Založ si blog

Vlastne nám vôbec zle nebude

Tak ja sa tu namáham písať o drvivej väčšine ľudí, ktorá šetrila a neplýtvala ničím. A to ani nehovorím o pásme chudoby, čo ledva žili doteraz.

A vy tu budete podporovať, že sme všetci mali doma saunu a trváme na saune.

 

Tak aj ja budem úprimná. Vždy sme tu všetci žili v blahobyte od čias socializmu až doteraz. Mrhali sme teplom, vodou a potravinami. Takže, vlastne sa celkom nič nedeje, keď doma už nebudeme mať saunu a na nohavičky si v zime dáme nohavice a nebudeme si bazén napúšťať každé dva týždne. A miesto vyhadzovania jedla si kúpime len to, čo zjeme.

Naozaj si nemyslím, že by sme neprežili, keby sme sa každú zimu nesaunovali, nekúpali každý deň v plnej vani a nevykupovali obchody tak, že to ani nespotrebujeme. Budeme odteraz normálne žiť. Aby tie svetre, čo doteraz zbytočne vyrábali, sme niekedy aj použili.

Načo ich vlastne doteraz vyrábali? Však nikto nepoznal ich funkciu! 

 

Teraz niekto napíšte, že sme sa prejedali a preto už od dnes môžeme jesť normálne. A že sme si každé dva týždne napúšťali bazény a preto odstávka vody nám prospeje. Alebo chcete mať saunu aj s bazénom?

 

Ak ste sa vy mali v socializme dobre, tak my nie. Ale ako sa mali obete, to vás nezaujímalo.

Teraz učiteľom zvýšia platy, tak to uplatia. My budeme nosiť svetre a dôchodcovia prídu len o saunu. Ale v našej rodine teraz dôchodcu nemáme. Hlavné je, čo bude mať naša rodina. Ak nám to vyjde, dá sa to prežiť. V socializme niekoho zaujímali obete? Prečo teraz majú???

 

Za seba súhlasím, že to prežijeme. Ja o prácu neprídem, sveter som naučená nosiť a asi vôbec nebudeme kúriť. Vypnite si doma tiež!

Naučte sa doma nosiť vyteplené vestičky, ako my v práci. Budem vám písať, ako sa to dá ľahko prežiť. Najmä, keď ste doteraz nikdy na ničom nešetrili! Vlastne mala Nicholsonová pravdu, že teraz to šetrenie prvýkrát zažijete.

 

Viete, došla som k záveru, že sa tu zbytočne namáham a pre cudzie obete a prečo, keď aj na nás v socializme kašlali?

Ja o prácu neprídem a čo ma po iných, čo prídu len o saunu? Tak si prvýkrát v živote dajú v zime doma aj nohavice a prestanú mrhať vodou do bazéna a na prejedanie.

 

Ja zas nie som dôchodca, takže sa budem zaoberať len tým, čo my, že my to prežijeme. Dôchodcovia nech si dajú vestičky ako chudobnejší učitelia doteraz v práci. My sme sa nesaunovali.

Pre mňa to až taká ťažká doba nie je, lebo ja som doteraz rozmaznaná blahobytom nebola a raz o nej tiež budem písať, ako sme sa mali dobre v časoch, keď ľudia prišli len o sauny a už nemohli chodiť v spodnom prádle.

 

Pre mňa bola ťažká len tým, že som si ju komplikovala cudzími obeťami. Môj syn to pochopil už dávno, že ich chyba, že sú obeťami. Sú to len neprispôsobiví ľudia ako boli aj v socializme. Aj dnes je dobre tomu, kto bude opakovať slová Jakuba Fila alebo Nicholsonovej ako ste k tomu v socializme mali komunistov.

 

Takto vás nenapadlo, že aj karma môže fungovať? Vás tie obete v socializme zaujímali?

 

Môj syn, keď som písala o šetrení v dome, nenapísala som, že má mnohonásobne väčší plat než ja. Preto, lebo mi záležalo na chudákoch, čo taký plat nemajú. Taktiež som nenapísala, že dcéra sa má finančne dobre, tiež sa ich to nedotkne. A tiež preto som to nenapísala, lebo mi záležalo na chudákoch.

 

A napokon ja som chudák, čo nemal saunu? Pre koho som písala o chudobe? Ja potrebujem saunu, ktorú som ani doteraz nepotrebovala?

Ja nemám zapotreby teraz písať o chudobe. Nikomu z nás strata zamestnania nehrozí! Moje deti majú veľmi perspektívne povolania.

To som písala kvôli celkom cudzím ľuďom a obetiam. Kvôli dôchodcom, ktorých v rodine nemáme, kvôli robotníkom, čo prídu o prácu, kvôli matkám, čo sú už teraz chudobné a majú malé deti. Všetko kvôli ľuďom, ktorým sme my boli v socializme ukradnutí, lebo oni sa vtedy mali dobre. Aby som nebola taká istá s ich ľahostajnosťou voči ľuďom, čo sa majú a budú mať zle.

Ale oni sa doteraz saunovali, tak čo už povedať! Ťažko pomôcť chudákom, čo nimi neboli a nie sú. Užívajte kapitalizmus, keď vás tak rozmaznal!

A nikdy nezabudnite, že 89 vám pripravili práve „komunisti“! Aby mohli kradnúť už vo veľkom!

 

 

 

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 08:14

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5518647x
Priemerná čítanosť článkov: 3744x

Autor blogu

Kategórie