Založ si blog

Prečo neverím Hložníkovi

Človek nemusí byť ani len lekár, aby videl, či daný človek v diskusii odpovedá k veci, zjavne neklame alebo zavádza a to len na základe faktov, ktoré pozná a ktoré nie sú spochybnené ani len v mainstreame.

 

Asi je už propagátorom Pfizeru trápne stále používať len Sabaku, tak teraz vytiahli Hložníka. Keby ich bolo tých propagátorov naozaj veľa, bolo by ich veľa aj vo všetkých diskusiách v televízii a iných médiách. Tak, keby som tým propagátorom bola ja, čo som za tú reklamu platená, že ako ju organizujem, tak rozhodne nepoužívam len Sabaku a dokola len pár mien, ale ukážem národu ako je ich celá plejáda, keď tvrdia, že je ich 99% alebo drvivá väčšina. V diskusiách a len jednostranných vidíme, že tých zapredancov je len pár a preto ich stále otáčajú. Už to obyvateľov informuje, že ich nie je drvivá väčšina ale pár ochotných sa preto zapožičať.

A keď je ich drvivá väčšina, čoho sa boja, že sa tam každý deň nestriedajú? Či už ďalší to nemajú zaplatené?

 

 

Nebudem sa venovať všetkým argumentom, ale postupne. Tak hneď začiatok je zjavné klamstvo od Hložníka.

 

 

„Myslíte si, že k pandémii sa môžu vyjadrovať len tí, čo pracujú na COVID-19 oddelení?

To si určite nemyslím. No zdá sa mi, že skupina ľudí z tejto iniciatívy diskutovať nechce. Ide im len o prezentáciu svojich názorov a vybraných informácií, ktoré podporia vlastnou interpretáciou. Osobne sa nepovažujem za odborníka, som obyčajný lekár, klinik a pri liečení pacientov postupujem podľa odporúčaní odborných spoločností. Tam sú delegovaní tí najmúdrejší lekári a ja sa podľa ich odporúčaní riadim.

Priniesla by niečo takáto diskusia? Pomohla by pacientom?

Nie. Myslím si, že diskusiu by nakoniec „vyhral“ ten, kto by bol lepší diskutér, nezáležalo by na tom, kto je odborník.

Jeden z tých odborníkov, ktorí žiada takúto diskusiu, považuje našu liečbu v nemocniciach za neúčinnú či dokonca za škodlivú.“

 

 

Sám hovorí, že sa máme držať faktov a fakt je, že takú diskusiu títo odborníci odmietli a to aj Hložník. To je fakt, že odmietli. To nie je konšpirácia, ale fakt, že odmietli.

A on klame, že tí s ktorými diskusiu odmietli, diskutovať nechcú! 

Ďalej vyjadruje obavy, že by faktami nikoho nepresvedčil. Každého presvedčia fakty a keby ich mali, tak by sa diskusie nebáli.

No ja si myslím, že on nemá fakty, ktorými by si bol istý, keď ich sile absolútne nedôveruje a rovno v úvode aj v diskusii s novinárom klame, že tí, čo im odmietli diskusiu, diskutovať nechcú. Ak by takto diskutoval, že by zjavne takto klamal, no to by naozaj nikoho takými zjavnými klamstvami nepresvedčil.

 

A ak postupuje podľa odporúčaní odborných spoločností, tak by bol proti očkovaniu detí do 12 rokov, lebo to je len náš slovenský politický a obchodný výmysel. Ďalej by sa nezaujímal len o požiadavky farmafiriem, ale aj o diskusiu odborníkov, ktorí nemajú rovnaké názory na použitie vakcín. Akú odbornú spoločnosť on vlastne počúva? Nemenoval a to je dôležité ako fakt, že ju presne nemenoval a asi vedel prečo, lebo boli by to len predajcovia vakcín a nie odborná spoločnosť.

Ďalej, keby som ja bola na jeho mieste a chcem dokázať, že naši slovenskí odborníci rozhodujú nezaujate pre farmafirmy, tak presne v diskusii menujem ako sú lekári a odborníci dotovaní od farmafiriem – aby som ukázala objektivitu, že sa to deje a následne by som dodala fakty, ako s tým naši slovenskí odborníci a lekári nemajú nič spoločné. Napr. tu si dohľadáte, môžete si overiť. Garantujem, že nenájdete žiadnu súvislosť finančného odmeňovania alebo nejakého podielu a zainteresovanosti týchto našich a menujem odborníkov, na ziskoch pre farmafirmy. To by boli FAKTY, ktoré by obyvateľov presvedčili, že nie sú na tom nijako zainteresovaní.

Ale asi veľmi dobre vedia, prečo takú diskusiu nechcú dopustiť, keby mali na tieto otázky odpovedať a to faktami, ktoré sa dajú overiť. 

 

A posledná vec – kritizuje na nemenovanom, s ktorým sa bojí diskutovať, že považuje liečbu v nemocniciach za neúčinnú alebo škodlivú. A to je tiež FAKT, že Remdesivir bol neúčinný a dokonca škodlivý. Pritom len drahý a svoju zainteresovanosť na predaji drahého lieku v žiadnej diskusii nevyvrátili a preto boli o ňom ticho.

To je FAKT, že mal nemenovaný s ktorým odmieta diskusiu, pravdu!

Takže opäť len klamal. S takýmito klamstvami naozaj nemôže mať záujem o diskusiu. Bolo by to ešte vypuklejšie ako len klame a proti FAKTOM!

 

 

z diskusie:

 

„Dobre čítam, lekári liečia covid???“

 

„Od zaciatku si pchal do ludi Remdesivir, lebo odbornici povedali.

Ked svetovi odbornici tvrdili ze nefunguje, ty si ho pchal dalej, lebo Jarcuska povedal.“

 

„Nie magor nie je vas 99% a to ze ty mozes klamat v mainstreame nie je diskusia.“

 

„Odsúdenie názorov iných nie je debata, ale totalitný prístup. Prijal by som keby primár Hložník povedal Bukovskému a Mesíkovi „poďte do priamej debaty v niektorom verejnoprávnom médiu“. Najlepšie v RTVS. Takýmto prístupom primár Hložník nikoho nepresvedčí. A nepresvedčí ani Pravda pokiaľ nedá hlas aj protistrane, teda Bukovskému a Mesíkovi.“

 

 

Aj tento je podľa neho len dezolát s ktorým by sa tiež bál diskutovať?

 

https://www.svedomi-naroda.cz/2021/09/20/aktualni-vyjadreni-mvdr-jiriho-urbanka-mba-byvaleho-manazera-ve-farmaceutickem-prumyslu/

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

SR súdy Kuffovci napadnutie farmár POX

Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

25.04.2024 13:18

Súdny proces pokračoval výpoveďou ďalšej svedkyne.

Most v Poprade

V Poprade hrozí, že skolabuje doprava. Pomôcť má bezplatná jazda po diaľnici okolo mesta

25.04.2024 12:45

Je to problém, ktorý trápi vodičov v Poprade už roky. Štvorprúdovka vedúca z centra mesta do Kežmarku sa pod železničným mostom zužuje do dvoch pruhov.

polícia

Opitý vodič zdemoloval tri autá, nafúkal takmer 2,7 promile

25.04.2024 12:19

Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 4 200 eur.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5548307x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie