Založ si blog

Prečo autor štúdie o účinnosti ivermektínu obrátil kabát

Ak si pamätáte, týmto sa aktivisti proti ivermektínu oháňali, že samotný autor štúdie o účinnosti ivermektínu obrátil kabát a už netvrdí a nemyslí si, že ivermektín je účinný, už si myslí, že je neúčinný a zmenil názor aj on samotný.

Vtedy som si pomyslela, že určite bol naňho vyvíjaný tlak a toto si nemohli dovoliť, aby im vo farmabiznise niekto takto kazil prijmy z vakcín a iných drahých liekov. Spomínala som to len v diskusiách a nepísala som o tom článok, pretože som nemala na to žiadne dôkazy a len som si to takto logicky myslela, že musel zradiť, lebo bol naňho nátlak alebo sa mu vyhrážali alebo ho vydierali alebo ho podplatili aby im nekazil obchody, alebo kombinácia podplatenia a nátlaku. 

A už sú na to dôkazy, že aj naňho robili nátlak a aj ho podplatili (nie jeho osobne, to ráčia potom niekde investovať), takže ide o túto kombináciu vydierania ako som si logicky aj myslela.

 

Tu sú dôkazy:

 

Vakcinácia ako novodobá zlatá horúčka

 

„Je povzbudivé počuť správy od lekárov, ktorí sa takto podelili o svoje obavy, ale Kennedyho kniha demonštruje bohaté stimuly, ktoré mnohí dostávajú na podporu „zlatej horúčky“ vakcíny – a nerobia nič, čo by jej bránilo.

Píše napríklad, že na začiatku pandémie  Dr. Anthony Fauci, vedúci predstaviteľ americkej vlády v oblasti COVID, „použil veľmi nepresné modelovanie, ktoré preceňovalo úmrtia v USA o 525 %.

Autorom bol Neil Ferguson z Imperial College London, s financovaním od Bill a Melinda Gates Foundation vo výške 148,8 milióna dolárov. „Dr. Fauci použil tento model ako ospravedlnenie pre svoje blokády,“ hovorí Kennedy vo svojej knihe.

Gates je hlavným investorom do mnohých nových vakcín proti Covidu, dodáva Kennedy, a Fauci presadzuje vakcínu (Moderna), od ktorej jeho agentúra a zamestnanci očakávajú lukratívny výsledok.

Kennedy v knihe opisuje viaceré štúdie o ochrannej sile lacného, ​​dlhodobo zavedeného lieku ivermektinu v boji proti COVID a odhady stoviek tisíc životov stratených v dôsledku potlačenia jeho užívania.

Podľa zákonov USA by vakcíny na COVID nemohli dostať núdzové schválenie, ak by sa uznala účinná liečba choroby

Kniha tiež obsahuje strhujúci popis výmeny názorov z januára minulého roka medzi Dr. Tess Lawrie, riaditeľkou poradenskej spoločnosti Evidence-based Medicine Consultancy v Bath v Anglicku  a Dr. Andrewom Hillom, autorom priaznivej analýzy štúdie o ivermektíne.

 

Ako a prečo autor štúdie o účinnosti ivermektínu obrátil kabát

 

Následne v tejto otázke urobil „krkolomný“ obrat a tvrdil, že štúdie obsahovali „nízku istotu“ hodnoty a že sú potrebné ďalšie pokusy.

Lawrie sa snažila presvedčiť Hilla, aby sa zúčastnil a bol spoluautorom okamžitej revízie všetkých publikovaných štúdií o ivermektínoch v lekárskej literatúre, ktorú mala uskutočniť významná sieť Cochrane Network, ktorá využíva tisíce dobrovoľníkov na vypracovanie vysokokvalitných a nezávislých odporúčaní na liečbu.

„Bola to vzrušujúca príležitosť,“ píše Kennedy . „Za normálnych okolností by sa Hill mal chopiť tejto šance slúžiť ako hlavný autor u niektorých z najprestížnejších svetových výskumníkov. Napriek tomu bol nezáväzný.

Kennedy vo svojej knihe píše : „Nasledujúci týždeň hovorila s Hillom znova, tentoraz cez Zoom. Hovor cez Zoom bol nahraný. „Doktorka Lawrie požiadala Hilla, aby jej vysvetlil svoj obrat na ivermektín, ktorý podľa jeho vlastnej analýzy bol mimoriadne účinný. „Ako to môžeš urobiť?“ spýtala sa zdvorilo. „Spôsobuješ nenapraviteľné škody.“

 

Tlak sponzorov

 

Hill vysvetlil, že bol v „zložitej situácii“, pretože jeho sponzori na neho vyvíjali tlak. Hill je virológ z Liverpoolskej univerzity, ktorý pôsobí ako poradca Billa Gatesa a Clintonovej nadácie. Povedal mi, že jeho sponzorom je Unitaid.

„Unitaid je kvázi vládna organizácia financovaná nadáciou Bill & Melinda Gates Foundation (BMGF) a niekoľkými krajinami – Francúzskom, Spojeným kráľovstvom, Nórskom, Brazíliou, Španielskom, Kórejskou republikou a Čile – s cieľom lobovať u vlád pri financovaní nákupu liekov od farmaceutických nadnárodných spoločností na distribúciu chudobným v Afrike.

„Zdá sa, že jeho primárnym účelom je ochrana patentov a práv duševného vlastníctva farmaceutických spoločností – čo, ako uvidíme, je prioritou Billa Gatesa –  zabezpečiť ich rýchle a úplné zaplatenie. Asi 63 percent jeho financií pochádza z prirážky na letenky.

Gatesova nadácia – BMGF má miesto v správnej rade a predsedá výkonnému výboru Unitaid a BMGF. Nadácia a Gates osobne vlastnia veľké podiely v mnohých farmaceutických spoločnostiach, ktoré profitujú z tohto ošiaľu. Gates tiež používa Unitaid na financovanie skorumpovanej vedy od krotkých a kompromitovaných výskumníkov, ako je Hill, čo legitimizuje jeho politické smernice WHO.

„Unitaid štyri dni pred zverejnením Hillovej štúdie venoval 40 miliónov dolárov zamestnávateľovi Andrewa Hilla, Liverpoolskej univerzite. Hill, Ph.D., priznal, že sponzori na neho tlačili, aby ovplyvnil svoj záver. Keď sa Dr. Lawrie spýtala, kto sa ho snaží ovplyvniť, Hill povedal: ‚Myslím, myslím, že som tu vo veľmi citlivej pozícii…’“

 

R.F.Kennedy: Za zatracovaním Ivermectinu Big Pharmou je korupcia. Ak by sa dal použiť na liečbu Covidu, USA by nemohli schváliť vakcíny na núdzové použite

https://skspravy.sk/covid/r-f-kennedy-za-zatracovanim-ivermectinu-big-pharmou-je-korupcia-ak-by-sa-dal-pouzit-na-liecbu-covidu-usa-by-nemohli-schvalit-vakciny-na-nudzove-pouzite/

 

 

Takže tak, vážení zapredaní aktivisti a lekári. Naivne si myslíte, že korupcia existuje len na Slovensku, lebo vo vašej milovanej Amerike a v západnom svete už existovať nemôže. To už celkom slepo ako zväzáci veríte, že vedcom môžete absolútne dôverovať a medzi nimi by predsa nemohla existovať korupcia a naháňanie hlavne za ziskom a nie za zdravím občanov. To fakt neviem, prečo si myslíte, že vedci sú už neskorumpovaní a vždy čestní aj keby zarobili na slanú vodu. Veď stačí, keď sú pre nejaké farmaobchody nepohodlní a nedostanú peniaze, granty na výskumy, na svoju prácu, neumožnia im publikovať, na to všetko predsa vedci potrebujú podporu! A keď ju nedostanú a keď ich scenzúrujú, tak skončili. A kto z nich chce tak skončiť a dopadnúť?

 

Naozaj sa čudujem naivite ľudí, slepo veriť politikom alebo vedcom, čo farmabiznis je lukratívnejší než politika! 

 

A to nie je jediná vec, čo som takto našla aj dôkazy o takýchto podvodoch, ale nebudem ich teraz k tomuto miešať.

 

Hlavné je, že ľudia sa neliečia lacnými liekmi preto, že farmaobchody by nezarobili na vakcínach a drahých liekoch (neúčinných ako Remdesivir) a nemohli by sa na pandémii nabaliť. Takže uprednostňujú svoje obchody pred životmi ľudí a čo ich po nich. Ak sú ľudia také ovce, že len slepo veria politikom a vedcom a nevedia si predstaviť korupciu, tak to voči tak sprostým len využívajú a nielen na Slovensku je korupcia.

 

 

Darmo Matovič bojuješ proti korupcii na Slovensku, slúžiš oveľa väčšej korupcii!

 

Nemyslím si, že si psychopat, len naivný. Nepredpokladám, že to robíte vedome, robíte to z hlúposti.

 

Všetkých ste mohli zachrániť, len slúžite a občanov vaša poslušnosť stojí životy.

 

 

Toto je podstata:

Podľa zákonov USA by vakcíny na COVID nemohli dostať núdzové schválenie, ak by sa uznala účinná liečba choroby

Korupcia v medicíne sa dnes tak rozšírila, že ohrozuje životy a blaho nás všetkých dnes tak rozšírila, že ohrozuje životy a blaho nás všetkých

Robert F.Robert F. Kennedy

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541270x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie