Založ si blog

Centrum cenzúruje aj články z Postoja

Centrum cenzúruje aj Postoj. Vyskúšala som, či sa dá poslať cez centrum Danišov článok z Postoja a nedá, znovu mi prišiel výhražný oznam, že vyhodnotia obsah môjho súkromného listu a odmietajú ho doručiť. Je to teda absurdné, aby si občania nemohli posielať obsah z Postoja! Akokeby Postoj bola nejaká alternatívna konšpiračná stránka.

Zaujímalo by ma, či rovnako cenzúrujú aj Danišovu súkromnú poštu ako nejakého disidenta.

Takže, čo také Daniš napísal, že sa to musí a aj novinári cenzúrovať:

 

 

Pfizer povedal, generál Lengvarský vykonal…

 

 

„Pokiaľ ide o deti, podľa rozhodnutia EMA sú vakcíny podmienečne schválené na používanie od 12 rokov. V Európe ani v Spojených štátoch sa deti od päť rokov neočkujú (v Británii sa neodporúča očkovať ani deti pod 15 rokov).

 

Samotný Pfizer tvrdí, že klinické dáta o očkovaní malých detí bude mať až koncom septembra. Prípadne v októbri. Požiadavku Pfizeru na povolenie očkovania detí pod 12 rokov americká FDA zatiaľ neschválila. Vyžiadala si zapojenie väčšieho množstva detí do testovania a výskumov. Pre obavy zo zápalu srdcového svalu, ktorý bol hlásený vo viacerých prípadoch pri očkovaní mladistvých.

Jasnovidec Lengvarský sa dostal k potrebným dátam už začiatkom septembra. A nepotreboval nijaké hodnotenia a odporúčania liekových agentúr. O rozšírení očkovania pre malé deti rozhodol cez schválenie usmernení, resp. výnimiek pre mRNA vakcíny. Tvrdí, že ho presvedčili odborníci.

O niečo úprimnejší bol v TV Pravdarozhodnutia robí na základe „argumentov, vedeckých názorov, odporúčania farmafiriem… keď skrátka povie Pfizer, že áno, odporúčame tretiu dávku, no tak to skrátka vykonáme“.

Rozumieme. Pfizer povedal, generál Lengvarský vykonal… 

Wonderful. Good job.

Škoda, že ministerstvu pri vykonávaní zadaní trochu unikajú priority.

Prioritou je zabezpečiť maximálnu (ambulantnú) dostupnosť očkovania pre ohrozené skupiny, respektíve pre seniorov. Nie zvyšovať tržby Pfizeru ponukou vakcín pre päťročných klientov…“

https://www.postoj.sk/87770/lengvarsky-sa-zachoval-ako-manipulator-a-alibista

 

 

Očkovanie deti na Slovensku je len experiment!

 

 

 

 

Čo za ľudská zrúda je tento Lengvarský? Hádam sa aj on neráta medzi veriacich, lebo to si môžete rovno pred takými veriacimi odpľuť.

Keď mu povedia deti, vykoná! Keď mu povedia strieľať, vykoná! Nakladal by aj ľudí do vagónov, keby mu to prikázali. A to som doteraz brala s rezervou tú vetu – Je to zelená guma. Že to snáď nemôže byť možné, aby vojaci vôbec nemysleli. Ale on je taká guma, čo to aj o sebe povie, že nemyslí, len plní rozkazy. 

Inak, skončila som s Chmelárom, už ho málokedy čítam. Vraj sa obete očkovania a mediálnej šikany nedajú prirovnať k Židom. Ale veď on si spomenie, keď aj jemu to budú musieť napísať iní, že tu bola totalita a že tu boli obete.

Vraj takých vyhadzuje z diskusie. Nikdy som pod ním nediskutovala, ale za toto sa raz bude hanbiť, keď sa o tých obetiach už dozvie. 

Viac ma sklamal Chmelár než táto vláda, lebo od tejto vlády som nečakala, že to bude dobrá vláda. Ale od Chmelára by som to čakala.

Táto vláda sú prihlúplejší konzervatívci, ktorí ešte boli terno oproti progresívcom s ich donucovacím progresom.

Nebezpečnejší sú stále progresívci a progresívni smeráci. Nie tento tupec, o ktorom to už každý vie. Tento by si oddane zabil aj vlastné deti, keby na tom zarobil.

 

 

A teraz vinníci toho, čo všetci zažívame, to napísal Daniš:

 

 

4. Keď pandemický jastrab klame

Anthony Fauci, ikona pandemickej politiky v Spojených štátoch a architekt ochranných opatrení, klamal priamo pred senátom. Fauci po úniku mailov tvrdil, že americký štátny ústav pre infekčné ochorenia, ktorý viedol, nefinancoval tzv. gain-of-function výskum koronavírusov vo Wu-chane.

Nové dokumenty, ktoré zverejnili niektoré americké médiá, pritom dokazujú opak. Fauci zjavne zavádzal. Z dokumentov vyplýva, že Fauciho ústav z peňazí daňových poplatníkov schválil trojmiliónový grant pre wuchanský výskum, zameraný na také laboratórne manipulácie s koronavírusmi, ktoré by viedli k ich vyššej infekčnosti. Výskum údajne prebiehal v rokoch 2014 – 2019. Fauciho ústav grant obnovoval, kým nebol pozastavený za Trumpovej vlády.

Metóda gain-of-function je zameraná na laboratórne kontrolované mutácie vírusov. Cieľom je dopracovať sa k takým kmeňom vírusov, ktoré budú mať požadované vlastnosti. Napríklad vysokú infekčnosť pre človeka (čo sa následne využívalo vo výskume a vývoji vakcín proti rôznym typom chrípky).

Gary Ruskin, výkonný riaditeľ skupiny, ktorá vyšetruje pôvod nového koronavírusu, to komentoval dosť tvrdo. Fauciho grant bol podľa neho „cestovnou mapou pre vysoko nebezpečný výskum, ktorý mohol viesť k súčasnej pandémii“.

Keď naplno prepukla pandémia, vedci, ktorí boli zapojení do wuchanských experimentov, vypracovali štúdie, ktoré ukazovali na prírodný pôvod nového koronavírusu. Túto teóriu – dodnes ničím nepodloženú – hlásal aj Fauci. Jeden z vedcov, ktorý sa podieľal na čerpaní grantu, mu za to mailom ďakoval.

Počas pandemickej krízy bol Fauci hlavnou postavou reštriktívnych opatrení. Často pri tom narážal na prezidenta Trumpa, ktorý sa snažil Fauciho pandemickú politiku tlmiť.

Dnes je Fauci jedným z lídrov očkovacej kampane a génového inžinierstva cez mRNA technológie.

Viacerí republikánski poslanci žiadajú, aby odstúpil a aby sa jeho kauzy vyšetrovali na úrovni Kongresu.

Hlasy, ktoré volajú po vyšetrovaní pôvodu pandémie, si určite zaslúžia podporu. Medzinárodnú podporu. Čoraz viac indícií ukazuje, že za pandémiu, za jej obete a za jej ničivé následky zrejme nie je zodpovedný netopier, ale iný cicavec.

A že ide o zodpovednosť, ktorá má trestnoprávnu povahu.“

https://www.postoj.sk/87770/lengvarsky-sa-zachoval-ako-manipulator-a-alibista

 

 

A týchto nacistov bránia všetci „progresívni“. V čom je to iné ako zabíjanie Židov? A ešte ich aj podusili a dusili sa nie krátko ale celé týždne. To sú obete a žiadnej náhody.

Vy mi to môžete scenzúrovať v súkromných listoch. Vy to môžete mazať na sieťach, ale čo budem žiť, budem si to myslieť.

Že sú tu nacisti s celosvetovou mocou a všetci progresivni zločincov kryjú a v genocíde ľudí im pomáhajú. 

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

SR súdy Kuffovci napadnutie farmár POX

Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

25.04.2024 13:18

Súdny proces pokračoval výpoveďou ďalšej svedkyne.

Most v Poprade

V Poprade hrozí, že skolabuje doprava. Pomôcť má bezplatná jazda po diaľnici okolo mesta

25.04.2024 12:45

Je to problém, ktorý trápi vodičov v Poprade už roky. Štvorprúdovka vedúca z centra mesta do Kežmarku sa pod železničným mostom zužuje do dvoch pruhov.

polícia

Opitý vodič zdemoloval tri autá, nafúkal takmer 2,7 promile

25.04.2024 12:19

Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 4 200 eur.

Alexander Lukašenko

Rusi takmer nepostupujú, na fronte je pat, je čas na mierové rokovania, vyhlásil Lukašenko

25.04.2024 12:10

Paradoxom Moskvy je, že na mierovú konferenciu odmieta prísť, rokovanie bez jej účasti však označuje za nezmyselné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5548045x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie