Založ si blog

Aby všetci kričali, že chcú vojnu a neboja sa ani jadrovej!

Toto, čo sa teraz deje, je nenormálne a nikdy som niečo tak nenormálne nezažila ani v totalite socializmu. Nebola som svedkom, že by sa boli rodiny hádali, napríklad komunisti s inak rozmyšľajúcimi, napríklad kresťanmi, že nesúhlasia s KSČ a koľkí nesúhlasili a koľkých komunistov sme tu mali! Tiež sa mohli hádať a vzájomne vydierať, že všetci v rodine si majú myslieť to isté. Bola tu totalita, ale žiadna taká štvavá propaganda, ktorá by rozvracala rodiny – presne toto si musíš doma myslieť, inak s tebou skončím a si nacista a dezolát, ktorého neviem zniesť vo svojej blízkosti. Toto nevyžadovali od ľudí ani komunisti, že takto máte pôsobiť doma v rodinách a všetkých doma nútiť k rovnakým názorom, lebo tak to bolo v novinách a novinármi prikázané.

 

Ani Macron nevyhovuje progresívnym novinárom, lebo nie je povinne za zapojenie všetkých štátov v Európe do tretej svetovej. Môj syn a dcéra by s nim skončili ako s primitívom, dezolátom, zbabelcom a fašistom, lebo len podporuje prokremeľskú propagandu, keď nesúhlasí so zatiahnutím európskych štátov do tretej svetovej a aj jadrovej vojny. Pritom Macron bol volený politik a naši progresívni novinári sú na túto vojnovú propagandu do tretej svetovej len nasadení a sponzormi zo zahraničia, čo sami písali. Naši nikým nevolení progresívni novinári budú diktovať celej Európe, že povinne musí zdieľať ich názory o volaní po tretej svetovej?

 

Keby nerozoštvávali rodiny, tak by sa im to nedarilo, lebo Macron ich nebude poslúchať a ani rodiny v ktorých nemajú svojich vymytých čitateľov, že musia to dávať ako podmienky do rodín, inak s nimi skončia!

 

Francúzi a Nemci sú už vraj zbabelci, že nechcú tretiu svetovú a jadrovú vojnu. Hoci vedia a sami to píšu, že Rusko použije aj chemické a malé jadrové zbrane.

A to vraj ľúto bude týmto progresívnym vojnovým štváčom tých obetí, hoci si publikujú, že ich bude najmenej milión!

 

 

Očakávala som, že nastúpi od nich tvrdá vojnová propaganda do zapojenia všetkých krajín, ale kto by si pomyslel, že každý, kto to nebude chcieť, má byť podľa nich v spoločnosti odsudzovaný a prenasledovaný, že povinne musí mať názor ako títo progresívni novinári?

 

Možno sa opakovane čudujete, že z toho neobviňujem politikov, ale zakaždým len také médiá, ale mnohí už dnes píšu, že vojnová propaganda do vojen a do čohokoľvek ide cez médiá na to najaté a politici by bez médií nemali žiadnu moc niečo obyvateľom nútiť. Bez médií by nemali žiadni politici žiadnu podporu. Môj syn predsa nepočúva Hegera alebo Naďa! To je úlohou médií v propagande, niečo a čokoľvek nanucovať obyvateľom krajín. Pár politikov nemá na nikoho dosah a ani toľko nerečnia a nepíšu, aby pre občanov niečo znamenali, keď ich raz obyvatelia krajín odmietajú. To všetko je úlohou médií, aby dospelých vychovávali každý deň a prevychovali podľa najatej propagandy a štvali čitateľov, aby prenasledovali všetkých naokolo, kto sa tak prevychovať povinne nedá.

 

Takže, ako pracuje táto schéma vnucovania a nátlaku. Človek napríklad nepočúva Hegera, Naďa, Čaputovú, progresívnych novinárov a má svoj názor, že nechce tretiu svetovú vojnu. Nemali by naňho žiadny dosah, lebo ich nepočúva a nie je povinný počúvať.

Preto cez médiá poštvú novinári svojich čitateľov proti členom ich vlastných rodín, aby ich doma kontrolovali, či majú také názory ako progresívni novinári! A ak ich čitatelia zistia, že ich rodičia, deti, súrodenci, kolegovia a priatelia nerozmýšľajú rovnako ako títo novinári vo svojich článkoch, majú s nimi skončiť ako s dezolátmi a fašistami. Takto idú na vnucovanie svojej propagandy. Ak nebudeš s článkami týchto novinárov súhlasiť, tak prídeš o deti alebo prídeš o rodičov, alebo prídeš o vnúčatá, alebo prídeš o priateľov a kolegov. Presne ako s vami skončí člen sekty, lebo nemáte na jeho sektu dostatočnú morálku a povinne s ňou nesúhlasíte.

 

Nedokážu to sami cez noviny, keď si ich nechcete kúpiť, tak na to idú cez rozoštvávanie rodín! Heger by vám zbytočne povedal – Tak s tebou končím. Aj Čaputová by vám to zbytočne povedala. Aj Naď je vám ukradnutý, keď s vami skončí, aj rovno šéfredaktorka SME, keď ju ani nečítate!  Ale môžu proti vám poštvať vlastné deti alebo vlastných rodičov! Rodina vás už vydierať môže, aby ste mali povinne taký istý názor, ako prezentuje SME a Denník N. Člen rodiny vás už môže vydierať, že keď nebudeš mať rovnaký názor, tak ma už neuvidíš, nebudem s tebou komunikovať, skončil som s tebou ako s fašistom, neuvidíš moje deti atď.

 

A to je podľa mňa fašizácia spoločnosti. A také niečo sme tu nemali ani za totality v socializme. Ľuďom bolo jedno, čo si kto v rodine myslí o ich chodení do kostola, o viere, o komunistoch. Novinári ich nesfanatizovali proti členom v rodinách. Nikdy nikto mojej mame v rodine nepovedal, že keď nebudeš mať na komunistov ten istý názor ako ja, tak si agent imperializmu. Existovali ŠTBaci ale mimo rodín a nikto si ich nevážil.

 

SME nie je ani biblia, ani príručka marxizmu, aby ma s ich názormi niekto prenasledoval a vydieral, že inak v rodine so mnou skončí, keď si nebudem povinne to isté myslieť. A mohla som ich kritizovať mimo SME a nemusela som ich povinne čítať. Teraz oni sú čo, že si musím povinne myslieť to, čo tam píšu?

Zato, že oni chcú tretiu svetovú a aj jadrovú, hoci to ani Nemecko a Francúzsko nechce?

Na Nemecko a Francúzsko len nemajú naši progresívni novinári dosah, diktovať im, čo si majú myslieť. Takto rozoštvávať rodiny majú dosah len doma na Slovensku, alebo českí progresívni v Česku. Aj tam máte rozoštvaté rodiny, lebo aj tam na to takto využívajú najaté médiá na to.

Čo by nedokázali politici, lebo píšu málo, to dokážu len médiá – poštvať spracovaných propagandou proti iným.

 

Opakujem, že mám rovnaké právo ako Macron, ako Francúzi a Nemci, aby som nechcela tretiu svetovú vojnu a odsudzujem štvavú vojnovú propagandu, ktorá cez médiá rozoštváva rodiny, lebo inak na nich dosah nemá! Len cez ich príbuzných, keď ich poštve brata proti bratovi a deti proti rodičom.

 

Poviem vám na to názor svojej nevesty, partnerky môjho nezmieriteľného syna cez ich vojnovú propagandu. Ona je na materskej a nemá čas čítať ich vojnovú propagandu, myslím progresívne českú. Preto ona až tak vymytá nie je, aby skončila so všetkými, kto si to tak presne povinne nemyslí. S ňou vychádzam dobre, lebo o politike sa nerozprávame a jej je jedno, čo si ja myslím o politike alebo tretej svetovej doma. Ona mi takto dovoľuje a toleruje, aby som mala svoje názory.

Ale myslí si, že aby bol pokoj v rodine a nie rozoštvanie, mám si myslieť presne to, čo odo mňa vyžaduje môj syn. Možno si myslí, že aspoň to mám predstierať a na všetko mu prikyvovať, že si to tak myslím aj ja. Veľakrát som to tak aj robila, všelijako diplomaticky odpovedať, ja to tak nevidím a nehovorme o tom, hovorme o tom z politiky v čom sa zhodneme. Ako napríklad hovorím s katolíkmi. Nemusíte byť katolíkom a rozbiť si kvôli tomu rodinu. Prečo to nemôže byť takto, že druhý chce aj tretiu svetovú a ja nechcem? Prečo ju mám povinne chcieť a schvaľovať? Prečo nemôžem mať názor ako Macron?

 

Ale bohužiaľ sa môj syn dozvedá moje myšlienky cez tento môj blog a on ich neznesie a preto ich nemám mať, lebo inak som preňho fašista.

Najnovšie k nemu pribudla dcéra, lebo v Česku je to ešte silnejšie a správne rozmýšľa jej brat, jej frajer, jej okolie, asi všetci chcú aj tretiu svetovú. A ja nie som správny človek, lebo nechcem tretiu svetovú a nechcela som ani povinné očkovanie, tak už so mnou ako s fašistom trpezlivosť nemajú. A to sme zaočkovaní všetci!

 

Čo nedokázala Čaputová, čo nedokázal Naď ani Heger, tv mediá, ktoré nemám, progresívni novinári, dokázali vďaka pôsobeniu médií moje dve deti. A presne preto rozoštvávajú rodiny.

 

Za povinný nesúhlas s progresívnymi novinármi so mnou a so svojim bratom skončili syn aj dcéra. Rozbili našu rodinu. Dôsledkom bude, že nepôjdeme na svadbu synovi a neuvidím už ani môjho syna, ani moju dcéru, ani komunikácia nebude, už sú nazúrení, že rozmýšľam ako dezolát a fašista. Tým pádom neuvidím ani vnučky, len cez kameru, keď mi nevesta zavolá. Ona taká extrémistka nie je.

 

Píšem to pre progresívnych novinárov. Potešte sa, ako ste rozbili ďalšiu rodinu. Ale ja svoje deti nepôjdem prosiť o odpustenie, že povinne nemám vaše názory. To vás za ne platia, nie mňa. Mne celkom stačilo, že ma terorizoval manžel a deťmi sa už nenechám. Nie, nebudem sa svojich detí pýtať, čo si smiem myslieť a čo nesmiem, aby som podľa vás bola správny človek. 

 

Možno, keby ma nebol už v živote terorizoval môj manžel, teraz by som sa deťmi v mene zachovania rodiny nechala aj terorizovať a pretvarovala sa, že mám vaše názory a chcem aj tretiu svetovú. Ale po tomto toho mám už akurát dosť, aby ma teraz terorizovali aj deti. Nechcem tretiu svetovú.

 

Pozrite sa na seba, akí ste novinári. Za svoje názory viete len rozoštvať rodiny a len tak ich vnucovať. To by liberáli nikdy nerobili. Vy ste nacisti a budete mať na svedomí nielen rozoštvaté rodiny, ale aj mŕtve, keď dláždite cestu tretej svetovej, aby všetci kričali, že ju chcú a neboja sa ani jadrovej!

 

 

Ja nie som Macron, keď ja svoje deti a vnučky neuvidím, tým nezmeníte názor Nemecka a Francúzska! To si budete musieť počkať na chemický útok alebo „malý“ jadrový, aby ste ich dokopali do tretej svetovej a veľkého jadrového.

 

 

 

Ukážka boja proti Macronovi v Česku, podobné nájdete aj na SME a N. Kto nechce tretiu svetovú, je zbabelec, sebec – nepridá ruku k dielu do tretej svetovej!

 

Ukrajina si oblíbila slovo „makronovat“, tedy litovat, žvanit, nic nedělat

 

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/macron-ukrajina-valka-makronit-neologismus-vyraz-jazyk-zvanil-obavy-telefonovani.A220414_085610_zahranicni_remy

 

 

Všetci ľahko zmanipulovateľní čitatelia dnes volajú po tretej svetovej a že jadrovej sa neboja!

 

To je výsledok mediálnej vojnovej propagandy. Nie politikov, ktorým ľudia neveria, ale médií, čo ju robia!

 

A najviac ovplyvniteľná je mladá generácia. Ich do vojny naženiete, aj že budú po nej volať. Treba ich len správne spracovať, že sú morálnymi hrdinami, keď z gauča iných pošlú zomrieť a bez ohľadu na počet mŕtvych obetí.

 

Nie, človek, čo nechce tretiu svetovú, nie je nemorálny človek!

 

Ja sa za svoje deti nehanbím, sú obeťami mediálnej vojnovej propagandy. Asi si nevedia také zlo predstaviť ako mediálnu vojnovú propagandu a ako sa buduje totalita. Nezažili ju!

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5553732x
Priemerná čítanosť článkov: 3722x

Autor blogu

Kategórie