Založ si blog

Kam sa podejú nové obete?

Začnem smutným záverom, aby ste vedeli, o čom budú dôkazy v článku:

 

Záver, ak nechcete byť zneužití, skapte niekde stranou! Bez pozornosti ľudí, veď obete boli v každej dobe a je to vaša vina, že ste obeť. Keby ste boli mravní a uvedomelí, tak viete sa prispôsobiť každej totalite a aby ste z nej vyťažili.

 

Skutočne neviem, čo sa nedá zneužiť, podľa mňa všetko. Hlavne som si to vždy myslela o demonštráciách, že ich zneužijú na zdiskreditovanie tých, ktorí demonštrujú – stačí cielene vyvolať násilie. 

Potom ich zneužívajú tak, že demonštrácie organizuje ten, kto sa chce dostať k moci. Na jednej strane sú tí ľudia obviňovaní, že ich tam dostalo Rusko, na druhej strane alternatíva upozorňuje, že sa toho chcú zmocniť miliardári v pozadí.

 

Najprv bežného občana ožobráčia a keď je na dne a chcel by protestovať, tak ho chcú zneužiť a to rovno z niekoľkých strán! Čo zostane chudákom obetiam, ktorých to existenčne postihne? Kde môžu demonštrovať?

Odpoveď, že nikde a majú niekde potichu skapíňať?

 

Toto varuje polícia SR, že nedemonštrujte, lebo budete nepriatelia štátu!!!

 

„VAROVANIE: MOŽNÉ PROTESTY NA SLOVENSKU V RÉŽII RUSKÝCH OBČANOV
.
Policajný zbor zachytil z verejných zdrojov informácie, podľa ktorých sa v sobotu na verejnom zhromaždení v Prahe pohybovali osoby ruskej národnosti. Na tom by nebolo nič pozoruhodné, ak by nešlo o osoby so zaujímavým pracovným zaradením. V jednom z prípadov išlo o prominentného ruského novinára z armádnej televízie, ktorý bol priamo na pódiu pre organizátorov a vystupujúcich ľudí.
Medzi nástroje hybridnej vojny, ktorej je Slovenská repulika i Česká republika súčasťou, patria aj aktivity v reálnom živote, nielen v prostredí internetu. Je dôvodné predpokladať, že občania Ruskej federácie s konexiami na Kremeľ či prezidenta Putina vyvinú maximálne úsilie, aby svoje súčasné snahy o ovplyvnenie verejnej mienky a oslabenie demokracie na Slovensku presunuli práve z online sveta do sveta skutočného.
Do kategórie informačných operácií prebiehajúcich v reálnom svete môžeme zaraďovať aj verejné zhromaždenia, teda protesty a demonštrácie. Je vysoko pravdepodobné, že ak uvedené osoby nebudú priamo stáť za protestmi v blízkej budúcnosti, tak ich pôvodné témy sa budú snažiť využiť v prospech Ruskej federácie rôznymi spôsobmi. Napríklad, protest proti ekonomickej kríze a zvyšovaním cien bude zneužitý na vyjadrenie podpory Ruskej federácie vo vojne proti Ukrajine.
Nástrojom ruskej propagandy sa tak môžu stať občania, ktorí sa verejného zhromaždenia na akúkoľvek tému zúčastnia s dobrým úmyslom a v ústavnom práve vyjadriť svoj slobodný názor.
Policajný zbor bude spoločne s ďalšími bezpečnostnými zložkami monitorovať snahy občanov Ruskej federácie organizovať protesty na podporu Ruskej federácie či už priamo alebo prostredníctvom svojich slovenských „bielych koní“. Taktiež budeme dohliadať na štandardné verejné zhromaždenia, ktoré sa môžu stať cieľom zneužitia zo strany ruskej propagandy.“
https://www.facebook.com/hoaxPZ/photos/a.317666309061243/1280427969451734/
.
.
.
Anna Belousovová reaguje

“Nuž milá Polícia SR, obávam sa, že ešte pár hlúpych rozhodnutí zo strany EÚ a tejto nešťastnej vlády a budeme tu mať 5,5 milióna “Rusov”, ktorí budú organizovať protesty. A vôbec, nemali by ste tých ruských agentov hľadať v prvom rade medzi predstaviteľmi Európskej únie? Veď svojimi “sankciami” priamo nahrávajú Rusom zisky,” reaguje v statuse bývala poslankyňa Belousovová.“

 

 

A toto varuje česká alternatíva, že demonštrácie sú zo zákulisia ovládané skrytými miliardármi!

 

Keďže v tomto viac verím českej alternatíve, logicky z toho vyplýva, že niekto tu tie demonštrácie naopak chce a vôbec to nebude Rusko! Rusko ich síce môže chcieť, ale nemá totožné ciele s týmito miliardármi, ktorí chcú ovládnuť politickú scénu, skôr sa do nej, do tej budúcej za svojimi cieľmi infiltrovať.

 

„Hotovo, vymalováno a poslední může zhasnout, protože tohle je to největší a nehorázné chucpe, které jsem kdy na alternativě zažil. Mluvíme o alternativě, o národních tezích, o vlastenectví, a když se konečně podaří dostat na Václavák prakticky 100 000 lidí, tak se ukáže, že za organizací stojí člověk, který už 7 let dluží největšímu českému konceptuálnímu zástupci Pax Americana v ČR a miliardáři přes 300 000 Kč a nejen to, přímo organizátor se netají tím, že se znají již 15 let a jsou přáteli.

Chucpe je ve slovníku Jidiš charakterizováno jako situace, kdy syn jako vrah svých rodičů žádá soud o schovívavost, protože je sirotek. Já se obávám, že v české kotlině nad Mahralem bude tato definice odteď přepsána. Chucpe je, když někdo, kdo pořádá vlasteneckou demonstraci proti vládě loutkově ovládané ze zákulisí skrytými miliardáři, sám dluží jednomu z nich peníze! Dočkat se něčeho takového na alternativě, že kámoš miliardáře Janečka a jeho dlužník bude svolávat vlastenecké demošky v Praze proti loutkově ovládané Fialově vládě, kterou si ze zákulisí vodí západní miliardáři a elity ze zahraničí, hlavně ti z ČEZu jako minoritní akcionáři z Black Rock, je pouze důkazem toho, jak dalece platí moje pořekadlo, že Česko snese fšecko!“

 

 

Záver, ak nechcete byť zneužití, skapte niekde stranou! Bez pozornosti ľudí, veď obete boli v každej dobe a je to vaša vina, že ste obeť. Keby ste boli mravní a uvedomelí, tak viete sa prispôsobiť každej totalite a aby ste z nej vyťažili.

 

 

 

Ďalší, čo sa má odsťahovať do Ruska, lebo rozmýšľa logicky a nie politicky uvedomelo:

 

„Roger Waters, zakladateľ legendárnej skupiny Pink Floyd, napísal list Elene Zelenskej, v ktorom uviedol, že “pridávanie paliva v podobe dodávok zbraní nikdy v minulosti nefungovalo na zastavenie vojny a nebude fungovať ani teraz”

Watersov list je reakciou na Zelenskej rozhovor, v ktorom povedala, že “ak bude podpora Ukrajiny silná, kríza bude kratšia”.

“Ak pod pojmom “podpora Ukrajiny” rozumieme pokračovanie dodávok zbraní pre armádu kyjevskej vlády zo strany Západu, obávam sa, že sa tragicky mýlite. Pridávanie paliva v podobe zvyšovania dodávok zbraní nikdy v minulosti nefungovalo na zastavenie vojny a nebude fungovať ani teraz, najmä preto, že v tomto prípade väčšinu paliva do ohňa hádže Washington,” napísal.

Zelenská reagovala na Watersovej list na Twitteri:

“Ak sa vzdáme, nebudeme existovať. Ak RF, vojna sa skončí. Rogers Waters, radšej choďte za ruským prezidentom, aby ste dosiahli mier, nie za Ukrajinou,” napísala na Twitteri.

Predtým bol Waters zaradený do programu Peacemaker po tom, čo nazval Bidena vojnovým zločincom, pretože podľa hudobníka len “prilieva olej do ohňa na Ukrajine”“

 

 

 

V súkromnom živote takýchto priateľov nemám. Ani žiadne kolegyne nás nehuckajú proti nejakým, že by sa potom schovali:

 

 

 

Ale na úrovni štátu sme na tom takto úboho s „priateľmi“. Nielen horšie potraviny, nielen menejcenní ľudia, ale vhodní ako pokrm pre delá a do vojen.

Vidím ich ako nacistov. Nie bežných ľudí v zahraničí, ale tých svetových psychopatov, ktorých sme obeťami. Svetová politika je riadená psychopatmi. Tak to tu na celej Zemi aj vyzerá.

No uvedomelým sa zdá, že toto riadia normálni ľudia. Je to ich zakomplexovanosťou, že psychopatov môžeme mať výlučne len na Slovensku alebo maximálne vo východnej Európe! Keby neboli zakomplexovaní, vedeli by, že okrem Ruska sú aj v USA a to rovno pri moci.

Z tohto dôvodu mne Matovič nevadí, nepatrí medzi ober psychopatov vo svetovej politike. Naši sú len ich lokaji!

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Za dva mesiace poslala Európa Kyjevu 6 miliárd eur, dieru po pomoci USA to nezacelilo

26.04.2024 06:25, aktualizované: 07:38

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5550283x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie