Založ si blog

O čom je sloboda dnešných akože liberálov

Ich sloboda začína a končí pri sexe. Nie že by ich sex až tak zaujímal, ale slobodu majú dovolenú len a výlučne len v sexe. Sloboda je pre nich, že môžeš súložiť s kýmkoľvek a ako ktokoľvek. Môžeš si vybrať, či budeš muž alebo žena, žiť so ženou, s mužom, s transvestitom, stále sa točíme len v kruhu malinkej slobody okolo sexuálneho života. V posteli si môžeš robiť čo chceš, ale keď z nej vstaneš, tvoja sloboda končí!

 

Ľahšie je byť pre nich transvestitom, ako si dovoliť niečo iné myslieť o čomkoľvek, čo už majú nalinajkované, čo presne si musia myslieť a čo hovoriť a čomu veriť. Môžeš a musíš si to myslieť ako muž alebo žena alebo transvestit, ale všetci rovnako a nikto inak! Sú to všetko ovce, ktoré chápu svoju slobodu výlučne len v sexuálnom sebaurčení ale bez myslenia. V podstate aj tú slobodu v sexe im dali preto, aby ich mohli oklamať, že nejakú majú! Môžeš si dať prerobiť pohlavné orgány, ale nemôžeš nesúhlasiť. Myšlienok sa tá sloboda už netýka, to majú povinnú stádovitosť určenú svojou propagandou vo veľmi úzkom pruhu. Môžeš rozhodovať o svojom sexe, ale o svojich myšlienkach už nie. Napríklad môžeš odmietnuť byť mužom, ale nesmieš odmietnuť experimentálne pokusy na sebe. Pokiaľ ide o hlavu, tú už slobodne používať nesmieš. Vyvážiť im to má, že si môžu užívať slobodu v tej posteli, kde nemyslia. Sú majiteľmi svojich pohlavných orgánov, ale už nie svojich myšlienok.

 

Keby ste chceli byť odporcom experimentálnej vakcíny na sebe, tak to je niečo nehorázne a žiadny protest. Ale keby ste si chceli na protest zmeniť pohlavie, to ich nútenú propagandu nijako neohrozuje. Tých, čo to platia, to vôbec nezaujíma, či ste klientom ako muž alebo žena, len keby ste ich klientom neboli!

 

 

 

Pre istotu napíšem, že mne transexuáli alebo homosexuáli vôbec nevadia. Keby boli všetci ako ja, nikto by si ich ani nevšimol a celkom nikto by po nich nesnoril.

Ale spýtali by sme sa ich, či im vôbec nechýba sloboda myslieť si, čo chcú, myslieť si niečo iné než iní a chcieť niečo iné než iní. Spýtali by sme sa ich, prečo im stačí sloboda len v posteli a sexe a len pre pohlavné orgány. Veď človek nie je len pohlavným orgánom a líšime sa aj niečim iným. Rozprávali by sme im o slobode, aby chápali, čo to sloboda je a nemusí sa vzťahovať len na sexuálny život. Ja by som im hovorila o svojej túžbe po slobode – môcť rozmýšľať inak než iní. Ale to je tá najnákladnejšia sloboda pre korporácie a ľudí, čo si chovajú homosexuálov a transvestitov len ako výstavný tovar na slobodu.

 

Úprimne im neprajem, aby boli takto zneužívaní na len reklamu o slobode ale bez myslenia! Bez slobody myslenia!

 

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541880x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie