Založ si blog

Šéfredaktorka SME dnes

Šéfredaktorka SME dnes:

 

Mnohí ľudia dnes pod vplyvom bludov Roberta Fica a jeho pätolizačov takto vnímajú Ukrajinu a ruské aktivity blízko jej hraníc. Čo sa vlastne plašíte, veď Rusko nech si na svojom území robí, čo chce. My pre kúsok zeme, čo ukradli inej krajine, krvácať nebudeme.

 

Chce, aby sme pre Ukrajinu krvácali!

 

reklama na konšpiráciu za tým:

Predstavte si, že Maďarsko zaútočí na Slovensko

 

Chce, aby ste si niečo konšpiračne predstavili!  Ale oni vraj nie sú konšpirátori!

 

„V podstate sa ani ukrajinskí politici nezhodnú so svojimi západnými kolegami, či je čas na znepokojenie, ostražitosť alebo rovno paniku. Komentátori sú odvážnejší vo svojich odhadoch a núkajú rôzne scenáre.

Reportér denníka SME však zhrnul pre čitateľov základné fakty, aby sa zorientovali aj tí, ktorí dodnes úplne nepochopili, čo sa reálne deje, prečo Rusku na Ukrajine záleží a aj to, ako by prípadný konflikt zasiahol Slovensko.“

 

Máte si čítať ich konšpirácie, čo by bolo keby a čo by ste mali keby – krvácať za Ukrajinu!  

 

reklama na konšpiráciu za tým:

Čítajte: Chce si Rusko pripojiť Ukrajinu? Ako by mohli vyzerať útoky?

Čítajte, tu máme svoje konšpirácie!

 

„Rusko ako tajomná krajina?

Zrazu mnohí v sebe odhalili skrytého znalca ruskej nátury a aj pri vyhodnocovaní toho, kde je naše miesto, sa spoliehajú na akúsi slovanskú vzájomnosť, veď brat bratovi neublíži. Ostáva len veriť, že rezort diplomacie sa nebude riadiť literárnymi dielami a folklórom do veľkej miery živených aj Ruskom.“

https://komentare.sme.sk/c/22834077/vyber-sefredaktorky-politicki-pozieraci-vymytych-mozgov.html

 

 

A tak novinári SME v sebe odhalili znalcov ruskej nátury a ako to vyhodnotiť, lebo sú vašimi tútormi nesvojprávnych občanov a chcú vám nadiktovať, kde je vaše miesto podľa nich (Keby ste neposlúchali pri povinnej výchove novinármi, tak ste fašista!)

Vysvetlia vám, prečo brat bratovi ublíži, čo nepochybujeme, lebo vidíme tie vyhrážky od novinárov SME, že inak prenasledovanie a mediálny lynč na neposlušné osoby!

Veria, že sú rezortom diplomacie a ich propagandistické články na SME sú už literárnymi dielami a nie folklórom ich len politickej propagandy a ich sponzorov, ktoré už nie sú len konšpiráciami, ako má táto redakcia, že všetci občania pracujú pre Kremeľ, hoci tieto noviny sú sponzorované zo zahraničia. To sú fakty, nie ako vaše dohady, že bežní občania sú platení vašimi nadáciami.

 

„To všetko aj preto, že Rusko o sebe nevytvára reálny obraz a pre mnohých zvonka ostáva nepreniknuteľné s pár obrazmi pátosu a hrdinstva.“

 

A novinári vás chcú prevychovať ako vaša matka a otec v dospelom veku a vytvoriť vám o Rusku konšpiračný obraz podľa sponzorov SME. Inak by ste do reality neprenikli, keby ste nevnímali šéfredaktorku SME a jej nohsledov v tomto plátku ako svojich hádam duchovných učiteľov. Prečo sa nenecháte nimi v dospelosti prevychovávať? Bez nich realitu ani neuvidíte a lepšie by vám to nepovedal ani váš kňaz! 

Núkajú vám pátos a hrdinstvo USA! Padnite na zadok, keď vidíte boží obraz, inak ste bezbožníkmi a fašistami! Inak ste v spároch diabla, ale vraj nič nemajú s náboženskými fanatikmi len v inej farbe! 

 

Tak vás môžeme poslať do teplých krajín, ako tak drzého farára, čo by sa takto nechutne vtieral a zastrašoval vás, že bez neho sa vo svete nezorientujete a len on vás spasí od diabla! 

A samozrejme, musíte chcieť za neho krvácať! V boji za povinné prijatie Ukrajiny do NATO, hoci nechcú ich v NATO ani Nemci, ani Francúzi, ani Maďari, ani Chorváti a preto to nepôjde!

 

Vy rozumiete tomu, že Ukrajinu v NATO nechcú? A že o tom rozhodujú tieto krajiny?

 

A prečo máme ísť za Ukrajinu krvácať do bojov, keď nie je v NATO? Ale vraj neštvete do vojny? 

 

Podľa mňa je úlohou novinárov informovať a nie prevychovávať občanov a navyše zastrašovaním a vyhrážaním sa im, že budú fašisti a agenti, keď nebudú poslúchať novinárov, aby šli krvácať do vojny. To je štvanie do vojny a rozdúchavanie vojnového konfliktu.

Novinári nie sú ani žiadni generáli, aby o tom rozhodovali a štvali v médiách do vojny, za čo občania, podľa ich konšpirácii majú ísť do vojny krvácať. A ešte sa im vyhrážať, že keď nebudú chcieť ísť krvácať, tak sú fašisti a agenti!

 

Čo vám bráni prihlásiť sa do vojska a prestať sa vyhrážať občanom a nútiť ich do vojny? Vy sa prihláste a vy choďte krvácať za túto vojnovú propagandu. Bežných občanov za toto štvanie do vojny neplatia. To vás za to platia!

 

Prestaňte obťažovať občanov a prenasledovať občanov, ktorí nechcú ísť do vojny!

 

 

 

Keby bol prezidentom Chmelár, rozhodne by sa to nemohlo stať, aby tak dôležitého prejavu nebol schopný!

 

 

A novinári, ako dnes na SME (Zuzana Kepllová), by sa nemuseli tešiť, že konečne mu ho niekto napísal!

 

Prezidentka vyšla vysvetľovať. Konečne

https://komentare.sme.sk/c/22832512/prezidentka-vysla-vysvetlovat-konecne.html

 

 

Chmelár:

 

AK CHCETE VEDIEŤ, ČO SI MYSLÍ HLAVA ŠTÁTU, SPÝTAJTE SA NA TO V KANCELÁRII PROGRESÍVNEHO SLOVENSKA

 

„Celý národ sa dnes zabáva na odhalení, že autorom prezidentkinho proamerického prejavu je poslanec za Progresívne Slovensko Tomáš Valášek. Vyplýva to z wordového dokumentu, ktorý prezidentská kancelária neopatrne zverejnila na svojom webe. Prezidentka sa teraz bráni, že je to nedorozumenie, že ten prejav písala jej poradkyňa Jana Kobzová na počítači svojho manžela Tomáša Valáška, ale túto lož jej uverili už len prívrženci Progresívneho Slovenska a červené denníčky. Iste si pamätáte na poslanca ĽSNS, ktorý klamal, že nevie písať na počítači. Dnes tu máme poslanca za Progresívne Slovensko, ktorý nám chce nahovoriť, že on a jeho manželka používajú jeden počítač… Vlastne, čo jeden: keďže každý poslanec dostáva od parlamentu počítač zadarmo, pán Valášek chce, aby sme mu uverili, že predtým nemali s manželkou žiadny… Proste, dal to na Mizíka.
Hlava štátu by nemala byť napojená na žiadnu politickú stranu. Zuzana Čaputová sa pred voľbami dušovala, aká bude nadstranícka a že neexistuje, že by Progresívne Slovensko nejako ovplyvňovalo výkon jej mandátu. Je to len ďalšia z radu lží, ktorými oklamala svojich voličov. Táto aférka nemôže prekvapiť niekoho, kto pozná súčasné pomery v paláci. Je verejným tajomstvom, že celá prezidentská kancelária funguje ako filiálka Progresívneho Slovenska, pričom Zuzana Čaputová pomáha svojej rodnej strane aj tým, že pretláča jej agendu.
(krátené)
https://www.facebook.com/ChmelarEduard/photos/a.328767897155109/5126934677338383/

Blaha k Čaputovej – najtrefnejšie slová:

„Ak vykrikuje, že ukrajinský ľud má právo, aby bol rešpektovaný jeho názor o NATO, ale potom ignoruje, že 64% slovenského ľudu nechce amerických vojakov na slovenskom území – tak je to až bolestne smiešne.“

 

 

z môjho článku k Čaputovej:

 

11. marca 2019 22:33

 

Takže mne u Čaputovej nevadí, že je (skôr sa považuje) liberálka. Ani keby bola ultra na n-tú liberálka, ktorá navštevuje svadby gejov, obhajuje potraty, kritizuje cirkev a všetko ďalšie, z čoho ostatných poráža. Ale je ona liberálka naozaj? Nie, žeby mi to vadilo! Lebo ako liberálke je mi jedno aj to, či niekto je liberál alebo nie je. Nech si žije ako chce a vyznáva to, čo chce, pokiaľ to neobmedzuje moju slobodu a slobodu iných ľudí. A tu sme pri tom, ako nie je liberálka. Žiadne, že na n-tú, nie je ani obyčajná liberálka, pretože tiež nemá odvahu kritizovať všetko rovnakým metrom, čo si liberál môže dovoliť a v politike sa neodváži vybočiť ani o milimeter od príkazov „zhora“.

To „hore“ nie je strana Smer, že by vládla celému svetu. Na Smere len predvádza, že akože odvahu niekde má. Inak nikde. Môže byť takto obmedzený skutočný liberál?

Človek so zmyslom pre slobodu? Tá sa predsa nedemonštruje len na potratoch alebo gejoch! To by bolo príliš malé mólo na predvádzanie odvahy.

 

Aj podľa tohto vidíte, že ona žiadny liberál nie je, ale je čokoľvek a bude čokoľvek, čo od nej „zhora“ budú vyžadovať, lokajská duša, nie liberál.

Nesúhlasím len s jej vetou „presadzovaní hodnôt, ktoré sú západu vlastné“. Práve tie hodnoty má západ pochybné, keď v nich nevidíte rovnaký meter na všetkých!

Západ má hodnoty, že čo jeden môže, iný nemôže a čo sa jednému neprepečie, pri inom sa nesmie ani spomínať. Západné hodnoty najviac symbolizuje dvojaký meter podľa toho, o koho ide. A to teda nemá so slobodou a liberalizmom celkom nič spoločné ani na tom západe, ani nikde. Takú si utrhli len nálepku, aby sa nejako honosne volali. Tak akože im ide o slobodu.

 

Ako by vyzeral liberál

 

No ako Chmelár, lebo ten sa nebojí slobodne hovoriť a rovnako aj Branislav Fábry má k liberálom bližšie, než by si sám o sebe myslel. Práve v najdôležitejších otázkach má zmysel pre slobodu. Nebojí sa mať vlastný názor, nebojí sa ich vyjadrovať, slobody dožadovať a to je už dnes ten najväčší luxus, aký si môžte predstaviť a dovoliť.

Preto som liberál, lebo na tej slobode som prišla na to, že najväčším luxusom je práve tá sloboda a možnosť vyberať si a vybrať si. Vyberám si teda skutočných liberálov, ktorých tí len maskovaní neznášajú práve za ich slobodomyseľnosť a slobodné vyjadrovanie myšlienok.

 

Takže, pozerajte a učte sa, ako by sa správali liberáli, keby sme tu nejakých mali a volili ich!

Týchto mopslíkov, ktorých vám dnes ponúkajú, lepšie povedané vnucujú ako psíkov na ich vankúšikoch, ani omylom nepovažujte za liberálov, keďže ide len o nohsledov rovnako vnucovanej politiky. A dali by si ju liberáli vnútiť? No isteže nie, keby liberálmi zostali alebo vôbec niekedy nimi boli.

 

 

https://malinova.blog.pravda.sk/2019/03/11/co-vsetko-nemam-proti-caputovej/

 

 

 

.

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Rafah

Abbás: Útoku na Rafah môžu zabrániť len Spojené štáty

28.04.2024 13:30

Plánovanej pozemnej operácii izraelskej armády v Rafahu na juhu Pásma Gazy môžu zabrániť iba Spojené štáty, uviedol Mahmúd Abbás.

Rusko, Deň víťazstva

Poľský minister: Západ má na výber, či porazí Rusko na Ukrajine alebo na poľských hraniciach

28.04.2024 12:48

Sikorski tvrdí, že keby Putin vyhral, bol by ako Hitler. Zmocnil by sa priemyslu a Ukrajincov by poslal bojovať ďalej na západ.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,493
Celková čítanosť: 5556245x
Priemerná čítanosť článkov: 3722x

Autor blogu

Kategórie