickej vraždy politický kapitál proti súperiacim opozičným stranám a to či vo vláde alebo v opozícii. Na skutočných vinníkov si pokrytecky netrúfate!!!

 

Pritom RKC tu každého od detstva vychovávavala k tomu, že žiť homosexuálnym životom je zavrhnutiahodné!

Boli tu týmto od detstva vychovávaní aj ateisti, keďže RKC týmto okupovala aj verejný a mediálny priestor. Štvavé kázne kňazov a pešiakov len svetskej organizácie RKC boli dostupné na internete všetkým a pôsobili takto mediálne aj na ateistov a to tiež od detstva!

 

Čudujete sa potom, že sa a to sa nájde v každej spoločnosti, keď sa našlo aj v Nórsku, primitív, čo v mene toho, čo mu bolo vštepované od detstva, vraždí?

 

Prečo si netrúfate kritizovať RKC za toto, čo šíri o zatratení a Božom treste na homosexuálov?

 

Pretože RKC nekandiduje a nie je opozičná strana?

 

Alebo sa sami bojíte zatratenia od RKC?

 

Pokiaľ s RKC v tomto neurobíte poriadok, výchova ďalších budúcich vrahov v mene zatratenia a Božieho hnevu prebieha aj dnes!

 

 

 

Biskupi varovali pred zánikom rodiny: Nastoľuje sa kultúra smrti

 

 

„Cirkev cíti ohrozenie kultúrou smrti. V prvú adventnú nedeľu sa v kostoloch čítal list s neobvykle ostrým jazykom.

 

V čase, keď pápež František vyzýva na otvorenie katolíckej cirkvi a väčšiu toleranciu, zverejnili slovenskí katolícki biskupi nové kontroverzné posolstvo.

V pastierskom liste, ktorý v nedeľu kňazi čítali v kostoloch po celej krajine, politikom vyčítali nevšímavosť voči košickému pochodu za život.

„K tejto výzve sa postavili dosť nevšímavo, čo naznačuje, že si už osvojili kultúru smrti, lebo jej aktérom naďalej dávajú veľký priestor a značnú podporu,“ napísali biskupi.

Kultúru smrti podľa nich šíria cez politikov a médiá ľudia presadzujúci myšlienky rodovej rovnosti.

„Chcú nás presvedčiť, že nikto z nás nejestvuje od prirodzenosti ako muž a ako žena, chcú zobrať mužovi právo na identitu muža a žene právo na identitu ženy a rodine právo na identitu rodiny, aby sa už muž necítil ako muž a žena ako žena,“ znelo v kostoloch.

„Na roveň manželstva chcú presadiť aj spoločenstvo dvoch mužov či dvoch žien. Tak vzniká sodomský paškvil odporujúci Božej vôli a pripravujúci Boží trest.“

Okrem iného varovali pred aktivistami za rodovú rovnosť.

„Čakajú na vhodnú príležitosť, aby pomocou legislatívy mohli ovládnuť výchovnovzdelávací proces a vnútiť do školskej výchovy sodomskú ideológiu,“ napísali.

Konfrontačný tón pastierskeho listu zaskočil aj niektorých veriacich.

„Ak by niekto postavil otázku tak, že treba zrušiť tradičnú rodinu alebo postaviť homosexuálov na roveň normálnej rodiny, som proti,“ hovorí.“

https://domov.sme.sk/c/7023796/biskupi-varovali-pred-zanikom-rodiny-nastoluje-sa-kultura-smrti.html

 

 

Zopakujme si hlavnú myšlienku, ktorá znela v kostoloch na celom Slovensku:

 

„Tak vzniká sodomský paškvil odporujúci Božej vôli a pripravujúci Boží trest.“

 

 

 

Ešte sa niekto čuduje, že keď toto počúvajú všetci veriaci na Slovensku od detstva, tak sa nájde primitív, ktorý ide zrealizovať „Boží trest“?

 

 

 

Čo sa zmenilo pred vami spomínanými 10 rokmi, ak hovoríte, že sa vtedy začala systematicky budovať táto nenávisť?

 

Nenávisť k LGBTI komunite začala pred viac ako 10 rokmi prichádzať aj na prvý pohľad z neočakávaných strán. Odporúčam sa spätne pozrieť na pastiersky list Konferencie biskupov Slovenska z 1. decembra 2013, ktorý sa volal Kultúra smrti. Keď si to človek prečíta, všimne si, že ten príbeh sa začína už tam. Doslova prišlo k otráveniu spoločenskej diskusie. Rozprávame sa v súčasnosti zväčša o fašistoch, ale zabúda sa, že proti LGBTI komunite štvú veľmi konkrétni kňazi v konkrétnych mestách a dedinách. Ich kázne sú nie len veľmi dehonestujúce, ale aj nenávistné. O tom sa hovorí málo.“

 

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/643560-vasecka-v-takejto-atmosfere-sa-nemozeme-cudovat-ze-lgbti-komunita-opusta-slovensko/

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

bytovka, Čadca

Bytovku z centra Čadce idú zrovnať so zemou. Kam pôjdu jej obyvatelia?

19.04.2024 10:03

Problémový dom chce zdemolovať vlastník, hoci tam stále žijú niekoľkí ľudia. Náhradné bývanie hľadajú ťažko, mesto sa im snaží pomôcť.

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

VIDEO: Rebríky, palice, plyn, agresívni ľudia. Lukašenko znova zaplavuje Poliakov migrantmi

19.04.2024 10:00

Poľsko znovu čelí návalu cudzincov, ktorí sa z východného smeru usilujú preniknúť na jeho územie.

policia meranie rachlosti radar

Pezinská Baba nie je diaľnica. Vodič dvojnásobne prekročil rýchlosť, prišiel o „papiere“

19.04.2024 09:56

Vodič išiel na Pezinskej Babe rýchlosťou 137 kilometrov za hodinu.

čečenci

Čečensko a Dagestan na nože. Opitého ministra zatkli, Kadyrov poslal elitné komando

19.04.2024 09:23

Pre ministra si na hranice prišlo 14 áut. Jednotka Achmat, známa aj ako kadyrovci, sa pracovníkom dagestanského ministerstva vnútra vyhrážali sa zabitím.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5540701x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie