Založ si blog

Mesíkovanie sveta je upozorňovanie na dôsledky očkovania

Nemá to logiku prenasledovať ľudí s povinným očkovaním, lebo na dôchodcov aj tak nemajú žiadne páky, aby ich donútili očkovať sa. A keď raz nemajú peniaze na pokuty, nenechajú ich zomierať od hladu po exekúciách a nebudú ich húfne zatvárať do väzenia. Na povinné očkovanie môžu maximálne nahnať mladých ľudí v produktívnom veku, kedy pracujú alebo deti a študentov cez školy. 

 

Z toho jasne vyplýva, že v skutočnosti im nezáleží na záchrane ľudí, ktorí vo vyššom veku môžu oveľa ľahšie podľahnúť koronavírusu, keďže toto bude neúčinné. Povinným očkovaním iných ale dosiahnu %, len % zaočkovanosti, ktorú EÚ vyžaduje a čím podmieňuje finančnú pomoc pre Slovensko!

 

Tu v prvom rade ide o tú finančnú pomoc od EÚ, ktorá je podmienená % zaočkovanosti daného štátu. Nerozhoduje o tom, či bude účinné, len % hoci aj detí, čím starších vôbec neporiešia a ani preťaženie nemocníc. Potrebujú len hlásiť počty, ako voľakedy potrebovali hlásiť počty, koľkých vyhodili zo strany po 68. Preto je to rovnaké, že všetci poslušní sa šli zošalieť len aby tie počty splnili – hlava nehlava, len aby tie počty splnili a splnili povinnosť. Koľkým ľuďom tým ublížili, to nikoho nezaujímalo.

A čo teraz na tom, že očkované deti nezachránia nemocnice? Budú mať splnený počet miesto dôchodcov. Keď nebudú dôchodcovia do štatistiky, miesto nich bude taký počet detí a študentov!

 

Dôchodcovia by sa mohli obetovať, aby miesto nich neočkovali do toho počtu deti, keď potrebujú splniť takú kvótu kvôli peniazom z EÚ. Aj likvidácia vakcín stojí ešte viac než samotné vakcíny.

Iste sa vám to nebude páčiť, ale taká je realita, že keby tento počet boli dôchodcovia, nemusia to byť deti a študenti do počtu. Tak nezaočkujú vás, ale zaočkujú miesto vás vaše školopovinné deti – inak sa nebudú môcť vzdelávať a vašich vnukov.

 

A takú realitu som nevymyslela ja, čiže nie ja ju navrhujem. Za Slovensko to podpísal ako povinnosť Pellegrini – máte k tomu celú reláciu na infovojne s právnikmi, kto nás k tomu zaviazal, keď sa snažili vypátrať, kto sa k tomu za Slovensko zaviazal, že sa zaväzujeme zaočkovať ľudí, keď nám budú poskytnuté vakcíny. Buď sa to rozoberá v infovojne 6.12. alebo 7.12., kde to riešili právne, či a prečo máme takú povinnosť a kto nás k tomu zaviazal. A to bol gól, že ešte Pellegrini, hoci ľudia si myslia, že je to výmyslom až teraz! Toto bolo dojednané dopredu a také veci vždy niekto podpisuje a dá sa dopátrať k ľuďom, čo nás k tomu zaviazali.

Jasné, že to táto vláda nebude kritizovať, že za to môže Smer, keď sa to a tiež poslušne snaží plniť. Preto ani Pellegrini pri moci by nerobil nič iné, ako naháňal % ľudí, čo to teraz splní!

Ale hlavné je, že najviac Slovákov chce teraz voliť práve Hlas a Pellegriniho! Presne tých, čo nás k tomu zaviazali. A keby spolupracovali s progresívnymi liberálmi (a tým nemyslím len tých v PS), tak to povinné očkovanie tu už dávno máme! Aj preto sa potrebujú zbaviť Matoviča, lebo znova im to kazí nápadmi pre dobrovoľné za odmenu. Táto vláda nech je aká chce neschopná, nikdy nebude až takým zlom, akým by progresívne rýchlo bola spolupráca Pellegriniho s týmito všetkými progresívno poslušnými. Ak by to prebiehalo hladšie, tá poslušnosť občanov, tak len preto, lebo Pellegrini by ich vedel diplomatickejšie presvedčiť na očkovanie ako svojich voličov. Jeho voliči by sa ešte radi dali očkovať, čím sa napokon aj chvália, že ich voliči sa na 70 % dali zaočkovať. To len Ficovi zostali takí „sprostí“, čo sa nechcú!

Nikdy nebude Hlas a Pellegrini spolupracovať so Smerom. Sú to len „progresívci“ (rozumej lokaji) v smeráckej sukni.

 

 

 

Možné následky pre deti:

Mesík 9.12.2021:

 

„Dôležité pre príčetných rodičov a starých rodičov detí!
Vrele odporúčam čerstvý rozhovor s prof. McCulloughom, najcitovanejším kardiológom v dejinách medicíny, Hirschov index (HI) 100. Má vyše hodiny, ak nemáte toľko času dole je jeho obsah podľa tém + link.
Pre tých, čo nehovoríte anglicky aspoň pár jeho postrehov:
– Už 22. januára bolo v USA po podaní vírusovej mRNA dostatočne veľa mŕtvych a ťažko poškodených na to, aby bol celý program „vakcinácie“ okamžite zastavený. Pri každom inom lieku či vakcíne doteraz by už vtedy známe čísla automaticky viedli k zákazu predaja a podávania takého „liečiva“.
– V 9-tej minúte konštatuje, že už v máji malo 40% amerických detí covid prekonaný. Odhaduje, že dnes je to 80%. Dáta zo Slovenska nemáme, ale nebude to význbamne odlišné. Prirodzená imunita proti covidu je bez najmenších pochýb mnohonásobne kvalitnejšia a trvanlivejšia ako „vakcinačná“ (vytvára sa proti celému spektru antigéhov na povrchu vírusu, nielen proti S-proteínu) – preto „očkovať“ dnes deti je z hľadiska epidemiológie úplný nezmyselné, a z pohľadu rizika pre zdravie a životy detí nezodpovedné hazardovanie.
Samozrejme, môžete veriť aj veselému tlachaniu najväčšej slovenskej pediatričky dr. Visolajskej (jej Hirschov index som nenašiel, takže zrejme 0,0), alebo najväčšej lekárskej kapacite vládou kontrahovanej tlače Sabakovi (HI index celých 10) a dať svoje deti opichať: „Pediatrička Kristína Visolajská radí, čo by sme mali robiť namiesto zatvárania škôl: najskôr treba povinné očkovanie seniorov, ihneď umožniť dobrovoľné očkovanie detí od 5 rokov ako v Rakúsku. Deti zaočkované a po prekonaní covidu majú mať umožnenú výučbu, pri ostatných je možné zvážiť dištančné vyučovanie.“
K deťom sa prof. McCullough ako kardiológ vracia v 28. minúte, keď postupne vysvetľuje čo je myokarditída ( zápal srdcového svalu), ako ju S-proteín kódovaný „vakcínami“ spôsobuje, prečo neexistuje nič také ako „mierna myokarditída“ – a u detí už vôbec – o riziku vážnych celoživotných následkov pre deti opichané vírusovou mRNA.
Každá myokarditída je vážne ochorenie a ich počet zachytený systémom VAERS (viď včerajší post na FB) je len špička ľadovca. 40% detí, ktorým podali vírusovú mRNA reagovalo vysokými horúčkami, bolesťami celého tela, silnou únavou a ďalšími silnými príznakmi. Tieto príznaky poľa profesora McCullougha môžu prekryť bolesti hrudníka, ktoré sprevádzajú myokarditídy, takže mnoho „očkovaných“ detí ju zrejme prekonalo bez toho, aby bola diagnostikovaná (po vakcináciách deťom nikto nerobí srdcové vyšetrenia, EKG atď.) Dr. McCullough preto očakáva, že výskyt myokarditíd po „vakcináciách“ detí bude, citujem, „astronomický“.
Ak zachytíte rozhovor s českými titulkami dajte mi prosím vedieť – treba, aby toto vedelo čo najviac rodičov a starých rodičov: Na slovenské deti čaká 274 000 korupčnou vládou už nakúpených dávok mRNA, budú sa im ich snažiť vnútiť.“
A tu obsah:
00:00 Introductions
01:42 Doctors as scientists
05:36 How dangerous is COVID and risk stratification
07:45 Vaccinating children and catching COVID twice
14:30 What could have been different?
15:31 Deaths from v and mandates
24:06 Non fatal reactions
28:04 Myocarditis in young patients
36:10 Why are we vaccinating children?
39:47 Nuremberg ethics, Helsinki, Tuskegee
44:45 Treating COVID
52:10 Inverse of the right thing to do
01:03:58 No unique research protocol
01:07:50 Paper based on VAERS data pulled
01:13:06 Wrap up
https://www.youtube.com/watch?v=-zg1j7Zquoc&t=505s
.
.
.
Spisovateľ a novinári ako odborníci na pandémiu. Pamätajte si, kto tomu pomáhal ako pri Iraku, keby deti zažívali dôsledky, ktoré nepozná ani Krčméry, ale novinári vraj áno:
 
 
Denník N 8.12.2021:

Mesíkovanie sveta

Z demokrata radikálom ľahko a rýchlo.

Autor je spisovateľ

„Ako sa z demokrata v priebehu pár mesiacov stane šíriteľ neofašistických správ? V zložitej dobe zmietanej krízami prekvapivo ľahko. Už som zažil niekoľko prípadov, keď vzdelaní, scestovaní a sčítaní ľudia prepadli bludom či uverili propagande a svojej spasiteľskej úlohe. Polopravdy či nekriticky prijímané názory neraz zviedli intelektuálov na scestie, v zlomových epochách zvlášť.

Mnohí špičkoví myslitelia pripravili cestu diktatúram alebo im slúžili. Jeden z mojich bývalých priateľov teraz blúzni o ideologickej tyranii gejov, ďalší pod zámienkou boja za mier obhajuje Putinove vojny, iný vidí za aktuálnym vývojom komplot tajných síl. U všetkých som si všimol spoločné črty ako nenaplnené ambície, zlom v životopise, zlyhanie, neúspech aj sklony k pátosu či štylizovanie sa do roly obete.

Juraj Mesík patril do mojej bubliny. Neraz sme sa zabávali na absurdnosti sprisahaneckých teórií či manipulatívnych správ, zverejňovaných na barbarských weboch. No už ho nespoznávam a smutne pozorujem, kam sa posunul. Najviac ma zaráža jeho nenávisť k slobodným médiám, hoci do viacerých z nich donedávna prispieval. V 80. rokoch sa angažoval v demokratickej opozícii a ekologickom hnutí, za čo ho prenasledovala tajná polícia.

Mesík nadobudol presvedčenie, že sprisahanie farmaceutických firiem, vlád a finančných elít nepovoľuje vysoko účinný liek na covid-19 a „kontrahovaní“ novinári a autori (vrátane mňa) im v tom za astronomické odmeny pomáhajú. Pritom nepoznám lekára, ktorý by si zázračné liečivo na koronu neželal. Komu by sa asi v práci uľavilo najviac, ak by sa čarovná pilulka našla?

Slovensko pandémiu tragicky nezvláda. Odmietanie vedy, odborných inštitúcií a kritického myslenia spôsobuje zbytočné úmrtia, kolaps nemocníc aj ďalšie škody a ďalej polarizuje spoločnosť. Mesík roky skúmal apokalyptické črty modernej civilizácie, pripomínal, že treba myslieť aj na nemysliteľné, a varoval pred hrozbou konca. Napokon vlastné temné hrozby stelesnil.“

(krátené)

https://dennikn.sk/2640864/mesikovanie-sveta/?cst=bb7307f13e007a54ddaadf54d807040f767234e2&fbclid=IwAR1CZHzunUjLTYf3hij7aGJ9RlHKAQX6K2NgUgzeoAqzTxqSc5M5gdC73Pg

Mesíkovanie sveta je upozorňovanie na dôsledky očkovania, čo je celkom legitímne, keď ich nepoznajú naši odborníci. Vlastne tie dôsledky poznajú výlučne novinári, ako poznali aj pri Iraku. 

Za najväčšie zlo považujem preto v súčasnej dobe novinárov. Nikto, celkom nikto s takou istotou nevnucuje ľuďom povinné očkovanie a očkovanie detí. A najviac sa za to angažujú v spoločnosti práve novinári!

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5545176x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie