Založ si blog

Sabaku budú pretláčať ľuďom ako kŕmnym kačiciam do gágora

Je priam neuveriteľné, že v krajine, kde môžu novinári ohovárať a spochybňovať dobré meno komukoľvek ako určí propaganda, je niekto odsúdený bez súdu, že niekoho nazval „kovidovým prorokom“ alebo sa za ohováranie považuje to, že niekto napíše, že za cenu dostal peniaze, hoci to nikto nikde nenapísal, že by to nebola pravda. 

Vlastne ten Sabaka je už pán veľkomožný ako Čaputová. Dobré meno sa tu môže spochybňovať komukoľvek od premiéra po ministra, lekárom a všetkým nepohodlným (a novinármi!), ale akurát Sabaka bude taký pán veľkomožný, že o ňom sa nesmie napísať nič, inak bude odsúdenie bez súdu?

A Lakota vraj o ňom povedal, že ho nepovažuje za lekára. A on nič? Nedostane za to 48 000 pokutu bez súdu? Alebo na všetkých Slovákov, čo ho neznášajú, nebude stíhať dávať trestné oznámenia?

A ja ho môžem považovať za Gluma a budú za to tresty ako za hanobenie prezidenta? A koľkokrát som tu čítala, že je prezidentka jaternica, prečo to súdy neriešia bez súdov? Ona jaternica môže byť a Matovič blázon, Lengvarský guma ale o Sabakovi nikto nesmie napísať, že dostal odmenu za ocenenie a povinne si ho musíme vážiť ako nejakého vysokopostaveného komunistu v socializme?

Mne nikoho viac nepripomína ako Gluma svojim charakterom a necítim sa byť povinná uznávať ho ako lekára alebo vážiť si ho ako človeka. Preto v ňom vidím Gluma a nie Škreta, lebo ako lekár je taký chudák, že na to skočil. To je jasné aj novinárom, že je toho všetkého mediálnou tvárou ako maskot.

 

 

Sabaka ako Glum

Teraz bojujú perom miesto meča a pero je ich meč.

Preháňam? Vôbec nie, pretože všetci vieme, čo dokážu novinári, ako zasiahnuť do deja celej spoločnosti. Veď preto sa dnes po celom svete bojuje informačnou vojnou a nie ako v Pánovi prsteňov pred nejakými hradbami.

Musíte sa tak vidieť, všetci, že váš život neznamená o nič menej, než nejakých Hobitov, veď skutočný život je rovnako ťažký a ľudia zomierajú a zbytočne bojujú aj v realite. Skutočne všetci, čo sa snažíte o akékoľvek dobro, aj keď sa tvárite, že ste to už vzdali a že nič sa nedá robiť, musíte sa vidieť v každom archetypálnom obraze. Lebo o svojej láske by ste už nepovedali, že to je len malichernosť môjho života. Cez svoju lásku viete, že toto je sväté územie vo mne, aj keby celý svet zlyhal a všetci boli malicherní.

To nie je glorifikácia, ako napísal Sabaka, to je obraz vašej sily, keď už nemáte silu ani chuť. To nie je rozprávka pre deti, ale pre dospelých, nakoľko a prečo svoje city, ako to cítite, zrádzate:

Archetypálny obraz prekročenia rieky. Tentoraz sa hodí na bojovníkov z radov lekárov, co bojujú za liečbu. Napríklad u nás Mesík a další lekári:

https://www.youtube.com/watch?v=1eNkwaWvUzg&t=14s

 

 

Odvtedy už zastrašili ďalších. Kto sa chce dať verejne zlikvidovať, keď mu novinári môžu zničiť dobré meno?

A svojho Sabaku budú pretláčať ľuďom ako kŕmnym kačiciam do gágora. A klamať v článkoch, že Mazurek bol rozhodnutím súdu odsúdený, čo je klamstvo, mediálne klamstvo:

BRATISLAVA – Poslanec Národnej rady SR Milan Mazurek má podľa rozsudku okresného súdu v Kežmarku zaplatiť infektológovi Petrovi Sabakovi sumu 20-tisíc eur ako odškodné za ohováranie, informoval spravodajský portál tvnoviny.sk.

https://domov.sme.sk/c/22812062/mazurek-musi-sabakovi-zaplatit-20-tisic-za-ohovaranie-rozhodol-sud.html

 

 

 

Baránek:

2021. Rok nastupujúcej totality.

 

Baránek sa pýta, prečo sa ľudia tak ľahko vzdávajú slobody. Ale vôbec nie sú iní než boli ľudia v socializme. Úplne rovnaký problém bol v socializme nájsť ľudí, pre ktorých by ste neboli bláznom, že je tu totalita. To si mysleli len blázni. Že je tu totalita, to sa dozvedeli až keď skončila a celkom rovnako sa to dozvedia o novej až z médií, keď to novinárom bude dovolené napísať.

Potom napíšu – „Nedalo sa inak. Inak by som nemohol to, či ono, byť zamestnaný ako novinár. A musel som byť len novinárom.“

 

 

 

„Nebudem sa čudovať nikomu, komu sadistickí lekári zabijú dieťa a schytá to potom aj fašistická kreatúra, minister zdravotníctva Lengvarský, hlavný hygienik Mikas, ale aj Sabaka, Jarčuška, Krčméry či ďalší z týchto covidových prorokov, ktorí spôsobili, že celej spoločnosti boli odobraté ľudské práva,“

„Podľa Vás Mazurek v toto citovanom hovore nepriamo spája Sabaku so smrťou chlapca v rómskej osade Jarovnice?“

 

 

To vážne napísal len toto a toto je spájanie Sabaku so smrťou chlapca? Ani logicky ho s tým nespája, keď napísal, že „potom to schytá“.

Logicky to znamená, že nielen sadistickí lekári ale schytajú to aj iní okrem takých lekárov!

Ako je možné, že vždy, keď sa tu na niekoho podáva trestné oznámenie, tak to ani nepovedal z čoho ho obviňujú? Tu sa podávajú trestné oznámenia len z úmyslov ale tentokrát sa nedá dokázať logicky ani úmysel, ani nepriamy, lebo doslova píše, že potom to schytajú aj iní!

A preto to nikde ani necitujú, aby to nebilo do očí, aký nezmysel tvrdia. Ja sama som tiež uverila, že Mazurek nejako nepriamo naozaj s tou smrťou chlapca Sabaku spájal. Očividne do tohto klamstva majú byť médiami vmanipulovaní aj iní.

Si predstavte, ako sa tým „láska“ k Sabakovi zväčšila a ako médiami vynucovaná úcta. Nepamätám si takého odporného komunistu, ktorého by mi takto v socializme vnucovali. Asi by som si odpľúvala na každom kroku, ale nepamätám si takého.

Ani tí komunisti neboli takí šibnutí, aby chceli vzbudzovať taký odpor.

 

 

 

Nový Rozhovor s MUDr. Soňou Pekovou

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541687x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie