Založ si blog

Arogantná drzosť Krúpu voči voličom OĽaNO

Zjavne považuje nielen Matoviča za idiota (za jeho prehlásenia, má iný názor), ale aj voličov OĽaNO, keď ich teraz prirovnáva k spolku nejakých zeleninárov, čo sa ešte neozvali. A majú sa ozývať, keď vyštudujú politológiu a k povinnému očkovaniu, keď vyštudujú medicínu. Ale keď skákali na ulici oni, nikde nežiadali, že tam majú skákať len tí, čo vyštudovali ekonomiku! Alebo tomu už zázračne každý rozumie?

 

Krúpa celkom drzo a arogantne zabudol, že do parlamentu ho nedostali jeho názory, lebo s jeho názormi by ho ľudia nezvolili, ale boli to názory Matoviča, ktoré ho dostali do parlamentu. No teraz sa im hodí považovať Matoviča za svojho predtým populárneho debilka a dávať naňho pozor ako na svojho miestneho blázna.

 

Ani neviem, kto bol taký slabý politik, aby vyhral voľby a dávali naňho pozor jeho poslanci a kamaráti, aby nerobil hlúposti a neopakoval to – s čím vyhrali voľby!

Bol taký Mečiar? Bol taký Fico? Alebo je prednosťou Matoviča, že stačí ho spacifikovať a zalezie? Čo je Naď Paulínka?

 

Ja viem, že ste alergickí na to, že som neodsúdila Matoviča, ale ja Matoviča vidím celkom inak ako iní ľudia. Ja si o ňom myslím, že keby nebol v područí iných, tak jeho bláznivé nápady boli najlepšie – tlačovka kde precitol, vybavovanie Sputnika, obhajoba dobrovoľného očkovania. Všetci jeho poslanci ho len využili a zneužili, vďaka nemu sa dostali do vlády a parlamentu a považujú ho za dobromyseľne trafeného.

 

Ešte aj iní partneri vo vláde ho len využili a zneužili a SaS sa dostala do vlády len vďaka OĽaNO!

Keby bol vyhral Smer a PS/SPOLU by nemala takú prehru, tak spolu vytvoria s Pellegrinim progresívnu koalíciu (možno aj s KDH) a rozhodne by nepribrali nielen OĽaNO, ale ani SaS! Oni tam potrebovali spoľahlivých lokajov a kvôli Naďovi by Matoviča neriskovali a kvôli Klusovi atď by neriskovali ani Sulíka. Dnešní lokaji by boli Pellegrini a Za ľudí a PS/SPOLU a to by bola veľmi tvrdá totalita bez ivermektínu, voľby vakcíny a s povinným očkovaním a tvrdou cenzúrou slobody slova, len ľudia zabudli! To by bolo stádo Kolíkových, Čaputových a nielen jedného Naďa s Korčokom. Tí vedia dodať Krúpov ako na páse!

 

Skoro všetci, čo volili OĽaNO, spoliehali na nevyzpytateľnosť Matoviča, že im to rozbije – tú progresívnu koalíciu. Práve, že bude nevyzpytateľný a bude im to kaziť a on veľmi dobre vie aj teraz čo, lebo o tom tiež a celkom nevyzpyteľne raz hovoril na tlačovke. Na inej, čo už ľudia tiež zabudli.

 

Áno, mali by ste tu teraz serióznejšiu vládu arogantných ale diplomatov! Onakvejšie by vás vedeli oklamať. A to nie je len môj názor, to isté si myslia aj na infovojne, že vedeli by to lepšie a zradnejšie, lebo lepšie by si aj rozumeli ako lokaji. To by ich spájalo, ako to aj teraz lokajov spája. 

Heger sa napríklad vybral lokajskou cestou a hneď si s nimi rozumie a hneď ho progresívne médiá chvália!

 

Ale čo urobili s Matovičom? Zbavili sa ho. Najprv sa o to postarali progresívne médiá a potom ho majú pod kontrolou jeho vlastní! Máte pocit, že o niečom rozhoduje on? O najdôležitejších veciach podľa mňa už nerozhoduje – zahraničná politika. Pokým bude naháňať miestnych zlodejov, vyrobia mu kariéru vlastizradcu!

 

Vraj sa rád mstí, ale podľa mňa sa má aj začo! Nikto ho nevyhlásil spomedzi nich za blázna, ale strážia ho aj vlastní ako blázna. A donútia ho, aby sa s nimi viezol a aby na to doplatila aj jeho rodina. Napokon sa budú na neho vyhovárať! Ak si myslí, že má ich podrazy za sebou, tak ich má ešte len pred sebou! Ale to nám už neporozpráva, lebo už o vlastných nemôže.

 

 

A malo to byť o Krúpovi.

 

No Krúpa je v konflikte záujmov ako spolupracujúci aj s americkou ambasádou. Tu sa poslanci nedelia na strany ale na typy lokajov v tých stranách. Nasáčkovali si ich všade, do každej strany a je to rod Kiskovcov, Čaputovcov, Kolíkovcov, Naďovcov, Korčokovcov… sú to lokaji a nie našej krajiny. Vôbec nepracujú pre náš štát.

 

A nedá sa voliť tak, aby ste zvolili stranu, ktorá ich nemá. Zmanipulované voľby volebnými prieskumami to neumožňujú, ak nechcete zahodiť svoj hlas a urobiť priestor ovciam, ktorých je viac a najviac. Ak ste volili Smer, tak aj Pellegriniho a tak by sme mohli pokračovať. Čisté svedomie má len ten, kto nevolením alebo prepadnutím hlasu len potvrdil voľbu iných. Ani v ďalších to nebude inak. A nie je to vinou voličov ale manipulovaných volieb.

 

 

Zmení sa to až vtedy, keď vo volebnom prieskume uvidíte % pre stranu, ktorá žiadneho lokaja nemá! Môžu ich manipulovať, ale nie ubrať im 10%!

Až vtedy príde doba, že hlas vo voľbách nebude zahodený, keď budete voliť stranu bez lokaja.

 

 

Záznam Krúpovej arogantnosti voči voličom OĽaNO:

https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/14036#3108

 

 

Len zopakujem, že občania mali odopreté vidieť verejné diskusie odborníkov k zmluve. Monológy Naďa, Korčoka alebo Krupu nie sú diskusie a opoziční poslanci nie sú odborníci s ktorými mali diskutovať. 

 

Rozčuľujú sa, že im opoziční poslanci nedajú pokoj pri podvode občanov, ale opak je pravdou – tešia sa, keď môžu diskutovať len s opozičnými poslancami, lebo to nie sú odborníci, čo by ich biedne argumenty roztrhali na franforce. Preto aj žiadne verejné diskusie s odborníkmi nepripustili, aby to občania nevideli a nepočuli!

 

 

 

Tu to máte rozobraté najlepšie a najpodrobnejšie:

https://ereport.sk/video-rozhovory-z-bratislavskej-kaviarne-obranna-dohoda-s-usa/

 

 

 

Samozrejme, Krúpa klame, že nič také neexistuje, kde by boli argumenty, ktorým sa boja postaviť.

 

 

 

Na porovnanie tu dávam aj opačnú stranu, ako vidí túto zmluvu Šnídl z Denníka N:

 

 

 

 

A nedávam ju sem na parádu nejakej objektívnosti, ale veľmi všetkým odporúčam vypočuť si ten rozhovor v Denníku N, aby ste mali predstavu ako rozmýšľa a ako argumentuje zástanca zmluvy. Až vtedy pochopíte ako naivne. Stojí to zato! Fakt, veľmi odporúčam. 

Týmto nechcem Šnídla nejako ponižovať, že je celkom hlúpa ovca ako ich čitatelia, ale uvidíte, kde on sám má pochybnosti a ako na konci až kokce, či sa bude cítiť bezpečnejšie. No ja si teraz myslím, že sú si vedomí, aké to má všelijaké diery! Však aj chybu Čaputovej si vedeli uvedomiť. Oni nie sú až takí sprostí ako ich čitatelia. A verte, že svojim podpisom by to nepodpísali, keby za to mali ručiť vlastnou osobou! To sa inak štve v novinách, keď novinári za to nenesú osobnú zodpovednosť!

 

 

 

A dôležitá ilustrácia k Čaputovej a jej motivácii, prečo to urobila.

 

SME – Tkačenko:

Čaputovej interpretačná doložka je hrubá chyba (komentár)

„Čaputová vyšla Ficovi v ústrety a bola po zásluhe potrestaná.

Lenže časy sa menia a v paláci vymysleli podpis zmluvy po taliansky: „interpretačnú doložku“ o absencii základní a jadrových zbraní a „rešpekt“ k prípadnému referendu. Výsledok sa dostavil prakticky okamžite a Robert Fico s kolektívom na Zuzanu Čaputovú podľa očakávania vyliali ďalšie vedro špiny. A čo v paláci asi čakali?“

z článku: „zabudli sme na prezidentku, ktorá má pri podpise formálne posledné slovo.“

https://komentare.sme.sk/c/22826133/caputovej-interpretacna-dolozka-je-hruba-chyba.html

 

 

Všetci si asi myslíte, že to urobila preto, lebo chcela občanov oklamať. Ale človek sa v prvom rade bojí o seba, keď má za niečo zodpovedať a preto si myslím, že to urobila preto, aby tá zmluva neprešla. Za ňu aby neprešla! Zachraňovala v prvom rade seba, lebo skôr sa to neschváli v neupravenej podobe! A ona nebude môcť za to, že to neprešlo! Vieme pred kým.

Podľa mňa si ona neželá, aby tá zmluva prešla, keď má za ňu zodpovedať a teraz, až teraz vidí za čo a aké to má nedostatky a hrozbu pre ňu! Podľa mňa dostala strach a to celkom pochopiteľný. Novinári na jej mieste by tiež dostali strach!

 

V budúcnosti uvidíme, ako sa všetci budú vyhovárať, že nie ja za to môžem, ale ten a ten… a napokon to hodia na hlavu poslancom OĽaNO.

Až teraz sa ukáže, či ste naozaj hlúpi a zarežete aj seba! To Naďovi, Korčokovi a Krupovi nehrozí! Nikdy by neboli takí arogantní, že môžu všetkých svojich voličov okašlať, keby nemali zaručenú kariéru inde, než je len slovenský parlament. 

 

 

 

Na záver odporúčam prečítať si Chmelárove zhodnotenie Krupu v TV. Je to dlhé a trefné:

 

 

https://www.facebook.com/ChmelarEduard/photos/a.328767897155109/5084007788297739/

len malý výber:

„Drzosť Juraja Krúpu sa však pri tomto klamstve nezastavila. Pokračoval v opakovaní dohodnutého manuálu, že kritici sa tomu nerozumejú a konkrétne sa do toho nerozumie ani Úrad jadrového dozoru SR. Fu… takže takto, pán intergalaktický odborník Juraj Krúpa. Nikde nemôžem nájsť váš seriózny životopis, netuším, čo ste vyštudovali, čím ste sa zaoberali predtým, ako vás najali do Američanmi plateného think-tanku, ktorý sa tu vynoril po Majdane – a to sa v oblasti medzinárodných vzťahov intenzívne pohybujem takmer štvrťstoročie. A vy si dovolíte tvrdiť, že ústredný orgán štátnej správy, ktorý je na Slovensku hlavným garantom štátneho dozoru nad jadrovou bezpečnosťou, sa nerozumie do problematiky jadrovej bezpečnosti?? Toto je taká bezočivosť, že po tejto hláške by vás už nijaký seriózny človek nemal brať vážne.

Preto si niekto ako Krúpa dovolí pred kamerami drzo klamať, že tie zmluvy sú úplne rovnaké ako ostatné a že oni dokonca zabezpečili viac práv pre Slovenskú republiku ako predchádzajúca vláda. No, je to, samozrejme, čistá lož. Nebudem sa vracať k tomu výpočtu odlišností, ktoré som už veľakrát uvádzal. Pristavím sa len pri jednom smiešnom argumente poslanca za OĽaNO, ktorý tvrdil, že oni (rozumej ministerstvo obrany) tam do preambuly a jednotlivých článkov pridali záruku, že všetko sa deje „pri plnom rešpektovaní suverenity a zákonov Slovenskej republiky“. No to je asi taká záruka ako Čaputovej interpretačná doložka. Dôležité totiž je, čo sa píše v texte zmluvy ďalej. Ak sa totiž napríklad v čl. 12 ods. 1 jedným dychom uvádza, že „Slovenská republika na žiadosť Spojených štátov uplatňuje svoju suverénnu diskrečnú právomoc vzdať sa svojho prednostného práva na výkon trestnej právomoci“, je to výsmech akýmkoľvek zárukám suverenity.

Bezočivé mi príde aj to, že nejaký Krúpa si dovolí povedať o nositeľke Pulitzerovej ceny Helene Cooper, ktorá v článku The New York Times odhalila zámer Spojených štátov zabezpečiť výcvik ukrajinských povstalcov na Slovensku, toto: „Nikde nie je zdroj, bohvie, s kým sa tá pani rozprávala a urobila sa zaujímavou“. A aby to úplne zabil tak postavil Denník N a New York Times na rovnakú úroveň… Ja naozaj neviem, či to má zmysel vysvetľovať, ale porovnávať demagogický konšpiračný plátok na úrovni Rudého práva z päťdesiatych rokov minulého storočia s najprestížnejším svetovým denníkom je taký úlet, že hádam nie je potrebný nijaký ďalší komentár. Ale hovoriť o uznávanej špičkovej novinárke medzinárodnému formátu ako o nejakej panej, čo si niečo navymýšľala, aby sa urobila zaujímavou… viete, keby toto povedal Fico, už reagujú novinárske organizácie z celého sveta. Pre vašu informovanosť, pán Krúpa: táto pani si už nepotrebuje nič dokazovať a robiť sa zaujímavou. Zaujímavou ju robia výsledky jej celoživotnej práce. Je o nej známe, že vyniká precíznosťou a dobre informovanými zdrojmi z Bieleho domu a najmä z Pentagonu, kde má vytvorené dlhoročné väzby. Každý profesionál vie, že novinár svoje zdroje neprezrádza. Toto nie je Monika Tódová, človeče, tak sa aspoň snažte pochopiť ten rozdiel a nerobte si hanbu.“

 

 

 

 

.

Prečo som nevolila Pellegriniho

29.03.2024

Aj politika má svojich Barabášov – ľúbivejších pre dnešných primitívnejších – malomeštiakov. V dnešnej politike je to pre nich Pellegrini. No ja som vo voľbách volila Blahu a Fica! Nie preto, že sú Ježiš, ale preto, že tu najúčinnejšie bojovali proti progresívnej totalite! Hlavné je nevoliť Judáša! Síce je to nepodstatné, len pre [...]

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo silné zemetrasenie, evakuovali školy. Otrasy cítili aj Atény

29.03.2024 11:04, aktualizované: 12:41

Obyvatelia regiónu Olympia hovorili o veľmi silných otrasoch.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,475
Celková čítanosť: 5518952x
Priemerná čítanosť článkov: 3742x

Autor blogu

Kategórie