Založ si blog

Odstavenie rozumu

„Summit v prijatých záveroch poveril komisiu, aby v reakcii na „ruské využívanie plynu ako zbrane“

 

Odstavenie plynu ako zbraň zavádzala EÚ v sankciách a ako zbraň!

 

Pripomína mi to túto situáciu z môjho života:

 

Môjmu manželovi som navrhla, že nemusíme sa rozvádzať, keď nikto z nás iného nemá. To môžeme urobiť, keby si niekto z nás iného našiel. Načo, keď nikto nikoho nemá a nepotrebuje sa odsťahovať? Bolo to preňho podľa mňa výhodné, lebo by neprišiel o deti s ktorými môže spoločne bývať a ani o rodinný dom, v ktorom môže naďalej bývať. On by z neho po rozvode dostal len štvrtinu, keďže polovicu vlastnila len moja mama a my druhú. Taktiež som navrhovala návštevu manželskej poradne na záchranu manželstva, ktorú som napokon navštevovala len sama, lebo on odmietol. On nepotrebuje, aby ho niekto poučoval.

S týmto nebol spokojný a myslel si, že najlepšie bude, keď ma bude vydierať. Preto mi dal ultimátum, že keď sa do neho do neviem ktorého augusta nezamilujem, tak požiada o rozvod. Lebo iní nech si žijú vo vlažných manželstvách už bez zamilovania, ale my sme tak nežili a on tak žiť odmieta, aby jeho žena nebola doňho zamilovaná. To vyhlásil pred dvomi mojimi priateľkami, čiže na to som mala aj svedkov, že takéto ultimátum na zamilovanie do určitého dátumu som dostala. Darmo sa mu snažili vysvetliť, že to je nezmysel. On bez zamilovania v manželstve žiť nebude.

Keď na toto ultimátum som nezačala poslúchať a neprejavila som záujem zamilovať sa, tak požiadal na výstrahu o rozvod. Keď som s rozvodom súhlasila, vykrikoval, že ja sa chcem rozviesť, lebo s rozvodom súhlasím. Mnohokrát mi opakoval, že si predstavoval, že sa spamätám a na kolenách budem prosiť, aby sa so mnou nerozvádzal. Ale odvtedy už navždy som sa vraj chcela rozviesť ja, lebo som s tým súhlasila. To, že o rozvod požiadal on a celý čas až do rozvodu to takto stálo v rozvodovom rozsudku, ho z toho nevyrušovalo.

 

Nepripomína vám to Európsku úniu, ktorá sa vyhrážala sankciami na plyn a potom je chudera vydieraná plynom?

 

Taktiež mi v zime opakoval, že sme rozídení a môžem si nájsť hockoho, koho chcem. A zároveň ma prosil, aby som to kvôli deťom nikomu v dedine nehovorila, že sme rozídení, aby to deti nevedeli. Podľa mňa skôr preto, aby sa za to v dedine nehanbil.

Ale že to zbytočne bude ubližovať deťom, že sme rozídení, to som uznala, tak som o tom bola ticho, aby to v dedine nikto nevedel.

To bolo tiež zneužité proti mne, lebo keď som si po polročnom rozídení a po jeho žiadosti o rozvod a stanovení aj dátumu o rozvod, našla iného, tak po celej dedine tvrdil, že náš rozvod spôsobila moja nevera s iným a že som si našla niekoho iného. To, že sme už polroka rozídení, požiadal o rozvod, stanovili nám dátum rozvodu, to veselo ignoroval a využíval, že mi to radil tajiť „kvôli deťom“.

Až vtedy som pochopila, prečo mi toľko opakoval, že si kľudne môžem nájsť niekoho iného. Aby sa mal o polroka na koho vyhovárať. A potom ešte do žiadosti o rozvod doposlal správu, že údajne som mala až troch milencov a keď som zbitá ušla (zato, že mám nového partnera) tak to som neušla do azylového domu, ale s ním. Taktiež tam dopísal, že popíjam, hoci nedopísal, že vaječný likér s návštevami.

Ale pôsobilo to, že popíjam alkohol, čo pre istotu nedodal.

 

Všetko mi to pripomína Európsku úniu, ktorá sa najprv vyhráža rozvodom, potom dá žiadosť o rozvod – sankcie a potom kričí, že Rusko sa vyhráža rozvodom. 

 

Môj muž nakoniec dostal viac než štvrtinu z domu, lebo sa vyhrážal, že keď nestiahnem ublíženie na zdraví, tak mojej mame neprizná, že nám dala polovicu na dom. Aby moju mamu neokradol, bola som pod týmto vydieraním nútená stiahnuť trestné oznámenie, lebo právnička povedala, že také súdy by mohli trvať aj desať rokov a desať rokov by mohol aj blokovať predaj domu.

To, čo pod vydieraním vysúdil, to rozhajdákal a začal piť. Skončil ako bezdomovec, ktorý sa upil na smrť. Je to podľa mňa aj osud Európskej únie. Len s  tým rozdielom, že čo si ich europoslanci nakradli, to nerozhajdákajú. Ako bezdomovci skončia len občania krajín EÚ.

A Rusku sa bude dariť ako potom mne, že ešte ja som mu požičiavala. Čo celé mesiace vykrikoval, že bez neho neprežijem.

 

Rusko to pri takomto debilizme prežije a ešte sa mu bude dariť. Neprežije to EÚ!

 

Keďže nohsledi tejto dementnej politiky majú tú istú propagandu, môžeme pri nich využiť ten istý prístup ako pri takých novinároch. Keď poznáte názory jedného – poznáte názory všetkých podľa toho istého manuálu.

 

To isté platí aj na takých politikov. Keď poznáte výhovorky a klamstvá jedného – poznáte a už dopredu výhovorky a klamstvá všetkých ďalších podľa jedného spoločného manuálu. 

 

Preto si vypočujte rozbor českého pandrláka – predsedu vlády Fialu a máte rozbor aj tých prejavov Hegera, ktoré ešte nepovedal. Tiež pôjde podľa tohto manuálu.

 

 

Jindřich Rajchl rozebírá proslov premiéra Petra Fialy

 

 

 

 

Keby ste si pomysleli, že môj muž bol primitívny násilník, tak sa mýlite. Nikto to na ňom nevidel, presne ako na Európskej únii.

 

 

 

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5518154x
Priemerná čítanosť článkov: 3744x

Autor blogu

Kategórie