Založ si blog

Preto voľte Smer, aby vám vaše hlasy neukradli!

Ako som už sľúbila, budem upozorňovať na oklamanie voličov Hlasu, že ich hlasy budú použité na progresívnu koalíciu so SaS a PS, keďže títo uvedomelí a pretláčaní novinármi na SME majú málo hlasov.

 

V prvom rade chcem vyzdvihnúť iných novinárov, ktorí nemanipulujú občanmi, koho majú voliť, koho prijímať do koalície a nevychovávajú občanov ako malé deti – koho voliť, nevoliť a to ešte zastrašovaním, vydieraním a rozoštvávaním rodín a pracovných kolektívov. Nečítam všetky noviny, ale nevidela som to nikde inde len na SME a Denníku N, že tam sa novinári zmenili na náborníkov na ich progresívnu koalíciu. Počuli ste také niečo na Pravde v podcaste alebo čítali ste také niečo na Pravde, že my vám vysvetlíme ako máte uvažovať, aby sa do politiky nedostali tí a tí a dostali tí a tí, lebo len títo spĺňajú naše „novinárske“ požiadavky?

Citujem napríklad konkrétne včerajšiu vetu zo SME:

„Z núdze a napriek všetkým možným výhradám vám vyjde, že ich spĺňajú SaS, Progresívne Slovensko a KDH.“

 

Tam novinári školia čitateľov, ktoré strany spĺňajú ich náborové politické predstavy a čo spolu majú vytvoriť a kedy vytvoria a kedy nevytvoria vládu podľa uvedomelých požiadaviek týchto novinárov.

Je to vôbec možné, aby dvoje mainstreamové noviny boli dennodennou reklamou niektorých strán a bojom proti iným politickým stranám?

Aby ich novinári pôsobili ako politickí školitelia voličov a ako bojovať proti iným voličom (napríklad tým rozoštvávaním rodín)?

Ja si myslím, že v demokratickej spoločnosti by to možné nebolo a rozoštvávanie voličov proti iným voličom cez mainstream by bolo trestné, ako to nemôže robiť ani žiadna sekta.

Ale vraj títo novinári nie sú za to platení, že novinári tu určujú, aké koalície majú vzísť z volieb, ktoré strany sú ideovopoliticky prijateľné a ktoré nie. Občania už dokonca prestávajú vnímať pôvodné povolanie novinárov informovať a umožňovať diskusie odborníkov k rôznym témam. Prevychovaní čitatelia týchto dvoch novín už považujú za samozrejmosť, že novinár, to je ideovopolitický školiteľ nimi a novinármi vytýčenej politiky ako to bolo v socializme!

Ešte je dva roky pred voľbami a už dennodenne pracujú na budúcej progresívnej koalícii nimi určených strán. Podľa nich tieto ich požiadavky plnia len strany SaS, PS, KDH a HLAS o ktorom práve beží ich osveta, aby ich čitatelia túto koalíciu chceli a neodmietali a chápali ich prácu práve na tejto koalícii.

 

SME:

Ešte možno budeme vďační za Petra Pellegriniho (píše Samo Marec)

 

„Nie je na ňom nič dobré, ale je to jedno.“

 

Nie je to rafinovaná manipulácia publika smerom k prijatiu Petra Pellegriniho.“

 

„Je to reálna politika“

(Škoda, že takú reálnu politiku nevidia na sankciách, ale ožobráčenie Európy je vo vytýčenom pláne, preto hrať sa na morálku sa tuto hodí. Pri Pellegrinim sa zas naopak nehodí!)

 

„Niekto bude chýbať“

„Z núdze a napriek všetkým možným výhradám vám vyjde, že ich spĺňajú SaS, Progresívne Slovensko a KDH.

Ak sa vám niekto z nich nepáči, môžete ho vyhodiť, ale potom vám to nevyjde už vôbec. A dokonca aj v prípade, ak súhlasíte so všetkými tromi, ich spoločné preferencie sú niekde okolo 25 percent. To na vládnu koalíciu veľmi nevyzerá, však?

No a tak sa – naozaj nechtiac – dostávame k Petrovi Pellegrinimu a môžeme si zopakovať, že na ňom naozaj nič dobré nie je, lenže nežijeme v ideálnom svete.

 

Tak chským?

Zoberme si teda lepší scenár: ako víťaz bude mať Peter Pellegrini k dispozícii prvý pokus o vytvorenie koalície. Rozhliadne sa a povie si – hm, no chským?

Sú veci, na ktoré nemusíme mať názor a ešte je to aj jedno.

Dnes to vyzerá tak, že Peter Pellegrini sa bude rozhodovať. A my si môžeme povedať, že morálnych kompromisov sme už narobili dosť a s Pellegrinim nikdy, ani za cenu toho, že tu bude vládnuť Fico s fašistami a nasledovať bude to, čo sme si povedali. Nenechajte sa totiž pomýliť: presne tak znie spoločenská objednávka.

Môžeme si to povedať, lenže to veľmi nedáva praktický zmysel. Medzi tým, či sa máte nie ideálne alebo úplne zle, je totiž dramatický rozdiel.

Druhá možnosť, teda podľa stavu v lete 2022, je pribrať Matoviča s Kollárom. S tým máme ešte stále prebiehajúcu skúsenosť. Nezabúdajme na boj proti liberalizmu: keby ste si mali tipnúť, na ktorú stranu by sa v ňom títo dvaja podľa vás postavili? Nechceme mafiu? Súhlas. A Kollár je čo? (A Pellegrini už nie je mafia.)

 

Kto bude rozdávať karty

No a tak si zopakujme: autor týchto riadkov si naozaj o Petrovi Pellegrinim nemyslí nič dobré a nikdy ho nebude voliť ani tak, ako kedysi s odporom volil Gašparoviča. Lenže nežijeme v ideálnom svete.

Nachádzame sa totiž v situácii, keď aj udržanie dnešného stavu demokracie bude po voľbách obrovským víťazstvom. Strany, ktoré spĺňajú naozaj minimálne kritériá, majú jasne menej percent. Jednoducho to nevychádza a ani vychádzať nebude. Ak vôbec – s veľkým dôrazom na ak vôbec –, tak môže vyvstať dilema Pellegrini alebo Matovič a Kollár. Nech sa páči.

Nie je to rafinovaná manipulácia publika smerom k prijatiu Petra Pellegriniho. Prijímať nikoho nemusíte, len si treba uvedomiť, o čo ide a ako sú dlhodobo rozdané karty. Navyše, a toto je hádam najdôležitejšie, tie karty nebudú v rukách držať SaS, Progresívne Slovensko ani KDH. A nebude ich držať ani OĽaNO alebo Sme rodina.

V lete 2022 sa zdá, že ich bude držať Peter Pellegrini a že teda bude mať na výber (veď počujete napríklad Borisa Kollára).

 

Je to reálna politika

Toto naozaj nie je súťaž krásy a nie sú to ani preteky v ideovej vznešenosti, je to reálna politika. Presne tá, v ktorej to nikdy nevyjde tak, ako by sme chceli, lebo iní to chcú inak. V nejakom bode si musíme povedať, čo je žiaduce, čo z toho je dosiahnuteľné a kde je to minimum. A dohodnúť sa.

Lenže žijem v úplne inej krajine.

No a v nej sa pokojne môže stať, že ak nechceme, aby nám tu úplne preplo, ešte budeme vďační za Petra Pellegriniho. Pravdepodobne bude mať totiž na výber, ale možno si povie, že až taký blázon nie je, vlastne tú liberálnu demokraciu nechce zbúrať a je dôležité, aby Slovensko patrilo na Západ. Pretože to už naozaj nehovorí takmer nikto a pritom je to kľúčové.“

https://komentare.sme.sk/c/22953229/este-mozno-budeme-vdacni-za-petra-pellegriniho.html

 

Aj Samo Marec vie, že Pellegrini nebude taký blázon a nebude chcieť zbúrať „liberálnu“ demokraciu a vyberie si progresívnu kariéru!

 

Škoda, že takú reálnu politiku nevidia na sankciách, ale ožobráčenie Európy je vo vytýčenom pláne, preto hrať sa na morálku sa tuto hodí. Pri Pellegrinim sa zas naopak nehodí!

 

 

Ako to už chápu ich uvedomelí už prevychovaní čitatelia?

 

 

Najskor nenapadne Tkačenko, teraz nenapadne Marec a o chvíľu bude Pelle súčasťou povestnej hrádze proti extrémizmu s požehnaním médií. Nie, ďakujem neprosím.“

 

„Takze po Balogovej, Tkacenkovi sa nam aj velky liberal Marec hlasi ze Hlas a Pellegrini vlastne nie je az taky zly.“

„Predpokladam pred volbami (snad az 2024 ) tu uz bude tona oslavnych clankov ako ten Smer2 a Pelle je uz aj celko prijatelny“

 

„Ja si myslím, že toto je všetko v rukách voličov a na tých nech sa upriamia vsetky sily. Hlavne novinári majú veľký podiel na tom, že stále píšu len negatíva na túto vládu a rozostvavaju občanov proti sebe. A takisto rozostvavaju aj koalíciu . Osobne som prišla o viaceré priateľky, ktoré majú iný názor. Novinári by mali ukludnovat spoločnosť. A hlavne sa neuspokojovat že vyhrá opozícia a nahovárať síce že tak to bude. No sme na Slovensku a slovaci boli vždy bez bojového ducha. Skoda.“

 

„pelegriny je prozápadný s demokratický politik? to má pán autor skade?“

 

„Boha máriu, Marec, Vy si z nás robíte apríl… ani som to radšej nečítal, stačí ten nadpis… len tak pokračujte a prestanem Vás úplne čítať a brať vážne… 15 rokov zlodejského Kssmeru nestačilo, či ako??? Prestávam chápať…“

 

 

 

Mnohí sa aj búria, lebo to s výchovou k uvedomelej morálke prehnali na sankciách a v boji proti zlodejom. Teraz im musia vysvetľovať, že morálka sa im hodí len pri sankciách, ale pri progresívnej koalícii sa už hodia zlodeji a nie morálka, lebo to je pragmatické myslenie.

 

Ich pragmaticky nezaujíma, či bude nebude plyn, lebo taký je rozkaz zhora, ale ukotvenie tejto samovraždenej politiky ich už zaujíma pragmaticky, lebo taký je príkaz zhora od uvedomelých politických štruktúr. Nemajú vlastné voličské hlasy na výstavbu svojej koalície, preto na výstavbu progresívnej koalície potrebujú tieto hlasy ukradnúť od voličov HLASU na vlastnú progresívnu koalíciu. Pritom Hlas ich čitatelia nevolia! To chcú o hlasy okradnúť voličov tuto. 

 

Preto voľte Smer, aby vám vaše hlasy neukradli!

 

Nespoliehajte sa na to, že Pellegrini sa spojí so Smerom a nedá prednosť kariére v progresívnej koalícii, ktorú podporujú uvedomelé politické štruktúry v EÚ a NATO. Kto chce kariéru, tak je uvedomelý a vyberie si lokajstvo týmto štruktúram. 

 

Pellegrini nikdy nebol rebel ale „seriózny lokaj“. Keď je teraz rebel a predvádza populizmus, tento populizmus sa už politickým štruktúram hodí, lebo inak by na Hlas nikoho nenalákali a nezískali hlasy, ktoré potrebujú ukradnúť na svoju koalíciu!

 

 

Ani ten ich výsledok v prieskumoch nepovažujem za pravdivý, ale nadhodený kvôli reklame!

 

 

 

.

Prečo som nevolila Pellegriniho

29.03.2024

Aj politika má svojich Barabášov – ľúbivejších pre dnešných primitívnejších – malomeštiakov. V dnešnej politike je to pre nich Pellegrini. No ja som vo voľbách volila Blahu a Fica! Nie preto, že sú Ježiš, ale preto, že tu najúčinnejšie bojovali proti progresívnej totalite! Hlavné je nevoliť Judáša! Síce je to nepodstatné, len pre [...]

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Tlačila na Forróa vláda? Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len predseda, stretnutie s Korčokom zrušil svojvoľne

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,475
Celková čítanosť: 5519069x
Priemerná čítanosť článkov: 3742x

Autor blogu

Kategórie