Založ si blog

Dalo sa inak, aj dnes sa dá inak!

„Slovensko konalo na základe informácií našich spravodajských služieb a zároveň sme považovali za prirodzené vyjadrenie našej solidarity s Českou republikou, krajinou, s ktorou máme nadštandardné vzťahy,“ píše v komentári Korčok.“

 

 

To by im niekto musel veriť a veria len zainteresovaní svojim úradom a zmanipulovaní ľudia, čo žijú v rozprávke, že zavádza sa maximálne v reklame o Persile.

Aj v socializme prišiel prípis zhora, koľko členov KSČ majú vylúčiť na pokyn zo zahraničia a od domácich lokajov. Jednoducho sa to splnilo a ako to postihlo úplne nevinných, to nikoho z tých lokajov nezaujímalo. Takto bola vylúčená nielen moja mama, ktorá bola ako zmanipulovaná ovca úprimnou komunistkou (Však aké mali vtedy ľudia správy?), ktorá chcela socializmus s ľudskou tvárou, ale keďže mala malé dieťa – mňa, nemala žiadny čas zapájať sa do čohokoľvek za čo bola vylúčená do počtu. Až potom sa jej o komunistoch otvorili oči, keď to zažila na vlastnej koži, čo sú to ich ideologické čistky, ako to zažijú aj novodobí komunisti – liberáli! Moja mama nebola v strane, keď za to už bola kariéra, „lebo inak sa nedá“ – robiť kariéra, ale keď chodili ľuďom pomáhať zadarmo – kto ako kde vo svojej profesii mohol budovať lepší svet.

Jej kolegyňu, rovnako len takto zmanipulovanú ovcu vylúčili zo strany z dôvodu, že nechodila na schôdze KSČ pretože dojčila. Kde by tá mala čas robiť nejakú podvratnú činnosť voči socializmu? Ale to nikoho nezaujímalo, mali určený počet, koľkých musia vyhodiť za podvratnú činnosť voči štátu a nezaujímalo ich, ako im politicky zničia životy. V podstate povyhadzovali do počtu celkom úrimných komunistov, čo nemali ani tušenie, čoho boli schopní v Rusku (ako to dnes netušia liberáli, čoho sú schopní ich bratia po svete) a v KSČ sa udržali práve najväčšie svine, ktoré boli ochotné na tom kolaborovať. A potom už priberali ďalšie svine, čo nie už z presvedčenia boli komunistami, ale ako dnes sa ľudia stávajú liberálmi, lebo je to IN a podmienka pre kariéru. To isté sa len opakuje, len pod inou nálepkou. Pokým vás to neskosí, neuveria teraz ani mnohí liberáli. Ja len vidím, že sa to opakuje. Zaujímajte sa o to, kto kedy chcel vstúpiť do KSČ a koľkí chcú byť liberálmi až teraz a nie keď sa za to liberálom ešte nadávalo!

 

 

Viete, koho si tam nechali? ŠTB-ákov za odmenu!

Dnes si takto nechajú Hegera, Korčoka, Naďa, Klusa a všetkých, čo sú ochotní kolaborovať.

 

Tak mi nehovorte, že práve teraz ste dostali informácie o ruských diplomatoch, keď sa to politicky hodí na štvanie proti Rusku. Ak by tie informácie boli pravdivé, no neudialo by sa to práve teraz, ale hoci pred dvomi týždňami, keby bol dôvod a také informácie. 

Rokovali len o počte! A do počtu si takých našli. Keď troch, tak budú traja! A Korčok je taký úbožiak, ako boli politické kádre za KSČ, čo prežijú každú dobu, lebo vedia, na čo presne sa majú politicky prisať. Prečo tieto politické kádre nikto nemusí voliť?! No lebo sú len dosadzovaní ako strážcovia iných pijavíc. A keď sa niečo zomelie, bavia sa o počtoch – koľkých? Koľkých poslať späť, koľkých potrestať, koľkých nechať zabiť.

Nehovorte mi o iných informáciách, to môžte len novodobým ovciam.

 

 

„General Macko pred prevratom velky komunista a nomenklaturny kader, po prevrate otocil kabat a stal sa z neho taky ritopich a rusofob, ze skoncil na stabe NATO. Takyto zmetci su najhorsi.“

 

 

A vidíte, kto vám povie pravdu? Nie ja, čo som už v socializme vedela, čo za svine je takáto odroda ľudí, čo sa potom nasáčkovali do KSČ len kvôli kariére a teraz sa vyhovárajú, že inak sa nedalo! Ale dalo! Nemuseli ste mať kariéru za cenu toľkých obetí a na ich chrbtoch!

 

A teraz takýto človek, čo sa na to prepožičal, robí v tomto systéme úplne to isté! Klame ako klamal vtedy! Aj o 20 rokov zas bude vysvetľovať, že inak sa nedalo ani dnes? 

 

Áno, mali vás postihovať a všetkých, čo ste na tom kolaborovali a neboli ani komunistami len príživníckymi sviňami ako sú dnes a nie sú ani liberáli!

Ako ste sa len priživili na komunizme systémom – inak sa nedalo, aj dnešok budete spomínať, že inak sa nedalo! Ale práve na takých stál aj ten socializmus a stojí aj dnešok – že robili iným aktívne zo života peklo! A zvlášť vaša špecialitka, že ste to často presne tí istí zo socializmu a vaše vraj komunistické rodiny. No neboli ste ani komunisti, ani dnes nie ste liberáli, len príživnícke svine na každom systéme pre svoju len kariéru!

No nestíhali vás, aby pijavice -celé rodinné klany mali ľahký prechod na rovnaký systém zneužívania čistiek pod inou nálepkou – liberalizmus. A tak sa z komunistov stali liberáli! Lebo ani dnes sa nedá inak s vašim charakterom?

 

Dalo sa inak, aj dnes sa dá inak! Keby práve vás nebolo ako drábov na ostatných!

 

Či ste sa už schovávali za komunistov alebo teraz za liberálov a ste len aktívne pijavice a lokaji mocných v každej dobe!

 

 

 

Okrem toho existovali aj skutoční komunisti a existujú aj skutoční liberáli, ale poslúžia len ako užitočné ovce, keď poslúžia mocným v akejkoľvek dobe vybrakovať ich ideály na svoje čistky. Takých prvých popravili a takých sa prvých zbavia, lebo to boli presne tí, čo sa ozývali!

 

Blaha sa ozýva, tým pádom nie je „novodobý komunista“ v tom zradnom slova zmysle. V tom zradnom slova zmysle ste vy „novodobí komunisti“, nie on!

Je to paradox, ale je to tak. Ten špinavý rozmer straníka žije dnes vo vládach a parlamentoch znova.

Keď sa ozýva teraz, ozval by sa aj vtedy. Keď sa vy neozývate teraz, neozvali by ste sa ani vtedy! Nedelí sa to podľa pojmu komunista alebo liberál, ale podľa toho, či sa ozvete alebo „nedá sa inak.“

 

 

Dalo sa inak, aj dnes sa dá inak!

 

 

 

Tiež si myslím, že v týchto vládach sú len ochotní psychopati.

 

Českí lokaji nechcú odmietnuť akékoľvek aktivity zahraničných spravodajských služieb, nechcú žiadne objasnenie, ani kam mali byť vyvážané tajné zbrane a nechcú ani odškodnenie postihnutých občanov Vrbetic, ktorými sa oháňali.

 

 

„Poslanecká sněmovna Parlamentu České republiky zásadně odmítá jakékoliv aktivity zahraničních zpravodajských služeb na území České republiky, požaduje vyšetření a také potrestání viníků výbuchu v muničním skladu ve Vrběticích v roce 2014, ať se jedná o občany České republiky, či občany Ruské federace nebo jiných států. Naprosto rozumné a korektní usnesení, proti kterému nikdo nemůže nic namítat. Ale sněmovna jej zamítla.

https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/LuzarNavrhy.jpg

 

 

Poslanecká sněmovna žádá o zahájení jednání s vládou Ruské federace za účelem objasnění okolností souvisejících s důvodným podezřením na účasti tajných služeb Ruské federace na výbuchu ve Vrběticích. Řekli byste, že takový návrh usnesení musí v protiruské sněmovně projít, že? Jenže neprošel. Sněmovna nechce totiž s Rusy vůbec o ničem jednat, žádný kontakt, žádné jednání, prostě nic, jsou vinni a basta!

https://aeronet.cz/news/wp-content/uploads/NavrhLuzar2.jpg

 

 

Poslanecká sněmovna žádá vládu České republiky, aby odškodnila postižené občany Vrbětic a následně vymáhala škodu po vinících. A tento návrh sněmovna, věřte nebo ne, rovněž zamítla.

 

 

Poslanecká sněmovna trvá na zveřejnění informací o cílové zemi určení zbraní a munice z vybuchlých skladů. Zároveň žádá o objasnění informací rozporných od oficiálních zdrojů, které uvádí IMEX, Group, s. r. o., a bulharského obchodníka se zbraněmi. A sněmovna návrh opět zamítla. Člověk by si myslel, že poslanci budou chtít znát pravdu a dozvědět se, kam tedy mířily ty zbraně a munice, kterou údajní ruští agenti vyhodili do povětří, komu ta zásilka byla určena?

 

 

A bulharský obchodník Emilian Gebrev pro bulharskou televizi uvedl, že nechápe, proč se jeho jméno přetřásá v českých médiích v souvislosti s Vrběticemi, když on v roce 2014 žádné zbraně v ČR nenakupoval. Ani z Vrbětic, ani odjinud z ČR. Takže co? Buď tedy lže bulharský obchodník nebo česká BIS, nebo IMEX Group? Na tohle je potřeba znát odpovědi. A poslanci řekli NE! Podívejme se na svodku [5].“

 

(z českých alternatívnych médií – ako hlasovali ich poslanci)

 

 

 

„Český príbeh nie je izolovaná epizóda. Je to súčasť súčasnej protiruskej psychózy Západu. Nie je to už ani hystéria, je to vskutku psychóza, úplný klinický prípad,“ vyhlásil teraz ruský vyslanec pri EÚ. O „masovej protiruskej psychóze“ tento týždeň v reakcii na české vyhostenie ruských diplomatov hovoril aj hovorca ruského prezidenta Dmitrij Peskov.“

https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/585652-rusky-velvyslanec-cesky-pribeh-je-sucast-protiruskej-psychozy-zapadu/

 

 

Tiež si myslím, že v týchto vládach sú len ochotní psychopati. Nie jeden, ktorého sa len potrebujú zbaviť, aby sa dostali k moci ich ešte väčšie počty ochotných psychopatov k čomukoľvek.

 

A ich poznávacie znamenie nie sú ponožky, ani fotka na motorke alebo fotka taniera, ale ochota prispieť k psychopatickým prejavom na tlačovkách a v parlamentoch. Tým znakom je psychopatické lokajstvo!

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

karlova ves, električka, bratislava, Segnerovsa

V Karlovej Vsi zrazila električka chodkyňu, skončila v nemocnici

23.04.2024 11:18

Polícia chodcom zdôrazňuje, že sú povinní dať električke prednosť aj na neriadených priechodoch pre chodcov.

kalamita, lykožrút, Čierny Balog

Mimoriadnu situáciu pre lykožrúta rozšírili aj na okresy Revúca a Detva

23.04.2024 10:56

Na lykožrútovú kalamitu v okolí Čierneho Balogu upozornili lesníci začiatkom marca.

medveď, svit

Po cyklistickom chodníku vo Svite sa pohyboval medveď

23.04.2024 10:43

Mesto Svit v Popradskom okrese vyzýva obyvateľov i návštevníkov na opatrnosť.

sunak

Rada Európy aj OSN kritizujú plány Británie na deportácie migrantov do Rwandy

23.04.2024 10:35

Migrantov by mali deportovať bez ohľadu na ich pôvod, ak prídu do Británie nelegálne.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5544633x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie