Založ si blog

Najradšej zo všetkých správ mám, keď Matovič na niekoho útočí

Príklad:

 

„Matovič opäť útočí na Lengvarského: Nadsluhuje na svojom mieste“

 

Najradšej zo všetkých správ mám, keď Matovič na niekoho útočí. Také niečo keď zbadám, srdce mi poskočí od radosti nad jeho odvahou a toto okamžite prvé čítam, na koho si dovolil zaútočiť.

Asi tiež rada prežívam vzrúšo, ako to on povedal a vždy dúfam, že už zaútočil správne.

Keď útočí na Sulíka, myslím si: Tak už dosť a teraz na niekoho iného. Oveľa radšej mám, keď útočí na prezidentku alebo na novinárov a nemám rada, keď ustupuje. Keď sa ospravedlňuje, to mi nevadí, lebo to mu umožňuje zaútočiť znovu.

S týmto som ho aj volila, že bude útočiť na všetkých doradu a naopak som sklamaná, keď niektorých zámerne vynecháva.

 

 

Znie to ako nezmysel alebo ako vtip, že si robím srandu alebo to má znieť smiešne, ale ja to skutočne takto prežívam, ako som hore napísala. Asi už natoľko neberiem politiku psychopatov vážne, že čakám, že aspoň voľakto na voľakoho zaútočí a vykričí mu aspoň špetku pravdy.

 

Od začiatku covidu a už aj predtým stále niekto niekoho kritizoval a nevolalo sa to zakaždým, že naňho útočí. Dennodenne novinári kritizujú politikov a dennodenne tu každý politik kritizuje iných a nevolalo sa to, že útočí. Útočí vraj výlučne Matovič a kritika iných už vraj útokom nie je.

To ja nechcem obhajovať Matoviča, keď ich poslúcha ako zbabelec za všetky sankcie a štvanie do vojny, ale absolútne nesúhlasím s tým, že len on útočí. Veď útočia všetci na všetkých, keď sa vzájomne kritizujú.

Taktiež nesúhlasím, že je psychopat, keď všetci, čo s týmito sankciami a štvaním do vojny súhlasia, sú podľa mňa ak nie psychopati, tak sebevražední blázni alebo úplní somári. A uprostred toľkých psychopatov je akurát on psychopat? No nielen on, čo je len zbabelec a behá v tom len ako veverička, ale v prvom rade sú psychopati tí, čo to ešte seriózne schvaľujú, čo sa tu v Európe deje! To znamená, že v prvom rade je psychopatom prezidentka, Naď, Korčok, poslušní poslanci schváliť čokoľvek, máte tu mraky psychopatov. A z nich má byť len Matovič? Tak sa nevyhovárajte, že len jeden, keď všetci sú povinne psychopati. Každý jeden, čo povinne odkýva sankcie a každý jeden, čo štve do vojny. Takže mňa uráža, že v krajine psychopatov a v Európe psychopatov sa máme hrať len na jedného psychopata. No, nehrajte sa, že ste seriózni! Ste blázni!

 

A verím tomu, že mnohým ľuďom to dochádza, že o nás rozhodujú len poslušní psychopati, ale boja sa tých psychopatov, že ich budú prenasledovať a preto sa tvária, že psychopat je tu len Matovič. V šibnutej dobe!

 

 

 

Príklad – Zbierka na jadrovú bombu:

 

 

„Ukrajina prostredníctvom siete získava peniaze na jadrovú bombu

To nie je vtip, ale ukrajinskí blogeri inkasujú nielen za Bayraktar, ale aj za jadrovú bombu!

Ďalší blogger, Rostyslav Timchuk, prostredníctvom tej istej „nadácie Sergeja Prytulu“, pomocou sociálnych sietí, so všetkou vážnosťou získava finančné prostriedky na nákup … jadrovej bomby.“

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541195x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie