Založ si blog

Nedajte hlas Hlasu a progresívci a „liberáli“ skončili!

Je naozaj kuriózne, že intelektuáli vo formálne demokratickej krajine vyzývajú štátnu moc na to, aby zabránila pokračovaniu verejnej diskusie“

 

Chmelár 1.2.2022:

 

„Za najodpornejšiu časť ich spoločného textu však považujem výzvu poslancom, aby ukončili diskusiu a urýchlene dohodu s USA prijali… Aj vás ovanul pri týchto slovách závan z päťdesiatych rokov minulého storočia? V žiadnom inom období sa nepodpisovali výzvy na umlčanie kritikov a ukončenie verejnej diskusie, ktorá sa prakticky ani nekonala. Ešte nám chýbajú vyjadrenia kolektívu pracujúcich z Podpolianskych strojární a rázne odsúdenie rozvracačov od zamestnancov Dusla Šaľa. Je naozaj kuriózne, že intelektuáli vo formálne demokratickej krajine vyzývajú štátnu moc na to, aby zabránila pokračovaniu verejnej diskusie. Bývalý predseda Zahraničného výboru NR SR (a často sa zabúda, že aj prvý podpredseda NR SR v rokoch 1992 – 1994) Peter Weiss správne pripomenul, že niečo také by sa v Spojených štátoch nemohlo stať, aby návrh medzinárodnej zmluvy neprešiel ani rokovaním vo výboroch kongresu. A to je USA republikou prezidentského typu, kým my sme parlamentnou demokraciou. Títo ľudia nekonajú ani ako verejní intelektuáli, ani ako odborníci, ale ako lokaji politickej moci.

Verejný diskurz ovládajú tí istí „ctihodní“ luhári, ktorí sa za svoje klamstvá a zločiny nemuseli ani zodpovedať, ani ospravedlniť, a tak dnes smelo vyliezajú zo všetkých dier a naďalej verejnosť zavádzajú, akoby sa medzitým nič nestalo. Vrcholom nevkusnosti bol včerajší rozhovor s expremiérom Mikulášom Dzurindom na TA3. Ako je možné, že tento usvedčený podvodník dostal taký veľkorysý ničím nerušený priestor? Veď pri jeho slovách „ja som proti agresii, ja som proti porušovaniu práva“ musel grcať každý, kto si pamätá rok 2003! Prečo je pri dnešnom stave poznania možné takto beztrestne klamať, čo to stváral moderátor, keď dovolil nazývať principiálny odpor proti dokázanému porušeniu medzinárodného práva „vajataním“, keď dovolil Dzurindovi chvastať sa tým, že mal odvahu alebo skôr drzosť ignorovať všetky pravidlá svetového spoločenstva a stať sa spolupáchateľom vojnových zločinov, ktoré si v konečnej bilancii vyžiadali milión mŕtvych? Ako je toto vôbec možné?! Mikuláš Dzurinda má (povedané jeho slovníkom) krvavé paprče a v spravodlivom svete by už dávno hnil vo väzení.

Ľudia, ktorí nás hnali do zničenia Juhoslávie, Afganistanu a Iraku, ľudia, ktorí rozbili Blízky východ a severnú Afriku, morálne zlyhali a spáchali strašné zločiny. A namiesto toho, aby za ne pykali, naďalej ovládajú verejnú mienku a snažia sa umlčať tých, ktorí mali vtedy i dnes pravdu. Ivan Korčok sa rozhorčuje, že sa zdvihla vlna nevôle proti prítomnosti amerických vojakov na Slovensku a opakuje mantru, že nám z členstva v NATO vyplývajú určité záväzky a kedy ich máme plniť, ak nie dnes. Nie, pán minister. My Američanom ani Severoatlantickej aliancii nič nedlžíme. Neboli to americkí vojaci, ktorí bojovali za nás, ale boli to naši vojaci, ktorí umierali v nezmyselných amerických imperiálnych vojnách, pomáhali sme nad rámec našich povinností zakotvených v Severoatlantickej zmluve a nikto nám nemá právo nič vyčítať. Dnes chceme jediné právo – právo suverénneho štátu rozhodnúť sa, že odmietame to, čo chcú oni, ale čo nepotrebujeme my: bez nátlaku, bez vyhrážok, bez strašenia. A vy, páni poslanci a panie poslankyne, uvedomte si, že to, ako budete hlasovať v prípade tejto zmluvy, sa bude ešte dlho pamätať, bude sa to pamätať tak, ako sa dodnes pamätá na to, kto ako hlasoval za Ústavu Slovenskej republiky. Nie je to žiadna “technická zmluva“, bude to principiálne a historické rozhodovanie o skutočnom stave našej slobody, o skutočnom stave našej nezávislosti a o skutočnej vôli zastávať štátne záujmy Slovenskej republiky. Pamätajte na to.

TO, AKO BUDÚ POSLANCI HLASOVAŤ ZA DCA, SI BUDÚ ĽUDIA PAMÄTAŤ ROVNAKO AKO HLASOVANIE ZA ÚSTAVU SR

Museli ich hľadať veľmi dlho. Titulok správy TASR znie „Odborníci vyzývajú poslancov, aby podporili obrannú zmluvu s USA“. V texte však ich mená nenájdete, ale keď si ich vyhľadáte, pochopíte, prečo. Za odborníkov tu považujú hulváta Arpiho Soltésza z Jojky, vinára Jána Hacaja z Pezinka, hudobníka Mariána Jaslovského či teológa Miroslava Kocúra. Chýba už len vyháňač diabla, vyvolávač duchov, astrologička a masérka. Takáto zostava pobaví o to viac, že práve nositelia týchto postojov urážali expertov na ústavné právo, medzinárodné právo či sudkyne, že sa tomu nerozumejú. Táto výzva nemohla prekvapiť. Tvoria ju zväčša propagandistické mimovládky, ktoré poberajú štedré dotácie z ministerstva zahraničných vecí a obrany, ako aj tradičná zostava starých známych firiem ako je Martin Bútora, Pavol Demeš, Grigorij Mesežnikov, Peter Zajac, Soňa Szomolányi, Alexander Duleba, Ivan Šimko, Michal Vašečka a podobní. Je dôležité zdôrazniť, že sú to tí istí ľudia, ktorí verejne podporovali všetky americké imperiálne vojny, ktoré boli v príkrom rozpore s medzinárodným právom, či už to bolo bombardovanie Juhoslávie silami NATO alebo invázia do Iraku a ďalšie zločiny, ktoré si vyžiadali státisíce mŕtvych. Tí istí, ktorí písali Barackovi Obamovi ufňukaný list, keď sa rozhodol znížiť podporu proamerickým think-tankom v strednej Európe, aby na nich nezabúdal. Tí istí, ktorí neprejavili štipku ľútosti nad svojimi postojmi, nad obhajobou vojenských agresií, ktoré odvtedy odsúdil celý civilizovaný svet.“

https://www.facebook.com/ChmelarEduard/photos/a.328767897155109/5119917101373474/

 

 

 

R. FICO: PREZIDENTKA ČAPUTOVÁ POSIELA DO USA DVOCH KLAMÁROV

 

 

Dôkazy, čo plánujú progresívci (nielen PS) ale progresívne sily:

 

 

Už Radičová sa kedysi vyjadrila, že „liberáli vždy budú mať v našej spoločnosti maximálne 15 – 20 %.

Čiže, keby spoliehali len na svojich voličov a na svoje ovce – nikdy nepostavia žiadnu vládu!

 

A to veľmi dobre vedia, že nemajú dosť svojich hlasov a preto ich musia niekde nabrať – UKRADNÚŤ a zmanipulovať voličov iných strán, ktorým tie hlasy ukradnú.

To má byť v tejto politickej situácii Hlas, lebo odnikiaľ tie hlasy zobrať nemôžu, aby poskladali svoju progresívnu vládu Čaputových, Šimečkových, Kiskových, Korčokových, Kolíkových a ďalších lokajov nadiktovanej propagandy zo zahraničia.

S nikým iným nemôžu poskladať takú vládu! Nemajú hlasy, nemajú voličov, nemajú veľké strany. Preto musia ľudí zmanipulovať tak, aby čitatelia progresívnych denníkov SME, Denník N, Aktuality volili SaS alebo PS, (prípadne KDH)

a čitatelia Pravdy a ostatní „dezoláti“ volili Hlas (prípadne Sme rodina), ktorý im donesie najviac hlasov a voličov pre ich progresívnu koalíciu.

 

Tu sa ľudia hádajú, že je to len môj výmysel a Hlas by predsa nepribrali. A z koho inak by takú svoju koalíciu poskladali? Však na to im nikdy nebude stačiť SaS a PS!

 

Čitatelia na Pravde nečítajú SME, Denník N a Aktuality a preto absolútne netušia aké zlodejstvo hlasov sa na nich chystá, čo môžu vedieť len ľudia, čo ich sledujú a čítajú – čo majú v pláne, z čoho poskladať budúcu progresívnu koalíciu.

Jednoducho tomu neveria, lebo nerozmýšľajú pragmaticky – z čoho asi by takú koalíciu poskladali. Ak si myslíte, že nad tým neuvažujú, tak ste veľmi naivní, lebo o vláde sa rozhoduje roky dopredu, koho, kde a prečo podporiť a mediálne zmanipulovať k tomu občanov cez novinárov.

 

A tie dôkazy o tom sú tuto aj v týchto dňoch:

 

Na SME znovu vyšiel taký článok od zástupcu šéfredaktorky SME Jakuba Fila:

 

Z Pellegriniho sa stáva drahá nevesta (analýza)

 

https://komentare.sme.sk/c/22830774/prieskum-preferencii-focus-fico-pellegrini-matovic-analyza.html

 

 

Už veľmi dlhú dobu vychováva SME a Denník N svojich čitateľov a voličov k tomu, aby prijali stranu Hlas ako nejaký obrodený Smer – už bezpečný, ktorý môžu voliť a to už nie sú zlodeji, ale uvedomelí politici. Že im to teraz kazí Pellegrini tým, že je prechodne populista, to je súčasťou manipulatívnej hry, lebo veď inak by hlasy na svoje zlodejstvo nemali kde nabrať, keby sa nezahrali aj na populistov (Hlas). Ale sústavne beží mediálna masáž novinárov SME a Denníka N, aby ich čitatelia a voliči počítali aj s Hlasom a prijali a chceli takúto koalíciu.

 

 

Svedčia o tom komentáre čitateľov, ktorí to aj píšu, čo je z tých článkov jasné!

 

 

Presne tak. Bohuzial, tito novinarikovia su uplne dezorientovani a priserne naivni. Asi tak ako samotna vlada. Aj na Nku bol dnes podobny komentar v duchu: Pellgrini je nasa jedina spasa pred navratom Fica. Nerozumiem ako moze byt niekto tak naivny.

Keby tato naivita nebola tragicka, bola by smiesna. Lenze SME i N posledne 2 roky presne tuto do oci bijucu naivitu ukazovali, ked busili do tejto vlady ako vysinuti a ked im niekto pisal, ze dostanu Fica k moci, tak sa smiali, ze vraj strasime.

Teraz sa uz nesmeju. Teraz uz aj oni maju strach, a utiekaju sa ako Fuhrer pri pade 3. rise, k coraz vysinutejsim nadejam na polepseneho Pelleginiho.“

 

 

(Pellegriniho majú chápať ako spásu! Pellegrini sa polepší! Pellegrini nás bude poslúchať! Pellegrini je a bude náš lokaj!)

 

 

„z pelleho bude super draha nevesta, a moze sa nam pacit alebo nepacit jeho minulost, neni na vyber, a da sa vyberat len medzi smerom s besnou tvarou a fasistami a smerom s privetivejsou tvarou s nejakymi normalnymi stranami. a ja berem vsetkymi desiatimi tu druhu variantu. mozno by to chcelo nejake dohody s nim, ze ho nebudu vysetrovat, ale bude na spravnej strane. lebo bez neho ani vo sne nemoze vzniknut nejaka vlada…
ale je velky rozdiel, ci to bude nevesta vitaz volieb so 17-18%, alebo len ledva finisujuci kon s 10%, lebo mu polku hlasov vysali aktivnejsi ficovci a fasisti, a ked bude nie hybatel deja, ale len clovek, ktoremu vitaz fico ponukne clenstvo v jeho vlade, kam ho mozu dotlacit biznismeni z pozadia. lebo k tomu aktualne smeruje, pri tom nicnerobeni. Nechapem ze poriadne nezaberie, koalicia mu dava tony materialu na konstruktivnu opoziciu – tj nestekat proti ockovaniu, ale kritizovat zle opatrenia, upozornovat na preslapy matovica a jeho zle napady, atd. aktualne nerobi nic a len pada a pada… co by nevadillo, keby kazde stratene percento nezdvihol zo zeme fico …“

 

 

(Ich čitatelia a voliči si to uvedomujú, že nie je na výber a niekoho okrem svojich pár mizerných % potrebujú! Dokonca si uvedomujú presne za čo bude poslúchať, za nejaké dohody s ním, že ho nebudú vyšetrovať, lebo ako lokaj sa pridá na správnu stranu k nim! Lebo bez neho a Hlasu nemôže vzniknúť nejaká vláda pre ich len mizerné %! A preto ukradnú hlasy voličom Hlasu na svoju progresívnu koalíciu!)

 

 

Je mozna aj koalicia, Hlas, SaS, PS a Sme Rodina. Mozno by to bolo najmensie zlo.“

 

 

(Je to pre nich najmenšie zlo, lebo SaS s PS a Sme rodina má málo % aj spolu! Nemajú voličov, nemajú hlasy! Potrebujú uchmatnúť tie hlasy voličom Hlasu, ktorí chcú Hlas voliť v domnení, že sa spojí so Smerom! Ale oni týchto voličov okradnú o ich hlasy a na nich si chcú postaviť svoju progresívnu koalíciu.)

 

 

 ak spravne chapem tak BIZNIS KRIDLO SMERU teraz HLAS dostane amnestiu a bude moct pokracovat v obchodoch ?? lebo lepsie je kridlo pod nazvom Hlas ako s nazvom SMER ?? Akoze ho SAS vezme spolu s PS na milost ??

Alebo si niekto predstavuje idealnu koaliciu PS+KDH+SAS + Kollar ?? kedze vieme ze s OLANO uz nik nepojde…“

 

 

(Vidíte, tento tu sa pýta, či to aj správne chápe, že za to Hlas dostane amnestiu a berieme Hlas na milosť – za ich hlasy, ktoré im zoberieme?

Aj tento si uvedomuje, že na svoju progresívnu koalíciu nemajú hlasy a voličov a budú sa kradnúť hlasy Hlasu – za amnestiu.)

 

 

bude to taka koalicia ako pises aj s Hlasom, ina moznost nie je“

 

 

(Aj tento to chápe veľmi dobre, že iná možnosť ako s Hlasom nie je a koalíciu a vládu môžu mať len s Hlasom!)

 

 

Nie, bude: SAS, Hlas, PS, Kolar a KDH“

 

 

(Tu to ďalší vysvetľuje inému, ako to má vyzerať, keď chcú mať progresívnu koalíciu vo vláde!

 

 

Ale no. Ved vcera tu kolega Fila pisal ‚analyzu‘ ako je Pellegrini takmer zachrancom nasho euroatlantickeho smerovania. Citujem ‚analytika‘.

‚A takisto vyvíjať tlak na Petra Pellegriniho, aby sa jasne a definitívne vymedzil voči Smeru. Tam by sa mohla začať jeho politická rehabilitácia. Ale to si musí uvedomiť aj Peter Pellegrini a začať sa podľa toho správať.‘
https://komentare.sme.sk/c/22830774/prieskum-preferencii-focus-fico-pellegrin…

Uz sa tesim ako sa Pellegrini zmeni a zacne sa jeho rehabilitacia. Tak mozno v snoch niektorych novinarov.“ 

 

 

(Tento nesúhlasí, ale chápe ich dobre! Presne vie, prečo má začať rehabilitácia Pellegriniho – bez neho a Hlasu by nemali žiadnu svoju progresívnu vládu!)

 

 

Pellegrini má byť záchrancom PS a liberálnych hodnôt ktoré sa snažia presadiť. PSkári vedia, že nikto okrem SAS a Pelleho nemôže a nechce presadzovať liberálnu agendu. Kvôli tým nešťastným 3 stotinám sa nedostali do parlamentu a ich spriaznení novinári začali búšiť do novej vlády od samého začiatku. Možno už vidia, že pomohli prebudiť sily, ktoré majú opačný potenciál ako zamýšľali, ale cesty späť už niet. Stávka na Pelleho sa liberálom nemusí oplatiť. On je totiž k….a ktorá sa nechá kúpiť za väčšiu cenu. Jemu sú hodnoty u prdele. Doslova“

 

 

(A tento pochopil, že Pellegrini má byť záchranca PS, ale je hlupák, keď mu nedôveruje, lebo inú šancu poskladať z niečoho svoju vládu, nemajú!)

 

 

A takto to môžete sledovať na SME a Denníku každý deň, ako ich progresívni novinári (a nie nezávislí novinári, ale pracujúci pre túto progresívnu propagandu) pracujú na tom každý deň. Samozrejme, že nemôžu svojim čitateľom natvrdo napísať – Máme málo % aj SaS a PS, viac nenaškrabeme a preto ideme ukradnúť hlasy voličom Smeru! 

Volá sa to – analýza, zamyslenie, príležitosť pre Pellegriniho politicky vyrásť (na zlodejstve hlasov svojim voličom), lebo bez tohto zlodejstva hlasov a celej strany by progresívci a liberáli skončili ako malé strany, čo si môžu len pískať.

 

Preto, ak ich chcete oslabiť, ich hlasy pre PS a SaS im nezoberiete, ale svoje hlasy cez Hlas im nemusíte dať! 

Nedajte hlas Hlasu a progresívci a „liberáli“ skončili! Dohromady budú mať maximálne 20%, ako objektívne zhodnotila aj Radičová!

 

Vyhladujte ich a nekŕmte ich Hlasom! Bez Hlasu skončili!

 

Dajte svoj hlas stranám, ktoré ste chceli a ktorým dnes môžete viac veriť. Keď nebudú mať vaše hlasy, nebudete mať nepriateľov (čo vás budú vyhlasovať za dezolátov).

 

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Rusko, Ukrajina, vojna, konflikt, Donbas

Omilostení zločinci páchajú v Rusku zverstvá. Brutálne vraždy a znásilnenia veteránov z frontu otriasli krajinou

24.04.2024 16:17

Bývalý vojak svoju obeť najskôr uškrtil a potom rozrezal jej telo na menšie časti, ktoré natlačil do dvojice kufrov. Ďalší brutálne zavraždil a znásilnil penzistku.

súdna rada výbor

Výbor odobril odvolanie členov súdnej rady, Mazák a Majerník to odmietajú

24.04.2024 15:20

Koaliční poslanci odvolávanie odôvodňujú stratou dôvery a pochybnosťami o svedomitom výkone právomocí členov.

medveď

V okolí obce Košická Belá sa vodičovi pred autom zjavil medveď

24.04.2024 14:52

Polícia vyzýva na ostražitosť a opatrnosť.

sneh, bratislava, sneženie

SHMÚ upozorňuje na sneženie na severnom Slovensku

24.04.2024 14:21

Meteorológovia vydali výstrahu prvého stupňa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5546053x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie