Založ si blog

„Prezidentka zvolila podvod a ponúkla nespokojným občanom bezcenný zdrap papiera“

Tým len priznala, že to v zmluve NIE JE ošetrené!!! A ošetrené to bude už len zdrapom papiera, ktorý USA celkom k ničomu nezaväzuje!

 

Chmelár 20.1. v deň podvodu od prezidentky:

 

ZUZANA ČAPUTOVÁ PODVIEDLA SLOVENSKO A UROBILA SI Z NEHO DOBRÝ DEŇ
.
„Prezidentka republiky dnes zradila Slovensko tým najnehanebnejším a najzbabelejším spôsobom a niet pochýb o tom, že svojím rozhodnutím spláca dlhy za prezidentské voľby. Priznám sa, že som čakal čokoľvek, ale taký drzý, hlúpy a primitívny podvod na občanoch tohto štátu, aký dnes urobila Zuzana Čaputová, mi doslova vyrazil dych.
.

Namiesto toho, aby prezidentka republiky reflektovala námietky odbornej obce a nechala na úsudok Ústavnému súdu SR, čo je a čo nie je v rozpore s ústavou, toto právo zahodila a nespokojnej verejnosti sa pokúsila zalepiť ústa zdrapom papiera, ktorý nebude mať nijaký právny účinok. „Interpretačné vyhlásenie“ nie je súčasťou textu zmluvy, je to len naša politická deklarácia, ktorú americká strana nemusí ani len podpísať, nič viac. Novinárska otázka, že čo sa stane, keď Spojené štáty odmietnu naše interpretačné vyhlásenie, bola neskutočne tupá – nemajú najmenší dôvod na to, aby sa postavili proti niečomu, čo nebude mať žiadny vplyv na platnosť súčasného textu zmluvy, do ktorého sa už nesmie vstupovať. Preto mohla Zuzana Čaputová „hrdinsky“ upokojiť verejnosť, že v takom prípade by sme s tým nesúhlasili, lebo vie, že táto situácia nenastane. Inými slovami, namiesto férového demokratického riešenia, ktoré by nielen upokojilo verejnosť, ale aj čiastočne napravilo škody napáchané vládnou koalíciou, prezidentka zvolila podvod a ponúkla nespokojným občanom bezcenný zdrap papiera. To je škandál a také trápne oklamanie slovenskej spoločnosti, po ktorom si už nezaslúži byť nazývaná hlavou štátu.

 

 

Lenže potom prišlo záverečné masírovanie od Jara Naďa a Ivana Korčoka. Na tomto stretnutí došlo podľa môjho názoru k definitívnemu zlomu a tam sa zrodilo toto alibistické riešenie v podobe „interpretačného vyhlásenia“. Je úplne jasné, že ona sama by na to neprišla, pretože čo do nej nevložíte, to tam jednoducho nie je. Zuzana Čaputová zjavne hľadala nejaký dôvod, ako zmluvu akceptovať bez rizika ústavného súdu a tú čarovnú formulku jej pravdepodobne našiel Ivan Korčok (Jaro Naď je na niečo také príliš hlúpy).

 

 

Čaputová ešte nemala riešenie, a tak sa vyhovorila na to, že zmluvu môže napadnúť až po jej podpise. Lenže my sme ju aj dôrazne žiadali, aby sa k tej zmluve, ktorá otriasa celou spoločnosťou, aspoň vyjadrila. To urobila až dnes. Zbabelo, nekompetentne, ako druhoradá osoba, ktorá čaká na manuál, lebo sama nemá vlastný názor. Viaceré interpretácie Zuzany Čaputovej sú lživé. Nie je pravdou, že na základe DCA tu nebudú môcť byť rozmiestnené jadrové zbrane. Už som veľakrát vysvetľoval, že Zmluva o nešírení jadrových zbraní to Spojeným štátom dovoľuje a v novembri minulého roka to potvrdil aj generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg – jej interpretačné vyhlásenie na to nebude mať z hľadiska medzinárodného práva nijaký vplyv, je to len náhubok pre nespokojnú slovenskú verejnosť. Aj tvrdenie, že nenašla „žiadne odôvodnené tvrdenia rozporu s ústavou vo verejnej debate“ je lož. Či už v podaní nášho občianskeho združenia Zjednotení za mier, alebo Generálnej prokuratúry alebo doktora Harabina a docenta Drgonca boli úplne jasné zásadné pripomienky aj s fundovaným odôvodnením. Keď napríklad z čl. 3 ods. 3 navrhujeme vypustiť písm. b), nakoľko ozbrojené sily USA nemôžu vyžadovať, hoci len dočasný prístup a využitie súkromných pozemkov a zariadení fyzických a právnických osôb SR bez primeranej náhrady, lebo ide o hrubý rozpor s Ústavou SR a právom EÚ, ak by orgány cudzieho štátu mali mať možnosť zasahovať do vlastníckych práv fyzických a právnických osôb v Slovenskej republike – v tomto Prezidentský palác neidentifikoval žiadne odôvodnené tvrdenie rozporu s ústavou?? Veď to už hraničí so sabotážou ústavného poriadku!

 

 

Odpoveď sa možno nachádza v jej dnešných slovách z vyhlásenia: „V prezidentských voľbách som bola geopoliticky vyprofilovaný kandidát a s týmto mandátom som voľby vyhrala.“ Naozaj ste ju volili pre toto? Potom máte, čo ste si zaslúžili.
Takže ešte raz, aby to pochopil každý: je úplne jedno, ako si to zinterpretuje pani Čaputová. Platí dohodnutý text zmluvy. Môžete jej „interpretačnú doložku“ pokojne nazvať aj oblbovátkom pre naivných a jednoduchších, Biely dom a Pentagon sa musia otriasať od hurónskeho smiechu, ako im to tá poslušná blondínečka zhltla aj s navijakom. Priatelia, je mi zle z toho, aké politické a mediálne elity má Slovenská republika. Je mi zle z toho, že sú to tí istí, ktorí drzo klamali o zbraniach hromadného ničenia v Iraku, vohnali nás do amerických imperiálnych vojen, nikdy sa za svoje bezočivé lži neospravedlnili, a teraz nás bez mihnutia oka klamú s rovnakým zápalom o DCA. Je mi zle z toho, že bývalý premiér Mikuláš Dzurinda „vyčíta vládnym politikom pri obrannej dohode s USA prílišnú reflexiu názorov voličov“. Ach, a koho názory majú ústavní činitelia Slovenskej republiky reflektovať? Spojených štátov? Kam sme sa to dostali?“
(krátené)
https://www.facebook.com/ChmelarEduard/photos/a.328767897155109/5070745776290607
.
.
.
A teraz sú na rade poslanci OĽaNO, akú tu máme kresťanskú vládu! Či budú aj títo kresťania pokračovať v podvodoch ľudí, čo chcú rozdúchať vojnový konflikt v Európe.
.
.
.
Opakujem, že na to poslanci OĽaNO nedostali žiadny mandát vo voľbách ani od voličov iných strán a ani svojich, ktorých naopak oklamali (ako aj prezidentka), že danú zmluvu nebudú chcieť!
.
.
.
Robia podvodne úplne opačnú politiku než majú vo volebnom programe!
.
.
.
Od svojich voličov podvodne vylákali volebné hlasy na presný opak než čo robia po voľbách!
.
.
.

„podpísaním poverí zrejme Naďa“

.

.

.

A jej úloha okrem zrady na Slovensku je reprezentovať šaty? A dostať si dcéru do modelingu ako milú pozornosť za odmenu?

 

Načo si potom platíme prezidenta?

.

.

.

 

Hlas: Najvážnejšia chyba prezidentky“
.
.
.
„Predseda Hlasu Peter Pellegrini podotkol, že prezidentka dnes nevyvrátila, ale svojím vylepšovaním zmluvy potvrdila pochybnosti, ktoré si množstvo ľudí na Slovensku spája so zmluvou s USA.
.
.
.
Tým len priznala, že to v zmluve NIE JE ošetrené!!! A ošetrené to bude už len zdrapom papiera, ktorý USA celkom k ničomu nezaväzuje!
.
.
.
.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541425x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie