Založ si blog

O nás bez nás sa rozhodli, že nás budú hnať do vojny – pritom len malá hŕstka zločincov

V socializme som vyrástla na rečiach, že naši dedovia a otcovia a hrdinovia položili vlastné životy, aby ste vy mohli žiť v mieri a teraz už navždy budeme žiť v mieri – oplatilo sa za to položiť životy, lebo už navždy ďalšie generácie budú žiť v mieri. Stačili vlastne životy jednej generácie, ktorá hrdinsky padla a obetovala svoje životy, aby ste vy ďalší mohli žiť v mieri!

 

No absolútne to tak nie je, že oplatilo sa obetovať životy!

 

Pre koho ich obetovali? Pre tú háveď, čo dnes štve do vojny zas? 

 

Však keby toto tí hrdinovia, čo obetovali svoje životy, videli, pre koho tie životy obetovali, tak ich neobetujú! 

A nikoho smrť nestojí za to, aby sa obetoval za ďalšie ekonomické záujmy ďalších štátov a vojnychtivých vnukov. 

 

Tieto štáty si vôbec nezaslúžili, aby za nich niekto obetoval život. Ani títo vnuci si to nezaslúžili, lebo sa dovolávajú vojny zas. Každý ich dedo, čo kedy zomrel v boji, zomrel zbytočne a len a len pre ekonomické záujmy najhorších hyen na svete. Ľudia zomierali vo vojnách vždy len kvôli ekonomickým záujmom. Položili svoje životy len za prosperitu najhorších hyen, za svojich manipulátorov a najväčších násilníkov. Len to sa vždy ľuďom klame, nejakými hrdinami, aby aj ďalších mohli len použiť a využiť ich smrť.

 

Najlepší postoj k vojne je útek a záchrana života svojich najbližších. Nie, aby ste životy svojich rodičov alebo detí obetovali nejakým ekonomickým záujmom. Pomôcť im utiecť, to je správny prístup k vojne – zachrániť im život.

 

Nikdy by som ani ako muž nebojovala. Nikdy by som neobetovala ani jedno svoje dieťa pre ekonomické záujmy nejakých hyen a to vždy za tým sú len ekonomické záujmy!

 

Keby bola vojna, z našej rodiny nikto nebude bojovať! Ženy ako absolútne nie a moji synovia bojovať nebudú. A keby som mala takého hlúpeho syna, čo by chcel bojovať a niekde by za ekonomické záujmy nejakých hyen obetoval život, myslela by som si, že ho obetoval ako osprostený médiami a obetoval ho celkom zbytočne.

 

A nikto by ani mojich synov nedonútil bojovať. Dve moje deti už ušli z našej krajiny, keď inde je lepšie a ten, ktorého by doma mohli nútiť, nezabije ani pavúka!

Tak tohto by si mohli prísť odstreliť, že nezabije ani človeka!

 

 

Naši najväčší nepriatelia sú vždy naši vlastní ľudia!

 

 

Naši najväčší nepriatelia sú vždy naši vlastní ľudia, ktorí vlastných občanov nútia do vojen. V socializme boli naše najväčšie svine naši vlastní občania, ktorí robili teror a totalitu svojim vlastným občanom. Nie Rusi ich nútili, aby boli aktívne svine! To robili celkom dobrovoľne a aktívne, ako to vidíme aj dnes a teraz na Naďovi, Korčokovi a Čaputovej. 

A keby dnes bola vojna, naši najväčší nepriatelia nie sú Američania – tí chudáci v diaľke, ani Rusi – ďalší chudáci v diaľke, čo sú všetci ako my chudáci tuto. Naši najväčší nepriatelia sú zas len naši vlastní ľudia, čo nás ženú do vojny. Presne tí, čo do nej štvali v politike a v médiách – to sú naši najväčší nepriatelia, naši vlastní vojnoví štváči. Čiže v prípade vojny Naď, Korčok a Čaputová a ich nohsledi v politike, v parlamente, v médiách. 

 

Presne by som vedela, kto sú naši nepriatelia, čo môžu za vojnu, ktorú vyprovokovali a štvali do nej.

 

Máme tu vládu, ktorá vznikla volebným podvodom – vylákali od ľudí hlasy volebným podvodom, keď sľubovali úplný opak. Aj prezidentku tu máme takú, ktorá sa stala prezidentkou len vďaka volebnému podvodu, keď vylákala od ľudí hlasy volebným podvodom a klamstvami a tiež sľubovala úplný opak.

 

Rozhodujú o nás bez nás ľudia, ktorí sú na Slovensku najväčší podvodníci a zločinci. O nás bez nás sa rozhodli, že nás budú hnať do vojny – pritom len malá hŕstka zločincov. 

 

Ich zločiny v tomto sú tak závažné, že vôbec nepochybujem, že keby existovali nejaké spravodlivé súdy, týchto zločincov by dali obesiť. 

 

 

 

Ukážka ako vojnoví štváči v českom mainstreame štvú ľudí do vojny:

 

 

Když nezabijete nepřítele, zabije vaše děti. Proti Rusům chtějí bojovat i ženy

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ukrajina-rusko-armada-invaze-valka-zeny-zaloznici-sluzba-obrana-moskva-kreml-kyjev.A220201_120618_zahranicni_dtt

 

 

Reakcie obyčajných ľudí, o ktorých títo zločinci vyhlasujú, že sami od seba by nemohli s vojnou nesúhlasiť, ale to im do hláv nasadila hybridná vojna alebo Kremeľ a všetci občania Česka aj Slovenska sú agenti!

 

 

„To je propagandistický škvár jako z normalizačního tisku, fuj!! Mám na Ukrajině několik kamarádek a jejich shodný názor je, že válku nechtějí, mají z ní strach, ale nevěří tomu, že pokud válka přijde, že ji začne Rusko. Velká část jejich populace je s Rusy provázána rodinnými vazbami, podobně jako to bylo u nás v československých rodinách, nebo dříve v českoněmeckých rodinách v pohraničí. Tyhle kecy o údernicích, které dají svým dětem ákáčka a granáty kolem pasu a pošlou je bojovat proti Rusku, aby připravili půdu americké okupační armádě a považovali to za boj pro dobro Ukrajiny, jsou mimo. Totálně mimo.“

 

„Bavila jsem se o tom s Ukrajinkou, která považuje Rusko a Ukrajinu za velmi propojené. Ty zabíjení chtivé vojandy budou v drtivé menšině. Jenže tak je to všude. Stačí jeden nacionalista, který rozdělí lidi do národnostních škatulek a poštve je proti sobě. Pak zabíjí soused souseda, i když byli předchozího dne na společné grilovačce.“

 

„Nesmysl. Vědět, že se blíží válka, tak vlastní děcka okamžitě uklidím z jejího dosahu a nebudu jim cpát zbraně, abych se pak díval, jak v prvních minutách zbytečně přijdou o život. A to jsem chlap a mám ke zbraním a konfliktům víceméně kladný vztah, ženská by to měla mít v hlavě nastaveno úplně opačně.“

 

„Může mi redakce prozradit, komu ten článek a jemu podobné prospěje? To je hrozná propaganda. To nás máte za každou cenu přesvědčit o tom, že Rusko chce válku a západ je ten dobrý? Zatím to spíše vypadá na agresivní politiku a lhaní že strany západu.“

 

„Proč nám tu servírujete takovou vylízanou propagandu?“

 

„Muhehehe . Soudruzka má splněno, článek jal z dob totality vyplodila. Mazec.“

 

„Západ už těmi mediálními nesmysly o jakémsi útoku zblbnul opravdu všechny.“

 

„Západ pomalu couvá a zblbnutí se ocitají jako kůl v plotě!“

 

„Nojo, mládežnice DDT a další svazácká éra“

 

„Nemůžu si pomoct, přijde mi, že o válku nestojí Rusko, ani Ukrajina, že tady někdo násilně zvyšuje napětí a že to jede opět silně přes média.

Kdo, proč, a co tím sleduje, nechám stranou, ale již jsem velmi citlivá na „jednu pravdu, jeden pohled“.

A není mi z toho fakt vůbec dobře.“

 

„V článku ještě chybí básnička od vojína Jasánka. A bude to dokonalé.“

 

„Lid povolal nás do zbraně. My opustili frézy a uniformy oblékli si místo kombinézy. Stojíme pevně, v oku žár, vstříc slunci píseň letí. Bráníme práci dělníků i spánek našich dětí. Kdyby však vrazi z Moskvy napadli nás jak saně, pocítí záhy lidu hněv, promluví naše zbraně. Teda místo „lid“ s dosaďte USA, ale to by se nerýmovalo.“

 

„Tak tohle je propagandistický článek jak z pera Josefa Goebbelse. Ještě chybí „chcete totální válku“? Novináři stvořili covidovou hysterii a tvoří hysterii válečnou. Oni by si snad tu opravdovou válku přáli. Jelikož ji ale nikdy nezažili, tak ani nemohou vědět, jaké hrůzy si přejí.“

 

 

 

Tak rozmýšľajú obyčajní ľudia, o ktorých rozhodujú zločinci, ktorí sa dostávajú k moci volebnými podvodmi, ktoré nikdy nikto nevyšetruje! 

A teraz ich chcú umlčať cenzúrou a totalitou, čoho sa v politike a v médiách zas dožadujú len tí najväčší zločinci!

 

 

 

Zo super filmu, ktorému naši „liberáli“ nikdy nerozumeli, inak by sa z nich nestali len atrapy na liberalizmus!

Kto ho nevidel, tak nevidel jeden z najlepších filmov proti vojne a gumeným panákom, čo pre ňu pracujú. Podľa mňa neexistuje lepší protivojnový film, lebo na to nepotrebujete drastické zábery, ale konfrontáciu slobodných ľudí s tupcami.

Tá „čierna diera“ na svete – ako otvor do lietadla s vojakmi, to je hŕstka zločincov v USA. Kde je umlčaný výkrik každého inými obetovaného človeka, ktorého poslali na smrť!

Každý z nich bol synom nejakej ženy a zomrel celkom zbytočne!!!

 

 

 

 

O filmu

„Proč by měl dvacetiletý kluk odejít na smrt kamsi na druhý konec světa? Zvlášť když ještě neměl holku a ke štěstí potřebuje jen trochu lásky, marihuanu a partu věrných kamarádů, která se za něj dovede postavit, případně i obětovat.

Příběh nevinného mladíka z amerického venkova Claudea Hoopera Bukowského, formovaného rodinným patriotismem, který pod vlivem skupinky hippies, v čele s okouzlujícím rebelem Georgem Bergerem, začne pochybovat o smysluplnosti svého angažmá v absurdní mocenské válce.“

https://milosforman.com/cz/movies/hair

„Venkovský mladík Claude přijíždějící kvůli vojenskému odvodu z Oklahomy do New Yorku je typickým Formanovým hrdinou ztělesňujícím naivitu a nevinnost. Stejně tak v Bergerovi, vůdci party drzých hippies, na něž Claude narazí v Central Parku, můžeme spatřit prototyp vzdorovitého rebela, který vyčnívá z řady a odmítá hrát podle společenských pravidel (obdobně jako McMurphy, Amadeus či Larry Flynt). Vlasy vznikly podle úspěšného muzikálu, který se od dubna 1968 do července 1972 uváděl na Broadwayi. Za ním stála tvůrčí trojice Gerome Ragni, James Rado a Galt MacDermot, která po uvedení filmu do kin dala najevo svou nespokojenost se znatelnými posuny na úrovni postav i tématu. Původní muzikál pojednával primárně o mírovém hnutí, Claude i jeho milá Sheila byli od začátku součástí skupiny hippies. Formanovi bylo vyčítáno, že tuto rovinu rozmělnil a květinové děti eliminoval na podivné excentriky. K tomu mu úplně nevyšlo načasování – příběh z konce 60. let se v kinech objevil až o deset let později, kdy už válečný konflikt ve Vietnamu utichl, a film tak ztratil na své naléhavosti.“

 

 

Kto ho nevidel, tak nevidel jeden z najlepších filmov proti vojne a gumeným panákom, čo pre ňu pracujú. Podľa mňa neexistuje lepší protivojnový film, lebo na to nepotrebujete drastické zábery, ale konfrontáciu slobodných ľudí s tupcami.

 

 

 

.

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,494
Celková čítanosť: 5556489x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie