Založ si blog

„Tí, čo sa nezaočkujú, budú naďalej nosiť rúška! “

Matovič odkazuje ľuďom: „Tí, čo sa nezaočkujú, budú naďalej nosiť rúška!“

 

„Premiér Igor Matovič vyslovil svoju predstavu o tom ako prinútiť ľudí dať sa zaočkovať. Okrem toho, že zrejme bez očkovania, alebo PCR testu nebudú môcť cestovať do zahraničia, premiér navrhuje, aby nezaočkovaní ľudia nosili na Slovensku naďalej rúška.“

 

https://www.hlavnespravy.sk/matovic-odkazuje-ludom-ti-co-sa-nezaockuju-budu-nadalej-nosit-ruska/2357624

 

 

A teraz, keď som zaočkovaná, tak chcem vedieť v čom je vakcína sloboda.

 

 

Rúška mali opodstatnenie, keď sme nepoznali lieky, neboli ešte k nim dostatočné štúdie a nebolo očkovanie. Vtedy mali opodstatnenie a všade, kde ste sa stretávali s ľuďmi hromadne.

 

Na očkovanie ich lákali tým, že vakcína je sloboda a neočkovaní budú musieť nosiť rúška.

 

Načo sme zaočkovaní, keď rúška máme nosiť naďalej? Veď to nie je len dočasne, ako sa tu permanentne vždy klame o dočasnosti. Tu sa idú ľuďom rúška vnucovať navždy a teraz tomu verím, že to tak bude. Takže, tu sa už nebavíme o dočasnom dusení občanov bez kyslíku, ale o sústavnom pridusovaní ľudí, že nemôžu dýchať. Takže aj všetky tie debaty o dusení detí začínajú byť veľmi závažné, ako ich to poškodí, keď celé roky ich budeme pridusovať.

 

Videli ste na moderátorovi v tv, kde nie dlho rozprával, ako mu prišlo zle z nedostatku kyslíka. A povedzte mi, v ktorom povolaní majú ľudia rozprávať niekoľko hodín v rúšku? Vyskúšali ste si to vy, šľahnutí, čo ste to vymysleli? Nie, nielen nevyskúšali, vy rúška nenosíte ani pri prezentácii vlády, každú chvíľu sa rieši, kto ho nemal.

Ale od učiteľov to vyžadujú, hoci absolútne nemajú predstavu, že sa to nedá! Žiadny učiteľ nebude celé hodiny rozprávať v rúšku, jednoducho zmĺkne a dá žiakom niečo písať a to máte potom kvalitu vyučovania len horšiu a horšiu.

 

Zajtra budem v práci 7,5 hodín a k tomu 2 hodiny v doprave. To sa mám spolu dusiť 9,5 hodiny a nie mlčky, ale ešte mám 5 hodín rozprávať aby mi deti rozumeli.

V rúšku ma deti pri dnešnom šume živšej školy nepočujú a ja nerozumiem niektorým deťom, čo hovoria. Viete si to predstaviť? Lebo tí hore si to len predstavujú ale predstaviť nevedia! Viete si potom predstaviť, ako je učiteľom zle a tým zaočkovaným po takej vakcíne slobody? Za odmenu po koľkých vakcínach môžu ľudia dýchať kyslík?

A keďže sa to nedá, tak buď tí učitelia neučia ako majú a niečo si odrapocú a zmĺknu a deťom dajú prácu. Aj očkovanec fanatik sa dusí, alebo si jednoducho dajú rúška dolu, aby mohli učiť a aby im nebolo zle. Kto vám odpadne na stôl, že nemá kyslík? Však by to nikoho aj tak nezaujímalo. Myslím hore tých šľahnutých.

 

Teraz deti. Je absolútne nemysliteľné, aby deti nemávali bežne rúška aj pod nosom. Jednoducho im padajú a museli by ste byť fakt ako nacista, keby ste chceli, aby nikomu nespadlo pod nos. To by ste ani iné nerobili, len každú tretiu minútu niekomu hovorili, aby si dal rúško. A každú chvíľu sú tie rúška dole, lebo pijú, jedia, hýbu sa a nesedia, ako to niekto videl pred polstoročím v kine. A samotní odborníci hovoria, že keby bola delta v triede, tak stačí chvíľa a majú ju všetci, čo ju môžu dostať. A preto sú tie rúška v triedach teraz totálne nezmyselné!

 

Pozor, nehovorím všetky opatrenia, ale tieto, že nosiť rúška v triede pri vyučovaní!

Celkom stačia v dopravných prostriedkoch, na hromadných podujatiach z ktorých môže každý odísť, keď sa dusí a je mu zle, ale nie v triede, kde je stále tá istá skupina, kde tomu nezabránite!

A keď tomu nezabránite v jednej malej skupine a to hovoria aj naši propagovaní odborníci, je absolútnym nezmyslom ich potom dusiť bez kyslíka. A navyše takto fatálne tým narúšať vyučovanie, aby žiaci nepočuli dobre učiteľa a učiteľ nerozumel žiakom.

Často sa mi stáva, že keď mi niečo hovorí žiak, ktorý hovorí potichu, musí prísť ku mne a ja sa k nemu zohnem, aby som rozumela čo hovorí.

Tyranizovať, že má hovoriť nahlas a hlasnejšie v rúšku, to si môžete starších, ale nie malé deti! Tým sa to vysvetliť nedá a vnímali by to zle! A to vraj vám záleží na tom, ako sa deti v škole cítia. Tak nepotrebujú 10x počuť – hovor hlasnejšie. Nehovoriac o tom, že im nerozumiete preto, lebo majú často rečové vady, chodia k logopédovi, nemajú zuby, nie je im dobre rozumieť aj bez rúšok. Mám takú žiačku, že kombinácia rúška s jej výslovnosťou, ja jej absolútne nerozumiem a musí si dať rúško dole, tak brble. Vy si nepredstavujte cvičené opice alebo smelé deti z filmov, predstavte si normálne deti.

Ja nie som platená od toho, aby som im robila teror a preto ja ich nešikanujem, že by som niektorému a keď si vzájomne nerozumieme, opakovala aby si dal rúško, lebo ľudia, čo nikdy neučili, sa zbláznili. Tak majú rúška aj pod nosom každú chvíľu a aspoň majú kyslík.

 

Dnes som zažila, že prišla ku mne na hodinu zaočkovaná kolegyňa a začala do radu deti upozorňovať – A ty prečo nemáš rúško? A ty si oprav rúško. A prečo ti padá rúško? Tak isto mne vytkla, že nemám rúško. Tak sa pýtam, v čom je vakcína sloboda, keď to očkovanie nemá absolútne žiadny význam pre obmedzenia a to celkom nelogické a nezmyselné! Tak my sa máme dusiť preto, že nepočúvajú ani len tých pandrlákových odborníkov? Tí jasne hovoria, že v triede a v jednom kolektíve to nemá význam a delta by sa aj tak rozšírila po triede. Tak im dajte aspoň kyslík!

 

 

Ak dostanem pokutu, tak zato, že učím a nielen sa hrám, že akože učím. Tvrdím, že tí s rúškami to len predstierajú. Ja mám osobne odskúšané, čo sa s rúškami dá a čo nedá. V núdzovom stave niečo povedať a zadať prácu. Určite nie normálne učiť a určite nie malé deti!

Môžete si byť istí, že tí, čo učia v rúškach, ako sa to od nich žiada, tak tú prácu potom flákajú, len zadanie a samostatná práca. To sa s malými deťmi nedá, keď vám nedá sa na ne vykašlať. Dnes každý učiteľ, čo rád učí, musí riskovať pokuty! Inak proste neučí ako by mal!

To bolo pre školstvo typické aj predtým, len predtým vám za to nehrozili aj pokutami!

 

 

Prečo nenechajú na učiteľoch, či sa chcú ohrozovať? Však ohrozený je viac ten učiteľ. A keď je zaočkovaný, tak chcete povedať, že ohrozuje žiakov rovnako?

Však len povedzte, že rovnako! Ale potom nehovorte, že je to konšpirácia!

 

 

Som len proti nezmyselným príkazom a neľudskosti k deťom a len preto, že si to tí hore nevedia predstaviť, aké neľudské situácie by tým vznikali. Výsledkom by bola doslova šikana a necitlivosť k deťom. Svedčím o tom, že je x situácií, kde trvať na rúšku a nevedieť, čo to dieťa hovorí, je absolútna necitlivosť k deťom.

Každý normálne cítiaci človek by si v takých situáciách dal dolu rúško a priemerný učiteľ by nevydržal, aby nechcel aj normálne učiť. Nielen žiakov odstavovať, aby sa on nezadusil, že čo ma po nich, čo sa potom naučia. Tak môžete uvažovať v krízových situáciách, keď sú preplnené nemocnice a neexistuje žiadna pomoc, lieky, ani vakcíny, ale nie celé mesiace a s nezmyselnými opatreniami ako je toto v rámci jednej triedy!

Toto nech posudzuje len ten, čo si to vyskúšal a všimnite si, či to nie je bezcitný učiteľ.

 

 

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5539533x
Priemerná čítanosť článkov: 3715x

Autor blogu

Kategórie