Založ si blog

Rusko nikoho nešlo zachraňovať

Rusko, lebo žiadny len jeden Putin o ňom nerozhoduje, sa oháňa tým, že museli na Ukrajine zachraňovať svojich ruských občanov.

 

Aj to je klamstvo, lebo dobre vedeli, že v tejto vojne obetujú viac svojich občanov než vraj išli zachrániť. Ibaže by vojakov za ľudí už nepovažovali, čo iste ani nepovažujú. A následkom tejto vojny bude viac mŕtvych aj ruských občanov na Ukrajine, ktorých vraj išli zachraňovať!

 

Rusko, to je tiež ako USA normálna krajina s normálnymi ľuďmi, ale tieto krajiny ovládajú a tu je na mieste povedať – neľudia, čo majú na svedomí prístup k ľuďom ako k otrokom. A budú ich zabíjať kdekoľvek ako zajace, či svojich, či cudzích. Pre nich sú ľudia len nejaké zajace.

 

Preto ja neodsudzujem ani USA, ani Rusko, pretože v týchto krajinách žijú normálni ľudia len ako ich otroci. A mohla by som odsúdiť tých neľudí, čo sa im tam do vlád zo zákulisia len nasáčkovali, ale to sú len bábky. Tých neľudí máte v zákulisí za politikmi a ani tí nestoja za odsúdenie a vašu nenávisť. Nenávisť by vás s nimi spájala.

 

A tých v žiadnej vojne neporazíte, lebo v nej nebojujú a z vojen len profitujú. Len obyčajní ľudia sa v nej vzájomne vraždia, nahnaní z jednej aj z druhej strany.

 

Rusko – ich neľudia v zákulisí, nikoho nešli zachraňovať! Im sú všetci občania ukradnutí, či ruskí, či ukrajinskí a rovnako aj nejakí ruskí ukrajinskí a rovnako aj vojaci. Ich život má pre nich cenu len tovaru a sily, kde ich použiť. O žiadnu záchranu nikoho nešlo, ako sa tým Rusko len oháňa. Išlo čisto o mocenské záujmy (ne)ľudí za politikmi, čo len vykonávajú rozkazy.

 

A takých istých bábkohercov máme aj doma. Edka kresťančeka alebo baptistu, čo sa len chce preplaziť aj do ďalšej vlády alebo čo len aportujú. To sú len sprostí chudáci, ktorých len využívajú. Aj chuderku Čaputovú, čo v elegantných šatách tiež len aportuje ako pes. A chudákov novinárov zo SME a N, čo majú len vymytú hlavu ako ich jehovisti, čo vnucujú mediálnym honom svoju strážnu vežu k tretej svetovej.

 

Sú také isté bábky ako Putin. A teraz vidíme, že aj vojnu by rozpútali, keby dostali taký rozkaz. Schvaľovali každú jednu, ktorú schváliť mali. Keby dostali rozkaz, tak ju aj začnú. Na mieste Putina by počúvali tiež. A tiež sa oháňajú klamstvami, že niekoho by chceli zachrániť, čomu aj veria. Je problém uveriť, že niekoho zachraňujem?

Rovnako tomu verí aj Putin, že zachraňuje a naopak obetuje ešte viac tisíc občanov. Svojich, ani na tých mu nezáleží. A celkom rovnako zachraňujú aj naši pajáci, že v mene vraj záchrany obetujú aj celú Európu. Spája ich, že v skutočnosti sú pre nich ľudia tiež len zajace.

 

===========

 

 

Ako sa SME utešuje, že im ľudia neveria a číta ich len 5 % občanov

 

 

 

Vraj preto im neveria, napísala ich šéfredaktorka, lebo už neveria nikomu.

 

Rovno pod nadpisom a jej fotkou:

„Chcú pozornosť voliča, aj takého, ktorý už nikomu neverí.“

 

 

No na Slovensku žije len pár takých pajácov, ako sú niektorí politici a niektorí novinári. To, že vám ľudia neveria, neznamená, že už neveria nikomu. Vy nie ste celé Slovensko! Len ako križiaci si myslíte, že kto by vám neveril, tak neverí ani v Boha! Tiež sa takou pýchou oháňali, že sa stotožňovali aj s Bohom. Kto mňa urazí alebo nesúhlasí so mnou, tak uráža samotného Boha. Dnes skorumpovaných vedcov alebo vašu inteligenciu volať po tretej svetovej! Priama ukážka takej inteligencie. Vzdelanie áno, ale rozum a múdrosť nie. Inteligencia a vzdelanie v službách zla a manipulácií s ľuďmi.

Miesto RKC a duchovenstva voľakedy sa dnes využívajú na mašinériu moci na to zaplatené médiá. Nie čitateľmi, lebo také médiá by skrachovali, ale tými v zákulisí.

 

Na Slovensku je vás zanedbateľné množstvo, keby vás niekde zhromaždili, nič, pľuvátko. A keď vám niekto neverí a nečítajú vás, neznamená to, že ľudia si medzi sebou neveria.

 

Veria ale nie vám! Klamárom a manipulátorom už nikto neverí, len vaše zmanipulované ovce, ktoré nemajú informácie lebo je tu vaša cenzúra a ktoré sa boja vášho mediálneho pohonu, keby vám neverili. Viete si ľudí získať len totalitným spôsobom a vydieraním, že inak neprežijú, inak stratia prácu a zničíte ich povesť!

 

Čo máte oproti iným ľuďom je len moc, nie dôveru, len moc! Štváčske médiá vo vojnovej propagande najväčšiu. A takto dopadli ľudia, čo sa hrajú na liberálov alebo kresťanov (medzi politikmi), na ľudí so zmyslom pre slobodu alebo veriacich. Na reklamu z liberalizmu si vybrali len slobodu v sexe a výbere pohlavia a preto na tejto ich len reklame na slobodu toľko pracujú. Má byť reklamným dôkazom, že akože majú zmysel pre slobodu a táto propaganda sa týka aj slobody. Určite nie slobody v myslení, tu u nich nastupuje len totalitná mašinéria s totalitnými spôsobmi.

 

 

Musí vám stačiť moc na štvanie do vojen a zastrašovania ľudí, viery alebo dôvery sa v totalitnom štáte nedočkáte. Kto by aj veril len lokajom? Len kto musí, keď je pod vyhrážkami a chce len prežiť.

 

 

 

Práve vás by mali odsťahovať do Ruska, ale ani Rusom vás neprajem a oni majú svojich nanútených pajácov ako drábov.

 

 

 

.

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,493
Celková čítanosť: 5555582x
Priemerná čítanosť článkov: 3721x

Autor blogu

Kategórie