Založ si blog

Budeme na to radi spomínať, čoho boli schopní herci a politici, keď sa pretekali v politickej uvedomelosti!

Kto dnes zneužíval deti vo vojnovej propagande:

 

Jednoznačne len ministerstvo zahraničných vecí, ktoré použilo fotky detí:

 

„Zverejnilo na sociálnej sieti grafiku, kde bolo dieťa a dali k tomu nápis, že slovenské deti sú smutné, lebo ich rodičia veria hlúpostiam o obrannej zmluve s USA.“ Situáciu vtedy hasil Korčok, ktorý sa za zverejnenú grafiku verejne ospravedlnil a MZV ju z internetu stiahlo.

 

 

Nejdem sa nad tým pohoršovať, lebo je to úplne jasné, že to bol, ani neviem vyjadriť aký sprostý nápad. Hneď sa to aj vyriešilo, lebo ministerstvo zahraničných vecí to stiahlo. A ani som nečakala, že sa ešte k tomu bude niekto vyjadrovať, napríklad SME, liberáli, progresívci, ktorí milujú naše ministerstvo zahraničných vecí a nechcú ho teda za nič kritizovať ani pri takejto otrasnej chybe. Ich chyba našich ľudí, nech to ide okamžite pod koberec a zabudnite. Keby to bolo takto skončilo, ani o tom nepíšem – tak pod koberec.

 

Ale tu sa zas ukázala, no neskutočná dvojtvárnosť našej „intelektuálnej elity“, keď pri tomto čušali, ale kauzu vyrobili z toho, čo sa objavilo na internetovej stránke obchodu Dráčik:

 

 

„SLOVÁCI SI ŽELAJÚ MIER PRE VŠETKY NÁRODY

CHCEME NAŠE ÚZEMIE BEZ CUDZÍCH VOJSK A ZÁKLADNÍ“

 

 

Tu to môžete vidieť:

 

https://www.hlavnespravy.sk/liberalna-uderka-si-vylieva-zlost-za-korcokovu-blamaz-so-zneuzivanim-deti-v-proamerickej-kampani-tercom-odvetnej-kampane-sa-stalo-hrackarstvo-dracik/2851346

 

Nikde nepíšu, že deti si želajú, že by na to zneužívali deti. Ani fotka dieťaťa nie je k tomu, len volanie po mieri pre všetky národy a že nechcú cudzie vojská a základne a vyjadrujú to na svojej stránke, kde nechodia nakupovať deti ale dospelí!

 

A to je podľa našej „intelektuálnej elity“ už spoločensky neprípustné, aby akákoľvek stránka, čo niečo predáva, nechcela vo verejnom priestore v súvislosti so svojim obchodom vojenské základne alebo cudzích vojakov! Pritom sami tvrdia, že nebudeme tu mať žiadne vojenské základne, tak čo im potom na tom vadí, keď to pre nich vojenské základne ani nie sú? 

 

Však aj Čaputová sa vyjadrila, že tu nechce žiadne vojenské základne! A to bola prezidentka!

 

Ju kde za to kritizovali vtedy, keď to povedala? Alebo Naďa?

 

A navyše si doslova vymýšľajú, že keďže ten obchod predáva hračky, tak je to spájanie s deťmi. A keby predávali plienky, tiež je to podľa nich spájanie s deťmi! Alebo čo ak by si dieťa na tej stránke prečítalo, že chcú mier pre všetky národy a nechcú vojenské základne ako Čaputová?

 

Najdôležitejší je zas ich dvojaký meter, ktorý vždy svedčí o falošnosti, že pokiaľ absolútnou ľahostajnosťou prešli otrasnú chybu ministerstva zahraničných vecí, čo je závažná chyba, keď až od ministerstva zahraničných vecí, kde boli fotky detí doslova zneužité, že sú smutné zo svojich rodičov – kritické ku svojim rodičom, čo je dokonca štvanie detí proti svojim rodičom, ale nič o mieri a vojenských základniach nesmie byť napísané na stránke s hračkami, lebo to je podľa nich spájanie detí s mierom a vojenskými základňami!

 

A absurdnosť na n-tú, že keď predávajú aj hračkárske zbrane, nemajú si čo také myslieť! Ešte si to tam aj spočítali:

 

Komunikačný odbor vlády je vraj slabý a zlý. Paradoxom na celej situácii je, že Dráčik naďalej predáva hračkárske zbrane. Aktuálne ich cez internetovú stránku predáva rôznych 137 druhov.“

 

Tak, keď podľa nich predávate vodnú striekaciu pištoľ, tak to podporujete zbrane a preto mlčte, že by ste si spoločensky mohli dovoliť nechcieť preto aj vojenské základne, ktoré tu vraj ani nie sú! Tak, keď nie sú, prečo ich nemôžu nechcieť? Však ich tu podľa nich ani nemáme!

 

Povedzte mi, či je táto „intelektuálna elita“ normálna, že doslova zneužívanie fotiek detí im vôbec nevadilo a to vôbec nestálo za ich krik a rozhorčovanie a to všetci zamietli pod koberec, ale pustia sa toľkým krikom do tohto a do bojkotu, že preto si už tam nebudú kupovať hračky?

 

Nie, táto „intelektuálna elita“ vôbec nie je normálna a nie sú to ani inteligentní ľudia, len obyčajné propagandou zmanipulované ovce a horšie než v socializme, lebo s takýmto debilizmom okolo hračiek ste sa v ňom nestretli. Sú už úplne sfanatizovaní za boj za vojenské základne, ktoré nie sú vojenské základne, ale ani vojenské základne nemôžte nechcieť!

 

Ilustrácia, akú kauzu z tohto, čo už nebolo zneužívanie detí, dokázali vyrobiť! A skutočné zneužívanie detí prejsť ľahostajnosťou a tichom a okamžite zamiesť pod koberec – nikde o tom nepísať, to už nikde nekritizovať, ani článok, ani zmienka. Toto účelovo už vidieť nechceme, hoci ide až o ministerstvo zahraničných vecí, čo nie je len nejaké hračkarstvo!!!

 

Tak je už táto „intelektuálna elita“ zblbnutá, že sa pretekajú, kto z nich bude viac politicky „uvedomelejší“, že to by sme radi spomínali aj o 50-tych rokoch minulého storočia, keby sa také niečo vtedy udialo, ako sa až „elita“ pchala do zadku KSČ aby mali kariéru. Lebo veď preto to robia, že tak očividne pracujú na svojej „politickej uvedomelosti“, aby ich neodstavili niekde ešte viac uvedomelejší! Nepochválili by ich ako politikov, nedali im takú príležitosť, hercom možnosti za uvedomelosť – ako to bolo aj v socializme, prečo sa aj vtedy pretekali v politickej uvedomelosti. 

 

Viete, čo to je? Profesijná prostitúcia! Budete akýmikoľvek prostitútkami za profesijný postup a profesijné možnosti! Budete akýmikoľvek pandrlákmi, z akých sme sa smiali za socializmu! Predajní, bezcharakterní, aby ste sa vo svojej brandži rovnakých uchytili! 

 

Ste taká „elita“ Slovákom, čo je ukážkou – kam až to dotiahne človek, čo sa bojí. A čo všetko je schopný urobiť a robiť, aby patril do takejto „elity“!

 

 

 

 

ROZZÚRENÍ politici poriadne naložili VEDENIU známej predajne: NEŤAHAJTE deti do KONŠPIRÁCIÍ!

 

„Omnoho kritickejšia bola pri kauze hračkárstva ministerka investícií a zároveň dvojnásobná mama Veronika Remišová (45). Tá si myslí, že vnášať politiku do hračkárstiev a medzi deti je zvrátené. Naši najmenší si podľa nej nezaslúžia, aby ich dospelí takýmto spôsobom zneužívali: „Neviem si predstaviť, že by som takéto správanie a zneužívanie detí podporovala mojimi nákupmi.“

.

Pobúrená zostala po kauze aj známa herečka Kristína Tormová. „My nie sme cieľovka tohto obchodu, nechodíme tam. Máme doma málo hračiek a iný druh. Ale navrhovala by som obchodu, aby vyskladnili všetkých vojačikov, čo majú ako hračky a všetky autíčka s americkou vlajkou, to by som teda poprosila. A keby sa dalo, ku každému nákupu aby dali matriošku zdarma. To by mohol byť veľmi dobrý marketing. Ja už len zábavu si môžem robiť, lebo už nevládzem. Srdečne im gratulujem, že sa takto zamerali,“ uviedla pre denník Plus JEDEN DEŇ.

.

Rovnako reagovala aj filmová producentka Wanda Adamík Hrycová: „Nerozumiem, prečo sa na stránke s detskými hračkami prezentujú názory tykajúce sa geopolitickej situácie, navyše zjavne zavádzajúce… Len tým zbytočne prispievajú k polarizácii spoločnosti a to je to posledné, čo naša spoločnosť v týchto ťažkých časoch potrebuje. Je pre mňa nepochopiteľné, prečo na túto konšpiračnú hru pristal obchod s hračkami.“ Zaťahovanie detí do diskusie o obrannej politike nepovažuje za správne ani sociologička Silvia Porubänová: „Nemalo by sa to spájať s hračkami a so svetom detí.“

.

Podľa politológa Tomáša Koziaka je za krokom predajcu hračiek absolútna neznalosť bezpečnostnej problematiky, alebo úzke vzťahy s predstaviteľmi strán, ktoré sa snažia rozdeľovať spoločnosť a vyvolávať strach. Podpredseda mimoparlamentného Hlasu-SD Erik Tomáš (46) však pripomenul, že do diskusie o zmluve zatiahlo deti ako prvé ministerstvo zahraničných vecí (MZV): „Zverejnilo na sociálnej sieti grafiku, kde bolo dieťa a dali k tomu nápis, že slovenské deti sú smutné, lebo ich rodičia veria hlúpostiam o obrannej zmluve s USA.“ Situáciu vtedy hasil Korčok, ktorý sa za zverejnenú grafiku verejne ospravedlnil a MZV ju z internetu stiahlo.

Komunikačný odbor vlády je vraj slabý a zlý. Paradoxom na celej situácii je, že Dráčik naďalej predáva hračkárske zbrane. Aktuálne ich cez internetovú stránku predáva rôznych 137 druhov.“

https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/rozzureni-politici-poriadne-nalozili-vedeniu-znamej-predajne-netahajte-deti-konspiracii/2

 

https://ereport.sk/belousovova-vypenila-kvoli-kampani-je-to-zneuzivanie-deti-korcokov-rezort-si-uz-sype-popol-na-hlavu/

.

.

.

Eugen Korda 4.február:

„Toto sa mi prihodilo dnes:…nejakú hračku potrebujem kúpiť…idem na stránku Dráčika…reku, vybavím to moderne…tak ineternetisticky…a neveriacky kukám na toto…na titulnej stránke to majú…však kto by si neželal mier…ale to bez „cudzích vojsk“ je už mimo misu…koľko im za to Fico zaplatil?…zahrávajú sa s ohňom…len, aby túto stránku o pár rokov nemuseli mať v azbuke…ťahať politiku do sveta detí je nechutné…už si v tom obchode nikdy nič nekúpim…tak len toľko sa mi dnes prihodilo“

https://www.facebook.com/photo?fbid=10209265977042306&set=a.1129841702080

.

.

.

Liberálna úderka si vylieva zlosť za Korčokovu blamáž so zneužívaním detí v kampani za vojenskú zmluvu, terčom odvetnej kampane sa stalo hračkárstvo Dráčik

.

V podobnom duchu ako Eugen Korda zareagovala na status hračkárstva Dráčik aj pochybná liberálno-extrémistická mimovládka „Mladí proti fašizmu“, ktorá si nejakým nedopatrením nevšimla Korčokovu inzerciu vojenskej zmluvy s USA, zato však promptne odkázala Dráčiku, aby neťahal deti do aktuálneho diania. Zvláštne je, že na rozdiel od Korčokových fotografií detí na stránke Dráčika žiadne fotografie detí nie sú, takže jediným „corpus delicti“ na ktorý sa liberálni extrémisti zo združenia „Mladí proti fašizmu“ odvolávajú, je screenshot animovaného dráčika.

.

.

Ak už nič iné, aspoň deti by sme do aktuálneho diania naozaj ťahať nemuseli. Však Dráčik?
.
.
(Screenshot sme robili priamo my. Nejde o podvrh.)
https://www.facebook.com/mladiprotifasizmu
.
.

https://www.hlavnespravy.sk/liberalna-uderka-si-vylieva-zlost-za-korcokovu-blamaz-so-zneuzivanim-deti-v-proamerickej-kampani-tercom-odvetnej-kampane-sa-stalo-hrackarstvo-dracik/2851346

.

.

vyvodiť dôsledky? 😂 voči čomu že chcú mier, ľudia vam to uz riadne prepína 🤦‍♀️ dôsledky by mali byt vyvodené voči tým čo chcú opak…

.

Tak toto je kua škandál!

.

Hanba Dráčikovi!!!

.

Propaganda mieru????? 😂😂😂😂

.

nepatrí to hlavne medzi detské hračky

.

Ale no. Samozrejme stránka Dráčika je predpotopná a to o tom mieri je nechutné, len mi prídu dosť smiešne tie veci okolo, že ste si išli náhodou niečo pozrieť. Už to pár hodín pomerne dosť žije na internete, išli ste sa tam pozrieť iba kvôli tomu, tieto drbnuté ospravedlnenia že som nahodou potreboval hračku, nechapem. Vy proste očividne klamete a je to síce drobná neškodná lož ale takto to Slovensko nezmeníme 🙂

Ach boze kolko 💩💩 na jednej kope
.
MZ SR statny organ, nie sukromnik – ked malo tvare deti na svojej propagande za cudzie vojska na nasom uzemi, tak vsetko s kostolnym poradeckom, vsak?
Dik za upozornenie, rovno tam idem synovi niečo kúpiť, nech ich podporím za odvahu a pravdu.
.
rozumiem tomu dobre, že Vy, pedagóg, považujete za správne vťahovať deti do medzinárodnej a vnútroštátnej politiky? Že predajca hračiek má na svojej stránke zneisťovať deti vojnou?
.

toto si tu len tak odložím v prípade, ak by chcel niekto Dráčiku vyčítať „zneužívanie“ detí na „mierovú propagandu“

.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=124711796745937&set=p.124711796745937&type=3

 

Toto Vám nevadilo?

.

Ja vidím, že drvivá časť pisateľov má zdravý rozum a nehanbí sa vyjadriť svoj názor. A veruže si z tejto stránky idem hneď niečo kúpiť. Ďakujem za upozornenie.

.

Súhlasím s vami p. Korda. Politika sa nemá ťahať do sveta detí. Ale ten baner na stránke Dráčika je vysoko pozitívny a s politikou nemá nič. Do politiky zatiahlo deti Ministerstvo zahr. vecí.

.

Aha a toto Vám nevadilo ❓❓tento hnus je ok?

.

Hračky nekupujem často, a už nikdy viac v Dráčiku. A zistím kto ich vlastní a aj ktoré ďalšie podniky má.

.

Odpadla som. Fakt im to tak visi. No som vydesena ale aspon viem, ktoremu obchodu sa vyhybat

.

Wau, tak po PantaRhei ďalší predajca, kde netreba chodiť

.

Neznižujme sa na úroveň dezolátov s horalkami

.

Nechcieť nakupovať v obchode čo nechce na SR cudzie vojsko je trocha mentálny dôvod …

 

Nemusíte tam chodiť nakupovať, stačí keď podporite ich myšlienku mieru.

.

Som rád,že ste konečne ukázali svoju pravú tvár.Už aj slepý musí vidieť vašu skutočnú orientáciu.Kritizovať kohokoľvek za to,že chce mier môže len skutočný f@šist@.A to som už Dráčik zaradil do zoznamu predajní ,ktoré nenavštívim ,vzhľadom na to,že ma tam nepustili,lebo OP.Ale po tomto im dám ešte šancu.Ďakujem,že ste ma informovali,že dostali rozum.

.

Co sa ma co hrackarstvo vyjadrovat k takymto veciam? Mier chce kazdy rozumny clovek… Dohoda so spojencom je logicka a rozumna hlavne ked sa susedny stat stal tercom agresora a jeho armady!

.

hlavne ze samotni Ukrajinci tvrdia, ze sa neobavaju utoku Ruska, ale ako spravny degenerat stale obhajujes nerealne dezinformacie co tu spliechaju zufalci z Dennika N a SME

.

a prečo by sa vyjadrovať nemohol? Je snáď zakázané propagovať… MIER?

.

presne tak,,,tato stranka je jeden podvod,co nebojuje za slovakov,a vysmievaju sa z niekoho,co bojuje za slobodu,,,,,úbohé.Dracik,palec hore,,,,,👍.

.

Aspon viem, kde nenakupovat. 👍 Vdaka.

.

Aha, sprosté detičky,čo sú proti čomu ? Proti mieru ? A doteraz sa hrali s hračkami z Dráčika ?
Takže nepovyrástli a fakt, tá ich demencia nepustí…
Aspoň sa predstavili, úbožiaci 🙁
.
MIER ✌️– Dráčik SUPER 👌
Zvyšok teda nech si vystrúha hračku doma.
  • Páči sa mi to

.

Aha a šéf Sedity sa mohol vyjadriť k neockovanym? Taj prečo nie teraz Dracik, ja súhlasím s bannerom.

.

Fuji….mladí proti fašizmu sú zjavné za vojnu…. Ale čo by človek od nich čakal,predpokladám že majú družbu s Banderajugend alebo s nejakou podobnou organizáciou mladých ukrajinskych „proti“fasistov

.

Ako nerozumiem to ste proti že dračik chce mier

.

Včera som makal na stavbe kde bolo asi sto Ukrajincov ani jeden nechce vojnu preco sú v ČR Ukrajinci vsade kam sa podívám na tisíce preto že doma nemají čo jest !!!! A to nieje vina Rusov ale politikov ktorý všetko rozkradli ako u nás !!!

.

Nechápem veď to je dobre napísané

.

„Fašisté budoucnosti budou sami sebe nazývat antifašisty.“ — Winston Churchill

.

Akože bez ohľadu na to, že je ten názor úplne primitívny, to nemá čo robiť na webe spoločnosti. Politika do biznisu nepatrí. Aj keby tam bola americká vlajka a osočovanie Ruska, toto si má dotyčný nechať pre kamošov pri pive.

.

fakt?a šéf sedity sa mohol vyjadrit k neocko??🙈🙈🙏🏻🙏🏻🙏🏻sa zobuďte

.

Takže… Mladí proti fašizmu si neprajú mier? Nuž mali by sa premenovať na mladí s fašizmom.

.

To je zly sen tahat do toho Ficovho marazmu male deti a ovplyvnovat ich, kde je sefstvo Dracika ?????

.

ale co psychopati? A Korcokovu reklamu: „Slovenské deti sú smutné, lebo ich rodičia veria hlúpostiam o obrannej zmluve s USA“ ste si nevsimli? Ste rovnako dementni ako on, pretoze si myslite , ze ludia su sprosti a na takuto primitivnu Korcokovo- Nadovu kampan naletia. Viete aki rozdiel je medzi Vami a ostatnymi normalnymi ludmi, ktori nesluzia ziadnym zaujmom a nemaju vymlete mozgy? No taky, ze Vy nikdy nezistite ze ste hlupy ako ten reklamny slogan – status a ze je to proste trapno jednoduche prvoplanove myslenie. Sme spolu s Dracikom za mier a nerozostvavanie k vojne a NECHCEME TU AMERICKE ZAKLADNE, ANI VOJAKOV! HOWGH!

.

Premenuj to na „Mladí za zbrojenie“ ty hnoju 😃

.

radsej mladi za zbrojenie nez mladi za nastavenie analu kremelskym penisom. Ale vieme ze niektorym by vam to chutilo

.

ak sa snažíš byť iniciatívny za nás všetkých, tak potom tu máš možnosť pridať sa k ukrajinským zálohám.Majú povinnú brannú povinosť, určite by si získal dobrý flek a aj tvoja tehotná žena….na boj proti rusku, Wágner…

.

Jako chcete povedať ze tie deti si chodia na stranky a kupovať tie hracky do obchodu samy ze 😂😂😂 dement co toto pridal fakt

 

To ste písali aj MZV SR?

.

Robili ste taký bengál keď Korčok a jeho tlupa zneužili fotky detí na propagáciu okupačnej zmluvy?
A že vraj mladí proti fašizmu😀😀
Platení z grantov od najväčšieho exportéra vojen.😀😀😀
.

Co je na mieri zlé?

.

Kde ste boli keď pán minister Korčok zneužil deti?

.

Reagoval som na komentár MPF. Mimochodom, pokiaľ ide o obsah vyjadrenia Dráčika, v ňom vidím dve problematické roviny: 1) „Slováci si želajú“ je problematická štylizácia, avšak mohla by byť sčasti podporená výsledkami posledných prieskumov verejnej mienky. 2) Svojská interpretácia v podobe cudzích vojsk/základní – aj tu by sa vedeli však oprieť o časť politického spektra/expertov. Vnímam to ako slobodný postoj.
MPF sa vyjadruje k plno veciam, ktoré sú nad rámec ich deklarovaného zamerania, vrátane tejto predmetnej (jeho protagonisti mali v minulosti problém s otázkou reprezentácie/legitimity vyjadrovať sa za určitú skupinu). Pokiaľ ide o transparentnosť koho reprezentuje obchodná spoločnosť: zrejme svojich majiteľov. Súkromné firmy sa zvyknú angažovať rôznymi angažovať v spoločenských témach, nie vždy sa to vníma ako problém.
Výčitku smerovanú k deťom možno považovať za pokryteckú, lebo obdobnú reakciu na nevhodnú kampaň ministerstva zahraničných vecí (za ktorú sa aj ospravedlnili) som tu nenašiel.
V tomto kontexte si nemyslím, že by MPF mali legitimitu sarkasticky komentovať to, či sa k tejto konkrétnej téme vyjadril (a ako) iný subjekt.
.

Takže vy, Mladí Fašisti, si neželáte mier pre všetky národy. Dobre vedieť..

.

Nerozumiem vám tupcom co mate problém z ich textom k mieru.. Tu sa nereklamuje vojna ani obranná dohoda ale MIER.. kiež by bolo viac podobných.. Tlieskam. Dracik sa práve stal hrdinom a komu to prekáža nech sa zamyslí.

.

Uz pridali dalsi banner

.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10220854320974481&set=p.10220854320974481&type=3

.

mladí fašisti sú pohoršení? idem pohladať kartičku od Dráčiku a pôjdem ich podporiť nákupom. dík že ste to dali na fb

.

Otázka pre xxxxxx z Mladí za fašizmus: keď tu boli v minulosti Rusi, vyjadrujete sa, že nás okupovali a tak hrozne zle sa tu žilo ľuďom – teraz keď sem dojdu americké vojská nebude to okupácia? Oni nebudú robiť zle ľuďom? Toto je ten váš dvojaký meter.. Môžete sa hanbiť vy fašistickí mladí zmrdi!! Ste moji rovesníci, ale úprimne sa za to hanbím, aká veľká časť mojej generácie je vygumovaná!!! 🤦‍♀️

.

Aspoň dráčik má rozum ☺️

.

Predajňa Dráčik len tlmočí názor drvivej vačšiny Slovákov. Nechceme tu cudzie vojská, nechceme byť súčasťou žiadneho konfliktu. Ak sa ti to Marek Mach nepáči, tak namiesto vypisovania spoza klavesnice si zdvihni zadok zo svojej detskej izbičky, obuj si kanady a choď do boja za milovanú Ameriku hoc aj život položiť ty hrdina.

.

No toto je ale vacsia perla. Co ty na to Marecku Machicku 😃 o tahani deti do diania

.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=322013399861733&set=p.322013399861733&type=3

.

Mladi fasisti nadavaju kazdemu kto tu nechce cudzie vojska a prilievanie oleja do celeho konfliktu

.

je to fakt originál banner dráčika?

.

Žiaľ, je

.

Co tam mali dat???hurá na RUSKO???xxxxxx fasisti

.

No, treba hlasovať penazenkou.

.

Ak sa vám páči naša činnosť, budeme veľmi radi, keď sa rozhodnete podporiť nás a pomôcť nám tak sponzorovanými kampaňami bojovať aj proti ruskej propagande na Slovensku. Navyše od nás získate darček. Viac na ozmladi.sk/pravidelnapodpora

.

 

 

 

Budeme na to radi spomínať, čoho boli schopní herci a politici, keď sa pretekali v politickej uvedomelosti!

 

 

 

 

 

.

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Gay, gej homosexuáli, LGBTI, dúhový pochod,

Nový iracký zákon proti homosexualite počíta s trestom až 15 rokov väzenia

28.04.2024 05:49

Cieľom zákona je "chrániť irackú spoločnosť pred morálnou skazenosťou a volaním po homosexualite, ktoré zachvátilo svet".

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,493
Celková čítanosť: 5555860x
Priemerná čítanosť článkov: 3721x

Autor blogu

Kategórie