Založ si blog

Faktické poznámky k menšiemu zlu vo voľbách

Ak nechcete mať nič spoločné so špinavcami v politike a honosiť sa čistým svedomím, že ste nikoho z nich nevolili, tak nejdete voliť.

Prakticky to znamená, že síce sa hráte na čisté svedomie, ale zlý volebný systém funguje tak, že ste potvrdili výber iných a pomer tých, ktorých zvolili. Naoko máte čisté svedomie, ale potvrdili ste výber iných a pomery výhercov volieb.

 

Ak zvolíte malé straničky, vaše hlasy rovnako prepadli a tiež ste len potvrdili výber iných a ich pomery. Naoko máte čisté svedomie, ale potvrdili ste výber iných a pomery výhercov volieb.

 

Nemám nič proti ľuďom, čo nevolia alebo volia malé straničky. Som za hru na čisté svedomie, že s nimi nič nemáte, že s nimi nemáme nič spoločné. Bolo to tak roky, keď som bola nevolič. Ale čo ak hrozí veľmi tvrdá totalita, aká tu nebola 30 rokov a nebola ani pred 30 rokmi taká? Je to čas hrať sa na čisté svedomie?

 

Uvedomila som si, že Socialisti nemajú šancu ani 3% a tak môj hlas prepadne a iní za mňa zvolia progresívnu koalíciu Pellegriniho Smeru s PS a ja proti tomu neurobím celkom nič!

Za najväčšie totalitné zlo považujem progresívnu koalíciu a preto mojim jediným želaním do volieb zostalo už len ju oslabiť, keď sa nič iné nedá!

Oslabiť neznamená, že nevyhrajú, ale že ich len oslabíte a bude ich menej, budú mať menšiu silu.

 

A OĽaNO ich naozaj oslabilo. O čo viac OĽaNO a pozberancov z ulice, aj keby to rovno boli len smetiari alebo taxikári, o to menej bude v parlamente poslancov Pellegriniho a progresívcov. A tí predsa budú hlasovať o všetkom.

 

 

„Malinová, tvoja viera, že títo farizejskí kresťania sa nespoja s progresívcami bola odjakživa naivná. Olajno by zobralo PS do vlády, ak by sa dostali. A nezabudni, že s PS chcelo spolupracovať aj KDH, mali to dokonca aj na papieri. Mnohí z týchto kresťanov sú sionisti napojení na evanjelikálne americké sekty – a to sú tí najväčší proamerickí fanatici podporujúci americké vojenské dobrodružstvá. Šliapla si teda riadne vedľa.“

 

 

Kde píšem, že som si myslela, že sa s progresívcami nespoja? Veď to bolo úplne jasné, že spoja. Ja som očakávala, že PS bude vo vláde a OĽaNO ich len čo najviac oslabí a vytlačí. A nielen ja, čítala som to aj od iných voličov OĽaNO, že ich volili len pre oslabenie progresívcov!

A nie je pravda, že OĽaNO sú najväčší proamerickí fanatici! Najväčší sú lokaji v PS, SPOLU a okolo Pellegriniho! To sú najväčší lokaji!

 

Koľkokrát budem opakovať, že som volila OĽaNO, aby som čo najviac oslabila duplikáty Čaputovej, Kisku, Šimečku a Pellegriniho?

Prečo mi podsúvate, že menšiemu zlu podľa mňa som naivne verila? Veď to sú kresťania! A kedy som ja kresťanom na Slovensku a konzervatívcom verila? Však celé roky som ich na SME len kritizovala ako dogmatikov a zaostalých! A zrazu mi niekto chce povedať, že som im verila, keď proti nim píšem celé roky?

 

Nie, ja som menšiemu zlu neverila, ja som len chcela oslabiť ešte väčšie zlo v podobe progresívnej koalície. 

Keby tu dnes vládla progresívna koalícia Pellegriniho s PS/SPOLU, tak nikdy neschvália použitie ivermektínu ani na pár mesiacov (čo mnohým zachránilo život a možno aj mne), nikdy neschvália vakcínu Sputnik, už dávno by tvrdo bojovali za povinné očkovanie a s oveľa väčšou vervou než títo, čo aj píšu, že keby sa boli do vlády dostali oni, tak už dávno je povinné očkovanie! A Matovič je proti! A Matovič ich neposlúchal ani pri Sputniku! Môžete naňho nadávať akokoľvek, stále nie je takým veľkým totalitným zlom, akým by bola progresívna koalícia a bez debaty o ničom – ako vám ukazujú ich lokaji nasáčkovaní VŠADE!!!

 

Preto aj boli menším ZLOM a nie dobrom, lebo aj oni majú takých!!!

 

A už dávno by tu všetci progresívci boli tlačili na trestné stíhanie názorov ako Kolíková, lebo to by boli samé Kolíkové, Naďovia, Korčokovia, Čaputové, Šimečkovia!

Bola by to ešte horšia totalita!

Tak preto som volila menšie zlo, aby tých najhorších aspoň trochu oslabili!

 

 

„Máš presne pravdu +++

S malinovou som sa v inej téme(školstvo) velmi nepohodol, no tu sa mi páči ako bojuje proti podvodníkom vo vláde, ktorí oklamali svojích voličov. No ja k ním našťastie nepatrím, ale chápem a podporujem oklamanú malinovú. Aj ked ma svojím rozhodnutím vo volbách tiež velmi sklamala a vidím, že dodnes si neuzná napr. to že ak by sa do NR dostalo PS+ Spolu, tak by bolo s matelkom vo vláde. Co by hovorila potom? Ale teraz je aktívna a snaží sa napraviť svoj omyl- aj ked často cituje Chmelára- ale hlas mu nedala- radšej ho dala podvodníkom.“

 

 

A prečo si mám uznať, že ak by sa PS/SPOLU dostalo do NR, tak sú s Matelkom vo vláde, keď som to naopak očakávala?

Bolo pre mňa veľkým prekvapením (mám o tom články), že tak ako ja, rozmýšľalo veľa ľudí a napokon PS/SPOLU celkom vytlačili!

Znovu mám zopakovať, že jediným mojim zámerom bolo oslabiť ich?

 

A keď budem voliť Smer, tak preto, že im verím?

Nie, len vtedy, ak budú mať rovnakú príležitosť oslabiť progresívnu koalíciu, o ktorej ste vypisovali, že nehrozila a nehrozí, ale ona hrozila a stále hrozí!

PS má už 11% a spolu s Hlasom a SaS budú mať 46%! A to potom ešte len uvidíte samé Kolíkové a Čaputové. Teraz tu ešte máme ojedinelé úkazy ako Naď, Lengvarský, Heger, Korčok, Kolíková – zbierajú ich progresívne sily a pretláčajú progresívne médiá. Ale potom to bude už len masa Naďov, Korčokov a novodobých komunistov.

 

Chcete ich oslabiť? Tak voľte kohokoľvek, kto ich môže a dokáže oslabiť. Teraz asi najskôr Smer.

 

Samozrejme, že najprv propagujte nevlastizradné strany podľa svojho výberu. Ale keď vám ich ľudia okašlú, nezostane vám nič iné len buď oslabiť tých najhorších alebo hrať sa na čisté svedomie, ale neoslabíte ich, len potvrdíte voľbu iných!

 

 

„Caputovu som nevolila. Volila som len Chmelara a nikoho ineho.

Snad niekomu nevadi, ze som v tomto pripade zahodila hlas, ked nie ideal, tak nikto.“

 

 

saxaca:

no vidis, voliš, voliš, furt dookola a urt je to na houno a furt sa sťazuiješ

 

 

Tak keď ho nevolím, je to na hovno, keď ho volím, je to na hovno… Tak o čo vám ide? Aby ľudia nevolili a len potvrdzovali voľbu iných? 

Ich voliči pôjdu voliť! A rozhodnú to za vás!

 

 

 

 

 

.

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

„. . . a ty zhmotnený sen mnohých gayov skončíš na úrade práce skôr, ako kohút zakikiríka v jedno ráno. „

14.04.2024

Už aj minister vnútra si všimol a vypočul zhodnotenie našich progresívnych novinárov od liberálov z Česka, o čom som písala predchádzajúci článok, že by si podľa nich mali radšej vybrať inú prácu, keď to robia len takto zaostalo primitívne: Nie, voľby nerozhodli ľudia, ktorí nenávidia demokraciu, odkazuje minister novinárom „Minister vnútra Matúš [...]

Ako boli českí liberáli šokovaní slovenskými progresívnymi novinármi, že takto sa nemôžu správať ľudia, čo sa hlásia k tomu, že patria na západ a do liberálnej spoločnosti!

13.04.2024

Zaujal ma tento článok, ktorý upozorňuje na diskusiu českých liberálov, ako boli šokovaní slovenskými progresívnymi novinármi – ako tí komentovali voľby! Keď si to video pozriete, tak uvidíte, že to, čo im vyčíta vládna koalícia alebo voliči vládnej koalície, im vyčítajú a sú z toho šokovaní ešte aj českí liberáli, ktorí vôbec nepodporujú [...]

čaputová

Prezidentka odcestovala do Poľska, Duda jej odovzdá štátne vyznamenanie

16.04.2024 08:28

Čaputová navštívi aj jediné slovenské pamätné miesto spojené s protifašistickým odbojom.

Rusko opozícia Navaľnyj pohreb

Vzácny verdikt: Ruský súd priznal miliónové odškodné pozostalým po obete policajného mučenia

16.04.2024 08:03

22-ročný Ilnaz Pirkin spáchal samovraždu v októbri 2017 krátko potom, čo ho pustili zo strážnice v Nižnekamsku.

Trump Hush Money

V prvý deň procesu s Trumpom v kauze pornoherečky porotcov nevybrali

16.04.2024 07:50

Trump sa v pondelok ako prvý bývalý prezident v dejinách USA postavil pred súd v trestnom konaní.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Fico vyzval Dolinkovú, aby zabezpečila výstavbu nemocníc. Zostávajú jej dva roky, odborníci sú skeptickí

16.04.2024 07:30

Opozícia rezortu vyčíta zlú komunikáciu, nerealizovanie viacerých potrebných zmien, ustupovanie koaličnej SNS či záujmom finančnej skupiny Penta.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,489
Celková čítanosť: 5536509x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie